![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD smako³yki z USA miniatury Givenchy Marc Jacobs OPI Essie Bobbi Brown p
Kurczê, tak przegl±dam Twój w±tek i ju¿ sama nie wiem co zrobiæ :p
Dasz mi pomy¶leæ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD smako³yki z USA miniatury Givenchy Marc Jacobs OPI Essie Bobbi Brown p
To jak by¶ to widzia³a? Czy mo¿e zostajemy przy pierwszej wersji?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PREZENTY GWIAZDKOWE trzeba my¶leæ o ¶wiêtach :)
cos za dwa tusze miniaturki estee i ksi±¿kê snajper??
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Hej, nic dla siebie nie widzê, dwa opakowania sa pe³ne, reszta mini
![]()
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
hey podobaja mi siê tylko te dwa tusze, nie jestem zainteresowana próbkami po 3, 15 czy 30 ml, tylko pe³nowymiarowe kosmetyki no i za blendera za 200z³ nie oddam bez czego¶ mocnego z mojego wisha.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dok³adki
Rozumiem.
Kurczê, ju¿ sama nie wiem. Nakrêci³am siê na oba filmy, ale Grand Budapest widzia³am ju¿ 2 razy ==" i tak nie do koñca jestem przekonana. To mo¿e nastêpnym razem jako¶? Fakt, ceny tych przesy³ek s± teraz paskudne :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Zestaw TBS- 1 miniaturka Chloe
TBS kokos- 1 miniaturka Chloe Chocomania- Eyeliner lancome Sól-4 próbki chloe, dior, jimmy, la vie W sumie miniaturka dot mi siê te¿ podoba... Chyba tak bym to widzia³a, z tym, ¿e najbardziej zale¿y mi na miniaturkach chloe, wiêc proszê wybieraj tak ¿ebym mog³a je do siebie przygarn±æ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Czy znajdziesz co¶ u mnie za kremy Avene Cleanance Expert ( te po 5ml ) , próbki LRP Rosaliac CC oraz p³yn Biodermy 10ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Tylko, ¿e graperfruit to miniaturka 60 ml. A Bonda to ja jednak nie potrzebujê. To jak robimy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]()
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Trochê UBRAÑ nowych i wstanie bdb+
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Trochê UBRAÑ nowych i wstanie bdb+
Jako¶ poradzê sobie bez próbek
![]()
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic wiêcej nie upatrzy³am
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Cze¶æ, mo¿e znajdziesz co¶ u mnie za PUPA paletka dla brwi i mini maskarê Smoky lub Estee
![]() Mam butlê Potionizer for Thin, z niewielkim zu¿yciem (jak wrócê z pracy mogê zrobiæ dla ciebie zdjêcie). podoba mi siê jeszcze u ciebie : - Bobbi brown sepia - Lancome eyeliner - Mini baza pod oczy smashbox ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Ps: Edytowalam post bo mi siê pozmienia³o w innych wymiankach ![]()
Wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1258541 Edytowane przez AgnesB24 Czas edycji: 2015-03-05 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Niestety z tego co popatrzy³am ¿adnych interesuj±cych Ciê próbek nie mam, mam natomiast ma³y b³yszczyk Coralistê 6,5 ml raz ma¼niêty (zdj), z tym ¿e nie chcê siê go pozbyæ jako¶ bardzo. By³aby¶ sk³onna zaproponowaæ co¶ drobnego jeszcze do ró¿u?
I jeszcze pytanie, skoro znikasz na chwilê to ew. wysy³ka te¿ za 2 tygodnie?
![]() |
#140 |
Wieczne Kutango
|
Ok wiêc co by¶ chcia³a za same pryzmy? Przepraszam, ¿e ja tak zwlekam z odpowiedzi± ale ci±gle siê zastanawiam czy chce te pryzmy czy nie
![]()
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Dorzucê, je¶li te¿ mi co¶ dorzucisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Maskarê mog³abym wypróbowaæ, pasuje mi taka wymiana. Ja wysy³am pierwsza - jak najbardziej, spróbujê priorytetowym poleconym. Priv?
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Hej,
mo¿e tym razem co¶ u mnie znajdziesz? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post50120201 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Muszê siê zastanowiæ i protestowaæ w douglasie, poczekam a¿ wrócisz
![]()
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
O, to spoko, mog± byæ
![]() Edytowane przez Eneajla Czas edycji: 2015-03-06 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Fajnie
![]() ![]() Nadal jestem zainteresowana tymi kosmetyki, które napisa³a¶, plus: - Sephora balsam do ust w jajku "Kiss me" kolor 05 Candy Apple - MUFE próbka pudru HD w kompakcie - Sephora mini pomadka Rouge Infusion The Neutrals 19 Peony - Roberto Cavalli Paradiso miniaturka we flakoniku 5ml Wspomina³am Ci ju¿ o ksi±¿kach, a poza w±tkiem mam jeszcze np. piankê do mycia Pharmaceris (otwarta kilka dni temu, u¿yta 3 razy). I tran ![]() A w ogóle ca³y przysz³y tydzieñ jestem w Warszawie, wiêc mo¿liwa by³aby osobista wymiana ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post50120201 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
To mo¿e zostawmy t± wymiankê do czasu a¿ wrócisz i na spokojnie sobie wszystko ustalimy.
Bo tak w sumie to pomy¶la³am, ¿e chyba próbki bym sobie odpu¶ci³a i eyeliner te¿. Wtedy bym proponowa³a zestaw tbs, kokos tbs i sól za obie miniaturki chloe. Niewykluczone, ¿e bêdê mieæ jakie¶ dok³adki do czasu a¿ wrócisz i moze jakos to jeszcze obmy¶limy, OK? Mo¿e te¿ bêdziesz co¶ dok³adaæ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, bo ja od poniedzia³ku do pi±tku jestem w Warszawie:/
Ale mogê zatrzymaæ dla Ciebie tabletki. Napisz, co z tych kosmetyków mo¿esz za nie daæ - na pewno siê jako¶ dogadamy ![]() Miniatura bazy pod oczy roz¶wietlaj±cej Smashbox - Miniatura CC Cream Smashbox - Miniatura BB Cream Bobbi Brown + ewentualnie jedn± z pianek EL do mycia twarzy z serii Nutrition - Sephora balsam do ust w jajku "Kiss me" kolor 05 Candy Apple - MUFE próbka pudru HD w kompakcie - Sephora mini pomadka Rouge Infusion The Neutrals 19 Peony - Roberto Cavalli Paradiso miniaturka we flakoniku 5ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.