|
|
#121 |
|
:)
|
Dot.: w lutym kosmetyki za konkrety wishowe ;)
Kochana no szkoda bo ten z maybelline mi nie odpowiada. A poza tym nic wiecej nie znalazlam. Zalezalo mi glownie na tym kremie ale nie masz go juz. Jak bedziesz cos dokladac daj znac.
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
No nic, szkoda tej małej wody, ale trudno
Chcesz zdjęcie tej plamki, czy Ci wstawiałam?
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że widać coś na tym foto
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Rzuć łokiem, czy na tym foto widać jej umiejscowienie. Jak nie, to zrobię Ci lepsze
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
To jednak ich sobie nie zostawiłaś?
niestety nic nie widzę w tej chwili ale zaglądam często ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- A spojrzałam na ten balsam, lubię tę serię, ale narobiłam trochę zapasów balsamowych i nie dam rady zużyć wiecej z TBS skuszą mnie zawsze masła i scruby, to na pewno a co do dokładek, zawsze do Ciebie kukam jak widzę w newsach, że cos dołożyłaś
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, podobała Ci się u mnie sukienka, może oddałabyś za nią The Body Shop White Musk Blush Smooth Satin Body Lotion 200 ml?
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Korektora nie oddam, pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
niestety tym razem w wątku nic nie widzę
![]() będziesz coś dokładać? |
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Dzięki za fotki. Poczekaj cierpliwie,bo wizaż mi wariuje i czasem całkiem zniknę,dopiero jak się uspokoi to spróbujemy sklecić wymiankę. Nie chcę żeby np.w połowie negocjacji kontakt się zerwał,na razie pozdrawiam i odezwę się jak już będzie ok (strony mi się nie ładują,albo bez zdjęć albo nie mogę odpisać,takie różne cyrki)
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie wizaż działa,może będzie ok.
So Elixir już nie mam. mogłabym wziąć: 2Be slim,Mentosy,Sambucol,Vit aminum Compositum B,wosk i kominek. Tylko proszę napisz mi uczciwie,z ręką na sercu czy on nie śmierdzi podczas podgrzewania (mam takiego smrodka w domu,śmierdzi zniczem). |
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Jak nie wyczułaś znicza,to chyba jest w porządku,bo jak mój kominek odpalam,to chwilę czuję zapach,a potem zamiast być romantycznie i miło to jest cmentarnie.
Za te rzeczy,które wybrałam myślałam o Werbenie, jest nowa niepsikana ale bez folii,bo oryginalnie nie są foliowane. Mogłabym też coś odlać,lub coś dorzucić. A Ty jak to widzisz? |
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
W wątku nic nie widzę za szampon, on nie był zbyt drogi,a to co masz fajne to cenowo przekracza. Może masz herbatę czerwoną ,czekoladę do picia, lub coś w ten deseń,albo coś z biżuterii (może być do przerobienia),potrzebuję też koszulki do segregatora A4(pogniecione mogą być),mydła w kostce(takie najzwyklejsze,po terminie też)
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Pasi. Przechodzę na pw Edytowane przez Iryska75 Czas edycji: 2015-02-28 o 20:13 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.

Chcesz zdjęcie tej plamki, czy Ci wstawiałam?
szukam raczej innych kosmetyków

niestety nic nie widzę w tej chwili ale zaglądam często