|
Notka |
|
Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ze mnie się śmieją, że największe dwie licealne wariatki zostały bez facetów i same, a reszta... Zaręczona, mężatki, baa... Nawet dzieci już mają. No u mnie mamuśka miała 24 lata jak za mąż wyszła, a ja ooo nawet kandydata na męża nie mam ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mój EKS mając 26 lat nie chciał się ze swoją EKS zaręczać, a będąc ze mną ponad 2 lata, może dwa razy ten temat był poruszony i co... ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Raczkowanie
|
ja już nawet o swoim eks wspominać nie będę, byłam gówniarą, on miał 24 lata był zawodowym wojskowym i zamiast zaręczyn o których mówił cały czas dostałam oczywiście metaforycznie mówiąc kopa w tyłek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez rybka92 Czas edycji: 2013-03-19 o 22:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kiedyś myślałam o mgr w Pedagogium, ale wyszło, że wcale póki co nie mam mgr walczę o ten tytuł, ale ech :/ Stwierdziłam, że pójdę na jakieś inne 2letnie mgr studia... Może Kryminiologia... W sumie ja nie wiem co chcę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
![]() Najpierw myje się włosy i suszy do 80%, następnie rodziela się włosy max żeby pasma miały 1 - 2 cm grubości i szerokości i rozczesuje się je i nakłada się kreatynę, ale musi być 0.5 cm od głowy (nie wiem dlaczego) i jak na rozczesane pasmo nałoży się kreatynę to trzeba nagrzaną prostowinicą 5 razy po paśmie z kreatyną przejechać, będzie taka śmieszna para i dymek (ale tak musi być). Jak już cała głowa jest zrobiona trzeba ileś minut odczekać chyba 30 minut i umyć raz jeszcze włosy i wysuszyć i gotowe ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Mój naturalny to ciemny blond przechodzący w średni, jakby od góry w świetle słońca miałabym lekki odrost ciemniejszy, gdzie nie gdzie jakieś pasemko, refleks mam złotego blondu (mam dziwne naturalne włoski), a ombre jaśniejsze 2-3 tony. Nie mogę Ci pokazać żadnego zdjęcia, bo na każdym mam inny kolor włosów(przekłamane kolory wychodzą ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja tam ex TZ nie liczę bo to takie gówniarskie związki, jak miałam niecałe 17 to męża poznałam i tak już 9 lat sobie jesteśmy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 |
Rozeznanie
|
Pozdrawiam
Edytowane przez shedir Czas edycji: 2014-01-12 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli wszystko przed Wami, ale szybko zleci ![]() co do akcji to są jakieś sporadyczne bezmózgie yeti ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1481 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Kasia u mnie w jednostce wszyscy rozkazy podpisują po adaptacji, może w innych miastach jest inaczej ![]() Rybka w sklepie z artykułami fryzjerskimi, ile kosztuje - nie wiem. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1482 |
Rozeznanie
|
Mój mąż w wojsku nigdy nie był choc bardzo żałuje.
Edytowane przez shedir Czas edycji: 2014-01-10 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=shedir;39876189]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Raczkowanie
|
No to kobitki kochane mamy środę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no już środa ![]() ![]()
![]() |
#1486 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1489 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj cały pluton TŻ ta idzie na imprezę do Celi a mój Misiek nie idzie.Chłopaki go podobno namawiali i marudzili ale stwierdził ,że nie idzie i koniec.Kochany jest co?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mieli dzisiaj jakieś TO z prawa chyba ale mówił, że dobrze poszło ![]() ![]()
![]() |
#1491 | |
Raczkowanie
|
Mój miał wczoraj TO z prawa i zdał
![]() Matko, od niedzieli mnie tu nie było i mnóstwo ciekawych tematów mnie ominęła, np. to jak rozmawiałyście o tych studiach, pracy itp. .. Ja to bym chciała w mundurówce pracować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak Wam powiem że to ja jestem z Was najmłodsza, i aż mi głupio tutaj pisać ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() ![]()
MATURA 2014: - podstawowa matematyka ![]() - podstawowy polski ![]() - rozszerzona chemia ![]() - podstawowy i rozszerzony angielski ![]() AGH, WAT, Politechnika Rzeszowska ![]() http://www.youtube.com/watch?v=SRvCvsRp5ho ![]() Edytowane przez justine_08 Czas edycji: 2013-03-20 o 19:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |
Raczkowanie
|
Wiesz, Ci powiem że to przez kompleksy, wszystko się od nich zaczęło i od szkoły średniej :P ale cii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zresztą, w przyszłości chciałabym mieć trójkę dzieci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
MATURA 2014: - podstawowa matematyka ![]() - podstawowy polski ![]() - rozszerzona chemia ![]() - podstawowy i rozszerzony angielski ![]() AGH, WAT, Politechnika Rzeszowska ![]() http://www.youtube.com/watch?v=SRvCvsRp5ho ![]() Edytowane przez justine_08 Czas edycji: 2013-03-20 o 20:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Raczkowanie
|
Ja w ciąży przytyłam 25 kg ! Masakra ! okropnie wyglądałam , miałam wieeeeeeeeeeeeeeeelki brzuch hehe.Już wróciłam do swojej wagi sprzed ciąży ale to jednak i tak za dużo (168 cm 62 kg).Chciałabym trochę jeszcze zrzucić no ale ciężko mi niestety , jestem strasznie leniwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
LK w Policji bez pleców ciężko ![]() Jak tak dobrze czaisz chemie (w sumie ja też), no i biologię to idź na medycynę, a później speckę z sądowej ![]() Z autopsji wiem, że małżonkowie w jednej Firmie - ech ciężko :/ I co TŻ na to ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Zwłaszcza w zimię nie polecam ![]() O cholera!! Ja max wytrzymałam w poście 21 dni i wróciłam do słodyczy i czekolad ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Raczkowanie
|
co prawda ja do Warszawy (bo z tamtąd jesteś kornelciaczek?) mam 2h drogi ale tak smigać żeby trochę poćwiczyć to się nie opłaca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1498 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Dieta dukana... ale nie dociągnęłam jej do końca bo już miałam dość nabiałów... blee... a i na tabletkach kiedyś schudlam te 20 kg konkternie na Meridii... ale wycofali ją ze sprzedaży pare lat temu niestety |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.