Panny Młode Kielce - część V :D - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-06, 16:46   #1411
srubka87
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D

Kasiu-Pozytywne myślenie to klucz do sukcesu Trzymam kciuki za Twoje zdrówko
Stary 2010-03-06, 17:00   #1412
mika_am
Raczkowanie

dziewczyny, podpowiedzcie namiary na dobre makijażystki!
mika_am jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 17:28   #1413
mroweczka21
Raczkowanie

Ale odkryłam fajna stronkę..www.kamea.com.pl bardzo piękne suknie mają. tylko okropnie drogie ale bardzo piękne może któraś z Was będzie sobie chciała jakąś uszyc na wzór albo kupić Kasia myśl pozytywnie może to tez pomoże
mroweczka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 18:10   #1414
Meana1
Rozeznanie

Kasiu trzymamy za Ciebie kciuki

Czy wiecie gdzie mogę kupić klasyczne czółenka ze skóry, białe lub jasne ecri, obcas ok 7 cm, takie jak na zdjęciach?
Nie wiem jaki kolor butów do sukni w kolorze bardzo jasnego ecri?
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 19:17   #1415
ona10101
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Meana1 Pokaż wiadomość
Kasiu trzymamy za Ciebie kciuki

Czy wiecie gdzie mogę kupić klasyczne czółenka ze skóry, białe lub jasne ecri, obcas ok 7 cm, takie jak na zdjęciach?
Nie wiem jaki kolor butów do sukni w kolorze bardzo jasnego ecri?
Powiem Ci ze ja przemierzylam dzisiaj w poszukiwaniu butow slubnych cale centrum Kielc i nie znalazlam! Bylam zalamana bo w poniedzialek chce isc na przymiarke sukni i buty mi sa juz potrzebne. Nic ale to nic nie wpadlo mi w oko, wogole bardzo malo jest butow slubnych, zwlaszcza bialych. Kupilam sobie jedynie juz biustonosz i diadem do wlosow (ladny ale nie wiem w koncu czy go zaloze-niewygodny jakos-upina, boli, albo to ja nie umiem go wlozyc we wlosy). A tu pojechalam z mama na zakupy do Reala, weszlam do Deichmanna i zobaczylam sliczne butki w moim stylu tyle ze bez pięt a ja chcialam zakryte, ale przymierzylam, mama powiedziala ze w maju bedzie pewnie cieplo wiec co szkodzi mi zeby zalozyc buty bez pięt. No i kupilam wiec problem z glowy. jak wam sie podobaja? Wy chcecie dziewczyny pelne buty czy moze tak jak ja w koncu z odkrytą pieta czy moze palcem? Ps. zdjecie diademu tez pokaze ale zdjecia robione telefonem wiec kiepskiej jakosci.
Adaś ur. 25.02.2012r.
ona10101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 19:38   #1416
ewelinap5
Raczkowanie

Bardzo fajne butki
Maj musi być ciepły bo ja tydzień po Tobie ślubuję.
Stary 2010-03-06, 22:07   #1417
srubka87
Zadomowienie

Ona-buty śliczne tylko, że ja szukam z zakrytą piętą i zapinaniem na kostce, bo chciałabym aby but stabilnie trzymał się stopy. W końcu będą tańce na całego Chciałabym też z zaokrąglonym przodem bo mam rozmiar 39/40, więc stópki kopciuszka nie mam, chociaż te Twoje buty są naprawdę piękne.

Edytowane przez srubka87
Czas edycji: 2010-03-07 o 08:24
srubka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-07, 07:45   #1418
gosza_25
Rozeznanie

ona10101 bardzo ładne buciki Tylko stabilnie trzymają się na nodze? Ja bym się bała że mi się zsunie ten paseczek z pięty podczas tańca bo miałam kiedyś w podobnym fasonie...

A ja jak ostatnio oddawałam butki do naprawy do szewca to dziewczyna przyniosła buty w takim fasonie jaki mi się strasznie podoba z zakrytą pięta leciutko odkrytym palcem i bez paseczków i pytała czy mogą jej doszyć jakiś sylikonowy paseczek w okół kostki Więc sobie pomyślałam że jeżeli jest faktycznie coś takiego to spokojnie mogłabym sobie takie buciki na ślub kupić bez obawy że je gdzieś po drodze zgubię

O takie właśnie buciki mi się podobają tylko na niższym trochę obcasie:
gosza_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 08:59   #1419
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_25 Pokaż wiadomość

O takie właśnie buciki mi się podobają tylko na niższym trochę obcasie:
Cudne te buciki. Bardzo mi się podobają
Stary 2010-03-07, 09:17   #1420
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Dziewczyny, proszę o pomoc. Nie wiem co zrobić z kamerzystą.
Zarezerwowaliśmy termin na początku stycznia w Media Vision. Niedawno byliśmy podpisać umowę, 200 zł zaliczki. I ta pani co siedzi w tym biurze dzwoni do nas na drugi dzień, że się pomyliła, że nie może być ten termin bo wtedy kamerzysta ma urlop, kazała przyjechać po zaliczkę i do widzenia

Okazało się, że w styczniu zarezerwowała nam termin na 2011, potem jak byliśmy u niej zapisała nas na 2010... i klapa. Nigdzie też zanotowane nie miała że urlop w tym czasie mają.

Wkurzyłam się okropnie, podzwoniliśmy dalej. Wolny termin jest u Ella Video. Ale na tym forum znalazłam tyle negatywnych opinii, że boję się że to będzie zmarnowana kasa. Zna ktoś Ella Video i może cokolwiek o tym powiedzieć?

A Media Vision mnie wkurzyło na maksa
Od stycznia spokojnie kogoś mogliśmy mieć.
mikia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 09:45   #1421
gosza_25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Cudne te buciki. Bardzo mi się podobają
a no i właśnie jakbym do nich miała doczepiony jakiś sylikonowy paseczek przez kostkę który nie byłby widoczny to było by super Muszę się kiedyś dopytać u szewca czy jest faktycznie taka możliwość

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-07, 09:50   #1422
Lena _
Raczkowanie

Dziewczyny

Czy macie może namiary na zespół COMA? Bede wdzięczna za info na priv. Pozdrawiam
A przy okazji, jest może któraś z Was, która ma ślub w parafii Chrystusa Króla 19.06?
Lena _ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 10:18   #1423
kasia2629
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mikia20 Pokaż wiadomość
Zarezerwowaliśmy termin na początku stycznia w Media Vision. Niedawno byliśmy podpisać umowę, 200 zł zaliczki. I ta pani co siedzi w tym biurze dzwoni do nas na drugi dzień, że się pomyliła, że nie może być ten termin bo wtedy kamerzysta ma urlop, kazała przyjechać po zaliczkę i do widzenia

Okazało się, że w styczniu zarezerwowała nam termin na 2011, potem jak byliśmy u niej zapisała nas na 2010... i klapa. Nigdzie też zanotowane nie miała że urlop w tym czasie mają.

Wkurzyłam się okropnie, podzwoniliśmy dalej. Wolny termin jest u Ella Video. Ale na tym forum znalazłam tyle negatywnych opinii, że boję się że to będzie zmarnowana kasa. Zna ktoś Ella Video i może cokolwiek o tym powiedzieć?

o matko.... też bym się wkurzyła niesamowicie heh na temat ella Video nic nie słyszałam niestety... ale jak coś to dam znać
Stary 2010-03-07, 10:45   #1424
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:

Podpisujcie umowę, wyjaśniam dlaczego na własnym przykładzie.

Ostatnio miałem rezerwację została wpłacona zaliczka(przelew) wysokości 200 zł, PM z Krakowa nie mieli czasu podpisać umowy.
Po 2 mc od wpłaty zaliczki podpisaliśmy umowę Przed podpisaniem umowy miałem chętnego klienta, który zapłaciłby 500 zł więcej za ten termin. Dla mnie najważniejsza jest opinia więc powiedziałem, że ten termin mam zarezerwowany!!!

Jakiś inny niesłowny usługodawca w podobnym przypadku, mógłby oddać zaliczkę PM i wymyślić jakąś bajeczkę. Jednak gdyby taką umowę podpisał już by mu się zerwanie jej nie opłacało!!! W przypadku zerwania umowy należy wypłacić 3 krotność zaliczki.

Edytowane przez Emir1994
Czas edycji: 2010-03-07 o 10:47
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 10:54   #1425
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

No jakby się uparł to umowę mieliśmy i by się tak łatwo z tego nie wykręcili. Ale że w Kielcach jestem raz na miesiąc, mam mnóstwo innych praw na głowie to dałam sobie spokój. Opinie mają dobre, ale ta ich sekretarka zachowała się BARDZO nieprofesjonalnie. Mam nadzieję, że jeszcze uda mi się znaleźć kogoś sensownego.
Stary 2010-03-07, 10:59   #1426
gosi5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
Gosi5 przemyślcie jeszcze raz decyzje o obrączkach z tytanu. Moja przyjaciółka/świadkowa ma takie już 3 lata i powiem CI że wyglądają paskudnie, zmatowiałe itd. Może i to trwały metal ale po tak krótkich okresie (jak na obrączki) prezentuje się fatalnie.
nic nie przemysle bo sa gotowe i są śliczne.
A tytan nalezy po prostu czyścic i znów bedzie błyszczący (żadne specjalne środki tylko kawałek szmatki z takiego troche materiału jak dawniej były czyściki do garów - nie wiem jak to sie nazywa, musiałabym podpytac TZ, ale jubiler nam pokazywał i mówił jak czyścić). tak ze bardzo wygodny materiał, my mamy łączony z białym i żółtym złotem. Samego żółtego złota bym nie chciała, jest zdecydowanie za miekkie jak na moje sie z nim obchodzenie, nie chce siagle latac do jubilera zeby wygładzic zagniecenia.
gosi5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 11:07   #1427
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
No jakby się uparł to umowę mieliśmy i by się tak łatwo z tego nie wykręcili. Ale że w Kielcach jestem raz na miesiąc, mam mnóstwo innych praw na głowie to dałam sobie spokój. Opinie mają dobre, ale ta ich sekretarka zachowała się BARDZO nieprofesjonalnie. Mam nadzieję, że jeszcze uda mi się znaleźć kogoś sensownego.
Wiem jak to jest bo sami w podobny sposób zostaliśmy wykolegowani przez firmę dekorującą salę :-(

Umowę można podpisać zdalnie (przesłać pocztą)
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 11:16   #1428
agulack
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosza_25 Pokaż wiadomość
A ja jak ostatnio oddawałam butki do naprawy do szewca to dziewczyna przyniosła buty w takim fasonie jaki mi się strasznie podoba z zakrytą pięta leciutko odkrytym palcem i bez paseczków i pytała czy mogą jej doszyć jakiś sylikonowy paseczek w okół kostki Więc sobie pomyślałam że jeżeli jest faktycznie coś takiego to spokojnie mogłabym sobie takie buciki na ślub kupić bez obawy że je gdzieś po drodze zgubię
Kurcze to było by dla mnie świetne rozwiązanie. Uwielbiam takie buciki tylko boje się czasem ze mi spadną. Ten silikonowy paseczek to było by to A ten szewc co powiedział?

Cytat:

Szkoda że tak psują swoją renomę Media Vision. No cóż klienci na pewno niebawem to "docenią"

agulack jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 11:24   #1429
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez beaciunia Pokaż wiadomość
Hmm z takich dobrych no to: Artdeco, Revlon, Max factor, L'oreal, Mac, Kryolan, Bourjois.
No i z takich luksusowym no to Channel, Lancome, Dior, Estee Lauder.
Tyle mi przychodzi na myśl Może jak czarna kawa zajrzy na wątek to jeszcze coś dopisze do listy.
poczułam sie wywołana

Pracuję na profesjonalnych kosmetykach min. Kryolan, Mehron, Pro Face, Helena Rubinstein, Mac, Artistry, Clarena, Art Deco, Make UP Factory

z tych mnie profesjonalnych : Loreal , Inglot, APC (bardzo dobre cienie ) i wiele innych musiłabym do kurfa zajrzec

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-07, 11:28   #1430
gosi5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mroweczka21 Pokaż wiadomość
Aha i jeszcze te obrączki.. Gosi5 popatrz na obrączki koleżanek- po 2-3 latach wyglądają jak klasyczne. Wzorki się ścierają i nie widać już dwóch kolorów. Wiem bo sama chciałam ale koleżanki mi to wybiły z głowy
????trochę nie rozumiem co to ma ze mna wspolnego ze wzorki sie scieraja? Napisłam tylko ze mam tytan+białe złoto+żółte złoto? nie wiem niestety jakie obrączki miały Twoje kolezanki,ze straciły kolory - malowane przeciez jakby metal miał sie na zetrzec to co bysmy nosiły za kilka lat???
gosi5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 11:51   #1431
sunshine8408
Raczkowanie

[QUOTE=ona10101;17681353]Powiem Ci ze ja przemierzylam dzisiaj w poszukiwaniu butow slubnych cale centrum Kielc i nie znalazlam!
Ona 10101 wiesz, ja mam też z tym problem, tylko, że ja mam niestandardowy nr bucika bo 35 W CK podobały mi się tylko buciki w paryżance -280zł i cymbeline 320zł szyte pod nogę.
mikia20 Dziewczyny, proszę o pomoc. Nie wiem co zrobić z kamerzystą. Bardzo Ci kochana współczuje, ślubujesz tydzień przede mną a tu taki wykręcili Ci numer

Piękny dziś dzień? Prawda? A mnie tak strasznie boli głowa, źle się czuję i mam tak zaje...o doła,że szok.,aż mi się płakać chce
sunshine8408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 11:55   #1432
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Ja też dziś jakoś nie mogę się pozbierać... uczyć się muszę, ciągnie się za mną jeden przedmiot jaki wieeelki ogon... masakra ;(
I jeszcze ta kamera...
Stary 2010-03-07, 12:10   #1433
sunshine8408
Raczkowanie

Muszę się komuś wyżalić, jak nie Wam to komu, bo zaraz zwariuje!
W czwartek był mój ostatni dzień w pracy, od jutra mam urlop wypoczynkowy. Pracowałam na umowę na zastępstwo, wraca dziewczyna a ja aut Szef, na pewno by mnie zatrudnił gdyby miał inny biznes plan i więcej środków. A teraz co mi zostało, tylko kuroń od 1.04.
A tu 31.07 wesele, a ja nie mam pracy.
A już nawet nie chce mi się pisać:-(
sunshine8408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 12:49   #1434
ewela03
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sunshine8408 Pokaż wiadomość
W czwartek był mój ostatni dzień w pracy, od jutra mam urlop wypoczynkowy. Pracowałam na umowę na zastępstwo, wraca dziewczyna a ja aut Szef, na pewno by mnie zatrudnił gdyby miał inny biznes plan i więcej środków. A teraz co mi zostało, tylko kuroń od 1.04.
sunshine8408 nie martw sie..jeszcze jakas praca do wesela Ci sie trafi glowka do gory i ciesz sie tym ladnym dniem dzisiaj
ewela03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 13:02   #1435
agulack
Raczkowanie

Cytat:
Najlepiej to poodpoczywaj sobie do wesela na kuroniówce A po weselu zabierz się prężnie do szukania pracy. W każdym razie główka do góry. Będzie dobrze

agulack jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 13:21   #1436
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez chansons Pokaż wiadomość
Dziewczyny, my już wróciliśmy do szarej rzeczywistości... Jeszcze raz bardzo dziękuję za Wasze kciuki!!
Było cudownie Chociaż początek dnia na to nie wskazywał.. Obudziłam się o 6 mocno niewyspana, ale od razu przycisnął mnie stresik i odżyłam. Niestety jak zobaczyłam te chmury za oknem i deszcz to zrobiło mi się przykro.. Do pani A. Świebody byłam umówiona na 8.30, pani przyszła na styk, potem musiałam jeszcze poczekać aż się przygotuje - to też mnie trochę zdenerwowało. (Nie dlatego, że z natury jestem nerwowa, ale dlatego, że ślub był w rodzinnej miejscowości męża i po prostu musiałam tam dojechać na czas - ok. 2 godz. jazdy).

Z fryzury byłam średnio zadowolona, bo chodziło mi o coś innego, no ale sama jestem sobie też winna ponieważ nie byłam na próbnej. Uważam jednak, że zanim ktoś zrobi mi z tyłu głowy warkocz - powinien się najpierw zapytać.

Na szczęście zanim poszłam do makijażystki - pani Małgosia z Sandomierskiej - nie widziałam tego co mam z tyłu głowy bo chyba bym się rozpłakała, a tak było mi szkoda makijażu. Makijaż był ok, trzymał się dobrze, chociaż też nie do końca taki jak chciałam - był za mocny i po wyjściu stamtąd ścierałam chusteczką.

Do tego jeszcze bukiet - totalnie nie to co chciałam, mial być malutki i skromniutki, białe róże poprzekładane małymi koralikami fioletowymi na malutkiej trójkątnej podstawce. Nie spodziewałam się jednak, że tą podstawkę zrobią mi wielkości mojej głowy, a zamiast koralików będą wielkie fioletowe dropsy:/

Także po takim wstępie i milionie smsów do tżcika i świadkowej, że nie przyjeżdżam i w ogóle nie chcę się nikomu pokazywać dotarliśmyy jednak na miejsce, no i oczywiście wszyscy zaczęli mnie komplementować, ale mnie dopiero przekonał zachwyt w oczach męża (mimo fryzury a la Zosia z Pana Tadeusza!)
Pokrzepiona takim powitaniem zamknęłam się ze świadkową w łazience żeby założyć sukienkę, biżu i się przypudrować - i dopiero wtedy spojerzałam na siebie bardziej przychylnym okiem
Po ochach i achach najbliższej rodzinki, wszyscy się zebrali, my, świadkowie i nasz znajomy - tego dnia kierowca ruszyliśmy do ratusza, ale okazało się, że jesteśmy za wcześnie więc Krzyś zabarał nas na rundkę po mieście Kiedy w końcu dojechaliśmy na miejsce - nie było gdzie zaparkować tylu przyjechało gości! I to nie tylko rodzina - ale mnóstwo znajomych, którzy przyjechali z daleka na to nasze najważniejsze 20 minut w życiu..
Ślub minął nie wiadomo kiedy, w trakcie przysięgi najpierw obydwoje mieliśmy łzy w oczach a potem się smialiśmy -niesamowity moment
Fajną pamiątką jest akt ślubu podpisany przez wszystkich gości - nie wiem czy w Kielcach jest taka tradycja, bo na ślubie cywilnym byłam dość dawno temu.
Potem jeszcze był szampan dla wszystkic gości, sto lat, zdjęcia... Po wyjściu z urzędu okazało się, że świeci piękne słoneczko, znajomi zrobili nam niespodziankę, czekali na nas i sypnęli ryżem - bardzo fajne zdjęcia z tego wyszły
potem odprowadziliśmy ich do znajomej knajpki, gdzie na nasz koszt zjedli obiad i napili się piwa, my natomiast poszliśmy na uroczysty obiad-kolację do rodziców męża, gdzie siedzieliśmy sobie i świętowaliśmy do ok. 22.
Tak skończył się najpiękniejszy dzień mojego życia

Generalnie mam mnóstwo wrażeń i gdybym chciała wszystko opisać to nie starczyłoby strony
Acha, a po fakcie okazało się, że mój makijaż na zdjęciach było ok, bukiet też całkiem niezły, a warkocza praktycznie na żadnym nie widać
Witaj, czy ty bylas u pani Ani Świebody 27 lutego wyszłaś po 10?? Bylam umowiona po Tobie, Pani Ania dala ci lusterko i pokazala fryzure Mnie sie bardzo podbala, nie mialas oklepanego koka, tylko cos ale chalka ale bardzo psaowala do ciebie ta fryzurka, wiec obiektywnie patrzac, ladnie ci w niej bylo. Ale czesto jest tak, ze jak mamy wizje tego co chcemy, a ktos nam zrobi cos innego, uwazamy ze to co mamy jest brzydkie. Ja jak bylam starsza i pani w salonie uczesala mnie nie tak jak moja wizja, tez uwazalam, ze brzydko i wogole, a pozniej wszyscy pochwalili i sama przynalam racje. Co do probnej fryzury tez jestem za, ale znajac tempo mojego zyciea nie bede miala na to czasu. Życze Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia i obys w dzien slubu koscielnego byla mniej zestresowana, niz wtedy kiedy cie widzialam

Edytowane przez eveewe
Czas edycji: 2010-03-07 o 13:46
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 13:46   #1437
srubka87
Zadomowienie

mikia-serdecznie współczuję...To jest przestroga dla nas wsyztkich żeby zawsze podpisywać umowę lub oświadczenie(jeśli ktoś nie prowadzi działalności gospodarczej). My tak mieliśmy z jedną panią dekoratorka, która powiedziała, że nie podpisuje umów, a my na to, że na gębę to nic nie ma..to nie jest moja dobra znajoma, której mogę zaufać.Ostatecznie powiedziała, że jak chcemy to napisze nam oświadczenie, w którym zobowiązuje się do wykonania dekoracji w tym i tym dniu+ cena za usługę i co w nią wchodzi.
sunshine-kochana głowa do góry, na pewno szybko znajdziesz coś nowego, a pewnie parę dni odpoczynku dobrze ci zrobi
gosi-coś ty taka nerwowa? Przecież każda z nas chce tylko pomóc
Stary 2010-03-07, 13:56   #1438
gosza_25
Rozeznanie

[QUOTE=agulack;17691309]Kurcze to było by dla mnie świetne rozwiązanie. Uwielbiam takie buciki tylko boje się czasem ze mi spadną. Ten silikonowy paseczek to było by to A ten szewc co powiedział?

To w sumie nie ja się pytałam tylko taka dziewczyna przyniosła buty i pytała o doszycie o sylikonowego paseczka przy kostce ale nie wiem co powiedział bo mnie obsługiwała pani więc już później się zajęłam swoimi...ale jak będę przy okazji to zapytam Bo dla mnie też by to świetne rozwiązanie było

Cytat:

Kochana dużo moich znajomych brało śluby nie mając pracy...i jakoś dawali sobie radę zresztą z pracą teraz tak już jest że dzisiaj jest a jutro może jej nie być. Wiem że człowieka aż rozrywa od środka z tą pracą czasami ale nie ma się co załamywać Coś na pewno znajdziesz
Stary 2010-03-07, 14:03   #1439
ul3nka
Raczkowanie

Cytat:

Nie polecam Ella Video. Widziałam ich "wytwór". Nam nie przypadł do gustu. Robi zwykłe filmy jak sprzed kilkunastu lat.
ul3nka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 14:06   #1440
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Cytat:
Napisane przez ul3nka Pokaż wiadomość
Nie polecam Ella Video. Widziałam ich "wytwór". Nam nie przypadł do gustu. Robi zwykłe filmy jak sprzed kilkunastu lat.
No i właśnie tego się obawiałam. Więc odpada...Masakra

Co ja mam teraz zrobić
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości