|  2015-06-03, 15:52 | #1471 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Kloszardowe Celebrytki, czyli wątek plotkowy Targowiczanek cz. II

Cześć laski  Wczoraj naszło mnie na porządki w szafie, jak zawsze po takiej akcji znalazłam ciuchy, o których nie pamiętałam. A jedna sukienka to nawet z metką  Tak sobie myślę o tych Meteo... Wgn - może chcemy na pół kupić?   
				__________________ Kosmetyki | 
|     | 
|  2015-06-03, 16:05 | #1472 | 
| Zakorzenienie | 

ituś  nie chciałam wywoływać wilka z lasu   Miśku na szybko mierzyłam to może tył na przód poleciało  boszsz ale u mnie duchota   | 
|     | 
|  2015-06-03, 16:51 | #1473 | |
| Kazar Lady | 

Cytat: 
 a tak fokle to po łikendzie szoruj mierzyć jeszcze raz, z tyłu dekolt jest do stanika, na bank Ci sie popierdaczyło ! jesoooo po nocy nie położyłam sie, teraz juz nie mam czasu, na impreze się szykuję obym szybko złapała nieśmiertelność, bo będzie maskara   | |
|     | 
|  2015-06-03, 17:10 | #1474 | |||
| perfumove love | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Piona! Cytat: 
  Miśka widzę nie dała się sprowokować  U nas dzisiaj 30 stopni w cieniu. BOSKO jest. W kwestii pogody, bo reszta szkoda gadać. Ważne, że długi weekend, że odpaliłam Pilsnerka i że zaraz zarzucę jakiegoś filma i zgasnę. Asesese  Misiex, pewnie kieckę wkładasz na bibę. Która tym razem?   | |||
|     | 
|  2015-06-03, 17:41 | #1475 | ||
| Kazar Lady | 

skupiłam sie na sukience   oczka ma po mnie, usta nie wiem po kim, nikt u nas takich ładnych nie ma  Cytat: 
 Cytat: 
 tę z haemu, nie linkuję już coby Itaki nie wnerwiać   | ||
|     | 
|  2015-06-03, 17:51 | #1476 | 
| koci świat | 

A ja tam popierdzielam w SWOICH pliserkach i na kawę się zatrzymałam w Starbucksie ☺

| 
|     | 
|  2015-06-03, 18:13 | #1477 | |
| Kazar Lady | 

Cytat: 
  i w gardło tyż   | |
|     | 
|  2015-06-03, 18:15 | #1478 | 
| koci świat | 

A właśnie że nie bo u mnie upałów ni ma a piję kawę na zimno !!!!

| 
|     | 
|  2015-06-03, 18:23 | #1479 | 
| Kazar Lady | 

chcesz sie kłócić    | 
|     | 
|  2015-06-03, 18:33 | #1480 | 
| koci świat | 

Tak !!!! Bom zła że u Was upały a mnie nie !!!! Od wczoraj mnie jakiś kłótliwy nastrój trzyma. Ochrzaniłam wczoraj kolegów w pracy to potem chodzili jak w zegarku 😈 | 
|     | 
|  2015-06-03, 18:47 | #1481 | |
| Kazar Lady | 

Cytat: 
   wystrojona jak szczur na otwarcie kanału, wymalowana jak stara pudernica mogę ruszać   | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2015-06-03, 18:49 | #1482 | 
| Zakorzenienie | 

facetem trza od czasu do czasu potrząsnąć    | 
|     | 
|  2015-06-03, 18:54 | #1483 | 
| koci świat | 

Miska ja stara pudernics już lecę do Cię na imprę !!! Oj czasami trzeba nimi trząchnąć 😈 | 
|     | 
|  2015-06-03, 19:08 | #1484 | 
| Zakorzenienie | 

eh,  byle nie za mocno bo czasami to się źle może  skoczyć    | 
|     | 
|  2015-06-03, 19:19 | #1485 | 
| perfumove love | 

Póki co jeździmy zastępczym, bo nasze jeszcze na gwarancji, a resztą zajmie się salon i ubezpieczyciele. Ale raz, że wartość naszego półtorarocznego "kasztanka" już nam sporo spadła, a dwa, że ubezpieczalnia sąsiada stara się nas wyrolować dość mocno. Drzwi do wymiany, lusterko urwane, ale wg ich rzeczoznawcy to tylko powierzchowne uszkodzenia. No jaja, przysięgam. Ja też dziecięciu twemu poszukam kiecek. Ale większość na ramiączkach raczej, może być? Czy muszą być zakryte? Ehe, dla nich   | 
|     | 
|  2015-06-03, 19:28 | #1486 | 
| Zakorzenienie | 

Jestem!! U mnie grill jutro, już mi karkówki przed nosem latają!!   I cukinia, i pieczarki! Sylwka, pliserki Twoje, Twoje!  Mam jeszcze za☠☠☠iste turkusowe, ale do kolana, do puszczenia w świat!! | 
|     | 
|  2015-06-03, 19:44 | #1487 | 
| Zakorzenienie | 

Ja kiedyś łapałam auto na ulicy bo facet ręcznego nie zaciągnął. Takie ładne nowe białe audi   szłam i widziałam jak toczy się powoli do tyłu bez kierowcy. Oczami wyobraźni widziałam jak się zaraz rozwali na skrzyżowaniu i żal mi się zrobiło tej lśniące karoserii wiec szybciorem kamień z pobocza capnęłam i przyblokowałam mu kolo  : Nie wiem co było potem bo się spieszyam ale właściciel pewno się zdziwił widząc swoje auto na środku pasa a nie na poboczu tam gdzie je zostawił  mina musiała być bezcenna   Edytowane przez mirosek Czas edycji: 2015-06-03 o 19:46 | 
|     | 
|  2015-06-03, 19:52 | #1488 | 
| Zakorzenienie | 

Never, fajna ta sukienka z Mosquito    | 
|     | 
|  2015-06-03, 20:03 | #1489 | 
| koci świat | 

Paula - pliserki masz krótkie turkusowe ????????????????  ja mam brzoskwiniowe , beżowe, w kwiaty -z guzikami zamiast rozporka kocham je    ta firma szyje dla mnie  kurka jeśli to prawda - mózg mi w tej chwili paruje - czym tu Cię kusić   | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2015-06-03, 20:16 | #1490 | 
| Wieczne Kutango | 

__________________ Marzenia się spełniają.. 2.09.13 operacja plastyczna nosa   Już po  04.12.13 Ostrzyknięcie ust   Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana | 
|     | 
|  2015-06-03, 20:28 | #1491 | |
| perfumove love | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2015-06-03, 20:29 | #1492 | 
| koci świat | 

Paula - mam np taką szczotkę do twarzy - użyłam może 2-3 razy http://www.redcoon.pl/B410649-BEURER...ria-ELLE_Twarz | 
|     | 
|  2015-06-03, 20:30 | #1493 | 
| Zakorzenienie | 

A no mam Sylwka, mam   Spoko, trzymam dla Ciebie jak coś  Never, nie mam co Ci dać za bardzo   | 
|     | 
|  2015-06-03, 20:38 | #1494 | |
| DobraRada-NieGłaszczGada. Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: Opolszczyzna 
				Przekupka: 258 pkt  / 100% pozyt. | 

Cytat: 
 U mnie też jutro grill  Tzn..... u rodziców, ja z mężem i dzieckami zaproszeni jako goście do żarcia  I też będzie karkówczka, pieczareczki, cukinia, skrzydełka ( za nie dam się pokroić, uwielbiam skrzydełka z grilla!!!), szaszłyki, boczuś, kiełbaski i inne..... będzie tzw. kartofelsalat, sałata ze śmietaną na słono, na kwaskowato-słodko ( jak kto lubi).....mniaaaam.....  Tylko po takich grillach trzeba mi przechodzić na dietę  Ta sukienka od Never mi też się podoba, ale nie dla mnie ona.... Chyba jutro do kościołai na procesję pójdę w spódnicy. I znowu będą od znajomych komentarze w stylu " Ty w spódnicy??? " albo " O rany, patrzcie, podwójne święto, Aśka spódnicę włożyła!"....  A potem - lekkie spodnie i t-shirt i grill !  Wymienię 50 ml ( bez paru psików ) Aniołka Cukrowego zeszłorocznego wraz z pudełkiem. Za coś.....zapach jakiś na lato......sukienkę letnią 38/40 czy cuś..... ( 96 obwód biustu i 86 w pasie)...kurde nie wiem.....i to jest najgorsze. ... szkoda, że nie ma już tych sukienek, co mi Misia jakiś czas temu pokazywała - tych asymetrycznych......   
				__________________ Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój...  Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2015-06-03 o 20:45 | |
|     | 
|  2015-06-03, 20:39 | #1495 | 
| koci świat | 

Mam takiego maluszka 15 ml ubytek widoczny na foto - edp Rogue by Rihanna , srebrne etui na tableta M. Korsa .... myślę, myślę mózg paruje !!!

| 
|     | 
|  2015-06-03, 20:39 | #1496 | |||
| Zakorzenienie | 

długość 105 od ramienia mierzona nie wiem co kcę, w życiu ciuchów nie wymieniałam  Może chcemy  ale skąd drugie pudełko wiąć  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
   Znaczy jak   Może swoim bym potrząsnęła  A tak fogle to wróciłam od fryzjera, mam na głowie totalnie nie to po co poszłam  Tzn kolor super ale tylko na końcach, a taki chciałam na całym lbie a na końcach jaśniej. Ciekawa jestem czy ktokolwiek zauważy, że coś przy włosach grzebałam   
				__________________ Wymiana perfumowa - czerwiec 2021 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281859 | |||
|     | 
|  2015-06-03, 20:46 | #1497 | 
| Zakorzenienie | 

Sylwia, przeniosłam się do wątku    | 
|     | 
|  2015-06-03, 20:48 | #1498 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ Wymiana perfumowa - czerwiec 2021 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281859 | |
|     | 
|  2015-06-03, 21:17 | #1500 | 
| DobraRada-NieGłaszczGada. Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: Opolszczyzna 
				Przekupka: 258 pkt  / 100% pozyt. | 

touchmeiamfamous - mam nadzieję, że jesteś zadowolona   Za mało gratisków dałam, ale chwilowo się......próbkowo i odlewkowo poluzowało w mojej szafie  Objadłam się truskawkami w cukrze i dziwnie mi teraz. Puchnę. Puchnę? Tyję!!!! W cyckach i du.......ie. Przyrzeczenie - 1. Od niedzieli ponownie odstawiam słodycze, chipsy, grille i inne takie. ( Od niedzieli, bo w niedzielę jeszcze koncert i wieczorne spotkanie ze znajomymi więc pewnie coś skubnę, chrupnę, obgryzę, pogryzę itd. 2. Więcej jazdy na rowerze. 3. Więcej marszobiegu. 4. Bułkę do pracy dzielę na pół i nie zżeram całej z okazji śniadania. 5. Zabieram do pracy jakiś owoc lub warzywo. 6. Jem w pracy owoc ( lub warzywo), nie pozwalam aby w miarę upływu czasu zmieniał kolor w szufladzie i nie dopuszczam do sytuacji oraz myśli, że lada moment to coś co przed tygodniem było owocem lub warzywem -w końcu samo spróbuje wydostać się z czeluści biurka, wlezie na nie i zacznie się we mnie wpatrywać pełymi wyrzutu, zgnitymi oślizgłymi ślepiami. 6. Ćwiczę. Codziennie. ( No - przynajmniej 4x w tygodniu). ( No - przynajmniej 2x w tygodniu).. ( No - przynajmniej wtedy kiedy bolą plecy...? Puchną nogi...? Przeszkadza brzuch....? ) No.....  7. Chodzę z wciągniętym brzuchem i się nie garbię. O ileż radośniej jest schylając głowę najpierw widzieć wystający biust, dopiero potem brzuch, nie na odwrót.... 8. Wracam do pozytywnego myślenia. 
				__________________ Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój...  Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.

chociaż kusi mnie ciągle i nie wiem czy znowu nie kliknę małej piętnastki.
 chociaż kusi mnie ciągle i nie wiem czy znowu nie kliknę małej piętnastki.