|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkowątek S/M/L trochę lata trochę zimy :) Sierpień
kurcze, burgundowe będą na mnie za krótkie, a morskie wydają się ok, mogłabyś jeszcze napisać jaką mają nogawkę na samym dole? Co byś za nie ode mnie chciała? Ten kolor na zdjęciu dobrze oddaje ich kolor?
![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Niestety za sukienki szukam innych sukienek, też mam kupę wesel W jakim stanie są Twoje spodnie ? Mają jakieś wady? Moje wszystkie rzeczy które wymieniłaś są nowe. Trochę boję się o te M/L które napisałaś przy tych spodniach Jaki to rozmiar z metki? To jakiejś znanej firmy? Ja noszę spodnie S, czasami M ale z wymiarów wydają się być chyba ok, jeszcze zaraz zmierzę dokładnie jakieś swoje.---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Chyba tak, 29 to chyba Lka. Nosisz M i są na Ciebie ok? ![]() idę mierzyć swoje spodnie
Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2014-09-01 o 20:02 |
|
|
|
|
#123 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Konto usunięte
|
To teraz jeszcze parę pytanek - czy botki nadają się na zimę, czy bluzeczka biała nie prześwituje i co Ci się u mnie podoba?
![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Dasz mi czas do jutra, żebym sobie pomierzyła to i owo? : ) I wtedy dam Ci znać co i jak, ok?
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
nowa torebka z primarka, identyczna z tym, że czarna, jest baaaaardzo pojemna
coś za ?
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
odpisane
|
|
|
|
|
#131 |
|
Konto usunięte
|
Hej, hej, rezygnuję z bluzki i krótkich spodenek. Oddać mogłabym kremowy sweterek w stylu Chanel, który Ci się podobał, coś mogłabyś oddać za niego?
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, niestety muszę zrezygnować, spodnie nie będą na mnie dobre
![]() przepraszam za zamieszanie |
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
jestem zainteresowana leginsami
jaka długość nogawki po zewnętrznej stronie? i jaki kolor? ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- no, szukam takich minimum 100cm ![]() ale dziękuję za odzew pozdrawiam
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
Up
|
|
|
|
|
#141 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
wymieniłabym się chętnie na flakon Versace
|
|
|
|
|
#144 |
|
Konto usunięte
|
Podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy, najbardziej:
1-2 sukienka w pepitkę ze wstawką skóry skóropodobnej ![]() stan : nowa, przymierzana do zdjęć, nie ma metki, taką dostałam w prezencie, według mnie to okolica M tylko czy oceniasz ją bardziej na dużą czy małą M-kę? Może mogłabyś ją pomierzyć (biust, talia, biodra) i podać mi wymiary?
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
Hej. A w jakim stanie masz ten żakiecik czerwony? Jeśli ok. to moze byłabym zainteresowana nim i bluzeczką czarno - białą New Look.
|
|
|
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nie widze nic dla siebie.
Pomocy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=391742&page=48 Wątek kosmetyczny - wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65797096 watek ciuchowy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65831766 |
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za torbę primarka?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

Jaki to rozmiar z metki? To jakiejś znanej firmy? Ja noszę spodnie S, czasami M ale z wymiarów wydają się być chyba ok, jeszcze zaraz zmierzę dokładnie jakieś swoje.