|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Woodstock - wasze zdanie
bo to hispterzy, im przeszkadzają skaczący ludzie bo zasłaniają scenę na którą akurat mają skierowane swoje telefony z jabłuszkiem
a co do Woodstocku to może już przestań pisać o tym ile wydają z WOŚP itd bo co to ma do tematu? najpierw zarzucałeś że ja wchodzę w politykę tutaj, a teraz sam zboczyłeś z kursu i robisz offtop. bo jeśli coś wydają to co w tym złego? Caritas też nie wydaje wszystkiego, a sporo kasy, darowizn itd jest po prostu przejmowana przez "dyrektorów" o czym nie raz było głośno w mediach. każdy kij ma dwa końce, więc jak patrzysz na to jak się wydaje pieniądze to popatrz też na inne fundacje jak funkcjonują, a temat dotyczy festiwalu a nie działalności WOŚP itd i proszę od teraz trzymajmy się tematu a nie róbmy bałaganu. |
|
|
|
|
#122 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ano. A my, chamstwo, zamiast dyskutować o Ulissesie, stroiliśmy sobie żarty z Rojka. Skandal. Ta "przesadna kultura" miała też swoje dobre strony- objawiała się między innymi względnie czystymi tojkami, brakiem zgonów itp. Coś za coś. |
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kwestia odpisu od dotacji to raczej pytanie do skarbówki i for prawniczych. |
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zlewa mi się wszystko.poniekąd byłam 'zmuszona' . tak naprawdę zawsze wolałam inne festiwale ,ukierunkowane na docelową grupę i muzykę.Woodstock to zawsze ;d taka zbieranina dzieciaków którzy za darmochę mogą się między sobą pomiętolić ;d i głosno gadać'a ja byłam/em na łudstoku!!' ![]() Czy żałuję że byłam? no oczywiście że nie Wspomnienie DEZERTERA który grał z masakrycznym opóźnieniem ,jakoś 3-4 rano (!) gdzie całe pole to było pobojowisko.Ludziska leżeli pokotem do pierwszych taktów .Takiej ogólnej pobudki to ja w życiu nie widziałam Dla takich chwil się jeździ
Edytowane przez 201710120930 Czas edycji: 2014-08-14 o 22:10 |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Konto usunięte
|
nie mogłam znaleźć na szybko słowa i napisałam pomiętolić.
![]() chodziło mi jakoś tak ogólnie. żadnych orgii takie bardziej poprzebywanie w w woodstokowej społeczności .o
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i wszystkie osoby z którymi się przez lata bawiłam to zbieranina dzieciaków szpanująca "A ja byłem na uctoku":p Jasne że takie osoby są, ale warto rozróżniać "są głośne przez co łatwo zauważalne" od "jest ich realnie dużo".
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Konto usunięte
|
Impreza moze i fajna ale nie dla mnie. Wole lepsze wygodniejsze warunki to raz dwa za duzo smarkaterii i gimbazy oraz zbieraniny ludzi pt "wow za darmo to biere" przez co sa niebotyczne tlumy i moim zdaniem srednia organizacja
---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Hibiku odbieraj te posty nieco mniej personalnie. |
|
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy, że jedna na 50 osób będzie robiła cyrk, a posądzi się o to większość.
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Konto usunięte
|
no nie wiem nie do końca tak jest. raczej w tym że przy darmowych koncertach i imprezach zbiera sie jednak spora część społeczeństwa stanowiąca jakąś część wszystkich zgromadzonych - zwana hołotą to żadne posądzanie a fakt.
|
|
|
|
|
#132 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz kilka postow temu pisalem - ja tam tylko odpowiadam na (nieraz bardzo niezdarne) polemizowanie z tym co napisalem. Napisalem swoje zdanie nt. festiwalu w 1 (slownie: jednym) poscie, reszta byla odpowiedzia na inne wypowiedzi, zarzucajace mi cala game roznych ciekawych rzeczy Uwielbiam, jak to to, ze ja komus odpowiadam, to jest nagle zbaczanie z kursu i robienie offtopu ![]() A w Twoim wypadku wylozenie ze sam wchodzisz w polityke i offtopujesz wbrew temu o co sam prosisz bylo jak najbardziej zasadne Cytat:
![]() Tutaj kilka spraw jest istotne/ciekawe: - wlasnie o to chodzi, ze np. Caritas czy PAH operuja na poziomie kilku % kosztow, a nie jak WOSP prawie 20% Uwierz chlopie, takie porownania naprawde na dobre nie wyjda czczacym przy oltarzu swieckiego swietego Jurka - jak juz wskazalem wczesniej, to prowadzisz dyskusje z rodzaju "a u was to bija murzynow" , naprawde inaczej nie umiesz ?- piszesz, ze robie offtop, po czym zdanie pozniej ciagniesz cos co okreslasz jako offtop - jesli naprawde chcesz zebym przestal pisac nt. finansowania PW, to sam zostaw temat. Bo w tym momencie to tak wyglada, ze ja jestem taki be, bo smiem odpowiadac na zaczepki ![]() Cytat:
Cytat:
Tylko prosze o odniesienia do dokumentow, bo w mediach to mozna powiedziec co sie chce ![]() Cytat:
Swoja droga - te wszystkie informacje chyba jednak nie sa az tak latwo dostepne, jesli odsylasz do skarbowki ?Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||||||
|
|
|
|
#133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tobie się chce - szukaj. Ale proszę... nie w tym temacie. Załóż sobie wątek "dlaczego Owsiak jest pomiotem szatana i oszustw skarbowych" i wszyscy będą szczęśliwi.Cytat:
|
||
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam internetowe dyskusje, gdy dowodow jest mnostwo, agrumenty niezliczone, a informacji o groma i latwo dostepne, do czasu az prosisz o konkrety PS. Najsmieszniejsze jest to, ze nie czczenie kultu Jurka jest od razu odbiegane jako krytykowanie wszystkiego z czym jest zwiazany... vide pogrubione
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. Edytowane przez Wyrak Czas edycji: 2014-08-15 o 22:20 |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
jezu ile stron można gadać o tym samym...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I teraz jestem ciekawa, jak procentowo wyszłoby porównanie tej hołoty z klubów z tą twoją hołotą z Woodstocku, której pewnie na oczy nie widziałaś, bo nie byłaś. Kiedyś słyszałam też opinie ludzi na temat Harrego Pottera, że to kicz, beznadzieja - wygrałam raz zakład z taką osobą, miała przeczytać. Po przeczytaniu zmieniła zdanie. Moja zasada - nie widziałaś, nie osądzaj. |
|
|
|
|
|
#137 |
|
Konto usunięte
|
Moj boze. Czy musze jechac do somalijskiego szpitala zeby sie dowiedziec ze wymogi estetyczne mi nie odpowiadaja? Nie. Co za argument
|
|
|
|
|
#138 |
|
Konto usunięte
|
Nigdy nie byłam - zawsze chciałam. Tak jakoś wyszło (brak ekipy, czasu, czegokolwiek). Teraz, z biegiem lat, kiedy wyrosłam już z glanów, ćwieków i tym podobnych, nadal MAM OCHOTĘ się tam znaleźć, teraz już raczej z ciekawości (nie chciałabym bynajmniej uczestniczyć np. w zbiorowym hołdzie oddawanym Piotrkowi Roguckiemu
). Chociaż mam pewne obawy, podobnie jak drabineczka, co do warunków. Jestem takim typem wygodnisi - przyznaję, w namiocie spałam raz w życiu i była to noc - koszmar
|
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Nie napisałam słowa o estetyce itp. i rozumiem, że pod tym względem może komuś nie odpowiadać taka impreza. Ale uważanie za hołotę ludzi, których nie znasz i nie widziałaś, jak się zachowują, jest idiotyzmem.
Edytowane przez Lil_83 Czas edycji: 2014-08-15 o 23:13 |
|
|
|
|
#140 |
|
Konto usunięte
|
Ja to samo. Jak nie umyje rano wlosow z odzywka i nie uzyje suszarkk to jestem chora. Musialabym wynajac pokoj w hotelu z wlasna lazienka i sniadaniem a na koncert dojechac taksowka ew autobuswm choc takich brak. Z tego powodu plusy ma opener czy jakkes orange warsaw. Nie woodstock
![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Zacietrzewiasz sie jakbym ci matke obrazala tymczasem stwierdzam fakty. na darmowych otwartycj imprezach czy tego chcesz czy nie duzo latwiej o niechciane elementy niz na imprezie ktora kosztuje. Jak bilet na tlove kosztuje 80 zl to dziwnym trafem mniej tam elementu niz na koncercie tego samego zespolu pod chmurka gdy wstep za darmo Magia cnie? |
|
|
|
|
#141 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A co do waszej małej "sprzeczki" - również zgadzam się z Tobą. I nie uważam, żeby było to jakieś "paniusiowate" podejście. Ot, stwierdzenie faktu.
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
Ja się zacietrzewiam? Zabawna jesteś. Ja tylko podaję przykład. Nie lubi ktoś i ok, jego sprawa. Ale ty masz błędne mniemanie o sobie, skoro nazywasz innych hołotą. Równie dobrze ktoś może tak nazwać ciebie, bo kiedyś wypijesz o jedno piwo za dużo. Albo gorzej, ktoś z tej "hołoty" może okazać się twoim potencjalnym pracodawcą.
Zawsze śmieszyli mnie ludzie, którzy udają wszechwiedzących w temacie "jacy to ludzie jeżdżą na Woodstock". Zawsze najbardziej obeznani, choć gxx wiedzą. Kolejna nie potrafi czytać. Czy ja coś napisałam o paniusiowatym podejściu? Nie, ja odniosłam się do słowa "hołota". Edytowane przez sublime Czas edycji: 2014-08-16 o 09:48 |
|
|
|
|
#143 | |
|
Konto usunięte
|
A no zeby po kazdym posilku najlepiej
I po takim maratonie bluzke wolalabym zmienic te dwa razy dziennie zwlaszcza w Lato. I te rzeczy na przebranie bo deszc etc ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Nie słucham. Czytam. W przeciwieństwie do ciebie - ze zrozumieniem. Ty nawet nie zrozumiałaś, do jakiego słowa użytego przez ciebie się odniosłam.
Przez takie jak ty, ten temat traci sens, bo miało być o Woodstocku, a co ty o tym wiesz? Nic. |
|
|
|
|
#145 |
|
Konto usunięte
|
Uderz mnie jeszcze
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wielu ludzi na pewno o to posądziłoby drabineczkę.
|
|
|
|
|
|
#147 |
|
Konto usunięte
|
Jetem w telefonie i az nie mam sily wyjasniac tak oczywistych rzeczy jak "czym jest holota oraz ile jej jest" powtorze tylko jeden wazny fragment na temat darmowych imprez.
"Zacietrzewiasz sie jakbym ci matke obrazala tymczasem stwierdzam fakty. na darmowych otwartycj imprezach czy tego chcesz czy nie duzo latwiej o niechciane elementy niz na imprezie ktora kosztuje. Jak bilet na tlove kosztuje 80 zl to dziwnym trafem mniej tam elementu niz na koncercie tego samego zespolu pod chmurka gdy wstep za darmo Magia cnie" Peace and love. And reading |
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
No tak, brak argumentu nadrabiasz głupim tekstem (choć może teraz to jest na topie, bardzo możliwe). Gratulacje. Szkoda czasu na dyskusję z kimś takim.
Edit: dla mnie gorszym elementem jest bogaty naćpany dres (ma na bilet!) niż biedny student hippis, który jedzie na imprezę za grosze. Edytowane przez Lil_83 Czas edycji: 2014-08-15 o 23:33 |
|
|
|
|
#149 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nikt nie mówi, że na Woodstock jeździ tylko "hołota" (zresztą nawet już bez tego pejoratywnego określenia - ludzie, którzy mają drobne problemy z kulturą osobistą ). Znajdą się tam osoby przeróżne. Jednak, TAK, na Woodstocku tych pierwszych będzie prawdopodobnie więcej, niż na innych imprezach masowych.---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#150 |
|
Konto usunięte
|
Podziwiam ze masz sile to wyjasniac ale sie zdecydowanie zgadzam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.

Takie cus na festiwalu
?

?
zlewa mi się wszystko.
Dla takich chwil się jeździ

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
?