![]() |
#1471 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Najlepszego Kobietki ![]()
![]() |
#1472 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No to ja też przyłączam się do życzeń ![]() ![]() No i dziewczynki wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1473 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() Gdy w twych oczach były łzy Ale kochać trzeba umieć Bez miłości trudno żyć... ![]() Edytowane przez agunia2417 Czas edycji: 2010-03-08 o 10:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Raczkowanie
|
gdybyście szukały wzorów na bukiety, znalazłam taka galerię http://picasaweb.google.com/madzienka4
W ogóle to się nie przywitałam,wiec witam wszystkich. Ja jeszcze w fazie rekonesansu bez dat ale z bąknięciami TŻ na 2011,więc chce być w temacie ![]()
#1475 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1476 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczynki za życzenia
![]() a nam dzień minął bardzo szybko i spokojnie. wstałam ok 7, spokojnie zjadłam śniadanko, ok 10 pojechałam z mamą na bazary po bukiet, jeszcze nie wiedziałam jaki ale znalazłam fioletowe tulipanki i miałam ich 5 delikatnie przystrojonych, tylko ze przy sukience wyglądały jak ciemny róż wpadający w fiolet ale przynajmniej było je widać. i wzięłam jeszcze 2 pojedyncze białe (bo miałam 2 siostry za świadków). nie mówiłam, ze to na ślub i zapłaciłam za wszystko 23zł. o 11 byłyśmy z mamą umówione ma fryzurkę i makijaż na rogatce krakowskiej gdzie chodzę od lat i byłam jak zwykle bardzo zadowolona. w domu byłam przed 14. po 15 zaczęłam się ubierać a po 16 byliśmy już w USC. ogólnie cały czas czułam się jakby to nie był mój ślub, zero stresu, wszystko robione spokojnie. i przez to wszystko zapomniałabym dowodu z domu (bo to przecież nie mój ślub ![]() jak zobaczyłam TŻa to myślałam, ze padnę, tak ładnie wyglądał. niby widziałam wszystkie składniki ubrania jak je kupowaliśmy ale jak ubrał wszystko razem to było super ![]() i otworzyły się drzwi do sali ślubów a mnie nogi odmówiły posłuszeństwa ale po chwili już wszystko wróciło do normy, później Pani kazała wszystkim wstać i mieliśmy patrząc na nią powtarzać "oświadczenie" i było ok... do czasu jak TŻ zaczął powtarzać... wtedy ogarnął mnie stan wyglądający tak: ![]() później życzenia i wszyscy pojechaliśmy do mnie do domu (było nas 16 osób) i tak skończył się ten dzień ![]() po tym wszystkich zaczęłam się obawiać co ja zrobię na kościelnym bo jak na cywilnym rechotałam jak głupia a tam będzie więcej ludzi i większy stres... ale myślę, że to mogło być spowodowane obawą że się rozpłacze (jak moja siostra 2 tyg temu) i ze stresu zaczęłam się śmiać... przynajmniej było wesoło ![]()
#1477 |
Zakorzenienie
|
Ifcia no to wesoło miałaś
![]() ![]()
#1478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Raczkowanie
|
zdjęcia postaram się wkleić wieczorem jak będę w domu
![]()
#1481 |
Zadomowienie
|
Ifcia również dołączam się do gratulacji
![]() a pozostałym dziewczynkom wszystkiego najlepszego z okazji święta naszego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
Ifcia513 tylko pozazdrościć dobrego humorku
![]() ![]()
#1483 | |
Zadomowienie
|
Meeggy witamy wśród nas
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Kurs polecam na Karczówce, warto! Ks. Jan jest fantastyczny ![]() ![]() Cytat:
![]() my ich mamy i wg. nas robią badzo fajne filmy-a musisz wiedzieć, że mój Tż jest jest niesamowicie wybredny ![]() ![]() swoją drogą Media Vision straszne świństwo Wam zrobili i bardzo to nieprofesjonalne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Cytat:
Znalazłam ich nr zaraz zadzwonimy. Oni nie mają żadnej strony internetowej. jaki jest koszt kamery? Też przez to że szukam tak na ostatni gwizdek nie chcę zapłacić ceny z kosmosu... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny.
Dawno mnie nie było ale nadrobiłam wszystko i nadal jestem w temacie ![]() Chansons, Ifcia gratuluje dziewczyny, fajnie sie czyta takie relacje. U mnie powolutku do przodu idą przygotowania. Sukienka już wybrana (kamień z serca), będę szyła w Annie, jakby nie patrzeć 1,300 zł mniej niż w salonie ![]() ![]() ![]() A tak poza tym to wszystkiego najlepszego z okazji jakże pięknego Naszego święta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam jedną radę i prośbę jeśli ktoś ma jakiś konkretny problem estetyczny nie zostawiajcie go na ostatnią chwilę. Bo wiele z nich wymaga czasu i nie chodzi tu o to czy dana kosmetyczka ma czas czy nie. Może po prostu może być za późno aby z czymś powalczyć i w ten Jedyny Cudowny dzień wyglądać jak najlepiej ![]() A i niektóre zabiegi nie można np wykonywać latem- tak jest z kwasami i mikrodermabrazją.
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-03-08 o 13:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1490 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ifcia gratulacje ![]() ![]() I Nam wszystkim życzę wszystkiego naj z okazji Dnia Kobiet ![]() ![]()
![]() |
#1491 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dlatego dziewczynki nie ma co się dawać naciągać, trzeba patrzeć realnie na koszty niektórych usług i temperowac wymagania wykonawców ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam pytanko do Was moje drogie. Co planujecie wygrawerować sobie na obrączkach ? o ile coś w ogóle planujecie grawerować :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja planuje tylko datę i może nazwę Kurozwęki (miejscowości gdzie będzie wesele,albo może Kielce), myślę że imienia mojego przyszłego męża nie zapomnę ![]() ![]()
![]() |
#1495 |
Raczkowanie
|
planujemy tak jak frogutka imię TŻ i datę ślubu
#1496 |
Raczkowanie
|
Gosza_25 - ładne te obrączki, my tez coś takiego upatrzyliśmy sobie, tylko z węższym paskiem żółtego złota i bez brylanciku. A nawet jakby coś się działo, to przecież zawsze można oddać obrączki do wyczyszczenia i po kłopocie
![]() Meeggy, witaj, ja też tu prawie nowa ![]() Ifcia513, wszystkiego naj! Co do graweru, to ja też standardowo, data ślubu i może jeszcze imię Tż. |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Raczkowanie
|
a my mamy: wybieram Ciebie i datę ślubu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Ifcia513;17714371]Dzięki dziewczynki za życzenia
![]() a nam dzień minął bardzo szybko i spokojnie. wstałam ok 7, spokojnie zjadłam śniadanko, ok 10 pojechałam z mamą na bazary po bukiet, jeszcze nie wiedziałam jaki ale znalazłam fioletowe tulipanki i miałam ich 5 delikatnie przystrojonych, tylko ze przy sukience wyglądały jak ciemny róż wpadający w fiolet ale przynajmniej było je widać. i wzięłam jeszcze 2 pojedyncze białe Ifcia wszystkiego naj,naj oby całe Wasze życie było piękne i wesołe jak dzień w którym ślubowaliście. ![]() ![]() ![]() Skromny pierścień na dłoni, mówi dobrze o niej, włosy gładko ułożone, dla mych rąk stworzone, usta - niespokojne, gdy moich czuje dotyk. Kobieta - najsilniejszy narkotyk.
#1500 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.