|
|
#1501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Cytat:
|
|
|
|
|
#1502 |
|
Zadomowienie
|
Byśmy zawsze były górą I jeździły dobrą furą Byśmy miały kasy w bród Przekroczyły sławy próg By faceci przy nas mdleli Nosić nas na rękach chcieli By nam dali coś w prezencie, gdy dzień 8 marca będzie!!
By marzenia się spełniły, a Nas chłopy wyręczyli! My dziś drinki i kaweczki, Nasze święto dziś Babeczki! ![]() Jak mija Wam "nasz" dzień? ...ja niestety siedze chora w domu i juz mi nos od kataru odpadaEdytowane przez eninka84 Czas edycji: 2010-03-08 o 15:28 |
|
|
|
#1503 |
|
Rozeznanie
|
A może SpaceMark ma dwie ceny bo może robią filmy w SD i w HD. Beaciunia a ile Tobie powiedzieli? Bo aż jestem ciekawa.
Z tego co kojarzę to Kuba Bieniek mi mowił że u nich w tamtym roku film kosztował w SD 1500 z HD 3000 więc drugie tyle, stąd te różnice. U Łukasika była to mniejsza różnica bo chyba coś koło 300 - 500 zł. Ale nie pamiętam dokładnie cen bo było to rok temu. Więc może stąd wynika ta różnica w SpaceMark. Edytowane przez Meana1 Czas edycji: 2010-03-08 o 15:48 |
|
|
|
#1504 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1505 |
|
Raczkowanie
|
My mamy kamerzystę za 1300 zł więc "taniocha". Filmy robi ładnie a poza tym podejrzewam że i tak tylko raz obejrzymy płytę z wesela i rzuci się ją w kąt. A za parę lat wymyślą inne nośniki i będzie tak jak z kasetami VHS, będą leżały bezużyteczne
|
|
|
|
#1506 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale tak jak Wam mówię zapytam jeszcze TŻ. I nie wiem też jakie inne ceny były, bo kamerzysta mnie wtedy nie interesował a on chciał nam się wcisnąć. Tak przy okazji, że zespół braliśmy. Pan był z drugiego pokoju, taki rozczochrany trochę ![]() Cytat:
Zaś druga siostra ma już DVD, ale też obejrzała od razu po weselu a później może raz i koniec więc my nie inwestujemy dużo w kamerzystę ![]() Co do graweru to chyba chciałabym coś innego niż imię i data, ale nie mam pomysłu jeszcze co. Data by się pewnie przydała dla TŻ-a, bo on nie ma pamięci do dat. Mój brat z bratową mają: In cordia (corda?) nostra scripta. A siostry mają imiona i datę właśnie
Edytowane przez beaciunia Czas edycji: 2010-03-08 o 16:09 |
||
|
|
|
#1507 |
|
Zadomowienie
|
Pan "taki rozczochrany trochę" to pewnie Tomasz, jest wporządku tylko czasem zakręcony
może te 3000 zł to było za pakiet foto+video, bo nam też tak chcieli wcinać, lub coś nawet ponad 3000![]() jednak o ile filmy mają spoko, (zresztą też jestem zdania, że płytkę obejrzy się raz i na półeczkę), to zdjęcia nic ciekawego i brakuje im jeszcze sporo. A że nam z TŻ na super zdjęciach zależy bardzo dlatego fotografa mamy zupełnie innego
|
|
|
|
#1508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli brak powyższych to zawsze można oddać profesjonalistom, którzy to zrobią za nas
Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2010-03-08 o 17:01 |
|
|
|
|
#1509 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję i życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
|
|
#1510 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, polecam dziewczyny przejrzec, bo naprawde sporo wybór
|
|
|
|
|
#1511 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1512 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1513 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I też sprzątam piorę itp Poza tym jak już pisałam wcześniej jest różnica między białym złotem, które nie ma prawa się zetrzeć a pokryciem żółtego złota białym, które faktycznie się ściera... Ifcia dołączam się do życzeń Wszystkiego dobrego kochana |
|
|
|
|
#1514 |
|
Raczkowanie
|
Ifcia wszystkiego najlepszego
Na cywilnym nie mieliście obrączek??Jeżeli o SpaceMark to maja stronę internetową: www.spacemark.pl coś takiego. Ja byłam u nich ostatnio i nie wiem z kim rozmawialiśmy(nie wiem czy nie Jarek??),ale za video powiedział nam 1900 a foto 1800.a jak rozmawiałm z nim przez tel.to powiedział,że video 1600-1800 a zdjęcia od 1100 czy 1200 już nie pamiętam. I oczywiście wszystkim kobietkom życzę aby nie były doceniane przedewszystkim w tym dniu ale przez cały rok ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- a co to za kamerzysta?? bo rzeczywiście tanio, a jak jeszcze robi fajne filmy. |
|
|
|
#1515 |
|
Rozeznanie
|
A nam Ze Space Mark powiedzieli 2 tys.zł na 2011rok
|
|
|
|
#1516 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1517 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1518 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1519 |
|
Zadomowienie
|
Ja do Ani Świebody 5 miesięcy wcześniej, po poście jednej z Wizażanek i umówili mnie bez problemu, mimo poprzednich zapewnień, że max. 3 miesiące wcześniej.
Ifcia-wszystkiego najlepszego! Wszystkiego najlepszego Kobietki
Edytowane przez srubka87 Czas edycji: 2010-03-08 o 20:03 |
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Wszystkich. I wszystkim kobietką Wszystkiego Najlepszego z okazji dnia kobiet
![]()
|
|
|
|
#1521 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ten grawer bardzo przypadł mi do gustu ale nie wypada ściągać Także jak na razie też chyba tradycyjnie: imiona i data.Cytat:
|
|
#1522 | |
|
Raczkowanie
|
kochana czekamy na zdjęcia standardowo, a swoja drogą chciałabym "rechotać' wypowiadając slowa przysięgi a nie płakać- bo takiej reakcji się spodziewam
wszystkiego naj na Waszej wspólnej drodze... oby wszystkie dni malżeństwa byly nie mniej piękne i szczęśliwe od dnia ślubuCytat:
wzajemnie wszystkiego najEdytowane przez kasia2629 Czas edycji: 2010-03-08 o 20:47 |
|
|
|
|
#1523 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Polecam!http://bobus.wrzuta.pl/audio/1qIdqp1..._-_dla_kobiety
|
|
#1524 |
|
Raczkowanie
|
[/COLOR][QUOTE=agulack;17728799]
Zespół super ![]() Wiem
Gdy w twych oczach były łzy Ale kochać trzeba umieć Bez miłości trudno żyć... Edytowane przez agunia2417 Czas edycji: 2010-03-08 o 21:10 |
|
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi to absolutnie nie przeszkadza. Po to opisuję wszystkie załawione rzeczy na forum, bo może kogoś moje pomysły zainspirują. Sama wiele czerpię od tutejszych Wizażanek
|
|
|
|
|
#1526 |
|
Rozeznanie
|
agulack one z brylancikiem z zależności od szerokości...Ale kurcze wiecie co...wczoraj jak patrzyłam na stronie i za 5 mm te obrączki kosztowały ok 1900zł przecenione z 2100zł a dzisiaj już jest cena 2100zł że niby z 2300zł przecenione...ech no czy to złoto tak szybko drożeje? czy poprostu niezły interes mają teraz bo ludzie kupują obrączki przed sezonem i się podnieśli...szok po prostu. Za 4 mm te obrączki kosztują niecałe 1500zł...
|
|
|
|
#1527 |
|
Raczkowanie
|
My bylismy u Kuby Bienka na poczatku tego roku i mowil, ze SD kosztuje na ten rok 2000zl a HD 2600zl. To sa opcje, gdzie plener slubny jest w dniu slubu. Jesli chce sie miec go w inny dzien to dodatkowo 500 lub 600zl.
|
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Ifcia kochana wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
No i moje kochane wizażanki gorące z serca płynace życzenia z okazji dnia kobiet Ja nadal w smutnym humorze powiem wam że aż mnie serce zaczeło bolec z tego wszystkiego
|
|
|
|
#1529 |
|
Rozeznanie
|
odnosnie Space Mark tak fajne nagrywaja
ale pamietacie jakbyscie chcieli by sfilmowali gosci np w kosciele to powiedzcie wczesniej ja nie powiedziałam i kasete z ich uzdaiłeme obejrzałam pozniej i w konsekwencji w kosciele nagrany jest jest tylko probosz i my nikt wiecej. to szcegól ale akurat dla mnie wazny. kamerzysta nie przeszedł ani razu miedzy rzedami w kosciele. Edytowane przez rptrbj1978 Czas edycji: 2010-03-09 o 07:27 |
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
rptrbj1978 trafna uwaga, zapisze sobie w moim zeszyciku ślubnym jak już będę ustalała szczegóły z kamerzystą. Bo przecież nie wszyscy ludzie którzy są w kościele są na weselu
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.

Ale tak jak Wam mówię zapytam jeszcze TŻ. I nie wiem też jakie inne ceny były, bo kamerzysta mnie wtedy nie interesował a on chciał nam się wcisnąć. Tak przy okazji, że zespół braliśmy. Pan był z drugiego pokoju, taki rozczochrany trochę
może te 3000 zł to było za pakiet foto+video, bo nam też tak chcieli wcinać, lub coś nawet ponad 3000

ale do niego zdąze sie wybrać
wszystkiego naj na Waszej wspólnej drodze... oby wszystkie dni malżeństwa byly nie mniej piękne i szczęśliwe od dnia ślubu