|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
Czy jelitówką można zarazić się wirtualnie? Rano byłam zdrowiutka...Dobrze,że zrobiłam dziś na wszelki wypadek zapas odpowiednich medykamentów...
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już kupiłam i trochę ponosiłam to leży do dziś gdzieś z połowa. Teraz nie wiem co mnie w niej tak kręciło, czyżby, jak mówi Zuzia, zanik gustu.... ? ![]() Favkes, wygladasz niesamowicie dobrze, przyznaj się lepiej ile operacji plasytcznych miałaś... Aż sobie zrobię chyba szóstkę weidera, tak mnie zmotywowałaś. Chyba, że podzielisz się receptą. ![]() Nie mam problemów ze zmianą rozmiaru jeansów z 28 na 26, ale, kurcze, u mnie wcale nie wygląda to tak dobrze. Nawet mam wrażenie, że w 28 lepiej wyglądałam.
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hah ja w ciagu kilku dni bym pewnie mogla zmienic rozmiar spodni z 26 na 28 ale odwrotnie??? oczywiscie o ile bym sie w 26 kiedykolwiek zmiescila no ale generalnie chodzi mi o to ze z mniejszych na wieksze rozmiary to nie mam problemow - ale w druga strone to juz nie...hmmmm jak to to robisz
|
|
|
|
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Vesenko - zdrówka
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
I Wy piszecie, że ja jestem szczuplutka , chudzielce
?? Ja noszę 28 w porywach do 29-ciu Mnie się wydaje, że to kwestia proporcji przed wakacjami ledwo się wbijałam w ubrania w rozmiarze 40, teraz lekką rączką kupuję 36
|
|
|
|
#1476 | ||
|
Zadomowienie
|
Si
![]() Cytat:
(i Boże uchowaj ) ale ulubionym zajęciem mojej znajomej przez całą ciąże, było chodzenie do Douglasa, wąchanie perfum i kupowanie coraz to nowych Opowiadała, że Panie konsultantki bardzo się temu dziwiły ![]() Cytat:
normalnie w obawie o żołądek trzeba się z Baru ewakuować |
||
|
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba że coś mnie ominęło i nie doczytałam Ale miałam dzisiaj zapiernicz w pracy, jestem padnięta Dobrze że jutro wolne Dziewczyny, zdrowiejcie
|
|
#1478 | |||
|
Wiedźma
|
Zeuso.
![]() Cytat:
![]() Doczytałam. Świadomość niemiła, ale dobrze, że przynajmniej wiadomo, że nie dotyczy to Ciebie osobiście. Cytat:
![]() Wiesz, chyba na Twoim miejscu, wiedząc, że nie dam rady wypalić jej spontanicznie w twarz, co mi leży na żołądku - przygotowałabym to sobie na piśmie. Serio - napisałabym na kartce to, co mam jej go powiedzenia (taktownie, ale tak, żeby nie miała wątpliwości, że nie życzę sobie włażenia z buciorami w moje pasje, ingerowania w mój sposób spędzania czasu, zaglądania do mojej kieszeni i wieszania się na mnie) i przy najbliższej bytności sam na sam po prostu przeczytałabym jej całą wiadomość. Powinno zadziałać. Jeśli nie dotrze - następne czytanie. ![]() No niby tak, ale nie widzieli, żebyś je osobiście rodziła. Cytat:
Nie wiem, czy się z tego cieszę, zważywszy na to, że Królewna właśnie stał się zbyt szczupły na męską rozmiarówkę i kiedy kupuje obcisłe dżinsy - jest skazany na damskie.
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przy figurze i pieczeniu ciasta i generalnie w zyciu trzeba wiedziec co najwazniejsze i zachowac wlasciwe proporcje- perfumy, jedzienie, forum, praca czy tam nauka oczywiscie to na koncu ![]() no to wszystkim kaszlacym, kichajacym, zoladkujacym i niedomagajacym w jakikolwiek inny sposob zycze powrotu do zdrowia szybkiego i udanego wypoczynku jutro. ja niestety znow pracuje i pewnie z zazdrosci tym co maja wolne tez mnie skisi jakas zgaga
|
|
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
zero ziemniaków, białego pieczywa, potraw mącznych, kasz, warzyw strączkowych, słodkich owoców.
ja sobie ustaliłam stałe posiłki - sniadanie płatki z chudym mlekiem, II śniadanie jogurt, obiad potrawka z kurczaka, podwieczorek sok pomidorowy kolacja kanapka z razowca z pomidorem ogórkiem i wędlina drobiową ( acha, zero wieprzowiny ) wsio Własnie, Sabb to dopiero ma figurę Cytat:
|
|
|
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) wola by nie wytrzymała
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio na diecie wytrzymalam 3 dni cale...slonczyla sie pizza w srodku nocy - bylam na imprezie, przed impreza grzecznie jajeczko na twardo i szpinakowa packa, trzymalam sie grzecznie nie jedzac nie pijac do gdzies 1 nad ranem ale jak dowiezli swiezutka pachnaca pizze to nie zdzierzylam. a jak juz sie raz zlamalam to rzucilam sie na wszelkie mozliwe czipsiory ciastka i nadrobilam wszystko...
a potem stwierdzilam ze jakbym za bardzo schudla to trzeba by cala garderobe zmienic. a nawet buty- kolezanka schudla 12 kilo i 1 rozmiar buta - szkoda kasy lepiej pozostac przy obecnej garderobie a nadwyzki finansowe zainwestowac w perfumy ![]() Sabb i wszystkie inne mile Panie- serdecznie dziekuje za rady chyba sie musze za siebie wziac i to zamiast dietowania popracowac nad charakterkiem. bo taki mietki mienczak ze mnie cienki Bolek jak mnie dzis kolezanka podsumowala. coz zdecydowanie wolalabym byc wesolym Romkiem niz cienkim Bolkiem
Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-10 o 20:39 Powód: p.s. |
|
|
|
#1483 | ||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Secret Melange - bardzo ciekawy zapach, przyprawowy, pieprzny, przyprawa do piernika, goździki Bahiana - delikatne cytrusy pokryte piżmem i czymś łagodnym, jakby śmietanką Pisałam o nich kilka dni temu na Ostatnio Testowałam. Cytat:
A jeżeli styl bardziej sportowy to zielony Lacoste. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2008-11-10 o 21:10 |
||
|
|
|
#1484 |
|
BAN stały
|
Miłego wieczoru wszystkim...ja pije
|
|
|
|
#1485 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A ja pić nie mogę od dzisiaj i w temacie odchudzania... właśnie kupiłam sobie pewne tabletki i naprawdę od rana nie chce mi się jeść. Planuję z 5-7kg w miesiąc, ale zobaczymy.
|
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
trochę mi lepiej Smecta czyni cuda
Ja ostatnio tyję na potęgę Niby nie jem więcej niż zwykle, ruszam też się jak zwykle, a tyłek rośnie. Muszę pomyśleć nad dietą i intensywniejszymi ćwiczeniami Gorzej, jeśli to znowu hormony mi szaleją .
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z pytanIEM "technicznym". Czy w danym wątku można wyszukać post z kontretnymi danymi? Tzn. czy np. w wątku Scent Bar cz.3 (przykładowo) mogę odszukać jakoś szybciej nazwę kremu, która tam padła, ale nie pamiętam, na której stronie, a przeglądanie ponad stu stron po kolei przyprawia mnie o rozpacz?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zazwyczaj w wyplutych postach jest to czego szukam.
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik, jasne, tylko musisz w wyszukiwarce zaznaczyć, żeby Ci pokazał posty nie watki i potem klikac na link - w prostokaciku a nie nad
edit: Widzę, ze vasenka bardziej obrazowo juz wyłuszczyła o co chodzi. Kurcze przeskoczyłam na laptopa i polskie znaki mi nie zawsze wchodzą, tzn ... sa w kompie ale czasami klawiaturkę za słabo cisnę ... A literówek ?? masa !!!
Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-11-10 o 22:22 |
|
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale za diete a tym bardziej bieganie czy inne sporty mi sie zabierac nie chce. nie ma rady trzeba pokochac tluszczyk jesli sie nie ma sily z nim walczyc... ponoc lekkie kwiatowe perfumy powouja ze sie sprawia wrazenie lzejszych niz w rzeczywistosci, a slodsze i waniliowe dodaja kilogramow...nic najwyzej HP, Addict itp pojda w odstawke i bede sie cala zime zlewac kwiatuszkami w stylu echo i pleasuers a latem jak zimowa oponka spadnie potorturuje otoczenie waniliowymi killerami coby sie nie zmarnowaly ![]() Favkes ja w ogole polskich znakow nie mam glupio sie przez to pisze i czyta ale coz zrobic...
Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-10 o 22:24 Powód: p.s |
|
|
|
|
#1491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Favkes - przywczaisz się, u mnie to trochę trwało, też literówki, a jak zahaczyłam placami z rozpędu to i potrafiłam sobie komp wyłączyć całkiem
||
|
|
|
#1492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubię siebie niezależnie od aktualnego rozmiaru, wkurza mnie tylko jak ulubione spodnie robią się przyciasneedit: Madzik miło mi,że mogłam pomóc
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-11-10 o 22:30 |
|
|
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie sie w praniu kurcza takie to teraz dziadostwo sprzedaja ![]() aha no i gdzies tez slyszalam a propos BMI ze nie jestem za gruba tylko za niska... bo jak bym miala z 2 metry wzrostu to moja waga bylaby wrecz idealna
|
|
|
|
|
#1494 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale jak ja jem wszystko a mam zwyczajnie chude kości...to jak ja mam warzyć więcej? Taka moja uroda jem co chcę Mam szczupłych rodziców. Niestety mój tż tyje i to szybko..ale jego rodzice tez maja problemy z tyciem
|
|
|
|
|
#1495 | ||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Niestety, bo to jednak ciągle bardziej niezwykłe kiedy ktoś się przejmuje, a normalne kiedy olewa. ![]() Zastanawiam się czasem nad tym, w jakim stopniu wynika to własnie z przekonania, że kiedy zacznę dokarmiać koty albo pójdę pomóc w schronisku dla psów to zostanę uznany za dziwaka? Czy gdyby wrażliwość została uznana za stan naturalny - ludzie chętniej by się do niej przyznawali? Może trochę dlatego wyskakuję często ze swoimi pomysłami przy ludziach - żeby pokazać, że nie trzeba być starą dziwaczką ani spazmującą idiotką, żeby nakarmić kota, czy psa. Kiedy na zebraniu redakcji klubowego nieregularnika literackiego wypaliłam z pomysłem, żeby zysk (taki na zasadzie "co łaska", bo jako organizacja pożytku publicznego nie możemy tym handlować) przenaczyć na schronisko dla zwierząt najpierw uznano to za pomysł kompletnie od czapy, a potem chlopaki jeden za drugim wozili karmę. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia, Romku. ![]() Cytat:
Nie boisz się rozpierniczenia równowagi organizmu i efektu jo-jo potem? Cytat:
Cytat:
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Co do BMI- słyszałam, że ono też nie takie wzorcowe. Każdy ma inną budowę ciała, inne proporcje itd. Nie ważę się z premedytacją od pół roku - trochę ze strachu, bo wynik na wadze mógłby mnie załamać totalnie i na zawsze. Po ubraniach czuję, czy przytyłam, czy stoję w miejscu.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-10 o 22:58 |
|
|
|
#1497 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Taka prawda - schudałm kiedyś do 62 kg- BMI miałam cud, miód. Owszem schudła mi też buzia (i to tragicznie), wyszły kości obojczykowe, ale w długonogą i smukłą gazelę to się nie zamieniłam
|
|
|
#1499 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i zero kobiecych kształtów..no ale to co...![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
et! Ściemniasz
I odrazu wiem, że bedziesz protestować Cytat:
Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-11-10 o 23:35 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.

no ale generalnie chodzi mi o to ze z mniejszych na wieksze rozmiary to nie mam problemow - ale w druga strone to juz nie...hmmmm jak to to robisz 
Dobrze że jutro wolne 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Nie wiem, czy się z tego cieszę, zważywszy na to, że Królewna właśnie stał się zbyt szczupły na męską rozmiarówkę i kiedy kupuje obcisłe dżinsy - jest skazany na damskie.