![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
hej
![]() ale szalejecie z tymi stornami o ile z czytaniem jestem w miarę na bieżąco to żeby porządnie was pocytować czasu juz nie znajduje, zreszta nie bede ukrywac ze przez taki dlugi czas wybilam sie rytmu bycia tutaj fewciu podziwiam Cie ze o 4:50 potrafisz już funkcjonowac ja bym sie chyba zabeczala jak by maly mi tak wstawal black sliczne tatuze deli będziesz miała śliczny domek hje Ciebie tez podziwiam że wytrzymujesz w tym domu
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj zgadzam sie w 10000%! dzis wlasnie o tym myslalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Hej
Witam sie w nowym watku podczytuje was ale zupelnie nie umiem sie wbic Co do tatoo bardzo bym chciala jeszcze jeden ale zwyczajnue sie boje choc jak pierwszy o przeżyłam to nie powin no ale tak mam Posiadaczki Quinny zappa macie parasolki do niego moge kuoic taka zwykla za 30 zl czy musze ta quinny zav 130 srednio mi sie to usmiecha a nie wiem czyv taka zwykla bedzie pasowac ?. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Bokeh nie chwalilas sie ze mamy mala modelke na watku http://www.babyssecret.pl/catalog/ca...nia_2014_03_28 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#94 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Już tyle czasu wspólnie spędziłyśmy ![]() Jestem w miarę na bieżąco. Ale z pisaniem gorzej. Sobota i niedziela pracuje po 12h. Bedzie ciężko. Jutro jeszcze Zuzkę do dziadków zawożę także z domu muszę wyjśc o 7 rano, a wrócę koło 21 do domu ![]() ![]() ![]() Młoda zaczęła się znowu w nocy budzić 2 razy na mm. Już jestem trochę tym wypompowana. Pada nam o 19 a wstaje o 5 rano . W dzień jak prześpi godzinę to jest dobrze. No ale nie jest źle ![]() ![]() ![]() Buziaki miłego weekendu ![]() Edit: czy któremuś dziecku zrobiły się pieprze na ciele ???? Zuzka ma 2 małe na nóżkach. |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kuba śpi, tż był na zebraniu wspólnoty i doszedł do wniosku, że mieszkamy z idiotami ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- ah i mam zapytanie, jutro ma być u nas ok. 13 st. , jedziemy rano koło 7, w samochodzie będzie pewnie klima włączona, myślicie, żeby założyć Kubie pod spodnie rajtki plus skarpetki, same spodnie, czy rajtki spodnie bez skarpetek? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Hej! Wybaczcie....nadrobie tylko ten wątek..nie.mam sily na tamtem....może któraś streści
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Aga Dadusiowi się zrobiły też 2
![]() Hje ja już słów nie mam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest w rossmanie za ok 12 zeta, żóła tubka, są różne smaki- śmierdzi niemiłosiernie Cytat:
przyznam,że ja innych ras niż białej nie wąchałam więc się nie wypowiem ale mam kolegę z ciemną karnacją i faktycznie drażni mnie jego zapach mimo iż jest czyściochem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Iffonka, a jak się w ogóle czujesz? Bo nasza druga Mamuśka - Marsi - to codziennie zdaje raporty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Iffonka jak się czujesz? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym bardzo mnie z rana mdli, przy Bartku tak nie miałam.
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
W sumie to chyba bym chciała drugiego syna, chociaż mówią że dziewczynki są grzeczniejsze, więc sama nie wiem
![]() Najważniejsze bym było zdrowe ![]()
#105 |
Zakorzenienie
|
Mika, chwalilam sie na fb
![]() ![]() ![]()
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to widzę,że obie będziemy się dzielić wiadomościami po weekendzie boję się jak diabli Iffonka, mi pomaga woda z cytryną przed wstaniem z łózka,tak samo miałam przy Leosiu u mnie tak dziwnie z mdłościami raz mam a potem przez kilka dni spokoj |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, jeszcze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hmm, chodzi o samą drogę do samochodu i czas w nim? Ja bym same spodnie ubrała, tylko np. jakieś grubsze, albo polarowe jak macie? ![]() To dla odmiany będzie dziewuszka ![]() BTW. Taki jest podobno zabobon, że jak ciąża jest bezproblemowa, to dziewczynka, a jak ![]() Już u kilku moich znajomych tak było - że po prostu jak jedną ciążę miała bezproblemową, to druga była już "gorsza" (i na odwrót), i nieważne czy dziewczynka, czy chłopiec. Moja wychowawczyni z gim. najpierw miała 2 chłopców - obie ciąże dość słabo przechodziła, prawie od początku na L4; a trzecia dziewczynka - i p. na kilka dni przed porodem poszła na zwolnienie. A w drugą stronę - znajoma w pierwszej ciąży z dziewczynką: nad kiblem siedziała 24/7, rzygała jak kot, non stop w łóżku, a druga ciąża z chłopcem - śmigała jak tygrysica do porodu.. Taka dygresja ![]() ![]() Dziewczyny, jak się cieszę - tż dostał pierwszą w tym roku wypłatę ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja właście dzisiaj testowalam czy woda z cytryna na mnie podziała i podziałała, wiedziałam o tym sposobie bo juz wczesniej o nim pisalas więc wielkie dzięki.
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Ale ze mnie tępa dzidaaaaaaaa
![]() ![]() KIJA, juz Ci skarbie tłumacze kwestię dworu ![]() ![]() ![]() wspólczuje kochane tragicznych nocek ![]() ![]() Porady potrzebuje: mały spi z wypiekami na policzkach i czólko ma ciepłe..... co mu moge zaaplikowac? Po dzisiejszym buszowaniu na dworze mu wyszły, ale dopiero jak zasnął na noc, wczesniej nie miał nic.... WItam sie i nadrabiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
grstuluję wyplaty ![]() Hje, pierwsza ciąża super, drugsa problemowa,leżaca rzygająca, w obu różne zachcicanki, przy Leosiu słodkie,zero mięsa, wrażliwość na zapachy niesamowita teraz wogole inaczej? moglabym jesc tylko mieso, no i to kwasne a tak wogole to zrobilam wieczorem lazanki na sobote i ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
troszke sie martwie bo wogole mnie cycki nie bolą a przy obu ciazach umieralam czasem mam mdłosci a czasem przez kilka dni cisza ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#111 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Łazanki ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#112 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
no chyba ze macie taka na full wypasie to pewnie takie zle to nie jest... ja mam zwykla i juz nie raz sie na nej przejechalam ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- aha, Kuba sam zasnal ![]() ja zdychalam na lozku, pobudka o 5 rano to ewidentnie nie jest moja bajka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#113 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Byliśmy z Fifim u lekarza, na szczęście czysto na oskrzelach i płuckach, a tego sie najbardziej bałam. Delikatnie powiększone i czerwone migdałki, dostał bactrim. Mam nadzieje, że na tym się zakończy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny...
![]() ![]() Marta, na żywo te literki nie są aż tak blisko i on się jeszcze goi - tam na zdjęciu mam nieco siną i zaczerwienioną skórę, stąd może wrażenie, że literki są bardzo blisko... ![]() Jutro nie będzie nowego tatuażu, sniff sniff ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-03-28 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
nancy, Kuba w sumie od urodzenia zasypia w wozku (nie liczac kilkudniowych histerii jak ta, ktora mamy obecnie), takze zwykle nie bylo problemu...
Pomysle nad Tula, swoja droga daaawno nie uzywalam. Yellow ![]() hope, Twoja t.powala ![]() Meneq, no no, widze, ze jedziemy na tym samym wozku jesli chodzi o slodycze ![]() Ja nie umiem z tym walczyc. Nie pamietam dnia, zebym sie nie opchala slodkim. Jak tylko zjem sniadanie to juz sie rozgladam za jakas slodycza - inaczej mnie nosi. Co wiecej - dla mnie wszelkie cukierki, lizaki, zelki moga nie istniec, ale za czekoladowe slodkosci dalabym sie pokroic ![]() I nie ma mowy o zastepowaniu tego owocami, czy to swiezymi czy suszonymi. No way - nie dam sie oszukac :P A fewcia nie lubi slodyczy - jak tak mozna?!?! ![]() Któras z Was pytala o pieprzyki - Kuba ma sztuk 1 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Black, o takie na przykład
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.