![]() |
#1471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
Cytat:
![]() |
#1472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- dobra, spadam bo moja laska się już obudziła ![]() ![]() ![]() paaa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
łooo, to jak najblizsza, to pasuje mi niedziela
![]() ![]() bo w sobote juz jestesmy poumawiani ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- zle to odebrałam, bo jakoś napisałaś przyszły weekend, to ten co teraz będzie nie brałam pod uwagę ![]()
#1475 |
Zakorzenienie
|
w tą niedziele na festyn sie wybieramy tak ok południa myslę. Więc albo pojdziemy razem albo po południu sie mozemy spotkac. Chyba ze bedzie lało to bedziemy w domu
![]()
#1476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1477 |
Zakorzenienie
|
dla relaksu popijam jakiegoś drinka
![]() znaczy małz mi zapodał a to ma mnie zmiękczyć w jego niecnym celu ![]() a Jowiszowa jesteś na tej diecie, co to obecnie na topie wszystkie gwiazdy się odchudzają ![]() ide looknąć na szczegóły bo u pufy jedynie widziałam artykuł w twoim stylu |
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
a ja byłam u gienia i za dobrych wieści nie niosę
![]() Zaraz Wam wysmaruję na ogrodzie :rycze-smrakam: Na pociechę wstawiam Emmę ![]() Maluśna trzymaj się jutro, jestem z Tobą ![]() ![]() My byłyśmy dziś na bilansie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym nie słychać już szmerku w serduszku Oli i babka mówiła, że mógł zniknąć całkowicie albo może się jeszcze ujawnić np podczas infekcji ![]() ![]() ![]() ![]()
#1479 |
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie juz po kapieli, pazury wymalowane, ciuchy nawet wyprasowalam (to chyba swieto jakies) i klade sie zaraz spac.
Malusna jestem z Toba Kobito! Tez jutro musze przejsc przez ta meke. Baj |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie 2 miechy temu się nie chciało ale jak zobaczyłam jak schudła moja ciocia ![]() ![]() ciotka chciała schudnąć ze 4 kg a schudła chyba z 6. moja mama już 5,a muszę dodać,że wcześniej naprawdę mało jadła, a kilosy po menopauzie pojawiły się z powietrza. a teraz powoli, bo powoli ale chudnie. moja babcia schudła 6 kg ale babcia to akurat jeść lubi, sama mieszka a gotowała dla siebie obiadki codziennie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emma ![]() ps. upolowałam, ha! http://allegro.pl/show_item.php?item=1206038132 edit. Ania tu o diecie też poczytasz bo zawsze na początku wątku wklejają laski zasady w skrócie i inne: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=450695 Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-08-31 o 20:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
o Jowiszkowa,
ale mega paka ![]() to dało mi do myślenia ile kasy wydaję na ciuszkach ![]() ![]() a i już poczytałam o diecie, Ty nie jesteś głodna ? matko jak czytam że to tylko 4 posiłki dziennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziś np jadłam: śniadanie pół kromki chleba dukanowego z chudą wędliną (ale robię jedną grubą) + trochę wiejskiego ok. 11 pół opakowania galaretki ze śledziem obiad wątróbka po południu drugie pół kanapki na kolację zrobiłam sobie sałatkę (lodowa, tuńczyk w sosie wł., jaja na twardo, trochę jogurtu, zioła) i trzeba dużo pić. to w sumie jedyny problem dla mnie bo ja zawsze mało piłam, raptem dwie filiżanki kawy i może z 1,5 szkl. wody na cały dzień. a tu trzeba min. 1,5 litra ![]() ![]() ja sobie ustaliłam 3 dni białka na 3 dni białko+warzywa. na warzywach waga raczej w miejscu stoi bo węglowodany dochodzą ![]() mojej ciotce wystarczyło 1,5 mca ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- dla perfumoholiczek bardzo ciekawy zapach: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-torrente.html dla mnie czekoladki z mocno alkoholowym nadzieniem +odrobina kawy. małżowi się bardzo podobają. i niedrogie ![]() Anisia Larsson się fajnie zapowiada ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
to w takim razie muszę się bardziej w to zagłębić
ponoc superniania na tym sie odchudza ![]() niemniej jednak jak to na diecie nie można opychać sie jak świnka i jęczeć że dieta nie działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
Jowisz cala rodzinka sie odchudza???? swoja droga bardzo mnie zaciekawilas ta dieta skoro tak swietne sa jej wyniki i wlasiciwe tak szybko widac
![]() ![]() Wersta, a to Ty kiedys projektowalas jakies spodniczki? w La Rinascente wloskim szukaja mlodych zdolnych projektantow ![]() Kasiulko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
ponadto już dożywotnio powinno się (po tym okresie stabilizacji) stosować 1 dzień białkowy w każdym tygodniu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
hej witam się
u nas była bardzo paskudna pogoda, leje wieje i tak cały czas ![]() pomimo tego musiałam ciągnąć dzieciaki ze sobą na zakupy by pokupić resztę rzeczy do szkoły//przedszkola potem wzięliśmy babcię do dzieci i świętowaliśmy, całe 5 godzin tylko we dwoje //byliśmy w kafejce aż w BB bo nasze się nam już znudziły aa a rano tz obudził mnie pięknym bukietem zakończenie dnia nie było zbyt owocne bo mnie tak rozbolała głowa że ledwo patrzyłam na oczy, nafaszerowałam się tabsami i już mi przechodzi hmm chyba jeszcze obudzę tz bo nie było nocy poślubnej ![]() Krystianek jutro idzie do przedszkola, biedny on to tak przeżywa że nie mógł nawet zasnąć //mam nadzieję że mu się tam spodoba // Mała, Veronko życzę wam aby pierwszy dzień w pracy był udany i żeby byłyście mile zaskoczone koniecznie musicie zdać relację Jowisz ta dieta nawet wygląda dość ciekawie choć ją trzeba dobrze przestudiować //przeczytałam tylko piąte przez dziesiąte /jutro się skupię nad nią// ja raczej stosuję dietę na samych warzywach i owocach i też widać efekty/ Kasiulka śliczny ten kocik ![]() aaa muszę ci powiedzieć /ale się nie obraź / że ten kotek mi się dużo bardziej podoba niz ten co miałaś przedtem już więcej nie pamiętam |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Córa mi jeszcze śpi bo od dwóch dni szaleje do 22, ja się wykończę ![]() ![]() MArti kochana zapraszamy Was z Mariem na wielkie wygłasianie Emmy ![]() ![]() Jowiszkowa dziękuję za cenne rady co do oczek ![]() ![]() ![]() ![]() Jowiszkowa cudna paka i super tak za jednym razem ![]() ![]() Kristi dziękuję, ja się nie obrażam ![]() ![]() ![]()
#1488 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Mała, Veronka powodzenia w pracy! ![]() Ciekawe, jak Majosława zniosła wczesną pobudkę ![]() Piotr jak zwykle 5.50 oczy duże i się kokosił z mamą, spychając mnie na brzeg łóżka.. Lubi się wtulać we mnie na tzw.łyżeczkę ![]() Jowiszowa, to zapodam sobie Larssona zatem ![]() Ostatnio, poczytałam to co nakupiłam i znów mam pustki ![]() Ja ci polecam tę książkę i tę: http://www.empik.com/ever-niesmierte...0194,ksiazka-p - lyknelam w dwa wieczory i http://www.empik.com/szeptem-fitzpat...0022,ksiazka-p ![]() Jak tak piszecie o bilansie to strach sie bac mojego, ktory mam 9 wrzesnia, a 7 ortopeda ![]()
#1489 |
Zadomowienie
|
Heloł Lasencje
![]() Trochę mnie nie było, przepraszam ![]() W domu z małżem jak zwykle więc nie będę się na ten temat rozpisywać bo się tylko zdenerwuje ![]() A poza tym to byłam z rodzicami na Helu. Kilka zdjęć Wam wrzucę żebyście mnie nie zabiły ![]() ![]() Kasiulka ![]() ![]() Idę doczytać co u Was ![]() PS. Jestem znowu blondi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
trzymam
![]() ![]() ![]() Jowisz uważaj na dukana, bo już sypią się artykuły, że szkodliwa. nie dostarcza składników odżywczych i niebezpiecznie podnosi cholesterol, miażdżyca i coś tam jeszcze nie zagłębiałam się ![]() z diet to pamiętam tylko jak moja koleżanka z roku zasłabła na kopenhaskiej ![]() Marti to ja od spódnic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
Wersta domyślam się,że na pewno dieta nie jest idealna, w końcu powinno się wszystkiego organizmowi dostarczać
![]() no ciekawe jak tam Majka ![]() ![]() Afro uroczy synek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
cześć wszystkim
jak miło że afro sobie o nas przypomniała Danio jest słodki, fajny chłopaczek i jaką ma bujna fryzurkę A ja wysłałam Krystianka do przedszkola hmm on nawet nie miał czasu się ze mną pożegnać/zaraz poleciał do dzieci i do zabawek, ale to i dobrze okazuje się że będzie trochę problemu z jego dietą, no ale zobaczymy jak to będzie Karol mi spał do 10 aż nie możliwe jestem sama z Karolkiem w domu i jak tu cicho Pogoda dalej do du... //co gorsza zaczynają się znowu podtopienia |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
dzien doberek
![]() ale duzy chłopczyk na fotkach, Afro super ![]() ![]() ![]() Anisia mowisz ze fajne te ksiązki?tyle razy sie nad nimi zastanawiałam ale myslałam ze to jakies bzury dla małolatów ![]() ![]() ![]() chyba pojdziemy na spacer z Wikulą, wczoraj nie wychodziłyśmy bo miała powiększone migdały ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- a czytałyscie moze tą http://www.empik.com/upadli-kate-lau...zka-p#longDesc ? tez sie nad nią zastanawiałam ![]()
#1496 |
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() ![]() Ja cały czas podczytuję tylko nie chce Wam tu smęcić ![]() Takuśna z małżem już dłuższy czas jest do d..., kiedyś o tym pisałam na ogrodzie (nie chce tu wywlekać bo za dużo osób ma tu łatwy dostęp)... |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba sobie zapodam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- a te ci polecam ![]() Niektorzy porównuja ja do Zmierzchu, a moim zdaniem to bzdura.. ![]() nie ma tam ani slowa o wampirach ![]()
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Czesc lasencje!!
Podczytuje was sobie czasem, ale na pisanie nie mam czasu ![]() Spedzilismy u dziadkow baardzo dlugi urlop, bo caly miesiac, pojutrze wracamy, po drodze jeszcze odwidzimy tesciow na tydzien i potem powrot do domu ![]() Od poczatku wrzesnia czekaja mnie zmiany, bede miala kilka godzin pracy, szkole, zapisalam sie tez na joge - mam nadzieje, ze jesienne przygnebienie w tym tloku zajec mnie ominie ![]() Moje dziecko nadal chodzi z Pampem, jest za cfany na majteczki, jak tylko chce mu ubrac bielizne to biegnie po pieluche i pokazuje, ze woli w pieluszce ![]() ![]() Afro, twoj Danio jest sliczny ![]() Wersta, wy chyba na wakacje niebawem sie wybieracie?? My na urlop polecimy pewnie w listopadzie ![]() Kasiulko, zapomnialabym, kotka jest superasnie slodka!! (tyle, ze ja jestem przeciwniczka trzymania kotow w domu bez wypuszczania) no ale jak mus to mus. Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2010-09-01 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
Afro a wydaje sie wiekszy
![]() ![]() Mija leniuchu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- a o jodze sama mysle coraz czesciej ![]()
#1500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapisalam sie na joge dla poczatkujacych, bo nigdy nie bylam jeszcze ![]() Mysle, ze mi sie spodoba, bo nie przepadam za typowymi cwiczeniami aerobowymi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.