|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Ijaa - demakijaż oczu: mleczko, teraz mam AA dla wrażliwców bodajże, a do reszty twarzy - hydrolaty. W życiu nie miałam tak pięknej cery jak ostatnio
I nawet przestały mi wyskakiwać niespodzianki, pory zwężone, cera napięta, rozświetlona, super naprawdę! Ja mam teraz z kwiatów pomarańczy i różany, używam naprzemiennie. Zamówiłam w piątek na Biochemii Urody kolejny różany i bodajże oczarowy ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- A i do mycia mam mydło aleppo różane no i też olejki od czasu do czasu (OCM). |
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Ja najpierw myję pianką taką fioletową z Clean&Clear a potem doprawiam jakimś micelem z promocji w Superpharm
|
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam Clarisonic mia2 i bebeauty z biedry i bardzo sobie chwale.
Nie mam pomysłów na szybkie, tanie, dobre i zdrowe obiady, idealnie takie co by tez dziec mógł jeść, a niestety muszę ponownie zacząć gotować.... Nie mam takich talentów do wyszukiwania tego w necie jak wy, a pichcenia nie cierpię. Jedzenie powinno byc w tabletkach, a jak ktoś chciałby coś ekstra to wolna wola.
|
#1474 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
za 100ml zapłaciłam 2,95zł
|
|||
|
|
|
#1475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1476 |
|
Konto usunięte
|
no dokładnie
ale Mama mnie uświadomiła właśnie, że sezon grzewczy zaczyna się 15 października a nie jak myślalam 15 września w domu mamy póki co ciepło bo dziś było na dworze 17 stopni ale to cholerne pranie do weekendu tego nie ogarnę
|
|
|
|
#1477 |
|
zawsze mam racje
|
Ja do demakijazu uzywam mleczka organic therapy z jedwabiem, a potem micela(teraz kupilam z toply-biale kwiaty)
A mycie twarzy w zaleznosci od potrzeb, bywa ze i sam micel wystarczy. A teraz raz dziennie mydlo wardii shan na przebarwienia i raz krem do mycia yes to carrots. Polecam to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...y-i-ciala.html Tanie, a dobre. To tez dobre, ale drozsze- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...eaner-gel.html Chyba jak skoncze to co mam wroce do ocm
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2014-10-14 o 21:50 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem jednak, że ilości po prawie dwóch tygodniach wyjazdowych masz ciekawe.
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
Rossmanowskiego płynu dla dzieciaczków. Rewelacyjnie zmywa makijaż i nic mi po nim nie wyskakuje
|
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1481 |
|
Wtajemniczenie
|
Co za noc
Tz akurat mial telefon alarmowy i mial kilka zgloszen - glownie podtopienia, bo mielismy wieczorem i w nocy potezna burze. Wiec sobie nie pospalismy...A spac lubimy Kurcze, fajnie brzmia te wszystkie kosmetyki, ktorych uzywacie... Ja od jakiegos czasu uzywam jedynie oliwki, takiej najzwyklejszej dla dzieci, z bardzo ciepla woda - robie sobie przy okazji masaz Raz w tyg peeling cukrowy, czasem uzywam tez mydla (recznie robione, z koziego mleka z lokalnej drogerii) I taki sposob najbardziej mi pasuje, bo makijaz ladnie sie zmywa a moja skora bardzo lubi oliwki A brwi i rzesy rosna z za szybko (brwi szczegolnie!)
|
|
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak na tamtym zdjęciu jest cena praktycznie 10x większa
|
|
|
|
|
#1483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
do mycia twarzy używam żel odświeżająco- nawilżający z lirene, a do demakijażu płyn micelarny do cery mieszanej z AA. co do grzania, to u nas grzeją już od konca września, ale my nie wlączamy grzejnika, bo nam za gorąco. Mamy rury w kuchni i łazience w pionie co zawsze są ciepłe i póki co one wystarczająco grzeją
|
|
#1484 |
|
zawsze mam racje
|
U mnie sprawdzil sie do mycia twarzy takze plyn do higieny intymnej i to- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...lfuhl-bad.html (do ciala i mycia pedzli/szczotek tez go uzywam)
|
#1485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najpóżniej o 1 się kładę. I jak mam wolne to do 8-9 Cytat:
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
fajny jest
w zasadzie to również zastępuje mi płyn do higieny intymnej i od kiedy go używam nie miałam żadnej infekcji (już koło 5 lat ) wiem że włosomaniaczki myją też nim włosy.
|
|
|
|
#1487 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
z każdym dniem wstaje mi się coraz trudniej ![]() za to jak wstałam rano kaloryfery były ciepłe ![]() kawy!!!
|
|
|
|
#1488 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Poranna zmiana wątkowa już prawie w komplecie! Ja dziś idę na 2 godziny poćwiczyć bo się strasznie obijam ostatnio. 2 dni była przyjemność kulturalna, więc teraz czas na przyjemność dla ciała ![]() Czw-pt do 17 Tż ma wyjazd integracyjny więc właśnie zastanawiam się czy iść poćwiczyć czy może posprzątać, czy się z kimś spotkać... chociaż tzw wychodne średnio mnie cieszy szczerze mówiąc bo jestem w moim mężu ciągle beznadziejnie zakochana ![]() Miłego dnia wszystkim ![]() Jeszcze edit: ja używam oliwki dla dzieci w żelu zamiast balsamu i kremu na suche miejsca takie jak pięty czy łokcie, radzi sobie świetnie, jest tania i wydajna. Smaruję ręce i wkladam rękawiczki do sprzatania - po godzinie sprzątania ręce są super nawilżone demakijażu - dwufazowiec na oczy, na resztę micel. Myślałam że mam wrażliwe oczy, ale okulistka powiedziała mi że są po prostu suche - teraz mam kropelki i problem zniknął Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2014-10-15 o 08:41 |
|
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
Ja zaraz lecę badania robić do pracy
|
#1490 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kochanie jednej osoby nie wyklucza życia towarzyskiego z innymi, a owo życie jest bardzo potrzebne i wbrew pozorom bardzo dobrze wpływa na jakość związku każdy potrzebuje tzw. swojego marginesu i nie ma w tym nic złego ![]() u mnie do nawilżania ciała najlepiej sprawdza się ostatnio masło shea, zdecydowanie bije na głowę wszystkie balsamy |
|
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie już też grzeją, ale w mieszkaniu jest ciepło, więc kaloryfery zakręcone... ale co najlepsze - kaloryfer zakręcony, a i tak grzeje ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- ja doszłam do wniosku, że przydałoby mi się wyjść gdzieś częściej, bo spotykam się z koleżankami raz na jakiś czas. albo w ogóle chyba muszę sobie coś wymyśleć na wieczór, bo niby nie mam czasu, bo dopiero po 20 mogę usiąść spokojnie na |
|
|
|
#1492 | |
|
Blond forever!
|
Czeeeeść
![]() A ja wczoraj się położyłam po 11, dziś wyparowałam z łóżka 6:15 i bardziej rześka niż wczoraj kładąc się godzinę wcześniej... Cytat:
A ja naprawdę jestem maksymalnie ciepłolubna Myślałam, że czeka nas kilka dni spokoju, ale nie... TŻ wczoraj naciągnął sobie jakoś rękę i boli go od wczoraj, a dzisiaj miał grać w knajpie i będzie musiał zrezygnować...
|
|
|
#1493 |
|
Konto usunięte
|
Ijaa przepis na zupę dla Ciebie: http://jatugotuje.blogspot.com/2013/...m-z-modej.html
tylko ja zamiast cukru dałam miód i to na końcu bo to zależy od marchewki, jak jest bardzo słodka to nie trzeba już dosładzać do smaku
|
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
ja też myślę, że własna przestrzeń w związku jest dobra ![]() u mnie znowu mglisto. Ale nie chce się wychodzić z domu w taką pogodę.
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
U nas od czasu wymiany wodomierzy w kuchni leci mało ciepłej wody, tzn im zimniejsza tym jej więcej leci więc coś się zepsuło i musimy zadzwonić :/
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 'wychodne' 28-29-30.10, ale ja wtedy jak TŻ gdzieś wyjeżdża, to najczęściej jadę do mamy
Chyba, że tak jak w poprzedniej pracy, z tych 3 dni np. 2 pracowałam całe od 9 do 21, to zostawałam w domu, bo tyle co wróciłam przed 22 - prysznic i do spania.W cholerę nam nie na rękę ten jego wyjazd Bo do 31.10 mamy się wyprowadzić, a wiadomo, że nie zrobimy tego w 1 dzień i chcieliśmy pocisnąć w tygodniu, no to nie ma jak, bo ma wyjazd. Na dodatek ma wtedy rehabilitację na którą czekał OD MAJA Ale wyjazd jest obowiązkowy i rehabilitację trzeba przełożyć..Ja dziś mam wolne, o 13 jade po mamę i jedziemy do dziadka sprzątać, bo jutro jest tzw. 'wystawka', wiecie - co zabierają nietypowe odpady typu meble, opony i różne inne bajery i trzeba to dziś powystawiać żeby jutro zabrali. |
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
my sobie wychodne robimy jak tej drugiej osoby nie ma
ja zawsze robię albo dopołudnia jak tz w pracy albo jak ma całymi dniami montaże to wtedy idę. a on zawsze zapisuje sobie mój grafik w swoim kalendarzu i też podpasowuje spotkania pod niego. czyli zawsze jak mam popołudniówkę to wychodzi jak mam wolne albo na rano to popoludnia rezerwujemy dla siebie, bo mimo ze mieszkamy razem to tego czasu za duzo dla siebie nie mamy :/
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj znam to doskonale. Jak pracowałam od tej 9 do 21, to prawie się nie widywaliśmy
![]() Pracowałam 2 dni, 2 dni wolnego, ale w dni wolne to właśnie się z kimś umawiałam, jechałam coś pozałatwiać, nadrabiałam pranie, sprzątanie, gotowałam na kolejne dni, robiliśmy zakupy i padałam na nos do spania. A teraz mamy mnóóóóstwo czasu dla siebie
|
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wiem że tak jest fajnie. Najgorzej mamy jak ja mam zmianę od 15. Wtedy albo widzimy się godzinkę albo tak jak od jutra wcale. Bo Tż od 7 do wieczora na montażu to jak wrócę o 24 to będzie spał. Jak na rano pracuję to luz, bo o 15 kończę, to mamy całe popołudnia. Obiady zawsze robię na świeżo
zdążę przed pracą albo Tż pichci czasami. Jednak nadzieja jest że to przejściowe. U Tż za chwilę kończy się sezon to i on już nie będzie miał montaży tylko sprzedaż, to sam mówi, ze będzie szybciej i częściej w domu. No, a ja szukam pracy z normalnymi godzinami i może w końcu się uda
|
#1500 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ostatnie 1,5 godzinki i do domu! |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

13.03.2008

w domu mamy póki co ciepło bo dziś było na dworze 17 stopni ale to cholerne pranie
do weekendu tego nie ogarnę

Tz akurat mial telefon alarmowy i mial kilka zgloszen - glownie podtopienia, bo mielismy wieczorem i w nocy potezna burze. Wiec sobie nie pospalismy...

jak na tamtym zdjęciu jest cena praktycznie 10x większa
więc wychodzi że śpię jakieś 6,5h
tylko naprawdę ciężko mi położyć się wcześniej jak Tż wraca z pracy dopiero przed 21, zje obiad, obejrzymy coś, wykąpię się i już się robi po 23
ale jutro 15 więc teoretycznie powinni zacząć sezon grzewczy u nas