|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
Ja już wypiłam drugą, a i tak jestem 'niedobita'
![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Matko ![]() Właśnie wysłałam pocztówkę do dziewczyny z Finlandii. I pisałam ją po fińsku. Takie typowo podstawowe zwroty - Cześć, jestem taka i taka, jak sie masz ^^ Ale to trudne. Ja Cie nie moge ![]()
#1473 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz - na tapetę miss dior cherie odp. Dopiero początki, zobaczymy jak się rozwinie - na razie bardzo podobny do coco m - aż tak, że mąż stwierdził, jak mu podetknęłam rękę pod nos "ty już to kiedyś miałaś". Rany, zaczyna mi się podobać... Przenajświętsza Panienko, tylko nie to. Bo będę znów chorować na flachę:/ Słodszy od coco m...całkiem niedawno w perfumerii testowałam jakąś inną wersję - albo nowszą, albo edt - i bez zachwytu. A ta...śliczności... Kurcze, aż zrobię jutro test - coco m i miss dior razem (tzn na dwóch nadgarstkach) - bo czuję duże podobieństwo...Zaraz sprawdzę nuty... Ech...sprawdziłam. Niektóre się powtarzają, inne nie - nic mi to nie mówi. A pachnie bardzo podobnie - dior wyraziściej jakby... po jakimś czasie - jednak nie to samo. Duże podobieństwo, ale dior słodszy, brak mu tej elegancji chanel...ze słodkości lubię hypnose senses - tam jest delikatna kadzidełkowa nuta... Cytat:
Słonia sprawdzę - to akurat łatwo dostępne ![]() Z innej beczki - od jakiegoś czasu marzy nam się domek...nie duży - bo się nie zamierzamy rozmnażać - ale domek, kawałek trawki, drzewko...A mi się marzy robienie domowego winka - lekkiego, owocowego, do obiadku (pijamy tylko słodkie musujące, nie smakuje mi nic innego)...i ogóreczki posadzić, ziółka, narobić przetworów do słoików...kurcze, się zmieniam w kurę domową ![]() Edytowane przez VI4 Czas edycji: 2011-07-07 o 14:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Wtajemniczenie
|
cicho się zrobiło
![]() dziś miałam cudne pytanie od koleżanki 'jak tam zaciążyłaś już?' następnie 'nie??? to ile wy już jesteście po ślubie ' po mojej odp. że nie chcę na koniec rzuciła 'ty idź się przebadaj bo może coś ci jest i nie możesz mieć' moja odpowiedź to odwrócenie się i odejście ![]()
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
Dyskryminacja ze wzgledu na brak dzieci to jeszcze nic w porownaniu do dyskryminacji ze wzgledu na brak odwloka (czyt chuopa)
![]() Kilka ladnych miejscowek nam przeszlo kolo nosa przez nieposiadanie 2 lozek w 'dwojce', a jeno jedno ![]() Odbylam nawet ciekawa konwersacje na ten temat z pewnym wynajmowaczem. Poradzilam, ze dla dobra jego interesu lepiej zainwestowac w pojedyncze lozka bo takie zawsze mozna zlaczyc, a dwuosobowego rozdzielic juz nie, alem bystra ![]()
#1476 |
Zakorzenienie
|
Osz kurcze...dawno nie byłam w takiej sytuacji, ale nie wyobrażam sobie takiego komentarza. Nie wiem co bym powiedziała...może że nie chcę dzieci, bo hałasują, śmierdzą i są kosztowne...ale najlepsza odpowiedź to "wypierdalaj" (wiem, wytną) - krótko i konkretnie, a koleżanki z budyniem zamiast mózgu nie ma co żałować.
Idę marynować kurczaka. Oliwa + miód + musztarda dijon - na noc w lodówce, jutro żarcie palce lizać... Kurcze, nie wycięli! Pewnie nie mają we wzorniku cenzury wspinaczkowych odzywek:P Lou, Ty akurat chyba masz wystarczająco duże cojones, żeby olewać taką dyskryminacje... Edytowane przez VI4 Czas edycji: 2011-07-07 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurczak faktycznie musi byc pycha ![]() albo kaczka w pomaranczach ![]() ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-07-07 o 18:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Wtajemniczenie
|
![]() Jest mi zle!Tyle fajnych rzeczy piszecie w ciagu dnia! ![]() ![]() Lou,zdrowka dla Twoich jajniczkow!
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Zakorzenienie
|
Taka wersalka to i tak dla jeden osoby - może półtorej małych osóbek. Chyba że dwie osoby śpią na baczność. Kto wymyślił wersalki jako przyrząd do spania dla dwojga??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale to dziwne jak zamówiłaś kalosze, których ponoć jest ogrom i to jeszcze dziecięce to powinnaś je dostać w tym samym dniu co ja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zamówiłam już sobie bilety na harrego ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | ||
Zakorzenienie
|
dziekowac
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() juz sobie sprytnie zaklepalysmy miejscowke ![]() ![]()
![]() |
#1482 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
Pewnie dziewczyny mają już plany albo nie zdążyły doczytać. To może zrobimy jakąś szerzej zakrojoną akcję w przyszłym tygodniu? Pracujesz w przyszły weekend?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Konto usunięte
|
to trzeba to będzie rozgłosić na odpowiednim wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
yyyy się pogubiłam
![]() ja dziś nie mogłam, miałam spotkanie z moimi dziewczynami kawowe, jutro nie mogę, w sobotę impreza, w niedzielę planowany niespodziewany wypad do czeskich sąsiadów ![]() ![]() przyszły tydzień jak najbardziej, ale raczej posiedzieć niż podensić, chcę Was bliżej poznać i niekoniecznie przy tym ogłuchnąć ![]() pink, no właśnie, jestem zirytowana - już nawet nie tym że może ich nie być, bo w sumie byłam na to przygotowana, ale tym że nie można się z nimi skontaktować. Powiedzieliby że nie ma i przynajmniej wiedziałabym na czym stoję. Rilla, Tobie dwa razy to samo przysłali?? czy składałaś inne zamówienie? dziewczyny, już trzymam Wam kciuki za pogodę w Sopocie, a Wy potrzymajcie za moją - od 20.07 do 24.07 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1488 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zadomowienie
|
Ale mam dzisiaj czytelniczy dzień. Najpierw dokończyłam "Powrót do Lwowa" Nurowskiej (dopiero jak skończyłam to się kapnęłam, że to część trylogii, teraz jestem ciekawa jak się skończy no i jutro będę musiała do Empiku popylać). Wzięłam się za autobiografię Grocholi, jestem już za połową. Niesamowite co babka w życiu swoim przeżyła!
Trzymajcie jutro za mnie kciuki - mam rozmowę. Zobaczymy co będzie. Kurde, cały czas siedzi mi w głowie ten dziad... Cholera nie wiem co robić. Wczoraj pokazał mi kilka fajnych miejscówek, później siedzieliśmy na barce na Wiśle prawie do północy. Dziś znowu chciał mnie wyciągnąć gdzieś, ale ja sama nie wiem, co z tym robić.
![]() |
#1490 | |||
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() ![]() Przypomnialo mi sie: nieziemsko wygodne byly lozka w Olsztynie ![]() Cytat:
![]() Za twoja pogode trzymam ![]() Dzis w K. upal, jutro to samo, wiec moze pogoda sie utrzyma. ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Kurcze, zapomnialam: dobry wieczor ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
A pomijajac wiek, jak ci sie on podoba? ![]() Jesli milo spedzasz czas to idz ![]() ![]()
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2011-07-07 o 21:26 Powód: literowy ;) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Zakorzenienie
|
chyba gdzieś koło Bydgoszczy
![]() [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/KASIEK%7E1/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/KASIEK%7E1/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-3.png[/IMG]trzymam! ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zadomowienie
|
Heh, moje rejony
![]() zaniu- wiesz, nie tylko o wiek chodzi, ja chciałam trochę pobyć sama, żeby stanąć na nogi, znaleźć pracę, mieszkanie... To wszytsko jest porypane strasznie.
![]() |
#1493 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A później do piekarnika? Czy na grilla? Sorry za głupie pytania, na gotowaniu znam się jak kura na pieprzu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() aaaaa nie śmiem odmówić połówki ponczu, ale jak rozumiem tylko pół ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 | ||||
Zakorzenienie
|
Na chwilę się człowiek oderwie, spać pójdzie, i już tyle do nadrabiania...
Kurka, zazdroszczę - u mnie w Heliosie grają tylko 3d, a mąż niedowidzi na jedno oko, do tego ma skłonności do choroby lokomocyjnej etc - i na 3d mu się w głowie kręci...Muszę poszukać normalnego seansu 2d gdzieś niedaleko... Cytat:
Cytat:
![]() A z dziadem - oczywiście to już dziewczyny napisały ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
Myślałam o strefie x, bo Tarantiono polecał, ale po recenzjach widzę, że tylko on...
![]() Ten poncz to dzisiaj? Mogę spróbować napisać do moniczorka, może się coś jeszcze na szybko uda zorganizować. A za tydzień obowiązkowo z Alvestą. Witajcie dziewczyny, kolejny piękny dzień wstał, ale jako że mnie w kościach łupie, to a) albo krzywo spałam, b) albo jakiś kolejny ciepły, letni deszczyk nadciąga... |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Rilla pogodynka mówi że ma padać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.