Woodstock - wasze zdanie - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-08-14, 19:41   #121
dominikmeller25
Zakorzenienie

Dot.: Woodstock - wasze zdanie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Takie cus na festiwalu ?
bo to hispterzy, im przeszkadzają skaczący ludzie bo zasłaniają scenę na którą akurat mają skierowane swoje telefony z jabłuszkiem

a co do Woodstocku to może już przestań pisać o tym ile wydają z WOŚP itd bo co to ma do tematu? najpierw zarzucałeś że ja wchodzę w politykę tutaj, a teraz sam zboczyłeś z kursu i robisz offtop.
bo jeśli coś wydają to co w tym złego?
Caritas też nie wydaje wszystkiego, a sporo kasy, darowizn itd jest po prostu przejmowana przez "dyrektorów" o czym nie raz było głośno w mediach.
każdy kij ma dwa końce, więc jak patrzysz na to jak się wydaje pieniądze to popatrz też na inne fundacje jak funkcjonują, a temat dotyczy festiwalu a nie działalności WOŚP itd

i proszę od teraz trzymajmy się tematu a nie róbmy bałaganu.
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-14, 21:25   #122
201609102148
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dominikmeller25 Pokaż wiadomość
bo to hispterzy, im przeszkadzają skaczący ludzie bo zasłaniają scenę na którą akurat mają skierowane swoje telefony z jabłuszkiem .

Ano. A my, chamstwo, zamiast dyskutować o Ulissesie, stroiliśmy sobie żarty z Rojka. Skandal.

Ta "przesadna kultura" miała też swoje dobre strony- objawiała się między innymi względnie czystymi tojkami, brakiem zgonów itp. Coś za coś.
201609102148 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-14, 21:36   #123
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
To, ze jest to nie przejzyste, ze nie ma zwiazku z celem fundacji, to ze jest dziwne, iz te srodki od kilku lat nie sa wyszczegolniane w sprawozdzaniu, to ze koszty fundacji sa stosunkowo wysokie %.
Jak dla mnie to wszystko budzi wiele pytan - np. oprocz powyzszych, to czy np. tacy sponsorzy dostaja odpis od podatku z gruntu dotacji na fundacje charytatywne, gdy np. daja na PW?

Nie wydaje Ci sie np. dziwne, ze WOSP wydaje niemal 8mln zlotych rocznie na dzialanosc propagatorska, w momencie gdy maja bardzo mocna marke, 20 lat dzialania, darmowy czas antenowy w TV i imprezy robione przez samorzady ?
Gdyby tylko ci się chciało poszukać i poczytać ze zrozumieniem to wiedziałbyś na co te pieniądze idą, bo te informacje są bardzo łatwo dostępne. I nie, nie są dziwne jeśli umie się liczyć, zwłaszcza jeśli porozmawia się z osobami współpracującymi z fundacją na różnych szczeblach.

Kwestia odpisu od dotacji to raczej pytanie do skarbówki i for prawniczych.
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-14, 22:07   #124
201710120930
Konto usunięte

Cytat:
jako że festiwal sie zbliża, widząc co wypisują ludzie na pewnych portalach postanowiłem sprawdzić co wy sądzicie o tym festiwalu.

oczywiście prosiłbym aby darować sobie nawiązania do polityki, tylko sensowne komentarza a nie to co ktoś usłyszał od kapłana czy widział na filmie Rydzyka
Boziu kiedy to było.no byłam raz czy dwa.już nie pamiętam zlewa mi się wszystko.
poniekąd byłam 'zmuszona'. tak naprawdę zawsze wolałam inne festiwale ,ukierunkowane na docelową grupę i muzykę.
Woodstock to zawsze ;d taka zbieranina dzieciaków którzy za darmochę mogą się między sobą pomiętolić ;d i głosno gadać'a ja byłam/em na łudstoku!!'
Czy żałuję że byłam? no oczywiście że nie
Wspomnienie DEZERTERA który grał z masakrycznym opóźnieniem ,jakoś 3-4 rano (!) gdzie całe pole to było pobojowisko.Ludziska leżeli pokotem do pierwszych taktów .Takiej ogólnej pobudki to ja w życiu nie widziałam Dla takich chwil się jeździ

Edytowane przez 201710120930
Czas edycji: 2014-08-14 o 22:10
201710120930 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-15, 00:51   #125
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ŁAJKA Pokaż wiadomość
Woodstock to zawsze ;d taka zbieranina dzieciaków którzy za darmochę mogą się między sobą pomiętolić ;d i głosno gadać'a ja byłam/em na łudstoku!!'
Wtf?
Stary 2014-08-15, 08:44   #126
3metrynadniebem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
Wtf?
No mnie się wydaje, że jest w tej wypowiedzi Łajki sporo prawdy
3metrynadniebem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-15, 10:21   #127
201710120930
Konto usunięte

nie mogłam znaleźć na szybko słowa i napisałam pomiętolić.
chodziło mi jakoś tak ogólnie. żadnych orgii takie bardziej poprzebywanie w w woodstokowej społeczności .o
201710120930 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-15, 13:12   #128
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 3metrynadniebem Pokaż wiadomość
No mnie się wydaje, że jest w tej wypowiedzi Łajki sporo prawdy
Spoko, fajnie się dowiedzieć, że i ja i moi rodzice (też im się woodstock zdarzył) i wszystkie osoby z którymi się przez lata bawiłam to zbieranina dzieciaków szpanująca "A ja byłem na uctoku":p Jasne że takie osoby są, ale warto rozróżniać "są głośne przez co łatwo zauważalne" od "jest ich realnie dużo".
Stary 2014-08-15, 15:57   #129
201604181004
Konto usunięte

Impreza moze i fajna ale nie dla mnie. Wole lepsze wygodniejsze warunki to raz dwa za duzo smarkaterii i gimbazy oraz zbieraniny ludzi pt "wow za darmo to biere" przez co sa niebotyczne tlumy i moim zdaniem srednia organizacja

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Hibiku odbieraj te posty nieco mniej personalnie.
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-15, 17:29   #130
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Impreza moze i fajna ale nie dla mnie. Wole lepsze wygodniejsze warunki to raz dwa za duzo smarkaterii i gimbazy oraz zbieraniny ludzi pt "wow za darmo to biere" przez co sa niebotyczne tlumy i moim zdaniem srednia organizacja

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Hibiku odbieraj te posty nieco mniej personalnie.
Nie odbieram personalnie tylko bawi mnie ciągłe uznawanie tego co głośne za to co jest standardem Wystarczy, że jedna na 50 osób będzie robiła cyrk, a posądzi się o to większość.
Stary 2014-08-15, 17:42   #131
201604181004
Konto usunięte

no nie wiem nie do końca tak jest. raczej w tym że przy darmowych koncertach i imprezach zbiera sie jednak spora część społeczeństwa stanowiąca jakąś część wszystkich zgromadzonych - zwana hołotą to żadne posądzanie a fakt.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-15, 18:56   #132
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
a co do Woodstocku to może już przestań pisać o tym ile wydają z WOŚP itd bo co to ma do tematu? najpierw zarzucałeś że ja wchodzę w politykę tutaj, a teraz sam zboczyłeś z kursu i robisz offtop.

Juz kilka postow temu pisalem - ja tam tylko odpowiadam na (nieraz bardzo niezdarne) polemizowanie z tym co napisalem. Napisalem swoje zdanie nt. festiwalu w 1 (slownie: jednym) poscie, reszta byla odpowiedzia na inne wypowiedzi, zarzucajace mi cala game roznych ciekawych rzeczy Uwielbiam, jak to to, ze ja komus odpowiadam, to jest nagle zbaczanie z kursu i robienie offtopu
A w Twoim wypadku wylozenie ze sam wchodzisz w polityke i offtopujesz wbrew temu o co sam prosisz bylo jak najbardziej zasadne

Cytat:
bo jeśli coś wydają to co w tym złego?
Caritas też nie wydaje wszystkiego, a sporo kasy, darowizn itd jest po prostu przejmowana przez "dyrektorów" o czym nie raz było głośno w mediach.
Skoro tego tak sporo i tak glosno w mediach, to dawaj jakies dowody na powyzsze wypowiedzi - poparte w odpowiednich dokumentach

Tutaj kilka spraw jest istotne/ciekawe:
- wlasnie o to chodzi, ze np. Caritas czy PAH operuja na poziomie kilku % kosztow, a nie jak WOSP prawie 20% Uwierz chlopie, takie porownania naprawde na dobre nie wyjda czczacym przy oltarzu swieckiego swietego Jurka
- jak juz wskazalem wczesniej, to prowadzisz dyskusje z rodzaju "a u was to bija murzynow" , naprawde inaczej nie umiesz ?
- piszesz, ze robie offtop, po czym zdanie pozniej ciagniesz cos co okreslasz jako offtop
- jesli naprawde chcesz zebym przestal pisac nt. finansowania PW, to sam zostaw temat. Bo w tym momencie to tak wyglada, ze ja jestem taki be, bo smiem odpowiadac na zaczepki

Cytat:
każdy kij ma dwa końce, więc jak patrzysz na to jak się wydaje pieniądze to popatrz też na inne fundacje jak funkcjonują, a temat dotyczy festiwalu a nie działalności WOŚP itd

i proszę od teraz trzymajmy się tematu a nie róbmy bałaganu.
Totez i zachecam do zapoznania sie ze sprawozdaniami Caritasu czy PAHu, bo ja w przeciwienstwie do wszystkich chyba czytalem sprawozdzania wszystkich ww fundacji...

Cytat:
Gdyby tylko ci się chciało poszukać i poczytać ze zrozumieniem to wiedziałbyś na co te pieniądze idą, bo te informacje są bardzo łatwo dostępne. I nie, nie są dziwne jeśli umie się liczyć, zwłaszcza jeśli porozmawia się z osobami współpracującymi z fundacją na różnych szczeblach.
Wskaz prosze, skoro to tak latwo dostepne. Bo ostatnio jak mnie jakies dwie dziewczeta odsylaly do sprawozdan fundacji WOSP, to wyszlo to co one zarzucaly mi jako bzdury
Tylko prosze o odniesienia do dokumentow, bo w mediach to mozna powiedziec co sie chce

Cytat:
Kwestia odpisu od dotacji to raczej pytanie do skarbówki i for prawniczych.
To skoro ja jako taki zwykly zuczek nie jestem w stanie przebic sie przez to, to przezornie trzymam sie z daleka
Swoja droga - te wszystkie informacje chyba jednak nie sa az tak latwo dostepne, jesli odsylasz do skarbowki ?

Cytat:
Napisane przez ŁAJKA Pokaż wiadomość
Wspomnienie DEZERTERA który grał z masakrycznym opóźnieniem ,jakoś 3-4 rano (!) gdzie całe pole to było pobojowisko.Ludziska leżeli pokotem do pierwszych taktów .Takiej ogólnej pobudki to ja w życiu nie widziałam Dla takich chwil się jeździ
Hehe, jaka zajawka

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-15, 20:38   #133
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Wskaz prosze, skoro to tak latwo dostepne. Bo ostatnio jak mnie jakies dwie dziewczeta odsylaly do sprawozdan fundacji WOSP, to wyszlo to co one zarzucaly mi jako bzdury
Tylko prosze o odniesienia do dokumentow, bo w mediach to mozna powiedziec co sie chce
tak samo reagujesz na konkretne dowody jak na ich brak, więc wybacz, ale najzwyczajniej w świecie - nie chce mi się Jak tobie się chce - szukaj. Ale proszę... nie w tym temacie. Załóż sobie wątek "dlaczego Owsiak jest pomiotem szatana i oszustw skarbowych" i wszyscy będą szczęśliwi.

Cytat:
To skoro ja jako taki zwykly zuczek nie jestem w stanie przebic sie przez to, to przezornie trzymam sie z daleka
Swoja droga - te wszystkie informacje chyba jednak nie sa az tak latwo dostepne, jesli odsylasz do skarbowki ?
Odsyłam bo akurat odpowiedź na to pytanie według mnie dotyczy nie tyle tej jednej imprezy, co całego mechanizmu działającego w naszym prawie, na którym najzwyczajniej w świecie się nie znam, więc odsyłam do źródeł.
Stary 2014-08-15, 22:09   #134
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
tak samo reagujesz na konkretne dowody jak na ich brak, więc wybacz, ale najzwyczajniej w świecie - nie chce mi się Jak tobie się chce - szukaj. Ale proszę... nie w tym temacie. Załóż sobie wątek "dlaczego Owsiak jest pomiotem szatana i oszustw skarbowych" i wszyscy będą szczęśliwi.
Czyli - nie przedstawilas zadnych dowodow, twierdzilas, ze informacje sa latwe do znaleziena, ale teraz ich nie podasz, bo najzwyczajniej w swiecie Cie sie nie chce
Uwielbiam internetowe dyskusje, gdy dowodow jest mnostwo, agrumenty niezliczone, a informacji o groma i latwo dostepne, do czasu az prosisz o konkrety

PS. Najsmieszniejsze jest to, ze nie czczenie kultu Jurka jest od razu odbiegane jako krytykowanie wszystkiego z czym jest zwiazany... vide pogrubione

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.

Edytowane przez Wyrak
Czas edycji: 2014-08-15 o 22:20
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-15, 22:17   #135
chwast
Zakorzenienie

jezu ile stron można gadać o tym samym...
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-15, 22:28   #136
Lil_83
Raczkowanie

Cytat:
no nie wiem nie do końca tak jest. raczej w tym że przy darmowych koncertach i imprezach zbiera sie jednak spora część społeczeństwa stanowiąca jakąś część wszystkich zgromadzonych - zwana hołotą to żadne posądzanie a fakt.
Wiesz, u mnie w mieście jest bardzo popularny klub z muzyką techno. Ja mieszkam przy ulicy, którą własnie w soboty wraca masa napitych ludzi. Duża część z nich jest tak pijana, że ledwo idzie, sąsiedzi w tym dniu starają się nie parkować "od ulicy", bo często zdarzają się np uszkodzone lusterka czy porysowany lakier (wybicia szyb też były). Dla mnie to właśnie jest hołota. Tylko że jeżeli chodzi o ludzi z tego klubu, ja nie wrzucam ich do jednego worka, bo wiadomo, różne osoby się tam bawią.

I teraz jestem ciekawa, jak procentowo wyszłoby porównanie tej hołoty z klubów z tą twoją hołotą z Woodstocku, której pewnie na oczy nie widziałaś, bo nie byłaś.

Kiedyś słyszałam też opinie ludzi na temat Harrego Pottera, że to kicz, beznadzieja - wygrałam raz zakład z taką osobą, miała przeczytać. Po przeczytaniu zmieniła zdanie.

Moja zasada - nie widziałaś, nie osądzaj.
Lil_83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-15, 22:44   #137
201604181004
Konto usunięte

Moj boze. Czy musze jechac do somalijskiego szpitala zeby sie dowiedziec ze wymogi estetyczne mi nie odpowiadaja? Nie. Co za argument
Stary 2014-08-15, 23:05   #138
201607111028
Konto usunięte

Nigdy nie byłam - zawsze chciałam. Tak jakoś wyszło (brak ekipy, czasu, czegokolwiek). Teraz, z biegiem lat, kiedy wyrosłam już z glanów, ćwieków i tym podobnych, nadal MAM OCHOTĘ się tam znaleźć, teraz już raczej z ciekawości (nie chciałabym bynajmniej uczestniczyć np. w zbiorowym hołdzie oddawanym Piotrkowi Roguckiemu ). Chociaż mam pewne obawy, podobnie jak drabineczka, co do warunków. Jestem takim typem wygodnisi - przyznaję, w namiocie spałam raz w życiu i była to noc - koszmar
201607111028 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-15, 23:09   #139
Lil_83
Raczkowanie

Cytat:
Moj boze. Czy musze jechac do somalijskiego szpitala zeby sie dowiedziec ze wymogi estetyczne mi nie odpowiadaja? Nie. Co za argument
Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Nie napisałam słowa o estetyce itp. i rozumiem, że pod tym względem może komuś nie odpowiadać taka impreza. Ale uważanie za hołotę ludzi, których nie znasz i nie widziałaś, jak się zachowują, jest idiotyzmem.

Edytowane przez Lil_83
Czas edycji: 2014-08-15 o 23:13
Stary 2014-08-15, 23:12   #140
201604181004
Konto usunięte

Ja to samo. Jak nie umyje rano wlosow z odzywka i nie uzyje suszarkk to jestem chora. Musialabym wynajac pokoj w hotelu z wlasna lazienka i sniadaniem a na koncert dojechac taksowka ew autobuswm choc takich brak. Z tego powodu plusy ma opener czy jakkes orange warsaw. Nie woodstock

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Lil_83 Pokaż wiadomość
Nie. Ale uważanie za hołotę ludzi, których nie znasz, jest idiotyzmem.
Zacietrzewiasz sie jakbym ci matke obrazala tymczasem stwierdzam fakty. na darmowych otwartycj imprezach czy tego chcesz czy nie duzo latwiej o niechciane elementy niz na imprezie ktora kosztuje. Jak bilet na tlove kosztuje 80 zl to dziwnym trafem mniej tam elementu niz na koncercie tego samego zespolu pod chmurka gdy wstep za darmo

Magia cnie?
Stary 2014-08-15, 23:17   #141
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
Ja to samo. Jak nie umyje rano wlosow z odzywka i nie uzyje suszarkk to jestem chora. Musialabym wynajac pokoj w hotelu z wlasna lazienka i sniadaniem a na koncert dojechac taksowka ew autobuswm choc takich brak. Z tego powodu plusy ma opener czy jakkes orange warsaw. Nie woodstock

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Zacietrzewiasz sie jakbym ci matke obrazala tymczasem stwierdzam fakty. na darmowych otwartycj imprezach czy tego chcesz czy nie duzo latwiej o niechciane elementy niz na imprezie ktora kosztuje. Jak bilet na tlove kosztuje 80 zl to dziwnym trafem mniej tam elementu niz na koncercie tego samego zespolu pod chmurka gdy wstep za darmo

Magia cnie?
Ja dodam jeszcze prostownicę. Ponadto muszę umyć zęby tak jakoś z sześć razy dziennie A co do waszej małej "sprzeczki" - również zgadzam się z Tobą. I nie uważam, żeby było to jakieś "paniusiowate" podejście. Ot, stwierdzenie faktu.
Stary 2014-08-15, 23:20   #142
Lil_83
Raczkowanie

Ja się zacietrzewiam? Zabawna jesteś. Ja tylko podaję przykład. Nie lubi ktoś i ok, jego sprawa. Ale ty masz błędne mniemanie o sobie, skoro nazywasz innych hołotą. Równie dobrze ktoś może tak nazwać ciebie, bo kiedyś wypijesz o jedno piwo za dużo. Albo gorzej, ktoś z tej "hołoty" może okazać się twoim potencjalnym pracodawcą.

Zawsze śmieszyli mnie ludzie, którzy udają wszechwiedzących w temacie "jacy to ludzie jeżdżą na Woodstock". Zawsze najbardziej obeznani, choć gxx wiedzą.

Cytat:
Napisane przez carolina662 Pokaż wiadomość
Ja dodam jeszcze prostownicę. Ponadto muszę umyć zęby tak jakoś z sześć razy dziennie A co do waszej małej "sprzeczki" - również zgadzam się z Tobą. I nie uważam, żeby było to jakieś "paniusiowate" podejście. Ot, stwierdzenie faktu.
Kolejna nie potrafi czytać. Czy ja coś napisałam o paniusiowatym podejściu? Nie, ja odniosłam się do słowa "hołota".

Edytowane przez sublime
Czas edycji: 2014-08-16 o 09:48
Stary 2014-08-15, 23:21   #143
201604181004
Konto usunięte

A no zeby po kazdym posilku najlepiej
I po takim maratonie bluzke wolalabym zmienic te dwa razy dziennie zwlaszcza w
Lato. I te rzeczy na przebranie bo deszc etc

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

Cytat:
Ja się zacietrzewiam? Zabawna jesteś. Ja tylko podaję przykład. Nie lubi ktoś i ok, jego sprawa. Ale ty masz błędne mniemanie o sobie, skoro nazywasz innych hołotą. Równie dobrze ktoś może tak nazwać ciebie, bo kiedyś wypijesz o jedno piwo za dużo. Albo gorzej, ktoś z tej "hołoty" może okazać się twoim potencjalnym pracodawcą.

Zawsze śmieszyli mnie ludzie, którzy udają wszechwiedzących w temacie "jacy to ludzie jeżdżą na Woodstock". Zawsze najbardziej obeznani, choć gówno wiedzą.
Jakakolwiek rozmowa z toba ma taki sens jak dyskusja z radiem. Nic nie sluchasz tylko piszesz piszesz piszesz i konca nie ma
Stary 2014-08-15, 23:24   #144
Lil_83
Raczkowanie

Nie słucham. Czytam. W przeciwieństwie do ciebie - ze zrozumieniem. Ty nawet nie zrozumiałaś, do jakiego słowa użytego przez ciebie się odniosłam.

Przez takie jak ty, ten temat traci sens, bo miało być o Woodstocku, a co ty o tym wiesz? Nic.
Stary 2014-08-15, 23:26   #145
201604181004
Konto usunięte

Uderz mnie jeszcze
Stary 2014-08-15, 23:27   #146
201607111028
Konto usunięte

Cytat:

Zawsze śmieszyli mnie ludzie, którzy udają wszechwiedzących w temacie "jacy to ludzie jeżdżą na Woodstock". Zawsze najbardziej obeznani, choć gówno wiedzą.

Kolejna nie potrafi czytać. Czy ja coś napisałam o paniusiowatym podejściu? Nie, ja odniosłam się do słowa "hołota".
Nie mówię, że tak napisałaś. Tak dodałam od siebie Wielu ludzi na pewno o to posądziłoby drabineczkę.
Stary 2014-08-15, 23:29   #147
201604181004
Konto usunięte

Jetem w telefonie i az nie mam sily wyjasniac tak oczywistych rzeczy jak "czym jest holota oraz ile jej jest" powtorze tylko jeden wazny fragment na temat darmowych imprez.

"Zacietrzewiasz sie jakbym ci matke obrazala tymczasem stwierdzam fakty. na darmowych otwartycj imprezach czy tego chcesz czy nie duzo latwiej o niechciane elementy niz na imprezie ktora kosztuje. Jak bilet na tlove kosztuje 80 zl to dziwnym trafem mniej tam elementu niz na koncercie tego samego zespolu pod chmurka gdy wstep za darmo

Magia cnie"

Peace and love. And reading
Stary 2014-08-15, 23:30   #148
Lil_83
Raczkowanie

Cytat:
Uderz mnie jeszcze
No tak, brak argumentu nadrabiasz głupim tekstem (choć może teraz to jest na topie, bardzo możliwe). Gratulacje. Szkoda czasu na dyskusję z kimś takim.

Edit: dla mnie gorszym elementem jest bogaty naćpany dres (ma na bilet!) niż biedny student hippis, który jedzie na imprezę za grosze.

Edytowane przez Lil_83
Czas edycji: 2014-08-15 o 23:33
Stary 2014-08-15, 23:36   #149
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
Nie słucham. Czytam. W przeciwieństwie do ciebie - ze zrozumieniem. Ty nawet nie zrozumiałaś, do jakiego słowa użytego przez ciebie się odniosłam.

Przez takie jak ty, ten temat traci sens, bo miało być o Woodstocku, a co ty o tym wiesz? Nic.
Ponadto, dodam jeszcze, że w każdym stereotypie jest ziarenko prawdy. Czasem nawet ZIARNO. Niby bzdura, że poloniści to głównie geje, głupi stereotyp! Z tym, że u mnie na roku tak faktycznie jest
Nikt nie mówi, że na Woodstock jeździ tylko "hołota" (zresztą nawet już bez tego pejoratywnego określenia - ludzie, którzy mają drobne problemy z kulturą osobistą ). Znajdą się tam osoby przeróżne. Jednak, TAK, na Woodstocku tych pierwszych będzie prawdopodobnie więcej, niż na innych imprezach masowych.

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Cytat:
No tak, brak argumentu nadrabiasz głupim tekstem (choć może teraz to jest na topie, bardzo możliwe). Gratulacje. Szkoda czasu na dyskusję z kimś takim.

Edit: dla mnie gorszym elementem jest bogaty naćpany dres (ma na bilet!) niż biedny student hippis, który jedzie na imprezę za grosze.
Dla mnie też. Skąd wniosek, że nie?
Stary 2014-08-15, 23:36   #150
201604181004
Konto usunięte

Podziwiam ze masz sile to wyjasniac ale sie zdecydowanie zgadzam
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości