|
|
#1471 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Najlepszego Kobietki
|
|
#1472 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ślubuję 23 więc jeszcze bardziej modlę się o ładną pogodę ![]() Cytat:
![]() No to ja też przyłączam się do życzeń Wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia i duuuużo miłości No i dziewczynki wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet |
||
|
|
|
#1473 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale do niego zdąze sie wybrać
Gdy w twych oczach były łzy Ale kochać trzeba umieć Bez miłości trudno żyć... Edytowane przez agunia2417 Czas edycji: 2010-03-08 o 11:02 |
|
|
|
|
#1474 |
|
Raczkowanie
|
gdybyście szukały wzorów na bukiety, znalazłam taka galerię http://picasaweb.google.com/madzienka4
W ogóle to się nie przywitałam,wiec witam wszystkich. Ja jeszcze w fazie rekonesansu bez dat ale z bąknięciami TŻ na 2011,więc chce być w temacie
|
#1475 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1476 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczynki za życzenia
![]() a nam dzień minął bardzo szybko i spokojnie. wstałam ok 7, spokojnie zjadłam śniadanko, ok 10 pojechałam z mamą na bazary po bukiet, jeszcze nie wiedziałam jaki ale znalazłam fioletowe tulipanki i miałam ich 5 delikatnie przystrojonych, tylko ze przy sukience wyglądały jak ciemny róż wpadający w fiolet ale przynajmniej było je widać. i wzięłam jeszcze 2 pojedyncze białe (bo miałam 2 siostry za świadków). nie mówiłam, ze to na ślub i zapłaciłam za wszystko 23zł. o 11 byłyśmy z mamą umówione ma fryzurkę i makijaż na rogatce krakowskiej gdzie chodzę od lat i byłam jak zwykle bardzo zadowolona. w domu byłam przed 14. po 15 zaczęłam się ubierać a po 16 byliśmy już w USC. ogólnie cały czas czułam się jakby to nie był mój ślub, zero stresu, wszystko robione spokojnie. i przez to wszystko zapomniałabym dowodu z domu (bo to przecież nie mój ślub ) jak zobaczyłam TŻa to myślałam, ze padnę, tak ładnie wyglądał. niby widziałam wszystkie składniki ubrania jak je kupowaliśmy ale jak ubrał wszystko razem to było super On też twierdził, że nie mógł się na mnie napatrzeć...i otworzyły się drzwi do sali ślubów a mnie nogi odmówiły posłuszeństwa ale po chwili już wszystko wróciło do normy, później Pani kazała wszystkim wstać i mieliśmy patrząc na nią powtarzać "oświadczenie" i było ok... do czasu jak TŻ zaczął powtarzać... wtedy ogarnął mnie stan wyglądający tak: później życzenia i wszyscy pojechaliśmy do mnie do domu (było nas 16 osób) i tak skończył się ten dzień ![]() po tym wszystkich zaczęłam się obawiać co ja zrobię na kościelnym bo jak na cywilnym rechotałam jak głupia a tam będzie więcej ludzi i większy stres... ale myślę, że to mogło być spowodowane obawą że się rozpłacze (jak moja siostra 2 tyg temu) i ze stresu zaczęłam się śmiać... przynajmniej było wesoło
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
Ifcia no to wesoło miałaś
gratuluję!
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie zdjęcia?
|
|
|
|
|
#1479 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1480 |
|
Raczkowanie
|
zdjęcia postaram się wkleić wieczorem jak będę w domu
|
#1481 |
|
Zadomowienie
|
Ifcia również dołączam się do gratulacji
![]() a pozostałym dziewczynkom wszystkiego najlepszego z okazji święta naszego ![]() |
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
Ifcia513 tylko pozazdrościć dobrego humorku
Wszystkiego naj naj naj na nowej a może po prostu troszkę innej drodze życia
|
#1483 | |
|
Zadomowienie
|
Meeggy witamy wśród nas
i powodzonka w jak najszybszym ustaleniu daty---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Kurs polecam na Karczówce, warto! Ks. Jan jest fantastyczny a kurs bezproblemowo i szybko tak jak dziewczynki pisały ostatnia sobota miesiąca. Cytat:
![]() my ich mamy i wg. nas robią badzo fajne filmy-a musisz wiedzieć, że mój Tż jest jest niesamowicie wybredny ![]() swoją drogą Media Vision straszne świństwo Wam zrobili i bardzo to nieprofesjonalne
|
|
|
|
|
#1484 | |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Cytat:
Znalazłam ich nr zaraz zadzwonimy. Oni nie mają żadnej strony internetowej. jaki jest koszt kamery? Też przez to że szukam tak na ostatni gwizdek nie chcę zapłacić ceny z kosmosu...
|
|
|
|
|
#1485 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny.
Dawno mnie nie było ale nadrobiłam wszystko i nadal jestem w temacie Chansons, Ifcia gratuluje dziewczyny, fajnie sie czyta takie relacje. U mnie powolutku do przodu idą przygotowania. Sukienka już wybrana (kamień z serca), będę szyła w Annie, jakby nie patrzeć 1,300 zł mniej niż w salonie a tak poza tym pracuje nad poprawą mojej cery przed ślubem a jest co robićA tak poza tym to wszystkiego najlepszego z okazji jakże pięknego Naszego święta |
|
|
|
#1486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poza tym współpracują z Jarkiem-zespół Twenty One, on jest jakby takim ich menagerem rzeczowy i konkretny. Cena 1800zł na 2011, bo my ślubujemy za rok. Także może nie super tanio, ale też nie kosmos
|
|
|
|
|
#1487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie szukam dobrej kosmetyczki
|
|
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A że lubię to co robię to mam wieeeelkie szczęście![]() Mam jedną radę i prośbę jeśli ktoś ma jakiś konkretny problem estetyczny nie zostawiajcie go na ostatnią chwilę. Bo wiele z nich wymaga czasu i nie chodzi tu o to czy dana kosmetyczka ma czas czy nie. Może po prostu może być za późno aby z czymś powalczyć i w ten Jedyny Cudowny dzień wyglądać jak najlepiej ![]() A i niektóre zabiegi nie można np wykonywać latem- tak jest z kwasami i mikrodermabrazją.
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-03-08 o 14:17 |
|
|
|
|
#1489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1490 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ifcia gratulacje życzę dużo miłości ![]() I Nam wszystkim życzę wszystkiego naj z okazji Dnia Kobiet
|
|
#1491 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba cennik to powinni mieć jeden jakiś w miarę stały ale często jak ludzie słyszą ślub to od razu przechodzą na inny-droższy licznik![]() dlatego dziewczynki nie ma co się dawać naciągać, trzeba patrzeć realnie na koszty niektórych usług i temperowac wymagania wykonawców
|
|
|
|
|
#1492 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam pytanko do Was moje drogie. Co planujecie wygrawerować sobie na obrączkach ? o ile coś w ogóle planujecie grawerować :P |
|
|
|
|
#1493 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja planuje tylko datę i może nazwę Kurozwęki (miejscowości gdzie będzie wesele,albo może Kielce), myślę że imienia mojego przyszłego męża nie zapomnę
|
|
#1495 |
|
Raczkowanie
|
planujemy tak jak frogutka imię TŻ i datę ślubu
|
#1496 |
|
Raczkowanie
|
Gosza_25 - ładne te obrączki, my tez coś takiego upatrzyliśmy sobie, tylko z węższym paskiem żółtego złota i bez brylanciku. A nawet jakby coś się działo, to przecież zawsze można oddać obrączki do wyczyszczenia i po kłopocie
![]() Meeggy, witaj, ja też tu prawie nowa ![]() Ifcia513, wszystkiego naj! Co do graweru, to ja też standardowo, data ślubu i może jeszcze imię Tż. |
|
|
|
#1498 |
|
Raczkowanie
|
a my mamy: wybieram Ciebie i datę ślubu
|
|
|
|
#1499 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Ifcia513;17714371]Dzięki dziewczynki za życzenia
![]() a nam dzień minął bardzo szybko i spokojnie. wstałam ok 7, spokojnie zjadłam śniadanko, ok 10 pojechałam z mamą na bazary po bukiet, jeszcze nie wiedziałam jaki ale znalazłam fioletowe tulipanki i miałam ich 5 delikatnie przystrojonych, tylko ze przy sukience wyglądały jak ciemny róż wpadający w fiolet ale przynajmniej było je widać. i wzięłam jeszcze 2 pojedyncze białe Ifcia wszystkiego naj,naj oby całe Wasze życie było piękne i wesołe jak dzień w którym ślubowaliście. Skromny pierścień na dłoni, mówi dobrze o niej, włosy gładko ułożone, dla mych rąk stworzone, usta - niespokojne, gdy moich czuje dotyk. Kobieta - najsilniejszy narkotyk.
|
#1500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aco do białego zlota to ja mam pierścionek zaręczynowy z białego złota i uwierz mi ze piore, sprzatam nawet w ogródku w nim robiłam i nic mu sie nie dzieje specjalnego wiec białe złoto jak dla mnie jest ok
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

Szef, na pewno by mnie zatrudnił gdyby miał inny biznes plan i więcej środków. A teraz co mi zostało, tylko kuroń od 1.04. 

Ja ślubuję 23 więc jeszcze bardziej modlę się o ładną pogodę
ale do niego zdąze sie wybrać

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)