![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Marta, Bepanthenem, bo tak mi Przemek polecił i akurat mam w domu pół opakowania jeszcze z czasów noworodkowych mojej Oliwki.
![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-03-28 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Powodzenia
![]() Black łazanki mniam mniam ![]() ![]() ![]() Zrobiłam Skalpel i az się lepiej czuję ![]() A Tż kuchnię maluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Ale mi bania pracuje od kilku dni.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
ehh szkoda, że kasy nie mam bo też mi kilka rzeczy wpadły w oko. ale się Tż nie bedę prosić
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Marta, Przemek mówił właśnie, że Bepanthen albo Alantan.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | ||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#129 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale wczesniej, jak nie mieszkałam tutaj to tak nie było. Teraz jakby weszla w taką role a ja jakbym straciła nagle rozum i uemiejetnosc opieki nad wlasnym dzieckiem ![]() Uhuhuhu, co do spotkan z t.- od ponad pól roku nie mam te przyjemnosci :P i mam nadzieje, ze nigdy wiecej ich nie zobacze :P HJE, jeszcze mam do Ciebie dwa słowa, odnosnie Twojego wpisu z poprzedniego wątku, tego o zakrecie. Popatrz na mnie: wydawalo mi sie ze nie ma lepszego momentu na dziecko, mały był bardzo chciany i zaplanowany. Mielismy gdzie mieszkac, nie trzba bylo sie zadluzac na setki tysiecy, tz pracowal, wyplata co miesiac po 3 tys to sporo jak na wiejskie warunki, ja nie pracowalam i moglam zajac sie małym bez obaw ze nie bede miala go z kim zostawic bo po kilku misesiacach trzeba wracac do roboty. Sytuacja praktycznie idealna. I co? Same wiecie, jak sie potoczyło i jak sie skonczyło..... Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-03-28 o 22:10 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
A zapomnialam Wam powiedzieć. Dawidowi się kurcze na pupie się zrobilo kilka takich pryszczyków czerwonych z ropką, to tez moze byc forma odparzenia? Pierwszy raz tak ma, tak to zawsze jak go odparzalo to czerwony placek a teraz takie krostki
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Little, Nawijko mam ta Milke w szafce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wyciaga ostatnia rzecz, ktora sama bym kupila ![]() Cytat:
I niczym nie moge ich zwalczyc. Jakie "przegrywa"? Oddawaj!!! Nie znam wyrazenia "milka oreo lezy u mnie w szafie" - nie dopuszczam do takich akcji i zjadam od razu :P Trufle ![]() Ej, ej, no niby jak wygladasz???? Ja nie mam problemow z wygladem, nigdy sie nie odchudzalam (bo nie umiem, za duzo pokus wokol), ale opona z brzucha moglaby sobie pojsc ;/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haha, no nie wiem jak to przegrywa, ale spoczywa sobie w szafce w kuchni, a kuchnia niedostepna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj był bardzo fajny odcinek Dr Quinn
![]() ![]() ![]() Ale pani doktor House sprytnie posłuchała serduszka Myry, spojrzała jej głęboko w oczy i od razu odkryła że to lunatykowanie to przez to że Myra jest w ciąży ![]() Posadziłam bratki i mam wiosnę za oknem (no dobra, teściu posadził, ale ja kupiłam i nadzorowałam jaki kolor do jakiej skrzynki) ![]() I też zrobiłam skalpelek żeby nie być gorsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mnie sie zdarzylo inne, ale ani ciemna karnacja, ani inna rasa nie smierdzi poza ciaza |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
![]() chyba zacznę pisać o tż w k. bo on chyba to czyta. Dziś mnie rozjechał psychicznie, niech to się już skończy... Mowilam Wam, że jesteście kochane? Wiedziałam żeby wejść na forum, Kija tak opowiedziałaś że czuje klimat jakbym tam była ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Witam się sobotnio... U nas ostatnio pobudki o 5... Czyli co? Jutro mam się szykować na 4???
Znowu zapomniałam do czego miałam się odnieść.... Chyba się starzeję... Chciałam się tylko przywitać z rana i biegnę sprzątać... Goście się zapowiedzieli.. także motywacja jest... a czasu mało, bo popołudniu jedziemy do naszych malinek... Mam tylko nadzieję, że nie będzie siostry tż z synkiem, bo biedna moja P.... Jeśli zostanie sama z babcią to może choć troszkę uwagi jej poświęci... Black, podrzuć mi troche swojej energii, tak żeby udało nam się obrobić caly hektar w szybkim tempie (będe tylko ja, mój tż i może jeden jego brat... u niego jest tak, że skoro to my te maliny posadziliśmy to my mamy je pilnować... pozostali będą leżeli przed tv a nie pomogą... zwykle moi rodzice i rodzeństwo przyjeżdzają nam pomóc... dziś nie mogą, bo mają swoje obowiązki a ja nie wymagam, bo i tak ciągle nam pomagają jak tylko mogą....)... ok 5 godzin mamy dziś... Bo wolałabym już małej tam nie zostawiać... wiem, ze to babcia, że tesciowa... nie powinna się małej krzywda dziać... no, ale po tym jak Paulinka została w niedziele tam potraktowana niajchętniej wogle bym tam nie jeździła... Tak przy okazj przypomniały mi się wykopki 2012... pojechaliśmy w Tż pomóc przy zbieraniu... Ja w ciąży, lekarz już zalecał leżenie i nie przemęczanie się... Tż ma 4 rodzeństwa... siostra wyszła za mąż, akurat miała miesięczne dziecko to ok rozumiem, że nie przyjechała... brat niby mieszka sam, ale weekendy ma wolne.... 2jka na utrzymaniu rodziców... no i co??? przyjechał ten brat na chwilke, pozbierał może z godzine i poszedł do domu tv oglądać... siostra druga pojechała już do akademika (sobota to była a ona dziennie studiuje), dodam, że był to koniec września, więc uczyć się nie musiała, bo dopiero od poniedziałku zajęcia się zaczynały... teść pojechał koparkę odwieźć i przepadł... teściowa troche pozbierala i umierająca poszła do domu.... kto zbierał??Tż z bratem i ze mną... Bo ja głupia i naiwna, wychowana, że trzeba sobie pomagać...nie wspomnę co w nocy przeżwałam.. Jeszcze t. miała czelność złościć się, bo jak już nie dawałam rady to sobie na wiaderku usiadłam i podszedł do mnie brat tz... niby zła na niego była, że nie robi, ale doskonale wiem, że to chodziło o mnie, że jak to ja mogę się żle poczuć, przecież ciąża to nie choroba...bo przecież wiaderka do przyczepki nosi tż albo jego brat... tylko, że te wiaderko zanim się napełni dźwigałam ja.....a kurde jak artek poszedł do domu, bo mu sie robić nie chciało, czy kasia do lbn pojechał to dobrze... a ja czy marcin już nie możemy nawet chwili odpocząc... dodam, że artek i kasia (ci co nie pomagali w sumie) dostawali całe worki ziemniaków... siostra to co ma dziecko też... a my??? dostaliśmy, nie powiem, że nie... ale nie raz zdarzyło się, że albo z wielką łaską, albo nie... a jak dostaliśmy to male wiaderko.... na ost wykopki nie pojechaliśmy to teraz jak dostaniemy ziemniaki to te najmniejsze... Że też chce im się wybierać... No ale jak się chce na złość komuś zrobić to i znajdzie się czas, żeby póść i wybrać najmniejsze.... dobra nie smęcę już.... Bo przecież mam wspaniałych teściów... Nie odwiedzają, nie dzwonią, nie interesują się, nie wtrącają... czego chcieć więcej??? Ale fakt, czasem zazdrosze tym z Was, które piszą, że t. zabrali dziecko na spacer, żebyście mogły coś zrobić, że poszłyście z teściową na zakupy czy coś... No cóż.. wszystkiego mieć nie można... oj takich syt mogłabym wymieniać i wymieniać... To chyba Ty pisałaś, że Tż w budowlance pracuje??? Też już odczuwam wiosne.... Pracuje non stop, ale jednak teraz lepsze pieniądze... Pomijając fakt, że wychodzi z domu po 5 a wraca po 18... Jeszcze troche to pewnie do 21 go w domu nie będzie... Ale najważniejsze, że interes się kręci ![]() ![]() No to dziewczynki... bedę za Wami tęskniła... miłego weekendu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja robię z kiszoną kapustą, dużą ilością wędzonki i z grzybami/pieczarkami ![]() Dziewczyny, kupiłam wczoraj hiszpańskie truskawki na wagę, nawet spoko cena bo 12 zł za kg, wiecie co- Leoś zjadł chyba z poł kg ![]() ale mówię Wam, pyyyyszne były ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam, żeby powiedzieć Wam co moja P sobie zażyczyła... woła bata (bajka) no to puszczam te jej piosenki z baby tv, przypadkową bajkę... a ta krzyczy Ma Ma MA... myślę o co Ci dziecko chodzi?? a że ona bardzo lubi piosenkę pięć małpek to pytam czy małpki jej włączyć, na co ona tak... i dalej krzyczy Ma... dopóki nie włączyłam...nooo to już się zrozumiałyśmy... także teraz idę już naprawdę sprzątac dopóki mała tańczy to może uda mi się chwilkę w spokoju porobić...
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
![]() Blanka nie budziła się w nocy, ale wstałyśmy o 4.30 ![]() ![]() ![]() ![]() Lecę poczytać co u Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | ||
Zakorzenienie
|
hejka!
noc nawet nawet, nie musialam brac kuby na rece takze yyyyyy luksus ![]() kupilam mu wczoraj ta mgielke zablocka i bedziemy sie inhalowac... mlody kiedys nie dzierzyl maseczki, tylko ustnikiem mozna bylo sie inhalowac a teraz maska do noska, sam trzyma i heja do przodu ![]() ![]() dzis jedziemy do t. na urodziny i imieniny tesciowej i szwagierki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() korzystajac z okazji ze byc moze tzYellow nas podczytuje to: Czy Ci chlopie padlo na mozg!!!!!!!???????? jestes facet z jajami czy pitka grochowa?! bo jak narazie to to drugie!!!! masz taka mega extra rodzine, cudowna kobiete ktora dba o Ciebie jak moze, wspanialego synka a Ty co odwalasz???? jestes w stanie spojrzec na siebie w lustrze? bo ja bym nie mogla! Ty chyba nie wierzysz w to ze mozesz stracic ich oboje na dobre! opamietaj sie chlopie bo za chwile moze byc juz za pozno! tak sie nie zachowuje prawdziwy m.e.z.c.z.y.z.n.a!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#142 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Aga a skąd wiesz, że budzi się na jedzenie ?? Cytat:
![]() Ja bym nie zakładała rajstopek tylko w aucie spróbowała przykryć kocykiem. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
ehh, widze ze tez nie macie lekko
![]() jak to Sylwietta napisala osttanio - z rodzina to najlepiej na zdjeciu, i to tez nie zawsze bo moga ci oczy wydlubac ![]() niesttey ale dzis takie czasy ze nie mozna na nikogo liczyc ![]() Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-03-29 o 06:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
Yae tez uwielbia truskawki. Codziennie je. Skubana rozroznia odmiany i wybiera sobie najsmaczniejsze. U nas za ta cene jest ok 10-15 szt malych. Dzis w sklepie widzialam truskawke,tak 1sztuke za ok 40PLN.Wielka byla jak moja piesc.Nie pytajcie czy sma |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Konto usunięte
|
Podłe moje kochane baby, nie nadrobię was po jednym dniu nawet
![]() ![]() ![]() wczoraj masakra w pracy, piątki mam bardzo ciężkie, zaczynam 2 informatykami, potem zajęcia z trudnymi dziećmi i dyżury na przerwie, jak wychodzę to nie wiem jak się nazywam, w efekcie wczoraj poszłam z Dorką spać po 19 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Nie moge edytowac postu, bo nie widze ost linijki w app....
Nie pytajcie, czy smaczne, nie kupilam oczywiscie |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Konto usunięte
|
I moje obie truskawki uwielbiają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.