|
|
#121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zarejestrowałem się tu specjalnie, by poznać kreweta. Ma ktoś z nim kontakt?
Cytat:
Cytat:
i z tym wzrostem to też prawda, ale nie poniżej 180, chodzi mi o bardziej skrajne przypadki jak koleś ma np poniżej 170 to już jest jak kalectwo Edytowane przez krewet Czas edycji: 2016-10-05 o 21:37 |
||
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zarejestrowałem się tu specjalnie, by poznać kreweta. Ma ktoś z nim kontakt?
Masz to, na co się godzisz bro
|
|
|
|
|
#123 |
|
BAN stały
|
Co do wyglądu faceta to nieporozumienie bierze się z tego, że kobietom wydaje się, że nie lecą tak bardzo na wygląd, bo nie podobają im się idealni modele, co zarzucają niejednokrotnie faceci. Fakt, nie podobają im się. Kobietom podobają się prawie idealni, przystojni faceci, ale nie z wyregulowanymi brwiami, tuszem do rzęs, czy stuprocentowo idealną facjatą, tylko tacy, którzy mają w wyglądzie element drapieżności, ale mimo wszystko wciąż są niemal idealnie przystojni, więc kobietom wydaje się, że nie lecą tak bardzo na wygląd, bo wymuskany metro model ich nie pociąga. Fakty są takie, że kobiety lecą nieomalże wyłącznie na wygląd, tylko taki jak opisałem. I jeśli facet go posiada to prawie zawsze ma serce większości kobiet, niezależnie od swoich działań. Musi mieć niski procent bf, średnią muskulaturę, za to mocny kościec, szerokie ramiona, wąską talię i wygląd a la powiedzmy Khaal Drogo, John Winchester, Jeremy Meeks, Indiana Jones.
Kobiety paradoksalnie też niewiele muszą zrobić ze swoim ciałem, żeby dobrze wyglądać w porównaniu do mężczyzn. Mężczyzna od startu zadowoli się przeciętną kobietą, żadnemu facetowi lekka nadwaga nie przeszkadza. Nie żreć dużo działa tylko u kobiet, wtedy wygląda atrakcyjnie. U mężczyzny wypracowanie muskulatury i trzymanie niskiego bf to są lata pracy na siłowni i ciągłe wyrzeczenia. Mężczyźni nie zdyskwalifikują kobiety za jedną cechę, jak ma taką sobie twarz, ale piękne ciało, albo odwrotnie, piękną twarz, a takie sobie ciało to zawsze spokojnie kogoś znajdzie. Jeżeli ma wszystko przeciętne to również. Facet np. za wzrost, zarobki, czy cokolwiek kobieta sobie ubzdura jest dyskwalifikowany automatycznie. Dodatkowo kobiety przypisują za wygląd cechy, których w rzeczywistości nie ma i są na to znacznie bardziej podatne niż faceci. Właściwie to przypisują je za wszystkie cechy fizyczne, głos, posturę, wygląd i odrobinę mowa ciała. Większość kobiet zakochuje się już tylko na tej podstawie i nie ma o tym pojęcia. Na inteligencję kobiety nie lecą, ponieważ nie potrzebują nadmiernej stymulacji intelektualnej. Na cholerę im jakiś jeeepany filozof, który smęci. Potrzebują pragmatycznej maszynki do dostarczania rozrywki i zapewniania hajsu. Jedyny profit z inteligencji faceta, który kobiecie jest na rękę to pieniądze. Intelektualista może wszak zrobić jej wstyd przed znajomymi jakimiś chorymi wywodami o swoich nieinteresujących pasjach. Pasje, na które kobiety lecą u mężczyzn to takie, które dają albo profity materialne, albo dodają coś do fizyczności faceta. Siłownia, sporty walki, polowanie, skoki z wysokości, sporty ekstremalne (bo facet ma jaja). |
|
|
|
|
#124 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Prosiłam Cię o streszczenie. Jeśli nie chcesz - nie musisz, zawsze możesz to napisać, nie będę obrażona. Nie daję od siebie? Zadałeś pytanie, zaraz na nie odpowiem. Nie wiem co mogę jeszcze "dać" w dyskusji internetowej. Co znaczy dla mnie normalny? Taki, który nie posiada w sobie cech, których nie trawię - (teraz będę mówić zarówno o facecie jak i o potencjalnej przyjaciółce/przyjacielu) - myśli zanim powie, ma spójne poglądy, które nikogo nie krzywdzą, nie daje się omamić propagandzie (z jakielkolwiek strony) i nawet jeśli myśli że ma rację to jest skłonny do dyskusji, nie jest chamski, nie wywyższa się, zależy mu na czymś więcej niż na powierzchowności i przede wszystkim - ogólnie myśli. I chce być dobrym człowiekiem. Takich ludzi jest mało, dlatego mam ogółem bardzo mało znajomych (w zasadzie to chłopak + dwójka przyjaciół z którymi utrzymuję kontakt, reszta to powierzchowne znajomości) i nie przejmuję się resztą ludzi, ale nie traktuję ich jakby z góry byli w moich oczach "gorsi" - uśmiecham się, życzę miłego dnia kasjerkom w sklepach (szczerze), staram się nie robić nikomu problemu, nie irytuję się gdy pani w biedronce zatnie się kasa lub musi iść rozmienić pieniądze - staram się być ludzka i tego samego oczekuję od mojego bliskiego otoczenia. Nieludzkich ludzi staram się nie zauważać (o ile nie są niebezpieczni), psują mi humor. Widzisz, liczyłam na kulturalną dyskusję bez szufladkowania, a Ty bardzo szybko mnie oceniłeś, na dodatek w pogardliwy sposób. |
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Konfrontacja z trudnosciami?? A jakie facet ma trudnosci których nie ma kobieta? Ja słyszałam że najpierw zawsze trzeba zaczynać od siebie. |
|
|
|
|
|
#126 |
|
BAN stały
|
Innym, instynktownym, ewolucyjnym mechanizmem, który jest wdrukowany w kobiecą psychikę to niechęć i irytacja istnieniem facetów nieatrakcyjnych. Potrzeba ich eliminacji, dowalania im, kopania leżących. Taki facet nie może sobie po prostu egzystować w spokoju, bo kobiety nie ścierpią, że gdzieś tam sobie żyje i oddycha ktoś o słabym materiale DNA. Stąd każde wyczucie słabości ewolucyjnej, prokreacyjnej kończy się piętnowaniem przez mnóstwo kobiet takiego faceta. Budzi się w nich niezrozumiała irytacja, chętnie przyłączają się do grup, które podejmują podobne działania. Stąd też biorą się te posty na forach, prześmiewcze, ironiczne. Stąd wyzwiska na portalach randkowych od biedaków, brzydali, karypli, bo może któryś zrobi przysługę światu i się powiesi, nie może gdzieś tam sobie w spokoju bytować. Dlatego jest to pełne frustracji narzekanie na urodę polaków, na ich "buraczane" twarze, z niskim wzrostem też się spotkałem, choć polacy są wzrostu średniego, nie są wcale niskim narodem, ale to z niechęci do słabszych ewolucyjnie jednostek. Podjazdy po sprawności seksualnej, facetach, którzy się nie usamodzielnili, nie mają mieszkania własnościowego, nie są dobrze zaadaptowani. Stąd też kobiety preferują raczej facetów o przeciętnej, lub nikłej inteligencji, bo większość społeczeństwa nie jest zbyt bystra, więc łatwiej się takiemu przystosować i ma większe umiejętności socjalne. Ważne też, by chętnie wydatkował energię na to, co kobiecie będzie na rękę. Ostatnio słyszałem, że w pobliskiej miejscowości laska jest z facetem, który notorycznie ją zdradza, ale mimo wszystko ona z nim nie zrywa, bo ma opinię najprzystojniejszego faceta w tej miejscowości, a to jest przecież bardzo ważne. Ważniejsze niż szacunek do siebie to zachować przy sobie najlepsze ciacho. To ją wyróżnia, sprawia, że ona też jest może zauważona.
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Ten wątek to mistrzostwo trollingu. Trolling trollingu i zbudowanie fermentu na samym tylko wizerunku innego istniejącego już trolla. 5 stron w jeden dzień.
Krewet, zaprzeczyć nie możesz, że to żywy dowód, że Ty magnes na babki jesteś ^^ |
|
|
|
|
#128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te cechy które opisałaś to wcale nie jest jakieś nie wiadomo co, ale przede wszystkim - interesowałby cię koleś, który posiada te cechy, ale cię odpycha fizycznie? tak swoją drogą ciekawe jest jak bardzo zmienia się percepcja w niektórych momentach ostatnio na jednym wyjeździe poznałem taką laskę no brzydka i gruba i cały czas do mnie zagadywała, przy każdej możliwej okazji to też dowód hipergamii, bo ja dla niej to taki cukiereczek, że oko bieleje ale nie o tym chcę pisać przecież gdyby ona była ładna to na pewno pomyślałbym, że jest po prostu miła albo przegrała jakiś zakład a jak brzydka to wiadomo, że szczerze podrywa ciekawe Cytat:
Edytowane przez krewet Czas edycji: 2016-10-05 o 22:01 |
||
|
|
|
|
#129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Byłam 5 lat z facetem który na początku średnio mi się podobał, zdecydowanie "poleciałam" na inne rzeczy niż wygląd (kasy też nie miał bo dopiero kończył liceum), ale po czasie, gdy już się zakochałam, uważałam go za przystojnego. Rzuciłam go bo był dupkiem, nie miało to nic (NIC) wspólnego z wyglądem, raczej z jego zainteresowaniem przyjaciółką. Edytowane przez 97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10 Czas edycji: 2016-10-05 o 22:08 |
|
|
|
|
|
#131 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jakie trudności ma facet? Facet musi być zawsze opanowany, gdy pojawiają się problemy, nie może okazywać emocji, musi mieć chłodną głowę, facet ma 40 razy większe ryzyko pobicia na ulicy, niż kobieta (chyba, że przez jej dresa), facet musi się adaptować do każdej sytuacji, która tego wymaga. Gdy dzieje się źle to kobieta sparaliżowana mówi do faceta: no zrób coś. Facet nie będzie przez nikogo broniony, albo broniony przez nieliczne jednostki. Kobiecie natychmiast mnóstwo osób ruszy na ratunek, pomoc, niezależnie od tego co się dzieje. Kobieta może być osobowością całkowicie antyspołeczną, gnuśną i bierną, zawsze jej ktoś pomoże. Facet nie może, jest po prostu ciotą, u kobiety nie wymyślili na to nazwy. Facet musi coś zrobić, żeby coś się działo, musi wyjść do ludzi, wyjść z inicjatywą. Do kobiety większość przychodzi automatycznie. Gdy facet coś spieprzy, straci pracę, nie może znaleźć kolejnej, zbankrutuje, nie radzi sobie to nie jest mężczyzną, nie ogarnia życiowo. Kobiecie nikt nie będzie takich rzeczy mówił. Kobieta może się rozpłakać w miejscu publicznym, zemdleć, gdy kierownik ją opieprza, gdy nie radzi sobie z sytuacją stresową, facet nie może. Kobieta jest w sądzie postrzegana, jako ofiara, prawie zawsze. Wygrywa sprawy rozwodowe, facet przegrywa. Kobieta może znęcać się psychicznie nad facetem, upokarzać go, facet raz ją uderzy i na życzenie kobiety może mieć pozamiatane. Kobieta może wyzywać faceta, ubliżać mu, szykanować, drażnić, a jak facet jej odpowie, zrobi coś niefajnego, zacznie się bronić to na drugi dzień dwudziestu karków przyjdzie pod jego chatę. Można tak wymieniać bez końca. |
|
|
|
|
|
#132 |
|
Konto usunięte
|
Ja się kiedyś strasznie jarałam takim który miał 165, no może max 167 (nie rozumiem o co chodzi z tym wzrostem, ja nie lubię kolesi, którym sięgam do pępka). Ale też fakt, że ciało i twarz miał pierwsza klasa. Za to był bardzo inteligentny (chociaż zaraz pewnie będzie, że to tylko moja projekcja. Hmm, w sumie zajmować się fizyką to pewnie każdy może).
Nie rozumiem tego bólu pupy, wiadomo że im atrakcyjniejszy człowiek tym ma większe powodzenie. Może faceci rzeczywiście są mniej wybredni, jeśli chodzi o seks, ale i tak wiadomo, że seksu a tym bardziej związku każdy by chciał z superlaską, gdyby tylko mógł, to po co ta hipokryzja? Tak samo widzę, jak faceci szaleją na widok pięknej kobiety - sami takie rozpieszczają nadskakiwaniem im, a potem płaczą . Przeciętna albo nawet i ładna dziewczyna może sobie tylko pomarzyć o takim zainteresowaniu.
|
|
|
|
|
#133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ładna dziewczyna ma mega branie i nie musi się martwić o modelki nawet zwykła grazyna ma stosunkowo duże powodzenie Edytowane przez krewet Czas edycji: 2016-10-05 o 22:12 |
||
|
|
|
|
#134 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czemu więc pytasz czy mogłabym być w związku z facetem który mnie fizycznie odrzuca skoro sam uważasz to za uwłaczające? |
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kobiety są słabsze, doświadczają molestowania, są narażone na gwałt, ocenia się je głównie przez pryzmat wyglądu, jak kobieta nie wpisuje się w pewien kanon wyglądu/zachowania to jest niekobieca, babochłop. Mogę wymieniać dalej. Jakoś nie zauważyłam żeby coś do mnie przychodziło automatycznie (studia, praca), toś walnął
Edytowane przez 201712242137 Czas edycji: 2016-10-05 o 22:19 |
|
|
|
|
|
#136 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;66067651]
Byłam 5 lat z facetem który na początku średnio mi się podobał, zdecydowanie "poleciałam" na inne rzeczy niż wygląd (kasy też nie miał bo dopiero kończył liceum), ale po czasie, gdy już się zakochałam, uważałam go za przystojnego. Rzuciłam go bo był dupkiem, nie miało to nic (NIC) wspólnego z wyglądem, raczej z jego zainteresowaniem przyjaciółką.[/QUOTE] Zawsze się zastanawiałam, jak to jest możliwe. Jak to jest możliwe? |
|
|
|
|
#138 |
|
Konto usunięte
|
Chodziło mi raczej o to, że mamy taką kulturę, że np. kobiecie-politykowi media wytykają modowe wpadki i inne pierdoły, facetowi nie. Jak facet jest brzydki ale radzi sobie w życiu, zarabia duże pieniądze to jest spoko postrzegany (nawet wg waszej teorii tak jest), ale kobieta jeśli jest brzydka a ma inne osiągnięcia no to już nie bardzo. Facet nie rozkminia że drugi facet jest pasztetem, za to i facet, i kobieta będą roztrząsać brzydotę dziewczyny.
+ do kobiecych problemów dodam, że kobieta robiąca karierę to oczywiście egoistka i karierowiczka, a ta skupiająca się na rodzinie i dzieciach to oczywiście kura domowa. No ale problemów dotyczących stereotypowego postrzegania OBYDWU płci jest mnóstwo i mają one to samo źródło. Edytowane przez 201712242137 Czas edycji: 2016-10-05 o 22:26 |
|
|
|
|
#139 |
|
Konto usunięte
|
Wiesz, być może. Nie będę się upierać, że było to w 100% w porządku, byłam wtedy na początku liceum, miałam zupełnie inne podejście - wygląd wtedy się dla mnie nie liczył i nawet średnio zastanawiałam się nad tym, czy ja jestem dla niego naj czy nie (well, jak wyszło potem - on mi się podobał, ja mu chyba niekoniecznie). Wiem tyle, że był czas gdy byłam z nim szczęśliwa, a potem nasze drogi się rozeszły. On też zapewne był szczęśliwy (ale przez jaki okres czasu - nie wiem). Teraz jestem bardzo wymagająca, ale całe szczęście żaden facet nie zdążył na tym ucierpieć bo obecnego poznałam krótko po rozstaniu.
Edytowane przez 97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10 Czas edycji: 2016-10-05 o 22:29 |
|
|
|
|
#140 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ta "zmiana" zaszła we mnie tak dawno, że nie wiem. Ze mną to było tak, że dawniej nie potrafiłam się interesować facetem, z którym mnie nic nie łączyło, być może na tamtym etapie to "kliknięcie" wszystko zmieniło. Jak to mówią - miłość jest ślepa. W zasadzie jedynym obcym facetem który mi się prawdziwie i faktycznie spodobał tak, że ugięły mi się kolana jest mój obecny partner. Jest to dla mnie tak ciekawe zjawisko że czasem specjalnie obserwuję facetów w przestrzeni publicznej (dzisiaj nawet weszłam na Badoo) żeby sprawdzić czy któryś mi się choć trochę spodoba i każdy jest taki no... Nie teges. Kim by nie był i jak by nie wyglądał. Tylko ten jeden był ewenementem. Chociaż clou może być gdzie indziej - w przypadku byłego jego wygląd był po prostu fajny. Podobał mi się, ale nie było to coś ważnego dla naszego związku, na pierwszym planie były inne jego cechy. Wtedy wydawało mi się że każdy tak ma i tak jest dobrze. Na punkcie obecnego szaleję od 2 lat - uwielbiam patrzeć na niego i "podziwiać" jego wygląd, mogę gapić się na niego godzinami i cały czas "cieknie mi ślinka". Nie wyobrażam sobie osiagnąć takiego efektu z facetem, który nie spodobał mi się od razu. No i warto dodać, że byłam wtedy dużo młodsza, może teraz też bym tak nie umiała bo zmieniłam się bardzo od tego czasu. Edytowane przez 97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10 Czas edycji: 2016-10-05 o 22:39 |
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;66068881]Ta "zmiana" zaszła we mnie tak dawno, że nie wiem. Ze mną to było tak, że dawniej nie potrafiłam się interesować facetem, z którym mnie nic nie łączyło, być może na tamtym etapie to "kliknięcie" wszystko zmieniło. Jak to mówią - miłość jest ślepa.
W zasadzie jedynym obcym facetem który mi się prawdziwie i faktycznie spodobał tak, że ugięły mi się kolana jest mój obecny partner. Jest to dla mnie tak ciekawe zjawisko że czasem specjalnie obserwuję facetów w przestrzeni publicznej (dzisiaj nawet weszłam na Badoo) żeby sprawdzić czy któryś mi się choć trochę spodoba i każdy jest taki no... Nie teges. Kim by nie był i jak by nie wyglądał. Tylko ten jeden był ewenementem.[/QUOTE] Ale przecież można mieć to i to, czemu ktoś miałby wybierać? Edytowane przez trzyrazypiec Czas edycji: 2016-10-05 o 22:36 |
|
|
|
|
#143 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
laska jak jest w liceum (wczesnym liceum) to mam wrażenie często nie łączy uczucia z seksem w takim sensie, że ten seks niekoniecznie tam występuje i po prostu wystarczy, żeby koleś był miły seks to chyba jeszcze lekkie tabu w tym wieku kobiety wychodzą z tego pomiędzy 18-20 rż i to jest problem bo moje rówieśniczki już wiedzą czego chcą, chcą spróbować egzotycznego bolca, wiedzą, że seks jest czymś przyjemnym i nie boją się po to sięgać Cytat:
czaisz? Edytowane przez krewet Czas edycji: 2016-10-05 o 22:38 |
|||
|
|
|
|
#144 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#145 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez 201712242137 Czas edycji: 2016-10-05 o 22:39 |
||
|
|
|
|
#146 |
|
BAN stały
|
Cytuję tutaj ciekawy post z innego forum:
"nie dawaj się zwieść ich pozorom, jeśli uwierzyłeś, że np. nie masz powodzenia bo coś z tobą nie tak, to znaczy, że dałeś się zwieść ich propagandzie, to, że facet jest sam to kwestia braku wyglądu i kasy, a nie złego charakteru, bo jakimś dziwnym cudem ludzie z najgorszymi charakterami tacy jak gangsterzy, recydywiści, żołnierze mafii, psychopatyczni zabójcy z oddziałów specjalnych wojska, psychopatyczni bezwzględni biznesmani szefowie firm i prawnicy NIE SĄ SAMI widziałeś kiedyś samego dresiarza co kradnie samochody, widziałeś kiedyś samotnego np. ćpającego muzyka ? bo ja żyjąc w blokowisku wielkiego miasta znam i takich i takich i nie znam ani jednego, który by był sam przez chociaż tydzień a każdy chodzi z pannami jak z okładek CKMu s, bo jakie zalety charakteru może mieć ktoś kto np. wyrywał torebki , potem kradł samochody, potem handlował narkotykami a teraz ukradzionej kasy otworzył restaurację i jeździ najnowszym autem za 200 000 , no jakie ? jakie zalety charakteru może mieć adwokat zgarniający np. 50 000 za sprawę w której broni syna bogacza który naćpany śmiertelnie pobił przypadkową osobę i w sądzie pastwi się nad rodziną ofiary? jakie zalety ma ćpający alkoholik muzyk , który co koncert ma 4 inne panienki na backstage'u ? jeden jest napakowanym umięśnionym typem po solarze, drugi zarabia np. 70 tysi miesięcznie bez kasy fiskalnej, a trzeci za występy w TV zgarnia 200 tysi i jest idolem nastolatek, oni nie są sami , więc spójrz krytycznie na to co te kobiety tu w swej hipokryzji wypisują o rzekomych wadach charakteru, ja znałem osobę co była tak uczciwa, że nie przeszła by na czerwonym świetle, nie ściągnęła pirackiego pliku z torrentów, pomagała innym w potrzebie, ta osoba w końcu nie wytrzymała braku powodzenia i wiecznego odrzucania przez zeza, w czasie jak mój śp. znajomy się ciężko uczył, na imprezach na jakich byłem, kolega napakowany wytatuowany co grał na gitarze w zespole rockowym potrafił mieć 3 panienki jednego wieczoru, kilku chłopaków siedziało samych, a wszystkie panny lepiły się do niego, potem my wychodziliśmy z imprezy zdołowani, a 3 panny mu robiły loda, a o jego zaletach charakteru niech świadczy to, że ma 2 wyroki alimentacyjne i policja go zwinęła za posiadanie narkotyków, ale on nigdy przenigdy nie był samotny , one natomiast jak i tu widać będą uparcie kłamać, że jest zupełnie inaczej niż jest, jeśli masz logike, to sam oceń wiarygodność moich i ich słów i oceń to co było pierwsze - skutek czy przyczyna i czy należy milczeć czy mówić o problemie" źródło: http://www.nerwica.com/brak-powodzen...8930-1288.html |
|
|
|
|
#147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tam uważam że kobiety są silne na pewien sposób bo poród to jednak wielki ból. Prawda jest taka że kazda płeć ma przesr.ane w różnych momentach życia. Mi tez nie pasuje że nie moge wychodzić i wracac o której chce bo ktos moze mnie zgwałcić, że patrza na mnie jak na obiekt seksualny, że " kobieta po 30 tce to najlepiej by trumne wybierała według niektórych itd. Mam też o tym założyć wątek?
Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-10-05 o 22:53 |
|
|
|
|
|
#148 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() no i właśnie obraziłeś kolegę Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#149 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Rozumiem, że większość kobiet ma tak jak ja, tylko patrz na to - pod koniec związku z byłym wyglądałam tak samo jak na początku związku z obecnym. Były (czyli załóżmy, że przeciętniak, na dodatek niski, co również mi nie przeszkadzało) nieszczególnie lubił to, jak wyglądam. Do tego stopnia, że komplement od niego był jak święto a wręcz zdarzyło mi się usłyszeć to i owo na swój temat. Obecny zaś od początku szaleje na punkcie mojego wyglądu tak jak ja na jego. On znowu spędził całe życie we friendzonach i dziwnych układach damsko-męskich, dopóki nie spotkał mnie. Wniosek z tego jest taki, że nie musisz podobać się wszystkim tylko tej jednej, reszta nie ma znaczenia. |
|
|
|
|
|
#150 |
|
BAN stały
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;66068881] Na punkcie obecnego szaleję od 2 lat - uwielbiam patrzeć na niego i "podziwiać" jego wygląd, mogę gapić się na niego godzinami i cały czas "cieknie mi ślinka". Nie wyobrażam sobie osiagnąć takiego efektu z facetem, który nie spodobał mi się od razu.
[/QUOTE] HiehiehiehieHAHAHAHRAHRA. Powieszę to sobie na ścianie. Właśnie to jest kwintesencja kobiecej obsesji na punkcie wyglądu. One potrafią prawdziwie kochać TYLKO ZA TO. Tylko za to, że mogą się w coś godzinami gapić, jak w obrazek i jest hipnotyzujące. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.

. Przeciętna albo nawet i ładna dziewczyna może sobie tylko pomarzyć o takim zainteresowaniu.

Mam też o tym założyć wątek?