![]() |
#1471 |
Raczkowanie
|
Dot.: Galerie artystyczne w internecie cz. II
Trafiłaś w sedno. Myślę, że właściciele wszystkich galerii powinni o tym pamiętać...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystko się owszem da, ale jeśli masz czas i pieniądze na pilnowanie tych spraw. Tu masz rację. Uważam, że galerii już jest trochę dużawo. W zasadzie podejrzewam, że większość projektantów bierze pod uwagę możliwość stworzenia własnej. A przydałoby się coś naprawdę innowacyjnego. I osobiście uważam, że to spora przesada z trzęsawką o nieuczciwość różnych galerii. Pomijając to, że nie ma sensu wpadać w paranoję, że każda galeria chce nas oskubać, to przecież w necie ciężko coś ukryć. Wystarczy, że galeria zacznie robić przekręty i w końcu ktoś gdzieś o tym wspomni, a jak widać na przykładzie Wyla i CostumeJewellery letko nie jest i wszystko wyjdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
No, fakt, te trzęsawki to impuls nerwowy był
![]() Nie wiem, czy starczy mi czasu na prowadzenie galerii dlatego na 100%nie jestem jeszcze zdecydowana. Zaczynać i tak zacznę od własnego sklepu internetowego i na nim potrenuję efekty reklamy i koszta wszelakie.
#1474 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że trudno jest podjąć decyzję o zakończeniu współpracy z galerią - z Impresse wycofałam się dobrych kilka lat temu po niecałych kilku miesiącach współpracy, kiedy odkryłam, jaki przekręt zrobili. Mimo, że nie sprzedawałam wtedy w żadnej innej galerii, to jednak z oszustami nie chciałam pracować. To było impilsem do szukanai innych możliwości, więc po jakimś czasie zaprosił mnie Kuferart, a potem i Wylęgarnia. Z Wyl. zabrałam wszystkie biżuty od razu, jak się zaczęły perypetie z wypłatami. Kilka razy się zastanawiałam, czy nie wrócić, ale ten wątek powraca co miesiąc, więc na pewno nie będę tam nic wystawiać.
#1475 |
Raczkowanie
|
się macie z tą Wylęgarnią
![]() ja wysłałam zgłoszenie do ArsNeo ale mi napisali elaborat na pół strony, że muszę poczekać ze 2 lub 3 m-ce na odpowiedź. ha! pewnie chcą zobaczyć czy będę się rozwijać bo póki co prac mam niewiele ![]() no cóż ... trzeba być cierpliwym.
#1476 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć ja i tak wątpię, aby mnie przyjęli. Na razie przyjęli mnie do Fiu Fiu i Kuferart stwierdziłam, ze muszę zrezygnować z prototypu, bo tam się właściwie nic nie sprzedaje, jest kiepsko... Wstawiłabym wszystko do Fiu Fiu, ale tam potrzebny jest jakiś baner, a ja się na tym kompletnie nie znam... po za tym czekam jeszcze na odpowiedź od decobazar, ale raczej wątpię, aby mnie przyjęli... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie robie na takim poziomie jak Wy więc już nie wiem czy pracować z Fiu Fiu, w zasadzie może się dobrze rozwijać deklarują się, że mogą zrobić taki baner, ale czy to est za jakąś opłatą? Nie wiesz może? A w Kuferart jak idzie sprzedaż? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() PS: Może to być nawet zwykłe czarne (lub inny kolor) tło z Twoim nickiem
Edytowane przez rusa1ka Czas edycji: 2009-07-29 o 10:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
rusa1ka dzięki, spróbuje coś wykombinować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Raczkowanie
|
Też jestem w fiufiu, z ciekawości czystej tam wrzuciłam kilka rzeczy. Natomiast myślę, że baner, to zaden problem. Wystarczy, że wpiszesz swoje imię i nazwisko, czy swoj pseudomin i go ozdobisz. Może to być nawet jakieś tło znaczy deseń, kilka ozdobników i tyle. Ludzie tam mają takie banery, mój zresztą też to nic innego jak pseudonim z topem z mojej stronki
![]() ![]() Bo wydaje mi się, że na razie szkoda kasy na płacenie za baner ;D Nie musisz mieć od razu wypasionego, na to przyjdzie czas ![]() Jeśli chodzi o ArsNeo, to polecam metodę przez Aleladne. Do Aleladne łatwiej się dostać, a jak już się tam jest, to wystarczy podnieść poziom i robić z lepszych materiałów i moderator sam wrzuca do AN. Ja się tam znalazłam w taki własnie sposób ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
Fajne to AleLadne. I nie trzeba prac wybierać, sami prześwietlą profil
![]()
#1485 |
Rozeznanie
|
Co do FiuFiu niesamowicie mili prowadzący pomoc w banerze napewno zaoferowali bezpłatną
![]()
#1487 |
Raczkowanie
|
Solange wiem, że nie ja jedna dostałam takiego maila
![]() ![]() ![]() ![]() Looknę co to ten AleLadne ![]()
#1488 |
Zadomowienie
|
Mail z wylu:
"Witamy, Serdecznie przepraszamy za opóźnienie rozliczenia. Prosimy jeszcze o kilka dni oczekiwania. Najpóźniej do 10-14 sierpnia zostaną wykonane przelewy zaległego rozliczenia czerwcowego wraz z bieżącym rozliczeniem za lipiec. Przelewy rozliczeń w kolejnych miesiącach będą się już odbywały terminowo. Jeszcze raz przepraszamy." KPINA! Dziewczyny! Puknijcie się mocno w głowy i czym prędzej opuszczajcie tą galerię! Brak jakiegokolwiek szacunku. A Wy im jeszcze dajecie zarobić... ![]()
#1489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
roftl
Sylwia, to przelew juz w drodze, co? ![]()
#1491 |
Raczkowanie
|
Edytowane przez SDesign Czas edycji: 2009-07-31 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny.
Jestem tu nowa ![]() Mam pytanie. Jak długo czeka się na odpowiedż w pakamery?? zawsze odpowiadają?? I jeszcze do dziewczyn trendy: jeśli przyjmują nowych artystów to mieszczą się w czasie 2 tygodni o których mowa podczas wysyłanie formularza? Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |
Zakorzenienie
|
Pakamera nie zawsze, z zasady rzadko
![]() ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1494 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak się zastanawiam czy wysyłać maile do pakamery z prośbą o odpowiedź cy cierpliwie czekać ... może odpowiedzą a może będę żyła w nieświadomości po ostani dzień]? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
Heh, nie ma to jak poprawic sobie humor na koniec dnia
![]() Smieszy mnie po prostu Twoja konsekwencja w dzialaniu - powodzenia w sierpniu z przelewami
#1496 |
Raczkowanie
|
-
Edytowane przez SDesign Czas edycji: 2009-07-31 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o pakamera, to chyba odpisują tylko wtedy kiedy chcą kogoś przyjąć. Odpisali mi za 3 czy 4 razem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1498 | |
www.dulcedo.pl
|
Cytat:
![]() BDW ROBIENIE TANIEGO BADZIEWIA ZOSTAW CHIŃCZYKOM...wtedy może coś w poważnej galerii sprzedasz.
![]() |
#1499 |
Wtajemniczenie
|
Sylwia, ty to naprawde smieszne stworzenie jestes...
[Joanno nie dawaj mi bana za bycie nieuprzejmym, poczytaj najpierw tworczość szanownej Sylwii, dobrzeee? ![]()
#1500 |
Raczkowanie
|
M0N1K4: a za tym 3 czy 4 razem długo czekalas na akceptacje(odpowiedź pozytywną)?? Jestem strasznie niecierpliwa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.