Wrześniówki cz. II - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-10, 23:27   #1471
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401
Dot.: Wrześniówki cz. II

Garadiela, może razem się weźmy? Może zyskamy większą motywację do chudnięcia
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 01:02   #1472
kropeczka7
Raczkowanie

Hej dziewczyny
Ja też wychodze za mąż we wrzesniu dokładnie to 1 ;p
ktoś jeszcze wychodzi wtedy za maż??

a do tego odchudzania to bardzo chętnie sie przyłacze jesli można ;p mam juz upatrzoną suknie i chciałabym w niej dobrze wygladać zreszta pewnie jak kazda z was
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4-4-thickbox.jpg (40,9 KB, 30 załadowań)
kropeczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 01:03   #1473
kropeczka7
Raczkowanie

a to jest moja przyszła suknia jak wam sie podoba????
Stary 2012-06-11, 05:46   #1474
Madziuniusia
Zakorzenienie

Hej co do odchudzania to jestem za bo wydaje mi się, że już moge mieć problem z zasunięciem sie w sukience

kupiliśmy TŻ garniaka i zaproszenia zamówione

Czy wasi TŻ będą mieć ślubną kamizelkę z musznikiem? Bo zastanawiam się, czy byłoby ok gdyby Tż założył sam musznik : http://moda.allegro.pl/elegancki-mus...406109190.html

i ja też jestem płaczka na zaręczynach to się wręcz uryczałam
Stary 2012-06-11, 07:17   #1475
Madzia000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Tez zamawialam z tej stronki buty ale ze mieszkam za granica to wyslalam do rodzicow do Pl i jak teraz bylam to sie zalamalam tym ze sa za male ale sa przepiekne!! nie moge juz odeslac bo juz jest po terminie ;/ wiec szukam innych juz tutaj bo jak znowu zamowie a bede dopiero w PL tydzien przed slubem, wole nie ryzykowac.. i tez kolor fuksjowy (zreszta jak wszystkie dodtki slubne )
co do poduszeczki z kwiatow slicznie to wyglada, sama chcialam cos takiego zrobic ale z zywych ale niestety na to czasu nie bede miala napewno przed slubem wiec zlecilam zrobienie mojego wzoru poduszeczki na zywo slicznie wyglada!
ja nie robie jakis zabiegow na twarz bo mam gladziutka jak pupcia niemowlecia

Ooo fajnie znać juz jedną dobrą opinie o tych butkach, a czemu za małe, mają jakąś nietypową wymiarówkę ? masz może zdjęcie tych bucików ?? Ile płaciłas ?
PS. "Pupci niemowlęcia" na twarzy- zaazdroszcze
Cytat:
Napisane przez Garadiela Pokaż wiadomość
Ja bym z checia schudla te pare kg ale cos to ciezko widze Mowi sie trudno
A tak z innych zabiegow to oczyszczanie twarzy na pewno sobie zafunduje i jakis porzadniejzy balsam na cialo bo mam cholernie sucha skore niestety
Moze tez cos z wlosami,co by wygladaly jak nalezy
Jaki dokładnie zabieg na twarz planujesz ??

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
Garadiela, może razem się weźmy? Może zyskamy większą motywację do chudnięcia
Ja się przyłączam wprowadzam w zycie dietę MŻ i zdrowe jedzenie + ruch ruch i jeszcze raz ruch

Cytat:
Napisane przez kropeczka7 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

a do tego odchudzania to bardzo chętnie sie przyłacze jesli można ;p mam juz upatrzoną suknie i chciałabym w niej dobrze wygladać zreszta pewnie jak kazda z was
Witamy kolejną wrzesnióweczkę !!

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Hej co do odchudzania to jestem za bo wydaje mi się, że już moge mieć problem z zasunięciem sie w sukience

Czy wasi TŻ będą mieć ślubną kamizelkę z musznikiem? Bo zastanawiam się, czy byłoby ok gdyby Tż założył sam musznik : http://moda.allegro.pl/elegancki-mus...406109190.html

Nam z TŻtem strasznie podobają się smokingowe koszule z czarnymi guziczkami i lekkimi żabocikami, do tego mucha i czarny garnitur, cos takiego jak tu:
http://slub.onet.pl/_i/obrazki/obyczaje/moda11.jpg
kamizelce mówimy stanowcze NIE

PS. Ale mi sie nie chce nic przy poniedziałku ajajajajjj
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 08:51   #1476
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczyny
ja tez w tym samym dniu

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Ooo fajnie znać juz jedną dobrą opinie o tych butkach, a czemu za małe, mają jakąś nietypową wymiarówkę ? masz może zdjęcie tych bucików ?? Ile płaciłas ?
PS. "Pupci niemowlęcia" na twarzy- zaazdroszcze

poprostu wymierzylam im stope i napisalam ze zazwyczaj nosze 38-39 a oni przyslali mi 37 ;/ ale buciki bardzo ladne, w zalaczniku przesylam razem za przesylka ok.160 zl chyba dalam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fuksja.jpg (66,3 KB, 13 załadowań)
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 09:32   #1477
Garadiela
Zadomowienie

W kupie sila dziewczyny Nie no dieta mus byc...
Na twarz nw jaki zabieg,zdam sie pewnie na znajomosc tematu kosmetyczki Chcialam gruntowne oczyszczanie bo nic wiecej to raczej nie potrzebuje,nie mam az takich strasznych problemow ze skora na twrzy cale szczescie

https://wizaz.pl/Mikroreklama
Garadiela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 09:34   #1478
kropeczka7
Raczkowanie

Też witam wszystkich ;p
co do kamizeli to mój będzie miał ale musznika nie tylko krawat, zreszta u mnie to jest tak ze mój chce mieć bialy garnitur, a ja mam mieszane uczucia co do tego próbowałam goprzekonać zeby inny wibrał no ale... ciemnego napewno nie zalozy bo mu brzydko w jasniejszym duzo lepiej ale biały to troche przesada nie chce zeby wigladal jak dziecki do komuni...

Ja zaproszenia też juz zamówiam dokładnie to przez internet bo mieszkam za granica i inaczej nie mam jak zaprosznia sa z naszym zdjęciem i wcale nie byly drogie tylko 1.70zl
Stary 2012-06-11, 10:06   #1479
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:

Pytanie nr 2 : Jakie macie pomysły na podziekowania dla rodzicow ??
i pytanie nr 3 : doradzcie prosze czy do naszej sali trzeba pokrowce ?? (załącznik) mnie sie nie bardzo łączą te niebieskie krzesła z borodwymi zaslonami, ale Pani od sali powiedziała ze taki wlasnie wystrój zamkowy jest... chciałam pokrowce kremowe i białe obrusy ale kremowych nie moge nigdzie znalezc :/ wiec przystałam na białych pokrowcach i bialych obrusach.. tu zaś sie pojawia problem z krzesłami bo one sa okrągłe na gorze i ciężej o tego typu pokrowiec... jeszcze bialy matowy, bo nie chce świecących się... noi kolejna sprawa jaki kolor kokard ? Bordowe jak zaslony ? To biało bordowo wyjdzie tak patriotycznie :/ to może złote kokardy i bordowe serwetki na stole ? Bukiety na stol chciałam z borodywhc roz tylko, ale kwiaciarka mowi ze bedzie za nudno i zeby to przelamac przynajmniej jednym innym kolorem... eh tyle dylematow
co do podziękować rodiców to jeszcze nie wiem... ale napewno będą kwiaty
co do sali to ja bym dała białe obrusy i białe pokrowce a wstążkę złotą
Cytat:
Tez zamawialam z tej stronki buty ale ze mieszkam za granica to wyslalam do rodzicow do Pl i jak teraz bylam to sie zalamalam tym ze sa za male ale sa przepiekne!! nie moge juz odeslac bo juz jest po terminie ;/ wiec szukam innych juz tutaj bo jak znowu zamowie a bede dopiero w PL tydzien przed slubem, wole nie ryzykowac.. i tez kolor fuksjowy (zreszta jak wszystkie dodtki slubne )
co do poduszeczki z kwiatow slicznie to wyglada, sama chcialam cos takiego zrobic ale z zywych ale niestety na to czasu nie bede miala napewno przed slubem wiec zlecilam zrobienie mojego wzoru poduszeczki na zywo slicznie wyglada!
ja nie robie jakis zabiegow na twarz bo mam gladziutka jak pupcia niemowlecia
ładna podusia ja musze zamówić z allegro..

Cytat:
Hej dziewczyny

witaj
Cytat:
a to jest moja przyszła suknia jak wam sie podoba????
a suknia ładna... już masz zamówioną?
Cytat:

u mnie Tż będzie miał kamizelkę razem z musznikiem... ale teraz jak byłam na weselu to młody miał sam musznik i też dobrze wyglądało
Cytat:
ja tez w tym samym dniu

poprostu wymierzylam im stope i napisalam ze zazwyczaj nosze 38-39 a oni przyslali mi 37 ;/ ale buciki bardzo ladne, w zalaczniku przesylam razem za przesylka ok.160 zl chyba dalam
śliczne te teoje butki i jak w sam raz na moja noge:P
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 10:09   #1480
kropeczka7
Raczkowanie

Smile Dot.: Wrześniówki cz. II

witaj

jeszcze nie bo ja na miare bede szyc dopiero jak do polski wróce ;/ ale juz sie nie moge doczekac
Stary 2012-06-11, 12:19   #1481
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
witaj

jeszcze nie bo ja na miare bede szyc dopiero jak do polski wróce ;/ ale juz sie nie moge doczekac
a to kiedy to będzie zostało jak dla mnie to malo czasu...ja bym sie stresowała jak bym sukienki jeszcze nie miała zamówionej
Stary 2012-06-11, 12:21   #1482
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

Cytat:
Hej dziewczyny
ja też 1 września o której godzinie odbędzie się twój ślub?

Cytat:

za garnitur mój tż narazie ma na poprawiny tylko
a co do musznika i kamizelki to nie, mój będzie miał krawat kaskadowy i tyle taki jak w załączniku, tylko musimy poszukać czegoś z widoczną srebrną nitką
Cytat:
Ja się przyłączam wprowadzam w zycie dietę MŻ i zdrowe jedzenie + ruch ruch i jeszcze raz ruch
u mnie też mż i rower!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Krawat kaskadowy Chattier kk001.jpg (47,2 KB, 10 załadowań)
Stary 2012-06-11, 12:39   #1483
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

dziewczyny, wczoraj stworzyłam sobie moją listę rzeczy załatwionych i tych takich nie do końca wklejam, może którejś coś się przyda, a może podpowiecie mi o czym zapomniałam

1) Sala weselna - 1 sierpnia wybrać menu, podać orientacyjną liczbę gości, 14 sierpnia ostateczna liczba gości, 29.08 - zawieźć alkohol, owoce, winietki/karty na stoły, planszę z rozsadzeniem gości
2) Zespół – 1 sierpnia poinformować ich o piosence na 1 taniec w 1 (Piasek „Śniadanie do łóżka” i 2 dzień (?), ustalić całą listę piosenek, poinformować o braku zabaw w trakcie wesela, o tym, że wykup butów ma być szybki i bezbolesny
3) Fotograf/kamerzysta – 27 sierpnia telefon, umówić się dokładniej na wszystko, po ślubie wybieramy podkłady do płyty itp.
4) Samochód – 27 sierpnia telefon z danymi (adres B., adres kwiaciarni, dogadać godzinę przyjazdu)
5) Lista Gości weselnych – stworzona, wszyscy muszą być zaproszeni do 30 czerwca
6) Świadkowie wybrani, poinformowani, zaproszeni
7) Kościół - ustalona godzina, 18 czerwca wizyta u księdza żeby wszystko ustalić
8) Suknia – wybrana, szyje się u krawcowej, pierwsza przymiarka 2 lipca
9) Winietki/ plansza z rozsadzeniem gości – przygotować, po 1 sierpnia ustalić dokładne rozsadzenie
10) Ciasto dla Gości – policzyć ile paczek trzeba zrobić, ile ciasta kupić, kupić przezroczystą folię, wstążkę do wiązania kokard, wydrukować karteczki z podziękowaniem za przybycie
11) Alkohol dla Gości – kupić wstążeczki, wydrukować karteczki-zawieszki z podziękowaniem z przybycie
12) Zaproszenia na Ślub – stworzyć dokładną listę osób, wydrukować zaproszenia, rozdać/rozesłać
13) Alkohol (wódka, wino, szampan, piwo na poprawiny) – zakupić
14) Dekoracja kościoła – wybrana, trzeba pojechać i podpisać umowę
15) Dekoracja samochodu – wybrana, pojechać do florystki
16) Bukiet i butonierka, kwiaty do włosów – wybrany, pojechać do florystki
17) Podziękowanie dla rodziców – bukiety kwiatów – florystka; kosze prezentowe – wybrać i kupić skład, kupić kosze, folię prezentową, kokardy, bukiet i znicze na cmentarz
18) Nocleg dla gości – dowiedzieć się kto chce zostać, załatwić na Sali
19) Nauki przedmałżeńskie, poradnia – w trakcie
20) Zespół na ślub – Inny Projekt, 1 sierpnia dogadać szczegóły, głównie podziękowanie dla rodziców
21) Buty – wybrane, zamówić, rozchodzić
22) Tort, ciasta – wybrać, zamówić
23) Makijaż próbny, ślubny – ma być delikatny, umówić termin ze znajomą, która ma go wykonać
24) Fryzura próbna – wybrana fryzura i fryzjer, umówić się na termin
25) Paznokcie – chyba będą zwyczajne, bo z tipsami nie chcę się męczyć, pomaluję cielistym lakierem chyba, albo będzie szalona czerwień
26) Dekoracja domu – chyba nie będzie?
27) USC – 18 czerwca
28) Obrączki – wybrać, kupić, wymyślić tekst do graweru
29) Impreza panieńsko-kawalerska – ustalić termin i przebieg ze świadkami i znajomymi
30) Akty chrztu – załatwione
31) Stworzyć listę potrzebnych rzeczy i spakować ją w walizkę

DO KUPIENIA:
1. Biżuteria
2. Parasol
3. Podwiązka (świadkowa)
4. Sukienka, buty, dodatki na poprawiny
5. Obrączki
6. Garnitur i koszula B.
7. Buty, paski, spinki do koszuli, krawat
8. Bielizna
9. Skład do koszy dla rodziców, folia, wstążki, kosze
Stary 2012-06-11, 12:49   #1484
kropeczka7
Raczkowanie

jutro już bede i zabaczymy jak rozmawialam z krawcowa to 4 tyg trzeba czekać zdąze mam nadzieje tez sie troche stresuje bo juz bym ja chciala mieć noo ale wczesniej nie moglam wrócic bo mój "mąż" (narazie tylko cywilny) urlopu nie dostał wcześniej

mój ślub bedzie o 14

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

do Karolcia2401

duzo tego..... też mam taka liste i w sumie to jest całkiem podobna czasem jak jeszcze myśle co musze jeszcze zrobić to mnie głowa boli ;p

a i jeżeli jednak mój zdecyduje sie na ten BIAŁY GARNITUR to jaka koszula???? biała???? ja bede mieć cała biala suknie to niewiem jaka ma on ubrać koszule POMOCY....
Stary 2012-06-11, 13:22   #1485
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

u mnie 15.30 czemu "mąż" w cudzysłowie? Jak po cywilnym to już pełnoprawny MĄŻ!

dużo tego, ale myślę że da się ogarnąć Jeszcze 82 dni mamy

Co do koszuli, ja bym wybrała białą, choć biały garnitur średnio w ogóle mi się widzi...
Stary 2012-06-11, 13:24   #1486
sloneczko740
Rozeznanie

hmm ja nie mam zielonego pojęcia jak wybierze biały garnitur twój Tż...
dobrze że mój nie chce białego.. problem z głowy
Stary 2012-06-11, 13:35   #1487
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Też witam wszystkich ;p
co do kamizeli to mój będzie miał ale musznika nie tylko krawat, zreszta u mnie to jest tak ze mój chce mieć bialy garnitur, a ja mam mieszane uczucia co do tego próbowałam goprzekonać zeby inny wibrał no ale... ciemnego napewno nie zalozy bo mu brzydko w jasniejszym duzo lepiej ale biały to troche przesada nie chce zeby wigladal jak dziecki do komuni...

Ja zaproszenia też juz zamówiam dokładnie to przez internet bo mieszkam za granica i inaczej nie mam jak zaprosznia sa z naszym zdjęciem i wcale nie byly drogie tylko 1.70zl
gdzie mieszkasz?? ja tez mieszkam za granica
my tez z naszym zdjeciem zamawialismy przez neta ale juz wszystkie rozdane :P

Cytat:
jutro już bede i zabaczymy jak rozmawialam z krawcowa to 4 tyg trzeba czekać zdąze mam nadzieje tez sie troche stresuje bo juz bym ja chciala mieć noo ale wczesniej nie moglam wrócic bo mój "mąż" (narazie tylko cywilny) urlopu nie dostał wcześniej

mój ślub bedzie o 14

[/COLOR]do Karolcia2401

duzo tego..... też mam taka liste i w sumie to jest całkiem podobna czasem jak jeszcze myśle co musze jeszcze zrobić to mnie głowa boli ;p

a i jeżeli jednak mój zdecyduje sie na ten BIAŁY GARNITUR to jaka koszula???? biała???? ja bede mieć cała biala suknie to niewiem jaka ma on ubrać koszule POMOCY....
no to szybko ci uszyja kurcze ja jak bylam 2 tyg temu w Polsce bylam zalamana bo nigdzie nie bylo juz wolnegop terminu na uszycie sukni ale uff wkoncu znalazlam i mam wysniona
Moj maz (tez cywilny ) tez bedzie mial jasny garnitur ale nie bialy tylko kremowy bardzo ladnie mu w takim i mi sie tez podoba koszule bedzie mial biala i musznik tez zeby sie wszystko nie zlalo wiec skoro twoj Tz bedzie mial garnitur bialy to kozule proponuje kremowa
Stary 2012-06-11, 13:44   #1488
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

dziewczyny czy was i waszych tż też dopada stres i kłócicie się o wszystko? Bo u mnie ostatnio ciągle jest bojowe nastawienie, niby o pierdoły ale wieczne wymiany zdań nie do końca miłe...
Stary 2012-06-11, 14:02   #1489
(t)asia
Zadomowienie

Wow...ale macie tempo z pisaniem =)
mój TŻ udziela się w przygotowaniach tylko jak go przymuszę =)
Na jakieś gadżety, typu- księga gości, menu na stołach, winietki- mówi- a po co to? Dlatego nawet nie będę mu zawracała tym głowy.
My mamy trochę "inne" wesele i dlatego mam też trochę nadprogramowych obowiązków =)
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 14:29   #1490
kropeczka7
Raczkowanie

Mąż pisze w cudzysłowie bo ksiadz jak spisywalismy protokół powiedział ze wcale nie jestesmy jeszcze małzenstwem ze to jest tylko akt prawny czy cos takiego moi rodzice tez nie uznaja slubu cywilnego zreszta z nimi wogole mam słaby kontakt teraz nie uznaja swojego zięcia ;/ ale na slub koscielny zdecydowalismy sie sami i sami za wszystlko placimy ma byc tak jak my chcemy

ja mieszkam w Niemczech w Nordrhein-Westfalen a ty?

jesli chodzi o przygotowania to mój mówi że ja wiem lepiej ale sie nie kłócimy ja czasem sie na niego wydre ze ja to musze o tym myśleć to wtedy mnie uspokaja i mi pomaga

a to że bily to mi mówił ze jeszcze jak mnie nie znał to tak myslal ze bedzie miał wlasnie bialy i do ślubu bedziemy jechać limuzyna
Stary 2012-06-11, 14:46   #1491
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Mąż pisze w cudzysłowie bo ksiadz jak spisywalismy protokół powiedział ze wcale nie jestesmy jeszcze małzenstwem ze to jest tylko akt prawny czy cos takiego moi rodzice tez nie uznaja slubu cywilnego zreszta z nimi wogole mam słaby kontakt teraz nie uznaja swojego zięcia ;/ ale na slub koscielny zdecydowalismy sie sami i sami za wszystlko placimy ma byc tak jak my chcemy

ja mieszkam w Niemczech w Nordrhein-Westfalen a ty?

jesli chodzi o przygotowania to mój mówi że ja wiem lepiej ale sie nie kłócimy ja czasem sie na niego wydre ze ja to musze o tym myśleć to wtedy mnie uspokaja i mi pomaga

a to że bily to mi mówił ze jeszcze jak mnie nie znał to tak myslal ze bedzie miał wlasnie bialy i do ślubu bedziemy jechać limuzyna
Ksiadz wiadomo ze nie uznaje ale dla mnie juz jest moim mezem :P i to ponad 2 lata juz
my mieszkamy w Baden -Würtemberg
my tez sami placimy za cale wesele
a my cadillaciem

Edytowane przez kasiamniam
Czas edycji: 2012-06-11 o 14:48
Stary 2012-06-11, 14:51   #1492
kropeczka7
Raczkowanie

Dla mnie też jest już mężem najlepszym na swiecie

to mieszkasz ponad 400 km odemnie troche daleko szkoda ;/
Stary 2012-06-11, 15:01   #1493
malgosiak_
Przyczajenie

cześć dziewczyny juz chwile Was śledzę i musze się przyłączyć trochę nie ten wątek bo nasz dzień to dopiero 11.05.2013 ale co tam bedę się witać ze wszystkiemi

[QUOTE=kropeczka7;34628076]Też witam wszystkich ;p

widziałam kiedyś Pana Młodego w białym garniturze, pierwsze wrażenie lekkie zdziwienie bo wyglądał "inaczej" ale za to , jakos tak to pasowało do niego do tego biała koszula i krawat oraz czerwona/ bordowa kamizelka, nie pamiętam dokładnie Pani Młoda miała bukiet koloru zbliżonego do kamizelki i nawet to grało ze sobą wszystko,
malgosiak_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 15:30   #1494
Pani_Z
Przyczajenie

hejka... długo mnie nie było.. a tu tyle stron do nadrobienia...ale liczę że szybko nadrobie siedząc w pracy
Stary 2012-06-11, 15:39   #1495
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy was i waszych tż też dopada stres i kłócicie się o wszystko? Bo u mnie ostatnio ciągle jest bojowe nastawienie, niby o pierdoły ale wieczne wymiany zdań nie do końca miłe...
no u mnie też tak jest... ale wydaje mi się że to stres ich powoli dopada...
Cytat:
Napisane przez malgosiak_ Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny juz chwile Was śledzę i musze się przyłączyć trochę nie ten wątek bo nasz dzień to dopiero 11.05.2013 ale co tam bedę się witać ze wszystkiemi
witaj...

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Pani_Z Pokaż wiadomość
hejka... długo mnie nie było.. a tu tyle stron do nadrobienia...ale liczę że szybko nadrobie siedząc w pracy
hejka suknie pokazuje
Stary 2012-06-11, 15:46   #1496
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Witam drogie Panie
O jak miło , że coraz więcej nas tu
Ja właśnie zamówiłam sobie 2 pary pończoch ze względu na grube uda miałam problem ze znalezieniem dobrych
ale dziś mi przyszła wersja czarna i jestem zachwycona nimi są megaaa wygodne i zamówiłam sobie 2 pary białych i jeszcze pewnie 1 parę sobie domówię jak też będą ok ponieważ ja ze stresu drę zawsze rajstopy / pończochy i zawsze przed większą uroczystością mam co najmniej 3 pary i jeszcze jedną przy sobie

Edytowane przez upadly_aniol00
Czas edycji: 2012-06-11 o 15:50
upadly_aniol00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 15:48   #1497
kropeczka7
Raczkowanie

do malgosiak_
mam nadzieje że to bedzie jakoś wyglądało co najlepsze on chce bezemnie kupić ten garnitur i mam go w nim zobaczyć dopiero w dniu ślubu zreszta on mnie w suknie też dopiero wtedy zobaczy... troche sie boje bo jak bedzie smiesznie wygladał to sie moge załamać i nie pojade do kościoła hehe ;p żartuje oczywiście jestem dobrej myśli i pomału sie przyzwyczajam do tego że to jednak bedzie BIAŁY garniak
Stary 2012-06-11, 15:55   #1498
Pani_Z
Przyczajenie

to moja suknia tzn.. suknia salonowa... a moja dopiero się szyje...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdj__cie0160.jpg (81,4 KB, 33 załadowań)
Stary 2012-06-11, 15:58   #1499
sloneczko740
Rozeznanie

Iwonko a jakiej firmy te pończochy???

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Pani_Z Pokaż wiadomość
to moja suknia tzn.. suknia salonowa... a moja dopiero się szyje...
slicznie wyglądasz
Stary 2012-06-11, 15:59   #1500
upadly_aniol00
Zakorzenienie

a co do kłótni z TŻ to może wcześniej mieliśmy małe sprzeczki a teraz o dziwo organizacja nam idzie świetnie jakoś udaje nam się dogadać bez problemu dla tego jestem o dziwo zaskoczona TŻ , że aż tak się angażuje we wszystko

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości