|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpień- Perfumy, balsamy, Victoria’s Secret, Sleek, Mary Kay, Dior, Clinique,
Hej, zupełnie zapomniałam odpisać
Chętnie wymieniłabym się za Hot Mamę, Sexy Mamę i może jeszcze Sleek Arabic Nigths
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień- Perfumy, balsamy, Victoria’s Secret, Sleek, Mary Kay, Dior, Clinique,
chyba nie dam rady się z nim rozstać
![]() dziękuję |
|
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
Clinique – tonik do cery mieszanej z 3 kroków pielęgnacji, mam dużą 400ml butelkę, odleję sobie połowę, a drugą oddam w oryginalnej butli Clinique (który to numer, dla jakiej cery?) The Balm Sexy Mama – kultowy puder transparentny - zużycie 2%, dwie małe dziurki na tekturze wewnątrz przy lusterku ?? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post47903829 |
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem, z kosmetycznego tez jest kilka rzeczy ktore mi sie podobaja, kwestia jest tego czy wpadło Ci coś u mnie w oko i czy w takim razie można ew coś dobrać
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
PrZepraszam, ale nie chce wymieniać play intense, to mój ulubiony zapach, mysialam być pijana żeby je komuś proponować :p pozdrawiam
)
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
hmm to nie jest taki podzial jak u nas na cere mieszana, tlusta, sucha. to uniwersalne maseczki, na mnie dzialaja tak ze buzia jest odzywiona i bardziej miekka. jedne sa rozjasniajace, inne odzywiajace itp
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- I tak - one oczywiście są jednorazowe |
|
|
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nic dla siebie nie widzę
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Wybacz, myślałam, że odpisałam
niestety nic mi nie wpadło w oko ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
Dziękuje ale niestety podziękuje za propozycje
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Hej, chyba jednak tego nie wezmę, bo potrzebna jestmi jedynie Hot Mama, resztę biorę na siłę co niestety mija się z celem
|
|
|
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,
u Ciebie podoba mi się: Sleek Glory Vatika Sexy Mama puder Clarins Czy tylko Vatika jest po terminie? ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cześć, mam Lcoste od nowości i wg mnie nic się w niej nie zmieniło - zapach, kolor konsystencja. Wrzuciłam fotkę do postu #2, możesz sobie obejrzeć. Perfum nie szukam :/. Kiedy będziesz miała pewność co do Sexy Mama? Skakanka z Lidla, nnie pamiętam ile kosztowała, wyceniam na 25pln.
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
A nie znalazlabys u mnie czegoś innego za perfumy z mojego wisha i puder?
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
już w wątku nic nie widzę, a tego nuxe'a nie oddam za książkę
![]() ale serdecznie dziękuję za propozycję ![]() pozdrawiam ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- chyba pomyliłam osoby ![]() przepraszam jak najbardziej w dalszym ciągu jestem zainteresowana tymi rzeczami: Transparentny puder sypki Lancome – ok. 17,5g, użyty kilka razy VATIKA– olejek do włosów, z migdałów, kokosa i sezamu 200ml użyty raz, piękny zapach mimo że termin minął w kwietniu 2014 Clinique – tonik do cery mieszanej z 3 kroków pielęgnacji, mam dużą 400ml butelkę, odleję sobie połowę, a drugą oddam w oryginalnej butli Clinique Farmona masło do ciała Wiśnia i Porzeczka 275ml, testowane raz Alterra masło do ciała Winogrona i Kakao 200ml NOWE jak widziałabyś wymianę? ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Lierac ma cięższą konsystencję, także jeśli chciałabyś przetestować to na pewno na dzień się nie sprawdzi przy skórze mieszanej/normalnej- jak już to na noc jak najbardziej polecam, bo jest świetny- ma dużo kwasu hialuronowego i kompleks który zmniejsza sztywnienie włókien kolagenowych, przez co spowalnia powstawanie zmarszczek. Cały słoik Lierac'a kosztuje ok.220złKrem Nuxe'a polecałabym na dzień, bo jest lżejszy- ma fajną konsystencję która się szybko wchłania- jest świetną bazą pod makijaż. A i przy okazji ma działanie przeciwstarzeniowe On kosztuje ok.120zł
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Hej niestety nic
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
http://pl.nuxe.com/nuxellence-jeunesse-171/#conseils
proszę ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- tak, jestem zainteresowana książką, ale najbardziej interesuje mnie puder lancome
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
ja myślałam że właśnie krem wymienimy na puder + resztę jakoś sklecimy
![]() ale zastanów się, nic na siłę
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
to co robimy z naszą wymianą?
![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- rozumiem gdybyś jednak zmieniła zdanie w sprawie pudru to zapraszam |
|
|
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
jasna sprawa, nie ma pośpiechu. Dzięki za info! ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Podoba mi się jeszcze Bourjois Philtre de nacre i balsam Soraya antycellulitowy. Co do Vatiki - czy jest tylko na bazie naturalnych olejków? Bo jeśli ma parafinę w składzie to nie dla mnie
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Serum Eveline jest już do wyrzucenia, bo jest chyba sporo już po terminie. Może skusiłabyś się na serum Collistar? Po pracy zrobię Ci fotkę odlewki i próbki, oki?
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczę w domu jakie to serum i maskę do biustu Esotiq mam, nówkę jeszcze, chyba napinająca
|
|
|
|
|
#143 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
tego balsam Soraya jednak nie będę brała, ani nic do włosów. Proponuję w ten sposób: Bourjois Philtre de nacre sleek glory sexy mama Planet SPA Avon krem do rąk i stóp z masłem Shea za Lacoste skakankę kulę do kąpieli + gratisy Co do linerów to jako gratis mogę Ci dać nawety wszystkie, które wymieniłaś. Ten czarny był mało używany, ale rysuje jakoś tak bardziej na szaro :/. Jeśli chcesz, możesz jeszcze coś dobrać z gratisów
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
To ja się chyba jednak nie zdecyduję
. Nie widzę nic na co byłabym skłonna zamienić ten puder za rzeczy, które chciałaś u mnie. Może innym razem.Pozdrawiam
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
witaj, niestety nic
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Boże broń!
Ja nie wiem co się dzisiaj dookoła mnie dzieje. Sprawdziłam- Collistar jest Volumising, więc powiększa, a maska jest ujędrniająca i napinająca.---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Tak, to maska od Dżoany Nie używałam, bo nie mam systematyczności i zapału do używania takich produktów i szkoda mi było jej otwierać, bo wiem że na razie by się skończyło ![]() Mi u Ciebie podobają się te rzeczy: -Nuxe olejek -Escada -FM Miss Dior Cherie -John Frieda, tylko najpierw muszę wiedzieć co to za produkt jest ![]() -peeling kawowy Avon -Sleek Original -Isana żel i suchy szampon
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej, żałuję, że nie masz już Niny i Daisy Na razie dziękuję ale będę zaglądać
|
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
sprawdzę Guerlain, bo nie kojarzę zapachu i dam Ci znać
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej w sumie zależy mi na peelingu, olejku i Escadzie. Krem Nuxe poleci do kogo innego już
Czego jeszcze szukasz, może coś mam?
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
masz zdjęcie? Victoria's Secret 250 ml body lotion Aqua Kiss - zapach frezji i stokrotek, piękny i trwały. Wyciśnięta jedna kropla dla przetestowania zapachu
Victoria's Secret perfumowane masło do ciała Love My Body 250ml - gęste, ładnie nawilża i pięknie pachnie - zużycie 10% |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.

Chętnie wymieniłabym się za Hot Mamę, Sexy Mamę i może jeszcze Sleek Arabic Nigths

niestety nic mi nie wpadło w oko