![]() |
#1471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
Każdy powód jest dobry
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Wtajemniczenie
|
ja własnie też miałam zapytać.
ostatnio dałam TŻtowi na kolację sałatkę. generalnie pyszna była. ale żebym nie czuła się jak mistrz patelni i garmażerki, musiał wybrzydzić. a co tam. lepiej mi zawsze dokopać niż pochwalić ![]() on"łeee tu jest kukurydza. czemu tak dużo..? a co TO jest" mówił to z wyrzutem ![]() ![]() ja. wkurzona na maxa, podchodzę, zabieram miskę "to nie bedziesz jadł!" on: "no oddawaj. dobre byłoo!!!" i zjadł całą. nawet z kukurydzą... ![]() i zrozum tu faceta... czekam za nim. ciekawe na co dzisiaj zacznie wybrzydzać.
#1473 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maatkoo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem ze ktoś czego moze nie lubić, ale on to spokojnie zjadl i mowil potem ze dobra to na cholere narzeka ![]() ![]() Ah sie rozgadalam ale temat mi szczegolnie bliski:P
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2009-11-17 o 23:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobrze, że żartował, bo by mnie szlag trafił. nie po to codziennie czekam na niego z kolacją po jego pracy (je i jedzie do domu...) i nie po to ślęczę w kuchni tyle czasu, żeby wybrzydzał. dokładnie wiem co lubi i czego nie lubi, więc niech mi kitów nie wciska ![]() dzisiaj przyjechał po pracy. zrobiłam tosty. od razu mu powiedziałam, że opisałam na forum, że wybrzydza moimi daniami, to po kolacji powiedział formułkę "dziękuję Ci kochanie za tą pyszną kolacyjkę, którą zrobiłaś własnymi rączkami" ![]() ![]() oczywiscie po kolacji rozwalił się na wyrku w pozycji "na brzuchu", poszłam troszkę się poprzytulać ![]() Kłade się na jego plecki, daje buzi w polika, a on do mnie tekst: "no i po co tu przypełzłaś? lepiej podwiń mi koszulkę-pomasuj i podrap trochę" ![]() moja mina bezcenna, a on rży w poduszkę jak koń ze śmiechu... ![]()
Edytowane przez malaDarunia Czas edycji: 2009-11-17 o 23:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Zakorzenienie
|
Kurde, dziewczyny, wyluzujcie, bo wszystkie się przestraszą i nikt nie będzie chciał tutaj dodawać postów
![]() Że chciała zasugerować facetowi, żeby ją przytulił i powiedziała, że jej zimno to co? Zbrodnia jakaś? Nie ona pierwsza i nie ostatnia! Może akurat są na pierwszych etapach związku i nie walą do siebie prosto z mostu jak stare dobre małżeństwo. Naprawdę jest to miejsce do prawienia morałów? To, że dziewczyna napisała te zdarzenie w tym wątku (a nie np. w "Najgorsze numery wykręcone przez facetów") to znaczy, że ma do tej sytuacji DYSTANS, które wam, drogie krytykujące czytelniczki, brakuje ![]() A druga Wizażanka? Też nie napisała tego z wołaniem o pomoc: "Pomóżcie, on nie chce jeść moich sałatek!" tylko opowiedziała anegdotkę ![]() ![]() ![]()
#1478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie to żebym nie lubiła czy coś ale z samego rana ledwo oczy otworzyłam i pierwsze co słyszałam to: Podrap po pleckach ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2009-11-18 o 01:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też to uwielbiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Byłam na wywiadówce u brata i ten geniusz nic nie wiedział na kartkówce to narysował grzyba i napisał:Lepszy grzyb niż nic.Nauczycielka poprawiła na rydz.Wchodzę później do siostry również na zebranie a jej wychowawczyni gada o tym samym...Myślałam że się ze wstydu spalę Pisze smsa do kumpla,życzę mu kolorowych snów i pytam brata czy to nie brzmi głupio a on: -lepiej napisz wykur****ych Siostra pyta się brata czy wie dlaczego w 2012 ma byc koniec świata a on: -bo euro jest w Polsce??
Proszę,zatrzymaj świat-ja wysiadam... ![]() Edytowane przez Bezwstydnica Czas edycji: 2009-11-18 o 10:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz, ja tam nie strzelam fochow, przez chiwle sie do niego nie odzywalam a jak weszliwsmy do kina to mu powiedzialam,o co mi chodzilo normalnie, bez ironii -on zczail ![]() ![]() wiec jakie cyrki odwalalam? ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
![]() Oby wiecej takich ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Euro i grzyb mnie rozwalilo ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Ivi 1988 ja nie wiem jak było, ale opisałaś to z takim oburzeniem, w sposób jakby nie wiadomo jakim chamem sie okazał, bo nie przytulił Cię po 'zimno mi'... po prostu wydzwiek twojej wypowiedzi nie był raczej "haha jaki głuptasek nie zajarzył" a "co za kretyn zachowac sie nie umie tak mnie uraził och" A to przez: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Źle się widocznie wyraziłaś, bywa. EOT
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! ![]() Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2009-11-18 o 13:38 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1487 |
Wtajemniczenie
|
ja: tato, zabrał byś gdzieś mamę na weekend.. jakąś imprezkę bym zrobiła...
![]() tata: najpierw, to Ty idź do ginekologa ja : ![]() ja : Ej, Arek który to ten Tomek? A: Widziałaś kiedyś X gościa, on ma takie same spodnie jak Y, a Y jest brunetem z osiedla bukowego, nosi czapeczkę taką tirówkę, jeździ honda czerwoną, to wiesz który to ? ja: aa ano już wiem A: NO ! To nie on tylko teraz jest ich dwóch i to ten drugi! ![]() Ja: jak mam dojechac do tego Szczeglina ![]() A: Jedziesz prosto, później w lewo, kawałek polną droga a później za ukrytym zakrętem w następne lewo . ![]()
#1488 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1489 |
*sportaddict*
|
ja: Kochanie, wiesz co to jest zalotka?
![]() Tż: hm.... <łypie podejrzliwie> ja: ![]() Tż <nagłe oświecenie>: O NIE! JUŻ KIEDYŚ MNIE O TO PYTAŁAŚ! ja: i co odpowiedziałeś? ![]() Tż: nie wiem! i nic mnie to nie obchodzi! i uciekł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mojego Tż nie mogę już o to pytać bo dokładnie to sobie zapamiętał ![]()
![]() |
#1491 |
*sportaddict*
|
pytania stare ale jare
![]() sprzed chwili - jestem chora, ide sie wykąpać ![]() Tż - zaniepokojony - to ty już możesz sie myć taka chora?! ja - ![]() Tż - to weź może ze sobą jakiegoś kapcia! ja - kapcia?! ![]() Tż - no, jak będziesz się topiła czy coś, to rzucisz kapciem w drzwi, żebym przyszedł! ![]() dodam, że jestem ostrzej przeziębiona po prostu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja: Miałeś się uczyć z anatomii palpacyjnej, nawet do książek nie zajrzałeś. I jak tu się z tobą uczyć? Miałeś szukać na mnie tych wszystkich punktów, części kości itp. On: Uczyłem się. Wyczułem u ciebie spojenie łonowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() vadi haha ![]() ja się z moim wczoraj znów przkomarzałam kto kogo będzie drapał on" podrap mnie" ja: "nie no.. ty dzisiaj. ja Cie wczoraj drapałam, więc Ty mnie dzisiaj troszku popieść" on "ty mnie wczoraj nie drapałaś ![]() ja :" no jak nie?? ![]() on: "te 30 sekund się nie liczy ![]() no i drapałam go, bo co miałam zrobić... ![]() teraz przynajmniej bede pamiętać że tym razem będzie moja kolej leżenia ![]()
![]() |
#1494 | |
in love with life
|
Cytat:
![]() Mam z moim to samo ![]() ![]()
![]() |
#1495 |
Wtajemniczenie
|
TŻ siedzi przed kompem i oczywiście gra w gre
![]() żeby go odciągnąć od kompa i żeby się mną zajął, idę do niego, siadam okrakiem na nim, twarzą do niego, a on do mnie z tekstem "czego chcesz moja mała gnido ![]() hehe ![]() nie pomyślcie sobie, że on mnie nie szanuje czy coś. u nas cały czas są na żarty takie teksty jak "paszteciku","wątrobianko " "buraczku" i inne ![]()
#1496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Raczkowanie
|
Przeczytałam kilka stron i padam ze śmiechu
![]()
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
No dobra. Zawsze myslalam ze to głupie, ale z nudów tez postanowilam pomęczyć swojego tż.
Ja - a wiesz, a wiesz wszystkie wizażanki pytają swoich tżów o to co to jest zalotka. Co to jest zalotka? ![]() tż - yyy... że coś śmierdzi? ![]() J - ![]() tż - no że zalatuje tak? i sie mówi: aaaaale zalotka... J - ![]() ![]() tż - aaaaaa wiem, bajera tak? (czyli bajerowanie dziewczyny :P) a na początku to w ogole nie mogl przyswoić tego słowa, mowi jaka lotka? co z tą lotką?!
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2009-11-20 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1500 |
Raczkowanie
|
kolega raz do mnie na gg "wiem nie każdy może być normalny jedno dziecko na dziesięć innych rodzi sie nienormalne przykro mi że wypadło na Ciebie ^^"
albo dzisiaj z tego iż nie miałam sie jak zwolnić u wych bo jej nie było poprosilam kolege żeby wytłumaczył nauczycielce że nie uciekłam tylko musialam iść a na gg: He: Powiedziałem X że masz ją w d... i żeby się pałow.ła Ja : xD He: Możesz już do szkoły nie przychodzić ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.