|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Cytat:
![]() Ale jak wrócę do 52-53 to będę happy ![]() o 50 kg to już nawet nie marzę ![]() hihi a czemu tak rozjaśniacie ten swój wiek? ![]() ![]() Edytowane przez lena_mi Czas edycji: 2012-03-21 o 10:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Cytat:
Jeszcze mnie nie wypisała z działalności o to chodzi bo trzyma mnie do porodu albo i do końca macierzyńskiego. Tylko ja jestem na L4 i do tej pory składki płaciła ona i mi nie potrącała, a teraz chce żebym jej płaciła bo jej nikt nie zwróci takie słowa usłyszałam. dziękuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- dziękuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Ty wyglądasz tak olśniewająco, że nigdy w życiu nie powiedziałabym że stuknie Ci 30stka |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Po drugie to jak ty jesteś zatrudniona? Normalnie o umowę o pracę czy jak? No i ja jestem Twoja równolatka ![]() ![]() Aha i po trzecie spisałam sobie Twój numer więc w razie czego to będziesz przekazywac wieści :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No brzuszek mam mniejszy niz z Adasiem,ale to dlatego ze mniej przytylam tym razem, mimo to jak patrze na pierwsze zdjecia brzuszkowe z 14 tygodnia to mi sie plakac chce, szczupla nie bylam, ale w porownaniu z tym jak jest teraz to duza roznica ![]() Naklejeczki zrobil Adas, On naprawde ma smykalke do takich rzeczy i uwazam ze zrobil to lepiej niz ja bym zrobila ![]() Kwiatki w doniczkach i te kamyszki biale tez On ukladal i wyszlo fajnie. Nie wiem za kim On ma takie artystyczne oko ![]() Wozeczek zamowilam Roan marita , ale na kolor taki jaki chcialam czekalam w sumie chya z 5 tygodni! Jutro lub w piatek go odbierzemy to wstawie fotke ![]() Gosiu, no 2 razy juz grilla robilismy, ja tez uwielbiam kawalek ogrodka, pomimo ze jest naprawde malenki ale i tak super! Jedyny minus ( chociaz nie chce narzekac) to ze slonce jest dopiero popoludniu, wiec w takim okresie jak teraz jeszcze nie mozna posiedziec rano z kawka, dopiero po 14 gdzies, ale coz, nie mozna miec wszystkiego ![]() Monia, dzieki! Fajnie ze leci waga w dol, ja juz nie moge sie tez tego doczekac, dla mnie III trymestr okazal sie najgorszy bo rowno tyje 1 kg tygodniowo , ale teraz to juz duzo wody nabieram. No i juz sobie odpuscilam wielkie pilnowanie sie z jedzeniem, jeszcze tylko torszeczke a potem bedzie dietka ![]() Nowaken nie kus zupka ![]() ![]() Oj, jak sie polozyl to napewno bardzo zle sie czuje, takie szkraby raczej same z siebie sie nie poloza, co? Ja na szczescie jade o ktorej chce do laboratorium, tzn wstaje, myje zeby i jade,wiec zglodniec zbytnio nie zdaze, a na po wzielam sobie banana zeby cos przekasic, ale gdybym miala byc na czczo do 11 to chyba bym nie wyrobila ![]()
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() działalność gospodarcza jestem współwłaścicielką razem z matką i czytając wszystko na temat macierzyńskiego składke zdrowotną trzeba płacić dalej nawet na macierzyńskim i teraz kochana mamusia chce ode mnie te pieniądze i tylko skończy się macierzyński to żegna się ze mną i na moje miejsce wchodzi brat tylko dlatego, że przez 2 lata będzie płaciła za niego niski ZUS ;/ wiecie szkoda słów na to wszystko żeby własna matka była taką świnią. Dlatego TZ chce wynieść się jak najszybciej i najchętniej by im nic nie mówił zabrał manele i baj ale przecież na macierzyńskim będę musiała pilnować tego czy matka faktycznie za mnie płaci i oczywiście rozliczać się z nią ![]() wiecie z rodziną to tylko dobrze na zdjęciach się wychodzi, a z moją to nawet nie !! ![]() no to w maju będzie imprezka ale już będziesz miała maluszka ![]() dobrze, że mój maluch nie chce wyjść w moje urodziny ![]() a TŻ dzisiaj powiedział, że on już czuje że na dniach przyjdzie Orzech ![]() Co do mojego numeru nie ma problemu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 | ||
Zadomowienie
|
Witam Kochane
![]() Przede wszystkim gratulacje dla karo i aalegny ![]() ![]() Jolka z okazji urodzinek wszystkiego czego sobie tylko zazyczysz. Aby spełnily się wszystkie marzenia te duże i te malenkie. Szczęsliwego rozwiązania i samych slonecznych dni w nadchodzącym czasie. "Pochmurne" dni, przępędzaj pozytywnym nastawieniem. Wsparcia w TZ i samych życzliwych ludzi dookoła siebie Buziaki! karolca i Balbinka mocno trzymam kciuki za Was kobietki. Dacie rade! Maluszki już są coraz bliżej ![]() Cytat:
![]() Brzusio pierwsza klasa!! Cytat:
![]() emigra ![]() ![]() Asika Dziewczyny jestescie urocze! slodziakowo Malutka wygląda w tym wdzianku, a Ty Moja Droga promieniejesz!! Claudia jakie zgrabne mieszkanko ma Twoj lokator ![]() My wlasnie odprawilismy dziadków spowrotem na Sląsk ![]() Alez było pozytywnie co chwilę tylko "o patrz jakie ma male paluszki, oo jak się usmiechnal" ![]() ![]() Pragne doniesc, ze z kąpielą u Nas coraz lepiej ![]() Jak brzuszek boli masujemy i "pracujemy" nozkami, aby "pomoc" puscic bączka ,albo "prezent" ![]() Wczoraj skonczylismy 2 tyg ![]() ![]() Musze się tez pochwalic, booo do zrzucenia jeszcze 4kg i będzie waga sprzed ciązy!..bylo +13kg a poszło już w siną dal 9kg.
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Rozeznanie
|
Jolka 100 lat !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja jestem dzisiaj jakaś zmaltretowana ![]()
Wymianka książkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=692837 Mój blog: http://maadzikowo.blogspot.com/ Tymon jest już z nami !! WYmianka kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post40767725 |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Sorki,ze się wcinam,ale to sentyment z porodowki ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2012-03-21 o 11:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
emigra ślicznie wyglądasz
![]() ![]() Asika ślicznie wyglądacie z córeczką ![]() desia super brzuszek ![]() ![]() ![]() no i ogródek super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No śpi sobie ładnie więc coś go musi męczyć zobaczymy co mu się rozkula do jutra ![]() Ja tylko raz miałam na 11 pobranie bo chciałam załatwić i swoje pobranie i Antka wizytę więc było dwa w jednym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki, malutki, dlatego mozna go ,ze tak powiem dopiescic
![]() Co do wieku to mi w pazdzierniku 33 stuknie rowniez, Nowaken ![]()
#1484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No i gratuluje wagi ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Viki lubi zupki ![]() Jolka, dzieki! A te naklejki to w naszej sypialni nad lozeczkiem malej sa ![]() Narazie w tym domku nie mamy jeszcze pokoju dodatkowego, tylko 2 sypialnie, jedna Adasia i jedna nasza, wiec lozeczko jest u Nas ![]() Mravka, dziekuje! Jak fajnie ze wsyzscy w malym rozkochani ![]() A co do sluzby zdrowia to ma Robercik racje ![]() Mam nadzieje ze bedziecie bardziej zadowoleni z jutrzejszej wizyty niz z tej ostatniej ! Jak nie to zawsze mozna lekarza olac i to doslownie ![]() 2 tygodnie, duzy chlopak! ![]()
![]() |
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja dzisiaj jestem cała opuchnięta jak na złość bo ostatnio było troszkę lepiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na ogrodek zapraszam! Mam zamiar zamelinowac sie tam na cale lato z przerwami na spacery ![]() Lena, Konia , Alegna i kilka innych dziewczyn rozbijaja namiot, wiec bedzie czadowo ![]() Nikt nie ma wiesci od Karolci? Puma chyba tez sie dawno nie odzywala ![]()
![]() |
#1489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może coś z mieszkaniem się uda to będzie jakaś ulga bez nich no, ale już gorzej finansowo bo tu oczywiście matce też płacimy za mieszkanie choć nie tyle co przy wynajmie jakimś wiadomo. Ogólnie w wakacje będziemy starać się o kredyt, ale wiem że będzie ciężko bo ja na macierzyńskim potem bez pracy i tak w kółko ciągle coś, wiecznie jakieś problemy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny =D wy nie narzekajcie na wiek wszystkie jesteśmy młode
![]() ![]() !JOLKA! Wszystkiego co najlepsze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() oczywiście są rzeczy, do których wolę dołożyć i kupić raz a porządnie, ale są to buty, kurtki itp. a tam jakieś bluzki, tuniki czy coś innego to jak materiał dobry to po co przepłacać ![]() Cytat:
![]() Jolka wszystkiego najlepszego!!! Spełnienia marzeń, dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa, radości, miłości, szybkiego i bezbolesnego porodu, no i mniej powodów do stresu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emigra wyglądasz super ![]() ![]() Asika również świetnie wyglądasz, śliczna z Ciebie kobietka ![]() ![]() Desia fajny brzuś ![]() ![]() Dzień dobry. wzięłam się za porządki w domu, z praniem musiałam porobić, teraz muszę chwilę dychnąć i później znów wrócić do pracy, muszę poprasować. Może moje dziecię tym wywołam?! ![]() w nocy miałam jakieś skurcze, ale to jakieś dwa, chyba przepowiadacze, bo nic z nich nie wyszło. Nawet jak zaczęłam liczyć jak długo trwa jeden to... mi się usnęło ![]() ![]() ![]() ![]() Po za tym coś mi nie dobrze było, tak mnie jakoś mdliło... ![]() No właśnie, ciekawe co u Pumy, dawno się nie odzywała?! i jak tam Karolca? ![]() Claudia, a już myślałam, że Cię wzięło i poszłaś rodzić ![]() ![]()
♥E.M♥ Edytowane przez Karo89 Czas edycji: 2012-03-21 o 11:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
Jolka wszystkiego najlepszego
![]() dziewczyny super fotki na mailu macie ![]() jutro nasza 2 rocznica ślubu a ja nie mam pomysłu zeby mężowi jakas przyjemność zrobić ![]() Edytowane przez Cytrynka_Wawa Czas edycji: 2012-03-21 o 11:32 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() i Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy ![]() może zrób jakąś kolacje? choć przy dziecku może być ciężko chyba co. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Wtajemniczenie
|
No ciekawe czy cos jej juz dali na wywolanie czy jeszcze czekaja
![]() Wyslalm sms-a do Alegny z pozdrowieniami od Was i zapytaniem jak sie czuja i odpisala : "Dziekuje bardzo ![]() No wiec zycze szybkiego powrotu do sil i zeby Sebus sie zlitowal nad mamusia ![]()
#1497 | ||||||
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki...
Cytat:
![]() Trzymam kciuki żeby wszytsko było ok. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Aalegna gratulacje!!! Cytat:
Jolka przykro mi że z mamą Ci sie nie układa...czasem lepiej mieć mniej pieniązków a święty spokój....jak tylko dacie radę jakoś finansowo to ja bym się nie zastanawiała nad wynajmem..tylko szybciutko czegos szukała ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1498 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zjadłam dwa talerze zupy ogórkowej ![]() ![]() ![]() ![]() Co do pampersów to ja mam jedną paczkę taką małą z huggiesa new born, biorę ją do szpitala, i dwie paczki Pampersa 1, ale też małe-dokupię więcej jak będzie potrzeba. Mojej mamy bratowa przez dobre 3 lata dwójkę dzieci na huggiesach wychowała i była zadowolona, nie dawno się przerzuciła na inne, bodajże na Dady bo coś z huggiesa przestała być zadowolona, ale nie pamiętam dlaczego. Za to moja przyjaciółka dla synka kupowała i nadal kupuje te z rossmanna i mówi, że są super.
♥E.M♥ Edytowane przez Karo89 Czas edycji: 2012-03-21 o 12:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też myślałam że 2tyg. to ten bezpieczny termin. Ok obiecuje że na żadne krzesła wchodzić nie będę ![]() Dziewczyny ładnie Wam waga spada ![]() Ja wczoraj ważyłam się na wizycie i od początku ciąży mam +14kg ale wszystko idzie mi w brzuch ![]() Jolka wszystkiego co najlepsze - spełnienia marzeń, szybkiego i bezbolesnego porodu ![]() ![]() Ja w tym roku zamieniam się z TŻ cyferkami ![]() ![]() ![]() Dobra idę szykować grzybową :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.