Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.2 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-19, 19:53   #1471
invisible_01
Zakorzeniona

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.2

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
invisible- babka strzelala slajdami jak z karabin
AAA nie pomyślałam o slajdach Wredne babsko
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 20:01   #1472
Torina
Raczkowanie

ja wczoraj kupowałam sukienkę na wesele, więc szukałam swojego rozmiaru - od kilkuuu lat noszę rozm. 38, mimo że mam większe biodra.Dodam również , że miałam na sobie luźną tunikę.
Sprzedawczyni do mnie : Dla pani rozmiar 42
Ja: Zawsze noszę 38
Sprzedawczyni: ZAŁOŻYMY SIĘ? <z wrednym uśmieszkiem>
Ja (wkurzona): Chyba wiem, jaki mam rozmiar od kilku lat. Do widzenia!

I co, i co, chwilę później, w innym sklepie, kupiłam sukienke, która leży idealnie, w rozmiarze 38.
Btw, rozm. 40 na mnie wisiał
Stary 2011-08-19, 20:08   #1473
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Torina Pokaż wiadomość
ja wczoraj kupowałam sukienkę na wesele, więc szukałam swojego rozmiaru - od kilkuuu lat noszę rozm. 38, mimo że mam większe biodra.Dodam również , że miałam na sobie luźną tunikę.
Sprzedawczyni do mnie : Dla pani rozmiar 42
Ja: Zawsze noszę 38
Ja (wkurzona): Chyba wiem, jaki mam rozmiar od kilku lat. Do widzenia!

I co, i co, chwilę później, w innym sklepie, kupiłam sukienke, która leży idealnie, w rozmiarze 38.
Btw, rozm. 40 na mnie wisiał
Ona mogla miec racje, teraz tak sieciowki rozmiary pozmienialy, stare 38 to teraz 40, w kilku sklepach 42. Widocznie stare 38 bylo za grube zeby je nazywa 38 ;/ robia te ciuchy jak na Azjatow
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 20:18   #1474
Ivi 1988
Zakorzenienie

Mnie niezmiernie dziwi ludzka glupota.
Kontaktujac sie z agentami nieruchomosci mialam taka oto sytuacje: kontaktuje sie z agentem, agent nie odbiera telefonu. Ponownie dzwonie, agent (poirytowany) mowi,ze pokazuje teraz klientom mieszkanie i czy moze do mnie odzwonic. Zgadzam sie i mowie,zeby to zrobil na nr, ktory mu sie teraz wyswietla, agent "ok". Telefonu sie nie doczekalam Oddzwaniam, agent poirytowany, mowie, kim jestem, agent sie rozwesela po czym blabla jakie to super oferty ma. Pytam,czy ma scisle okreslone oferty (umeblowana dwojka w cenie X) agent szybko zmienia temat.
Nie rozumiem, agencja dosc renomowana, odechciewa sie z niej korzystac a najsmieszniejsze jest to,ze ci glupi agenci sami sobie szambo robia, bo traca prowizje Czy tak trudno byc profesjonalnym i uprzejmym

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 20:18   #1475
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez Torina Pokaż wiadomość
Ale wredna . Tak samo jak biorę S i M do przymierzenia, a sprzedawczyni do mnie: "Pani to tej eMeczki nawet nie bierze, na panią to S będzie!". Dobrze, może będzie S, ale co jej szkodzi, że przymierze też M? Nie rozumiem.
Stary 2011-08-19, 20:50   #1476
Varicella
Rozeznanie

Ja znam takie zajście:
Do pasmanterii wchodzi dziewczyna z bluzką. Chce coś w niej przerobić, ale sprzedawczyni mówi, że to niemożliwe, bo bluzka ma rozerwane szwy po boku. Dziewczyna na to:
- Niech pani mi nie mówi, że ja jestem za gruba do tej bluzki!
Wyszła.

Edytowane przez Varicella
Czas edycji: 2011-08-19 o 20:51
Varicella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 21:54   #1477
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez Varicella Pokaż wiadomość
Ja znam takie zajście:
Do pasmanterii wchodzi dziewczyna z bluzką. Chce coś w niej przerobić, ale sprzedawczyni mówi, że to niemożliwe, bo bluzka ma rozerwane szwy po boku. Dziewczyna na to:
- Niech pani mi nie mówi, że ja jestem za gruba do tej bluzki!
Wyszła.
Stary 2011-08-19, 21:57   #1478
carpaibex
Zakorzenienie

Ja za to zimą bylam w sklepie z bielizną. Noszę rozmiar 80A, najłatwiej znaleźć mi ten rozmiar w sieciówkach, co mnie dziwi, bo w końcu to w salonach z bielizną powinny być dostępne wszystkie rozmiary, no ale nie o tym ja miałam Spodobał mi się jeden biustonosz, szukam na wieszaczkach 80A, kurczak, nie było. Podeszłam do ekspedientki i zapytałam czy może jednak ma gdzieś na stanie mój rozmiar.
-Ale pani nie ma na pewno 80A. (dodam, że to była ZIMA, byłam w płaszczu, zawinięta szalikiem 50 razy)
-Proszę pani, niech mi pani uwierzy, nigdy nie dopięłam 75. Czy znajdzie pani 80A?
-Jest, ale nie podam pani, bo to nie pani rozmiar.

WHAT THE FUCK ?!
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 22:04   #1479
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Niektóre sprzedawczynie mają centymetr w oczach
Stary 2011-08-19, 22:04   #1480
Chatul
ma zielone pojęcie

carpaibex, też mnie dziwią sprzedawcy, którzy nie chcą sprzedać produktu, o który prosi konsument. To ich obowiązek.
Inna sprawa, że większość Polek ma źle dobrany stanik. Może ta pani chciała pomóc?
Stary 2011-08-19, 22:05   #1481
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Cytat:
Ja za to zimą bylam w sklepie z bielizną. Noszę rozmiar 80A, najłatwiej znaleźć mi ten rozmiar w sieciówkach, co mnie dziwi, bo w końcu to w salonach z bielizną powinny być dostępne wszystkie rozmiary, no ale nie o tym ja miałam Spodobał mi się jeden biustonosz, szukam na wieszaczkach 80A, kurczak, nie było. Podeszłam do ekspedientki i zapytałam czy może jednak ma gdzieś na stanie mój rozmiar.
-Ale pani nie ma na pewno 80A. (dodam, że to była ZIMA, byłam w płaszczu, zawinięta szalikiem 50 razy)
-Proszę pani, niech mi pani uwierzy, nigdy nie dopięłam 75. Czy znajdzie pani 80A?

WHAT THE FUCK ?!
Rezolutna kobieta.
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 22:06   #1482
Shikinata
Rozeznanie

Cytat:

WHAT THE FUCK ?!
Co za babsztyl , niektórym ekspedientkom wydaje sie ,że pozjadały wszystkie rozumy świata i wszystko wiedzą najlepiej . Mnie też jedna raz rozwaliła,szukałam jakiegoś bolerka,żakietu do sukienki znalazłam w jednym sklepie dosc fajne , przymierzyłam ale było mi za duże i troche odstawało w ramionach i ogólnie tak jakoś dziwnie wyglądało , a ta sie na mnie patrzy i mówi
-" O jak pani ślicznie w tym wygląda i jak dobrze leży, idealnie to co kupuje pani "

- nie nie kupuje bo nie pasuje
-no jakto ,leży dobrze przecież
powiedziałam tylko dowidzenia i wyszłam, chyba wiem czy coś na mnie wisi czy nie , ślepa nie jestem.
Shikinata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 22:12   #1483
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ivi 1988 Pokaż wiadomość
Mnie niezmiernie dziwi ludzka glupota.
Kontaktujac sie z agentami nieruchomosci mialam taka oto sytuacje: kontaktuje sie z agentem, agent nie odbiera telefonu. Ponownie dzwonie, agent (poirytowany) mowi,ze pokazuje teraz klientom mieszkanie i czy moze do mnie odzwonic. Zgadzam sie i mowie,zeby to zrobil na nr, ktory mu sie teraz wyswietla, agent "ok". Telefonu sie nie doczekalam Oddzwaniam, agent poirytowany, mowie, kim jestem, agent sie rozwesela po czym blabla jakie to super oferty ma. Pytam,czy ma scisle okreslone oferty (umeblowana dwojka w cenie X) agent szybko zmienia temat.
Nie rozumiem, agencja dosc renomowana, odechciewa sie z niej korzystac a najsmieszniejsze jest to,ze ci glupi agenci sami sobie szambo robia, bo traca prowizje Czy tak trudno byc profesjonalnym i uprzejmym
W ubiegłym roku korzystałam z usług kilku agencji nieruchomości. I te najbardziej znane olewały klienta zupełnie i z łaską pokazywali mieszkanie, które sami wyszukaliśmy. Za to kobiety z dość małej agencji dbały o nas niesamowicie - codziennie stosy ogłoszeń, umawianie itp. No i mieszkanie się znalazło
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 22:13   #1484
201604250941
Konto usunięte

W Poznaniu jak czasem jestem to przezywam wieczne szoki w sklepach. Takich mneijszych, w Browarze to co innego, tam jest casting na sprzedawce xD
Wchodzi sie do sklepu, babka kaze poprawic wycieraczke. Potem gada z kolezanka zamiast obslugiwac. Ok, do innego. Pytam sie czy maja bilety. Sprzedawczyni NIE WIE. I nie sprawdzi. A czy maja Kubusia? Tez nie wie. I stoi sobie i tyle.
Stary 2011-08-19, 23:58   #1485
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Nie ma chyba takich osób, które podchodzą do WSZYSTKIEGO olewczo.

Olewa się tylko to na co sobie można pozwolić żeby olać. Jeśli komuś na czymś zależy to tego nie oleje.
Nie martw się, nikt nie oleje śmiertelnej choroby swojego chłopaka
Po prostu ludzie mają różne priorytety.
Dziwi mnie, że ktoś nie rozumie tego, że to co dla niego jest ważne dla mnie jeść nie dość istotne by się tym przejąć.

Mam ważniejsze/przyjemniejsze sprawy na głowie niż np szalona nauka do koła, które i tak każdy zda, a 90% ludzi i tak nie będzie miało więcej niż 3 w indexie. Niezależnie od tego czy ryli tydzień, czy może przeczytali notatki w drodze na uczelnie.

Skoro dana sprawa to nie jest sprawa życia i śmierci to po co się przez nią stresować przejmować, szaleć.. Bez sensu.

Ja jestem osobą, która jest za taką olewaczkę uważana i nie rozumiem jak komuś może nie pasować to, że mi sie i tak "wszytsko" udaje bez starań...
Broni ktoś się nie starać? Bez ryzyka nie ma zabawy, a jak ktoś się boi ryzykować to niech nie narzeka, że ktoś zaryzykował i dobrze na tym wyszedł
Tu mam trochę podobnie, ale może inaczej. Po prostu wystarczy często, że pół godzinki przejrzę notatki i już umiem na egzamin i dostanę co najmniej trzy, moja nauka więc nie trwa długo i nie muszę zakuwać całe dnie.

WHAT THE FUCK ?!

Ooo, tu też bym się wkurzyła. Co za baba, brrr.

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2011-08-20 o 00:00
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-20, 00:23   #1486
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
carpaibex, też mnie dziwią sprzedawcy, którzy nie chcą sprzedać produktu, o który prosi konsument. To ich obowiązek.
Inna sprawa, że większość Polek ma źle dobrany stanik. Może ta pani chciała pomóc?
Gdyby chciała mi pomóc podałaby mi stanik w rozmiarze 80A i inny, jej zdaniem bardziej dobrany i prosiła bym przymierzyla i pokazałaby mi w czym problem. A ona po prostu powiedziała, że mi nie poda i już
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 00:25   #1487
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Gdyby chciała mi pomóc podałaby mi stanik w rozmiarze 80A i inny, jej zdaniem bardziej dobrany i prosiła bym przymierzyla i pokazałaby mi w czym problem. A ona po prostu powiedziała, że mi nie poda i już
Dziwne podejście, serio. Zwłaszcza, że masz prawo kupić nawet taki stanik, który na Tobie źle wygląda
Stary 2011-08-20, 00:47   #1488
muszynianka
Zakorzenienie

A ja się nie wypowiem bo nie wierzę że nosisz dobrze dobrany stanik - ok, mogę się mylić, ale 99% przypadków 80a, 80b, 85b, czy nieśmiertelne 75b to wiecie :d

co mnie dziwi - zawsze lekarz jest winny. ojesu jesu pacjent nie chodzi do specjalistów latami, nie bada się, kobieta 20 lat nie była u ginekologa (z ostatnią ciążą była ostatni raz) nagle, puff, chora - kto winny? lekarz rodzinny
nie no spoko, wiadomo na kogoś głupotę zwalić trzeba

---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

chociaż jeśli mam być szczera miałam podobną sytuację w sklepie z bra fitterką - ja jestem uświadomiona, noszę 65g.
chciałam z ciekawości przymierzyć model Arabella żeby kupić taniej w sieci
-OCH NIE, TO TAKI NIETWARZOWY MODEL, PANI POWINNA NOSIĆ PLUNGE PANI JEST TAKA MŁODA

... krew mnie zalała. plunge i push up unikam jak ognia.
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 00:53   #1489
201604250941
Konto usunięte

Ja wiem wlasnie ze pare stanikow mam za malych, chociaz na metce rozmiar dobry, ale sklepy naciagaja rozmiary strasznie, mam 70E, ale przydalyby mi sie tez F tak przed okresem bo mi jednak puchna, a ciezko znalezc. W Czar Par czy innym F to wlasciwie C...
A u brafitterki sa drogie ;/ Niby sie ciesze ze mam spory biust a z drugiej storny zazdroszcze tym co sobie moga kupic stanik koronkowy z cenikami w HM czy New Yorkerze, jeju jak mi sie podobaja.
Stary 2011-08-20, 00:59   #1490
Sondrina
BAN stały

Cytat:
raisab- to byl typowy krzykacz, ktorego wszyscy sie sluchali z racji bycia krzykaczem, ja oczywiscie mu nic nie dalam, powiedzialam ze nie jestem jego kopciuszkiem, i jak chce to moze sam zrobic i mi dac na ksero bo tez chetnie od kogos to spisze, nastepnego dnia juz cala grupa wiedziala jaka jestem sz** dz** k*** bo wykrzykiwal to na caly korytarz. Oczywiscie nikt nie zareagowal. I tak 3,5 roku spedzilam. To bylo na pierwszym roku i nic go nie nauczylo, na drugim znowu cos chcial, i potem na trzecim. Owszem, moja grupa wiedziala ode mnie jak bylo ale inne grupy i przypadkowi ludzie na korytarzu ktorzy wysluchiwali tych przeklenstw nie.
I niestety zal mam o to, bo normalnie prawdziwy facet, widzacy dziewczyne w takiej sytuacji by czlowieka zrownal z ziemia. A tu cisza, bo sie bali ze potem po nich bedzie jezdzil.
Myslalam ze z czyms takim da sie cos zrobic do momentu kiedy tak zjechal pania doktor a ona jeszcze mu za darmo wstawila zaliczenie a cala reszte oblala za kare za niego. Czy ktos mu slowo powiedzial? Nie.

On swoja droga, ale nie rozumiem tu naprawde innych ludzi, jak mozna sie tak bac? Jakiegos idioty, w dodatku chudego jak wykalaczka. Zero kregoslupa nie maja dzisiejsi faceci. A wystarczyloby zeby pare osob mu kazalo sie zamknac a tak to uwierzyl facet w swoja zejefajnosc.

invisible- babka strzelala slajdami jak z karabinu, zebysmy nie mogli notowac, zebysmy musieli ksiazki przeczytac, ktorych na uczelni ani nigdzie nie bylo. Wydawnictwa o nakladzie 3 kopii na kraj. Zdjec tez nie pozwalala. Wiec jak jedna notowala od dolu to razem z tego sie sklecilo calosc i sie mialo materialy na calosc zaliczenia.
No ja sie ciesze ze tak, siostra tez miala warunek za 800 zl z jednego egzaminu ;/
Ja się zawsze zastanawiam nad fenomenem takich krzykaczy. Zawsze się taki ktoś znajdzie i z reguły większość milczy, nie powie do słuchu, nie sprzeciwi się, chociaż on każdemu szkodzi i każdego wkurza. U mnie też znajdą się takie osoby, ale jak ktoś mi wylatuje z takim tekstem czy wrzaskiem, to ja go zawrzeszczę. Kiedyś mój kolega z grupy zaczął się chamsko czepiać mojego faceta, typowy krzykacz, którego słychać na innym piętrze, jak się na niego wydarłam, to się uspokoił. Do niektórych to trzeba ich sposobem.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 00:59   #1491
muszynianka
Zakorzenienie

Mi też, dlatego u brafitterki chciałam mierzyć Arabellę żeby ją kupić za 100 zł na ebayu
A z resztą, nawet jakbym miała mniejszy biust to i tak bym kupowała porządne biustonosze - nawet mały biust ma swój własny kształt który należy podkreślić dobrą bielizną.
Stary 2011-08-20, 01:04   #1492
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Mi też, dlatego u brafitterki chciałam mierzyć Arabellę żeby ją kupić za 100 zł na ebayu
A z resztą, nawet jakbym miała mniejszy biust to i tak bym kupowała porządne biustonosze - nawet mały biust ma swój własny kształt który należy podkreślić dobrą bielizną.
No jasne, że tak. Ładny biustonosz to więcej pewności siebie dla praktycznie każdej kobiety .
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 01:14   #1493
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Ja się zawsze zastanawiam nad fenomenem takich krzykaczy. Zawsze się taki ktoś znajdzie i z reguły większość milczy, nie powie do słuchu, nie sprzeciwi się, chociaż on każdemu szkodzi i każdego wkurza. U mnie też znajdą się takie osoby, ale jak ktoś mi wylatuje z takim tekstem czy wrzaskiem, to ja go zawrzeszczę. Kiedyś mój kolega z grupy zaczął się chamsko czepiać mojego faceta, typowy krzykacz, którego słychać na innym piętrze, jak się na niego wydarłam, to się uspokoił. Do niektórych to trzeba ich sposobem.
No dokladnie, ja tam wiesz, wyzwiska znosilam, ale ja jestem twarda sztuka. Zes** sie a nie dam sie. Nie bylo mi lekko co prawda i zastanawialam sie ciagle czemu w tym wieku cos takiego musze przechodzic ale on o tym nie wiedzial, nie dalam po sobie poznac. Ale wiekszosc grupy przez niego wtedy oblala poprawe poprawy poprawy z trudnego materiałoznawstwa. To byla ze strony babki typowa prowokacja, krzykaczowi 3, reszcie 2 to go na bank zabija na korytarzu. On sie smial ostatni, slowa nie uslyszal.
A ja niestety no, w pyskowkach dobra nie jestem. Na slowa nie wygram z nikim. Na piesci tak XD Poza tym sensu nie widze w kloceniu sie z kims kto nie zrozumie, ze nie ma racji i tak. Sprzeczalam sie z dziewcyzna z grupy ze pisze sie schizofreNik, a ona ze glupia jestem bo schizofreMik, pytamy kolege, on tez ze glupia jestem i mam isc sobie do slownika sprawdzic i sie doedukowac zanim sie zaczne klocic, kazdy wie ze to schizofreMik... XD no gadaj z takimi

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Candy_lips Pokaż wiadomość
No jasne, że tak. Ładny biustonosz to więcej pewności siebie dla praktycznie każdej kobiety .
Musz napisala- dobry. Dobry niestety nie znaczy ladny ;/ ladne sa do B, czasem C. Dalej to takie wory, biale albo czarne. Marzy mi sie taki sexy komplet czerwony, koronkowy, i chyba na marzeniach sie skonczy ;/ Nie wydam 300 zl na stanik.
Stary 2011-08-20, 01:21   #1494
Sondrina
BAN stały

Dziwi mnie to, jak ludzie reagują na nieobecność na GG. Dzisiaj dzwoni do mnie koleżanka o 10 rano, by zapytać, czy coś się nie dzieje, że jak to w ogóle możliwe, że nie widzi mnie na GG od kilku dni i że nic jej tam nie odpisuję. Ja na to, że nie mam ostatnio potrzeby tam włazić, nie chce mi się zwyczajnie. Zresztą ja nigdy nie lubiłam pisać SMSów i wiadomości na GG, bo wolę rozmowę na żywo albo telefoniczną. Mi się pisane rozmowy nie kleją.
Wieczorem siedzę sobie na Filmwebie, a tu SMS od koleżanki, czy mam problem z GG, bo mnie na nim nie ma, nie odpisuję jej. A ja, że po prostu nie chce mi się wchodzić, że możemy pogadać na Skype, ale nie mam ochoty pisać.
Dziwi mnie, że ludzie tak bardzo chcą tylko pisać na GG, a nie spotkać się i pogadać. Ewenementem jest chłopak mojej kumpeli, który jej zarzuca, że za mało pisze z nim na GG, podczas gdy ona codziennie spędza z nim większość dnia;P

---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

Cytat:
No dokladnie, ja tam wiesz, wyzwiska znosilam, ale ja jestem twarda sztuka. Zes** sie a nie dam sie. Nie bylo mi lekko co prawda i zastanawialam sie ciagle czemu w tym wieku cos takiego musze przechodzic ale on o tym nie wiedzial, nie dalam po sobie poznac. Ale wiekszosc grupy przez niego wtedy oblala poprawe poprawy poprawy z trudnego materiałoznawstwa. To byla ze strony babki typowa prowokacja, krzykaczowi 3, reszcie 2 to go na bank zabija na korytarzu. On sie smial ostatni, slowa nie uslyszal.
A ja niestety no, w pyskowkach dobra nie jestem. Na slowa nie wygram z nikim. Na piesci tak XD Poza tym sensu nie widze w kloceniu sie z kims kto nie zrozumie, ze nie ma racji i tak. Sprzeczalam sie z dziewcyzna z grupy ze pisze sie schizofreNik, a ona ze glupia jestem bo schizofreMik, pytamy kolege, on tez ze glupia jestem i mam isc sobie do slownika sprawdzic i sie doedukowac zanim sie zaczne klocic, kazdy wie ze to schizofreMik... XD no gadaj z takimi

Myślę, że na bandę przygłupów trafiłaś, o czym świadczy niewiedza nt. ortografii i święte przekonanie, że to oni mają zawsze rację. Naprawdę przy takich ludziach człowiek schizofrenikiem może zostać albo nabawić się wrzodów żołądka.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 01:30   #1495
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Musz napisala- dobry. Dobry niestety nie znaczy ladny ;/ ladne sa do B, czasem C. Dalej to takie wory, biale albo czarne.
65g
http://cgi.ebay.pl/Panache-Masquerad...item746b871e21
http://cgi.ebay.pl/Freya-5721-Arabel...item61cbe4c912
http://cgi.ebay.pl/Masquerade-by-Pan...item8bb3f89a3d
a tutaj już naprawdę za psie grosze
http://cgi.ebay.pl/Gossard-Camouflag...e#ht_500wt_922
http://cgi.ebay.pl/WONDERBRA-ORNAMEN...item870cdb08e1

wystarczy poszukać.
ja specjalnie szukałam masquerade i arabelli w stacjonarnych no i jedna arabelka czerwona za 90 zł do mnie leci

---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ----------

ok, ok, kwestia gustu, ale gdybyś poszukała znalazłabyś coś dla siebie.
z moich ulubionych biustonoszy
Panache model Sienna
http://image.ceneo.pl/data/products/...-soft-4471.jpg
za komplet dałam 150 zł, moim zdaniem cena przyzwoita.

---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ----------

a to polskie sarien model retro, moje 65 g mają mają
http://www.sarien.pl/kolekcja/88/Retro/
tylko dołu mi do kompletu brak, ale podejrzewam że szybko się u mnie pojawi
Stary 2011-08-20, 01:37   #1496
201604250941
Konto usunięte

O kurcze, sliczne, nie wchodzilam na ebaya bo tam wszystko mialo wysylke 100 zl sama ;/ ale tu widze w normalnej cenie.
Stary 2011-08-20, 01:39   #1497
muszynianka
Zakorzenienie

No ja tylko biorę pod uwagę ebay bo...
Arabella w stacjonarnym - 275 zł, allegro chcą 170 zł ale za to patrz tutaj...
http://cgi.ebay.pl/Freya-Arabella-Pl...item8264cdf931

---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ----------

bueheheh pani modelka nie ma sutków

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-20, 01:40   #1498
201604190949
Konto usunięte

Dziwi mnie wymazywanie sutków (żeby ot nie było )

Mucha, zadanie dla Ciebie halfcup 65F, może być brzydki, do 50pln xD
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 01:41   #1499
201604250941
Konto usunięte

kurcze, za taka cene to mozna kupowac bez mierzenia
do rejestracji na ebayu co trzeba? dane i list przysylaja tez jak allegro czy nie?
Stary 2011-08-20, 01:53   #1500
muszynianka
Zakorzenienie

dobre pytanie candycotton, nie wiem nie umiem obsługiwać ebaya, robi to mój facet i tata

---------- Dopisano o 01:53 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ----------

1000 wieeem że nie tego szukasz ale cholierka podoba mi się nadruk xD
http://cgi.ebay.pl/Animal-Print-Unde...item72175607ea
kurde te pour moi mają ładne 1000 ale nieee wiem ja tego nieee znam nie wiemc o to za firma.

om nom nom
http://cgi.ebay.pl/Gossard-Sexy-Espr...item746b277a55
UUUU om nom nom x2
http://cgi.ebay.pl/Pour-Moi-Seductio...item641e69a286

http://cgi.ebay.pl/Gossard-Lingerie-...item41526bc2d8

kurde sam gossard wyskakuje :-P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości