![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwiecień Perfumy, Kolorówka, Pielęgnacja :)
9 kulek + 1 dodatkowa w tubce + micel
za scruby do ciała + garnier 3w1 + 2 do twarzy to juz mamy napisz mi jeszcze co Cię jeszcze u mnie interesuje, bo nie wiem za ile mam szukac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Ot,i jeszcze raz ja
![]() Muciu,za wszystko co chciałaś,ze sztućcami,oddałabyś: Pilomax odżywkę do włosów jasnych pogrubienie i wygładzenie Pilomax szampon do wlosów jasnych 70g Floslek nowy balsam do ciała opuncja i biała herbata Floslek plyn micelarny do skory wrazliwej skinfoot 2 probki ? ---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- Te dwie małe saszetki kremu BB ![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Ajajaj,przepraszam Muciu,dopiero teraz zauważyłam że szampon i odżywka to nie jest pełnowymiarowe opakowanie.....gamoń ze mnie. Przepraszam za pomyłkę,ale w takim razie to by mi było malo . Ale wypatrzyłam jeszcze Dermacol Invisible Fixing Powder nowy i Mydło w piance Pumpkim Cupcake ubytek jw chyba że masz tych odżywek i szamponów więcej sztuk po prostu? Edytowane przez Ender Czas edycji: 2014-04-11 o 06:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
Za ten krem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...cy-na-noc.html
i gre proponuje jeszcze 4 deo w kulce lub tubce do wyboru |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Hej : ) chętnie przygarnęłabym kilka szminek i mascarę rimmel. Z Twojej wish nie mam nic w wątku ale może coś Ci się spodoba. Jeśli nie to powiedz ile opakowań tealightów (Z Twojej wish) ewentualnie byś za nie chciała : )
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
Muciu,za same sztućce :
Pilomax odżywkę do włosów jasnych pogrubienie i wygładzenie 70g Pilomax szampon do wlosów jasnych 70g Floslek nowy balsam do ciała opuncja i biała herbata Floslek plyn micelarny do skory wrazliwej skinfoot 2 probki ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Ok,pozdrawiam ![]() Edytowane przez Ender Czas edycji: 2014-04-12 o 07:10 Powód: zmiana decyzji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
9 kulek w miarę różnych w tym jedną wanilie. I 5 tubek i micel za scruby zele krem i grę?
Tak Czy wsrod tych kulek w miare roznych powinna byc 1 meska dla TŻ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
Napisz jeszcze tylko w jakiej konfiguracji mają być te kulki męskie: ile garnier na ile loreal. Mam tylko 2 garnier, wiec moze byc 1G+3L lub 2na2 albo mix z Cadum (mam jedną)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nie mam koreczka i nic takiego nie było.
Pamiętam, że pisałaś mi w marcu, że mimo, że na zdjęciu nie ma tego korka, to gdzieś go znalazłaś. To co byś chciała? Prześcieradło, zapachy Avon, szklanki? Coś jeszcze? Mi u Ciebie podoba się: - Britney Spears Believe - Lady Gaga - rękawica Kessa ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Raczej już nic nie mam ![]() A zapachy/zapach z Avon'u chcesz? ![]()
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Dziękuję, niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Muciu, nie dostaję Twoich odpowiedzi, nie wiem dlaczego. Zależy mi aby zrealizować wymiankę przed świętami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Hej! Britney Spears Belive 100ml ubytek 2-3 psiki testowe ?
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- ok ![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Kochana, daj proszę znać co byś dokładnie chciała, bo zależy mi na szybkiej decyzji i szybkiej wysyłce
![]()
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Oki, a ja bym chciała Britney.
Oddasz za te rzeczy ode mnie? ![]()
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nic innego nie widzę (podoba mi się jeszcze rękawica, ale to za mało), a pisałam już dawno, że mi zależy właśnie na Britney
![]()
![]() |
#138 |
koci świat
|
hej Muciu u mnie 3 profesjonalne rude farby - z każdej zostało ok połowy
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1393676825 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Hej,
przepraszam, że dopiero odp, ale masz strasznie dużo rzeczy i trochę czasu zajęło mi przebrnięcie przez Twoje wątki ![]() oto co mi się u Ciebie spodobało: Mgiełka do ciała Pure Paradise 236ml ubytek testowy, Pilomax szampon do wlosów jasnych 70g, Nowa maska Prosalon Argan oil 1000ml, Nowy Nail Tek III, tusze do rzęs (interesują mnie tylko nowe, które nie były jeszcze otwierane) ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- komin to ten czarny, reszta to chusty/apaszki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
coś za betty?
i czy można wymienić pustą paletkę inglota bez wkładów, bo by mi się przydała ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=754875
![]() |
#142 |
koci świat
|
to jest włoska firma - Fanola - profesjonalna farba do włosów kupiona w hurtowni fryzjerskiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Mogę wymienić prześcieradło, szklanki i herbaty za:
- Britney Spears Believe albo - Yves Rocher Flowerparty albo - żel pod prysznic Balea - żel pod prysznic Yves Rocher Orzechy macadamia - świeca YC Honey Blossom - rękawica Kessa Daj znać co i jak ![]()
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Ale masz dużo dobroci
![]() przychodzę z wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=754896. Czy chciałabyś wszystkie te ubrania za Mgiełka do ciała Pure Paradise 236ml i The Balm Betty - Lou Manizer ? Zależałoby mi też na amor amor 24ml ale nie wiem czy to nie będzie za dużo za parę "łaszków", więc to już do oceny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
koci świat
|
dokładnie tak jak piszesz - pół farby na krótkie włosy - takie do szyi
![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- np Dermacol Invisible Fixing Powder nowy lub Dermacol puder koronka w kolorze 3 ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- a tak lubię od ciebie raz w tygodniu drobiazg dostać ![]() no nie mam nic więcej z twojej wish ![]() mieszać można jak najbardziej ! ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- lepsza jeśli chodzi o moc ale ona też bardziej do modelowania niż do kręcenia bo szczotka gruba ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- wody niet ![]() ![]() ![]() dobra kochana to jutro się adresami wymienimy ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- no i dobrze mi to na rękę - na spokojnie wyślemy po świętach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=754896
1. Sukienka w koliberki czy tam coś - 60x 2 pod pachami, 92 długosc, ciezko ja idealnie zmierzyc w biuście bo na wysokości talii ma gumkę z marszczeniem 2. Sweter Rinascimento ze względu na kroj zupełnie niemierzalny ![]() ![]() 3. Bluzka biała z przezroczystym tyłem - 69x 2 pod pachami (oczywiście jest to krój oversize), 55 dlugości z przodu Sweter z sercem 63x2 pod pachami bez rozciągania, 59 długosci z przodu Mam do zbycia jeszcze dwie rzeczy - Biala z kuleczkami, h&m, L, 53x2, długosc 59, ale jest bardzo rozciągliwa, szczególnie ta siatka, nowa, metka W zeberkę New Look, rozmiar 16, 55 pod pachami, dlugosc 48 z przodu, nowa ale juz bez metek mierząc z przodu mam na myśli oczywiście od końca dekoltu w dół Daję linki bo niestety na wizaz nie mogę zaladować tych zdjęć: http://static.pokazywarka.pl/i/28681...04-480x640.jpg http://static.pokazywarka.pl/i/28681...416-230311.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]()
![]() |
#148 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
oj, cos czuje, ze albo korzystalas z robota albo spojrzalas na niego i o mnie pomyslalas
![]() ![]() ![]() P.S. Bosz, jak mi się marzy jakiś gornopolkowy odpowiednik czarnej (z)Gagi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- hehe tak podejrzewałam, umiem czytac w myślach ![]() a mnie kurcze cos urzeka w tej Gadze zakichanej, chyba ta morela na początku ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Curious71 Czas edycji: 2014-04-16 o 23:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
A jaka jest w takim razie Twoja propozycja?
Weź pod uwagę, że prześcieradło, szklanki i herbata (jedna gratis, bo jest po terminie - tak, jak pisałam) są nowe, więc też chciałabym za to coś o podobnej wartości. ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- To też właśnie żel wymieniłam na końcu ![]() Prześcieradło jest na gumce, jego cena jak sprawdzałam jakiś czas temu to 39,99 zł. Jest oczywiście nowe. Za szklanki dałam 14,99 zł. x 2 komplety. O ile BS to być może za dużo, to myślę, że ostatnia propozycja jest uczciwa: - Balea za herbatę - świeczka YC za prześcieradło - żel YR i rękawica Kessa za szklanki Cenowo wszystko się zgadza ![]()
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
Lancome ode lancome,lady gaga femme, pilomax szampon do wlosow jasnych, spray nablyszczacz z olejkiem arganowym,mgielka jantar,maska loreal age supreme ,dernacol odcien 3
to mi sie u ciebie podpba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.