|
|
#1501 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() co do rozmairu ci nie doradze, ale mysle, ze sa tutaj dziewczyny które beda wiedzialy co i jak ![]() ja jestem przed operacja. nie miewam chwil zwatpienia. wiem, ze moze byc ciezka, a powrót do normalnosci moze być długi, ale wiem ze warto. nie wiem czy sa tutaj dziewczyny które załuja?? mysle, ze to podoabnie jak z porodem, potem juz bólu nie pamietasz ))powodzenia
|
|
|
|
|
#1502 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak tam Horo po wolnym dniu???
Teraz moj ulubiony piatkowy wieczor ![]() ![]() Dzisiaj polewam zubrowke wlasnej roboty![]() ![]() Ktos chetny??? Dopije tego pierwszego strzala i lece cwiczyc, bo mam do zrzucenia kilka kilo przed niedzielnym basenem---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Kajuja bylam u Ciebie w albumie Pozazdroscic figurki
|
#1503 |
|
Przyczajenie
|
Napisałam wcześniej posta, wchodze teraz na forum i zonk, nie ma go. Więc jeszcze raz.
jooasi, Mirabellla, horo, kajuja1, dziękuje Wam za miłe przyjęcie ![]() Co do moich strachów... A więc ból bólem, i wiem że może być ciężko, ale chyba nr 1 czego boję się wręcz panicznie to ... narkoza. Boję się że się nie obudzę, że przez moją "próżność" osierocę swoje dzieci... To jest irracjonalny strach który dopadał mnie zawsze wtedy kiedy miałam mieć znieczulenie ogólne. Ja wiem, że czas pomyśleć o sobie, że z ta próżnością to nie tak do końca bo moje cycki to dwa naleśniki, które wprawdzie wykarmiły moje dzieci, ale jednak nalesniki. I jak patrzę na zdjecia w stroju kąpielowym to dopada mnie czarna rozpacz bo tam juz nie ma co włożyć. Czułam się zupełnie nieatrakcyjna. To w głównej mierze przewazyło o tym że zdecydowałam się na operacje w tempie dość przyśpieszonym. kajuja1 Masz rację to chyba jak z porodem, horo, noooo w takim razie czesciej będe spoglądac na swoją klatę po operacji Mirabellla Ja się z tobą w zupełności zgadzam. Nie chcę żeby strach stanął mi na drodze do wymarzonym piersi, ale mam wyżuty sumienia połaczone z obawami o to co będzie własnie po... Kiedy miałas zabieg? jooasi Kto będzie Ci pomagał w domu? Masz zapewnioną pomoc? Bo mi teoretycznie mąż, ale wiadomo jacy sa mężczyźni... A ja mam jeszcze nieobiczalnego 2 latka w domu, ktory nieczekiwanie potrafi rabnąć się na mnie całym swoim ciężarem i aż się boję myśleć jak nad tym zapanuję? Dziewczyny a z tym spaniem na plecach. Jak długo tak trzeba? Na boczek kiedy można się przekręcać? Edytowane przez Agi27 Czas edycji: 2011-11-04 o 20:53 |
|
|
|
#1504 | ||
|
Raczkowanie
|
dziękuje
![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
Cytat:
wiem, ze taka operacja to nie pikuś, ale uwierz mi ze konsultacje cie uspokoja dobry doswiadczony lekarz to podstawa. takiego szukaj! mysle, ze to widzimy po operacji skutecznie utwierdzi nas w przekonaniu, ze to najlepsza decyzja w naszym zyciu, i tego sie trzymajmy
Edytowane przez kajuja1 Czas edycji: 2011-11-04 o 21:00 |
||
|
|
|
#1505 |
|
Przyczajenie
|
kajuja, Ja już wybrałam lekarza, i termin zabiegu mam ustalony na 9 listopada , dlatego tak sram w gacie.
Cycki robię w art med w Krakowie u Tomasza Kasprzyka. |
|
|
|
#1506 |
|
Przyczajenie
|
kajuja, Ja już wybrałam lekarza, i termin zabiegu mam ustalony na 9 listopada , dlatego tak sram w gacie.
Cycki robię w art med w Krakowie u Tomasza Kasprzyka. |
|
|
|
#1507 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hej Kazda z Nas miala jakies tam obawy W moim przypadku akurat obylo sie bez wiekszego bolu , za to mialam jakis dodatkowy zastrzyk energi Takze glowa do gory i nic sie nie boj
|
|
#1508 |
|
Raczkowanie
|
gwen - slinie sie nad twoim biustem!!!! sliczny!!! piekny! ah i och
|
|
|
|
#1509 |
|
Zadomowienie
|
hejka!!!wczoraj chciałam napisać coś ale synuś zakosił mi komputer
![]() też mam mało czasu,bo znów za pracownicę robię ![]() u mnie ogólna kapa,na dodatek pokłociłam się dziś z moim głupim chłopem i to tak że nie chce mi się nawet gadać....ogólne problemy w naszych interesach odbijają się na naszej relacji!!paranoja!!ale tak niestety jest!! widzę coraz mniejsze szanse na operację w terminie i jak planuję sobie kiedy mogłaby do cholery być już na pewno to w lutym...mam ochotę tu poprzeklinac ale co mi to da jak i tak wytną!!! jakby tż cośtam jeszcze wypaliło to jest szansa ale ja po 28list nie dam rady raczej...✂✂✂✂a ...mać.....!!! ja coś czułam że chyba rok będę przekładać tą operację i pewnie tak będzie..ale jeszcze się zobaczy!!ciekawe co pani z kliniki mi powie!!jak mi zaliczka już przepadnie to się zastrzelę!!!! ale ja jak zawsze liczę na cud!!!czasem się zdarzają ![]() wWITAM WSZYSTKIE NOWE!!AGI27 JA mam takie same myśli a że planuję operację od marca to zobacz ile czasu mam do myślenia że osieroce dzieci,że po co się ciąć że bedą że wielkie że że że że!....każda tak ma!!ja szczerzę panikuję tak jak ty!!!!bedzie okŻABCIU ![]() buziam was!!!!!!!!!!!!!!!!!:cmok :
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2011-11-04 o 21:54 |
|
|
|
#1510 |
|
Zadomowienie
|
Klaudeczko- szkoooda , że tak to wygląda, my tu wszystkie za Ciebie trzymamy kciuki ! Ale będziemy czekać z Tobą cierpliwie aż do rozwiązania
Kajuja -dzięki za komplementy . Jaki jest najlepszy komplement? Od kobiety Czekamy na szamanskie piersi kolejne ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Ja też się bałam narkozy ale mysłałam sobie tak... Jak robili operacje migdałków czy inne to się nad tym nie zastanawiałam... Niektórzy ludzie są kilkanascie razy poddawani znieczuleniu ogólnemu- po wypadkach, przeszczepy i inne rzeczy i narkoza to ich najmniejszy problem... jeśli ktoś jest zdrowy to chyba nie tak łatwo się nie obudzić. Skoro są robione badania to po to, żeby wykluczyć ryzyko.
|
#1511 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jooasi- jak miło Cię widzieć
![]() Gwendolinko jak usta? [QUOTE=przyroda;30314454] Cytat:
Wiesz- troszkę to niepokojące co piszesz. Może warto skonsultować się jeszcze z innym lekarzem. Jeśli możesz wstaw zdjęcia-są tu dziewczynki które przeszły porawki lub mialy problemy z jedną krzywą piersią, może coś Ci podpowiedzą. Cytat:
. Moje były nie groźne, towarzyszyły mi całe życie i nie były przeciwskazaniem do zabiegu. Więc głowa do góry Cytat:
a raczej słabszy Blizenki smarujemy najwcześniej 4 tyg po zdjęciu szwów Zaraz biegne Twoje panienki zobaczyć
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#1512 |
|
Zadomowienie
|
Usta. Skrzętnie się przyglądałam i zauważylam ze mam minimalnie kontur za wysoko/nisko tzn pomniejsza mi usta. Do poprawki. Lepiej ze mi zrobiła za wąsko niz jakby miała mi zrobić NAD czerwienią wargową- i tak jestem juz trochę poirytowana... Strasznie mi później napuchły to faktycznie te milimetry jej wybaczam, po jednej stronie jest okej ale po drugiej jakby za ciasno... no nic pokażę jej to . Koloru to prawie nie widać bo mam jasny a jeszcze powinien się "pokazać" opryszczki schodzą... Ogólnie to prawie jak z cyckami.... dużo zachodu zanim bedzie dobrze
---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Bo mam nadzieje ze bedzie dobrze ![]()
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie sobie coś robicie z ustami- aż zaczęłam myśleć że to niemożliwe żeby i mi nie było "coś" potrzebne Co konkretnie to nie wiem ale już wnikać nawet nie będę Na wasze śliczne usteczka z chęcią popatrzę i pozazdroszczę
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-11-07 o 20:43 Powód: literówka |
|
|
|
|
#1514 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
niestety ja też mam obawy przed narkozą. Dziewczyny po jakim czasie wybudziłyście się po narkozie? Kajuja- byłam w albumie- super babka z Ciebie. Witaj Agi.
|
|
#1515 | |
|
Zadomowienie
|
no kurna! Będzie dobrze... jak będzie dobrze.
Tak to jest jak się chce przedobrzyć. A nasza Pani Dr zawsze powtarza " Lepsze jest wrogiem dobrego" . Nie, no teraz przemawia przeze mnie pesymizm ale myślę, że po tej korekcie będę zadowolona. troszkę trzeba tylko to podrasować jestem straaasznie niecierpliwa. Ty Mya może faktycznie pozostan przy błyszczyku Ja bym sie nie decydowala jakby mi faktycznie ta czerwien wargowa nie zanikała. U mnie to może te usta były takie wyblakłe przez ta nawracają opryszczkę ... Odwaliło mi już zupełnie ale jeszcze jakbym kasy za dużo (a aktualnie nie mam z tym problemu) to machnęłabym sobie w poliki kwas na zająca poziomkę ---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ---------- a właśnie! Ja chce topik koronkowy/ stanik koronkowy. Takie "fiu-fiu" dla picu . Gadżet bardziej niż biustonosz... i normalnie nie ma! Bieda straszna. Wszystko jakieś takie z fiszbinami albo niewymiarowe. O gorsetach nie wspomnę... Chcę być ponętna i nie mogę
|
|
#1516 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam 3 cesarki w ogólnym, 2 razy piersi i żyję ![]() a na pleckach rzeczywiście śpi się "niewygodnie" (bardzo delikatne określenie Cytat:
i wieczorem padłam jak po dniu pracy w polu...Żabuś, mi też pomóż zrzucić parę kilo ![]() ... 3 będzie akurat Cytat:
musi być dobrze ale pilnuj, żeby teraz pojechała po narysowanej kresce. Wiem od Pani Dr, że opuchlizna pojawiająca się w trakcie zabiegu nie przeszkadza, ponieważ igła ma iść po narysowanym konturze Ważne, zeby zeszła opryszka do korekty poniżej moje usteczka już chyba takie jakie pozostaną... fotka niestety nie pierwszej jakości, ale kontur widać ![]() I nie rób niczego w policzki ![]() ... mnie tez kusiło i mi to wybito z głowy chyba muszę delikatnie powiększyć górną wargę... tak mi się wydaje
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
![]() krokus26 08.11 - 4 ![]() ![]() Agi27 09.11 - 5 ![]() ![]() grazia78 14.11-10![]() ![]() joasi 17.11 - 13 ![]() ![]() Precelka1 17.11 - 13![]() ![]() klaudeczka2010 28.11-24![]() kajuja1 05.12 - 30![]() ![]() Nadinka2 19.12- 44![]() ![]() malinkac 19.12- 44 ![]() sherry.b 26.04.2012r-172![]() ![]() Olivkaa200 12.07.2012r-250 Wiam wszystkich ![]() Dodaje nowa kolezanke
|
|
|
|
#1518 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mya mi też Ciebie zawsze
![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
nie myślę o tym jakoś to będzie a z maluszkiem cięzko wiadomo, dlatego ja też tak długo zwklekałam z operacją, musisz z nim pogadać, jak bedzie widział, że mamunie boli to nawet maluszek zrozumie, że krzywdy nie wolno robićTy się musisz pozytywnie nastawić, jak będziesz taka zgnębiona tym wszystkim to faktycznie będzie ciężko, spróbuj myśleć pozytywnie, wszystko będzie dobrze i się ułoży a Ty bedziesz piękna, kobieca i latem na basenie będziesz gwiazdą ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Klaudeczko mi to tak Ciebie szkoda, że chyba pójde kwestować na te Twoje cycki wiem jak to jest na coś czekać bo ja o swoich to już z 10lat temu myśleć zaczęłam i ciągle było coś ważniejszego, tylko na forum pojawiłam się dopiero wtedy gdy wiedziałam, że to już pewne przełóż sobie spokojnie to na luty bo tak na wariackich papierach to też niedobrze a luty to fajny czas nic sie nie dzieje, poubierana na maksa a do wakacji piękne już bedą a nawet najpiękniejsze bo najbardziej wyczekane i wyśnione![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- a powiedzcie mi czy chirurg też na kwasiku działa? bo tak myślę o tych ustach i wypełnieniu bruzd nosowo wargowych bo mnie wkurzają, za dużo ryjka ciesze najchętniej jako że kłucie boli to żeby mi zrobił jak już spać bedę, da się to tak??
|
|
|
#1519 |
|
Zadomowienie
|
Horo- a Ty tez kombinujesz jak kon pod góre
![]() Z powiekszaniem to jest zawsze ryzyko kaczego dzioba. Co prawda czasami zupelnie tego nie widac- ale kto to wie , jak to wyjdzie. Jednak duzo kobiet wlasnie ma dziubek... co mi osobiscie nie odpowiada ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- a czemu poliki nie? Ja chcialam tu na kosciach Kto tam by wiedział Swoje tez mam pucki ale wolalabym troche bardziej Z kwasem o tyle doibrze ze sie wchlania
|
#1520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aby wypelnic bruzdy czy tez wstrzyknac botox lekarz musi widziec Twoją mimikę, musisz z nim współpracować np zmarszczyc czoło czy zrobic dziubek-wtedy wie gdzie wstrzyknąć preparat. ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
![]() Kazdemu wychodzi inaczej ![]() A czy Ty pislas cos ze sie przefarbowalas na ciemniejszy blond?
|
||
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Agatu... a jak tam u Ciebie wielkie maleństwa dojrzewają??
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam u Ciebie w albumie i tak sobie focie oglądałam. Bardzo dobrą decyzję podjęłaś z tymi okrąglaskami.... Wyszły jak dla mnie piękniej... i masz taki efekt jak mi się podoba
|
#1524 |
|
Wtajemniczenie
|
http://beautywpolsce.com/forum/viewt...4400&start=240
Klaudeczko szukałaś zdjęć anatomków 390 to tu masz w staniczku a jak klikniesz na linki tej pani to będą jeszcze golaski spore ale ładniusie![]() a pod spodem laska z 800cc dla mnie masakryja, przy dłoniach widać jakie wielgaśne choć ksztłtne całkiem ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- dzięki Agatko, tak myślałam, że na śpiocha się nie da i trzeba dodatkowo pocierpieć ja botoksu to się jeszcze boje troche, myślałam o kwasiku bo to się wchłonie i nie zaszkodzi
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2011-11-05 o 17:22 |
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
Vanessita
dziekuje ja tez jestem zadowolona ![]() joasi botox ja na probe robilam sobie w czolo bo strasznie marszczę ![]() Ale to doslownie tyci tyci
|
|
|
|
#1526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z policzkami mi mówiła Pani Doktor ... że trzeba uważać, bo zamiast ładnego podkreślenia kości policzkowych może wyjść "ruska baba a'la matrioszka"... a to by już nie było fajne ![]() ![]() Cytat:
teraz doczytałam o co pytałaś... prawda... spać nie możesz ![]() a botoksik w niedużych dawkach też nie zaszkodzi kwas to na bruzdy nosowo-wargowe albo lwią zmarszczkę ![]()
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale czolo mam juz troche z glowy
|
|
|
|
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co robiłaś z czołem? u mnie sprawdził się właśnie botoksik ![]() a nosowo - wargowe mi na razie odradzili... podobno mam prawie niewidoczne
|
|
#1529 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
A ja z innej beczki ![]() ![]() Robilam na facebook zdjecie, jak bede wygladac za 30 lat![]() ![]() ![]() To ja w wieku 61 lat
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana, ale widać, ze to TY
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.

Pozazdroscic figurki

Wiesz- troszkę to niepokojące co piszesz. Może warto skonsultować się jeszcze z innym lekarzem. Jeśli możesz wstaw zdjęcia-są tu dziewczynki które przeszły porawki lub mialy problemy z jedną krzywą piersią, może coś Ci podpowiedzą.

i wieczorem padłam jak po dniu pracy w polu...