![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: dermokosmetyki i nie tylko MAJ
Dostałam paczuszkę od Ciebie
![]() Powiedz mi, co mam Ci wysłać? Wiem, że chciałaś So Elixir i oczywiście są dla Ciebie zarezerwowane. Wybrałaś sobie coś jeszcze w moim wątku?
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Już Ci piszę czym jestem zainteresowana:
-wody termalne Vichy -miniatury olejku Nuxe -peeling kremowy Iwostin -mleczko Elancyl -serum La Roche Posay (chyba, że miałabyś na zbyciu serum Vichy Idealia Life, to bardzo chętnie) -Eucerin Atopi Control -żel pod prysznic Elancyl -szampon Klorane -podkłady, które zostały -próbki szamponu Vichy Neogenic -próbki bazy pod makijaż -próbki kremu rozświetlającego Vichy Idealia -odlewki kosmetyków Bingo Spa- to mnie interesuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
BAN stały
|
Coś w moich wątkach za:
I. 42. Klorane Szampon wzmacniający na bazie chininy 400 ml , d. w.11. 2015 47 Vichy Teint Ideal podkład rozświetlający w kompakcie odcień 1 Light, data ważności 10. 2016 33. Bioderma Matriciane rides- krem wygładzający 40 ml d.w. 09. 2015 38. Uriage Isodense serum 30 ml- data ważności 10. 2015 34. Galenic Milaya serum wygładzająco-rewitalizujące 30 ml data ważności 03. 2016 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Czy odpowiada Ci podkład La Roche Posay i Vichy rozświetlający?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Ojej, to bardzo miłe
![]() ![]()
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
byłabym chętna na większą wymianę, bez problemu bym coś dobrała jeżeli interesuje Cię coś u mnie
![]()
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Wolałabym jednak ten rozświetlający z Vichy zamiast LRP
![]() ![]() ![]() Ja tylko tak wstępnie wcześniej napisałam co mi się podoba, nie że wszystko chcę od razu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
BAN stały
|
Stan ogólny bardzo dobry, skóra jest mieciutka, na minus kilka przebarwien (glownie na spodzie, wiec niewodczne), male rozdracie przy uchwycie oraz delikatne rozwarstwienie się skórki przy suwaku. Mogę to uchwycić na zdjęciach jeśli chcesz. Torba kosztowała 439 zł (http://lokullus.pl/oushka-p-150.html), dlatego chcialabym w zamian:
42. Klorane Szampon wzmacniający na bazie chininy 400 ml , d. w.11. 2015 41. LRP Anthelios XL ultralekki fluid do twarzy SPF 50+ op 50 ml, d. w. 12. 2016 40. Klorane odżywka bez spłukiwania na bazie włókien lnu 125 ml d. w. 07. 2016 18. Dr Irena Eris Clinic way 1 na dzień 50 ml d.w. 03. 2016 4. Hyseac krem z kwasami AHA , Uriage, 40 ml, dw. 09. 2015 19 SVR serum anti-age liftingujące 30 ml d.w. 04. 2016 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dermokosmetyki i nie tylko
Vichy płyn micelarny 3w1 do twarzy i oczu poj 30 ml x 10 szt data 12. 2016- 1 SZTUKA
woda termalna Vichy 50 ml - 6 szt, nowa data ważności 01. 2016-1 SZTUKA Coś u mnie? Szukam właśnie miniatur na wakacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Jeśli byłabyś jeszcze zainteresowana- mam poza wątkiem niebieski sweterek DKNY Jeans na guziczki, niebieski, S, i sukienkę z Lipsy- http://www.polyvore.com/cgi/img-thin...l&tid=12622521 Coś takiego mniej więcej, tylko z pasem z cekinów pod biustem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
A co konkretie wpadło Ci w oko? Na pewno mogłabym przygarnąć jeszcze jeden mały płyn micelarny, względnie kolejną mini wodę termalną. Podobają mi się też próbki dermiki gold 24k/clinic way 1,jeśli interesuje Cię jakiś większy konkret ode mnie,ale nie wiem,jak się na to zapatrujesz. Generalanie szukam miniatur/próbek nawilżających,chętnie z filtrem,bo nie chce mi się zabierać ciężkiej kosmetyczki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
w kosmetycznym mam etui markowe, nowe, na prezent, a w odzieżowym torebkę i nową bieliznę, spójrz czy coś cię interesuje z tego, bo podoba mi sie u Ciebie dużo rzeczy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
czyli buty, koszulka nocna, pasek za
2 wody termalne Vichy po 50 ml, żel Effaclar 125 ml, krem Effaclar duo, krem Avene Clenance, a do tego miniprodukty do Twojej cery + który miniprodukt? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Uriage Hyseac żel do twarzy i ciała 50 ml - 2 sztuki, data ważności 07. 2016, możesz dać linka który to?
woda termalna Vichy 50 ml - 6 szt, nowa data ważności 01. 2016 45. LRP Anthelios XL ultralekki fluid do twarzy możesz dać linka który to? LRP Toleriane teint matujący podkład w musie 30 ml odcień 01 Ivory data w. 12. 2015 Vichy Dermablend podkład w kompakcie odcień 25 Nude 9,5g data w. 06. 2016
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
ok, zapraszam na PW
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
wszystkie Twoje rzeczy są drogie, w koncu to dermokosmetyki, a może byś coś oddała za cała pakę wacików? (4000 sztuk) w książkowym lub odzieżowym nic nie widzisz?
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- nie moge się z Tobą zgodzić że 4000 wacików jest "niewiele więcej warte niż koszty przesyłki" dałam za pakę 49,99 (sama sobie przelicz - przeciętnie paczka wacików ma 100-120 wacików w cenie 3-5zł a tutaj dostajesz równowartość ponad 30 paczek wacików) jakie miniprodukty czy micele byś oddała? byłabyś zainteresowana maskami do włosów BingoSpa?
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Wstawiam Ci zdjęcie sukienki, które mam na kompie, zrobiłam je na siostrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
z miceli narazie zrezygnuje bo własnie zrobiłam sobie zapas, wypisz konkretnie co i ile możesz oddać, jeśli bedzies zmiała miniatury kosmetyków które wypisałam to tez bardzo chętnie.
---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- no to w takim razie na pewno biorę poniższe miniatury: Uriage Hyseac żel do twarzy i ciała 50 ml - 2 sztuki, woda termalna Vichy 50 ml - 6 szt, ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- dopatrzyłam się jeszcze u Ciebie i bardzo chętnie wezmę Vichy Dermablend fluid korygujący odcień 15 opal 1 ml x 10 sztuk data w. 11. 2014 miłą chęcią przygarnę też filtry do twarzy
SUKIENKI kosmetyki książki nowa bielizna i odzież Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top! Edytowane przez ruby000 Czas edycji: 2014-05-27 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
Cześć, przepraszam, ale dopiero teraz mogę odpisać.
czy jesteś jeszcze zainteresowana wymianką? * Marc Jacobs - DOT EDP 4ml nowe * Dior J'adore EDT 1ml nowe * Thierry Mugler Alien EDP 1,2ml nowe * NOWY SWETER firmy H&M z metką, kolor szary melanż, rozmiar S za: *2 żele LRP po 125ml *4 mini żele Avene Cleanance po 30ml *4 Vichy płyn micelarny 3w1 do twarzy i oczu po 30 ml *3 wody termalne Vichy 50 ml *Uriage Hyseac żel do twarzy i ciała 50 ml - 2 sztuki, data ważności 07. 2016 *Eucerin Dermatoclean płyn micelarny 3w1 - 1 op po 200 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Bardziej pasuje mi poprzednia wersja z LRP, ze względu na to, że puder w kamieniu mam i boję się, że nie zużyję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
hej cos za zel elancyl, mini do demakijazu galenic,
serum galenic i rewitalizujacy krem biodermy?
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Hej,mnie jednak najbardziej interesowałaby jedynie woda termalna i plyn micelarny, tylko ewentualnie razy dwa,szczególnie płyn micelarny-potrzebuję zapasu na dwa tygodnie. Względnie przyjęłabym jeszcze do tego szampon do 100ml/jakiś wysoki filtr do ciała do 100ml,problem polega na tym,że perfum,które wybrałaś to mi zostało tyle (zdjęcie),nie wiem,czy taka ilość Cię interesuje. Zasadniczo jednak zadowoliłabym się pierwotnie wybranymi wodą i micelem, po dwie sztuki.
Edytowane przez sensualistka Czas edycji: 2014-05-28 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Ode mnie:
sukienka Lipsy, spodnie Pepe Jeans, bralet River Island, torebka Nine West Od Ciebie tym byłam zainteresowana: Już Ci piszę czym jestem zainteresowana: -wody termalne Vichy -miniatury olejku Nuxe -peeling kremowy Iwostin -mleczko Elancyl -serum La Roche Posay (chyba, że miałabyś na zbyciu serum Vichy Idealia Life, to bardzo chętnie) -Eucerin Atopi Control -żel pod prysznic Elancyl -szampon Klorane -podkład LRP -próbki szamponu Vichy Neogenic -próbki bazy pod makijaż -próbki kremu rozświetlającego Vichy Idealia -odlewki kosmetyków Bingo Spa- U mnie w wątku wspominałaś jeszcze o tym:mogę zaproponować 1 wybrany podkład z LRP i dołożyć Hydreane BB creme LRP odcień teinte light ważny do 03. 16 z niewielkim ubytkiem, dołożyć moge do tego Ci jeszcze kilka sampli bb cremu z Vichy i kilka próbek Idealii Life serum .Zapomniałam wyszarzyć sampli z suchym olejkiem Nuxe - zostało mi tylko 2, ale mogę Ci dołożyć 3 próbki po 7 ml suchego olejku Lierac Sensorielle i 8 ml olejku Naturelle d`Argan Może byłabyś zainteresowana jeszcze tymi dżinsami Fracominy co mam w wątku? Foto: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1397246061 Ewentualnie różową bluzką z Zary https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1395430286. Dołożyłam też nówkę z metką sukienkę Boohoo, S https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1395430286 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
moze pokaz ta torebke, bo na kosmetyki napewno nie wymienie, tylko torebke
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.