|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
ale jednak, grill, muzyka, cieple wieczory <3---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
no wszystkie prawie z dieta poszlyyyyyy... tz mi sie wydaje, ze to przez ta zas.rana zime, ja jestem nią załamana... nie stac mnie w tym miesiacu na karnet na silke, chcialam biegac juz w marcu, w zeszlym roku juz jakos 5 marca smigalam, a pod koniec marca to w balerinach .. a teraz, to tylko emu, bo zimno :/Ja nie mysle o tym w ten sposob, ze "mam sobie cale zycie odmawiac". chce osiagnac wymarzona wage, jesc zdrowo i sie russzac bo to dla mojego zdrowia, a jak sobie wtedy pozwole czasem na cos, to sie nic nie stanie - patrz na meedzik, ona schudla, czasem wcina slodkie, ale kontroluje wage i wyglada bosko ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
uwazam dokladnie tak jak Ty
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Pipson dziękuję kochana
właśnie miałam pisać, że ja zdrowego odżywiania i utrzymywania wagi, no i ćwiczeń wcale nie traktuję jak kary. Jestem bardzo zadowolona z takiego trybu życia i dziwię się jak kiedyś mogłam się tak obżerać, teraz jak zjem bułkę to jestem mega pełna i mam dość, źle mi jest jak się tak napcham No a najważniejsze jest to jak teraz czuję się w swoim ciele mogę ubierać to na co mam ochotę a nie to w czym dobrze będę wyglądać i zakryję niedoskonałości ![]() To tak na pocieszenie moje menu dziś też za piękne nie jest wpadły dwa lody z lidla, jeden rożek czekoladowy, a drugi na patyku śmietankowy a z góry owocowy taki wodnisty ale pyszne były za to prócz tego wszystko było ładnie
|
#1503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja wiem wiem, wszystko jest dla ludzi, nie mowilam o ciaglym odmawianiu sobie, ale patrzac tak przez pryzmat czasu, to zawsze mialam wage mniej niz 50 jak juz zamieszkalam z TZ to klapa! waga nawet dobila 58 przed latem, tak w mc donaldzie rzadzilismy. widze ze juz chyba tak zostanie jesien zima nadchodzi i zaczyna sie pieczenie ciast podjadanie w nocy, no normalnie jak swojego widze to az mam chec mu palnac ze mnie szczuje nocami zapachami jedzonka ;( lubie warzywa, owoce jem je codziennie kilka razy dziennie, ale jak wpadne w trans jedzenia slodkiego i smazonego tak przestac nie moge, nigdy tak nie mialam, naszczescie chipsow i gazowanego nie pijam gardlo nie pozwala, zaraz jestem chora... musze sie ogarnac i zaczac zdawac Wam relacje z codziennych cwiczen i posilkow bo jak nie to ,to co innego? nic mi wiecej nie pozostaje, zaczac znowu wazyc jedzonko i mowic STOP slodkosciom ;( juz mnie ciagle, mam @ i chce mi sie (jeszcze bombonierka zostala sie) |
|
|
|
|
#1504 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"pomecze" sie ok 3 tygodnie i bedzie ok, bo ponoc tyle zajmuje skurczenie zoladka. A wlasnie kochana, mialam Cię pytać, czy to nie Ty bralaś kiedyś therm line? Bo zostanawiam się nad tym, chociaz bronilam sie przed suplementami rekami i nogami, to moze cos ruszy w koncu
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Pipson najgorzej właśnie wpaść w ten rytm, a później odruchowo zdrowo się odżywiasz
![]() Ja brałam Thermo Speed Extreme, właśnie jak miałam zastój jakoś 2 miesiące jak nie dłużej i wydaje mi się, że one pomogły i waga ruszyła
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jakiś humor dzisiaj, że to jakiś dramat jest
|
#1507 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
PMS czy cos sie stalo? ![]()
|
|
|
#1508 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ja pms nigdy nie przechodzę, a do @ daleko...nastrój zryty i tyle... Mam dość problemów, przerasta mnie to, po prostu upust emocje musiały gdzieś znaleźć i postanowiły uraczyć mnie depresją;/
|
#1510 |
|
Raczkowanie
|
ojejku
nie zazdroszczę
|
|
|
|
#1511 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- ja sie tylko pochwale, że chociaz zcwiczeniami nie zawalam w tym tygodniu - 10 min Hula Hop, 30 min Szok trening, zaraz ide się kąpać, nałoże maskę na włosy, puszczę serial i chyba znów trochę pokręcę ))Myslicie, że jak się owinę folią z żelem antycell i pokręcę HH, to spotęguje efekt ?
![]() Edytowane przez pipson Czas edycji: 2013-03-24 o 23:34 |
|
|
|
|
#1512 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór słoneczka
Już wracam do spamowania z Wami ![]() Cytat:
Kochana, ja na wizażu już kilka lat, ale dopiero teraz poczułam, że na prawdę chcę schudnąć. Mam dużą motywację i chęci! Wierzę w to, że osiągnę swój cel Także spinamy poślady i się nie załamujemy tylko walczymy!! ![]() ---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- Cytat:
![]() Mi się marzy 54 bo tyle kiedyś ważyłam. A tak to zawsze te 57 i dlatego tak ciężko mi zejść poniżej No jasne że wygrasz! No to nie rozumiem trochę fenomenu tej diety, bo jesz praktycznie to samo co jadłaś tylko że więcej i chudniesz Ucz się ucz do maturki chłopak się znajdzie Podoba Ci się zumba? ---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:44 ---------- ---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- Cytat:
No niestety, ciężki jest okres stabilizacji wagi nie?
|
|
#1513 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Ci zazdroszczę tych weselisk, też bym się przeszła ![]() Obejrzałam foty. Niby kilka kilo a duża różnica. Jaka Ty jesteś piękna ---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ---------- Cytat:
No plan jak najbardziej na plus. Do tego jedz dużo owoców i warzyw A Ty codziennie ćwiczysz? ---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- Cytat:
Trzeba się ogarnąć! Od jutra jem mniej i zdrowiej. Zero słodyczy, chipsów i sera trzeba się ogarnąć. U mnie @ ma jutro wpaść ![]() ---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ---------- Cytat:
za asertywność
|
|
#1514 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to się nie da schudnąć? Oczywiście, że się da! Trzeba tylko chcieć!! Co chcesz robić w Anglii? za spadki w centymetrach!---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 02:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ---------- Cytat:
![]() A ja się cieszę, że jeszcze lata nie ma, bo nie muszę odsłaniać ciała znaczy się tłuszczu ![]() ---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:08 ---------- Cytat:
|
|
#1515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 02:15 ---------- Poprzedni post napisano o 02:12 ---------- Cytat:
spokojnie. Przed i podczas @ wszystkie jemy więcej i mamy ochotki na to się nic nie poradzi to nie ma co się przejmować. Poczekać do skończenia @ i brać się za dietę i odmawianie TŻtowi tego też się można nauczyć A ja np. mam tak że przed @ kilka dni mam ochotę na słodkie-słone, słodkie-słone i tak w kółko no i tłuste, wiadomo także już czekam z utęsknieniem, bo poszalałam strasznie
|
|
#1516 |
|
Wtajemniczenie
|
Cindy
Codziennie tylko tifany na boczki robię ( 10min) a tak poważniej to ok4 do 5 razy w tyg ale moje "poważniej" to rozgrzewka pipson czy cocktail Nie mam żadnej wymówki ale wczoraj i dziś wzorowo na talerzu było A co na Twoim talerzu się dziś działo?
|
#1517 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pjjjona! ![]() ---------- Dopisano o 02:19 ---------- Poprzedni post napisano o 02:16 ---------- Cytat:
no i zauważyłam u siebie mięśnie co mnie niemożliwie cieszy ![]() ---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:21 ---------- Poprzedni post napisano o 02:20 ---------- Cytat:
![]() Tak
|
|
#1518 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie jedna dziewczyna by za Twoją obecna sylwetkę oddała wiele ( ja włącznie ) także wiesz...robisz to wyzwanie "przysiadowe" ?
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To chyba musisz więcej aerobów robić, żeby Ci tłuszczyk spadał ![]() No to ![]() No u mnie to aż szkoda gadać... ale jak już tak bardzo chcesz mi dać baty... ![]() I śn- tost z salami i serem + ketchup i majonez + gruszka i kawa z 3 łyżeczkami cukru (kiedy ja wcale nie słodzę II 3 łyżki mcflurry z maka ale taki nie dobry był że musiałam wyrzucić ble III obiad- rosołek z makaronem pierwszy od 3 miesięcy IV pringelsy (może z 2 garście), kinder bueno V kolacja- spaghetti z serem (TŻ zrobił ) i przed chwilą mandarynka2000 kcal- to i tak nie źle jak przed @ hie hie
|
|
#1520 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Choc u mnie dziś te nie bylo zle ![]() ---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ---------- Cytat:
ja w maju zostane chrzestna, mam upatrzona sukienke, musze wygladac zaje*iscie
|
|
|
#1521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie powiem, dużo mi zleciało z cm. Dużo tłuszczu straciłam. To wszystko przez ruch, no i dietę! Jestem bardzo zadowolona z tego, ale wiesz jak będę jadła 2-3 tys kcal dziennie to zaraz mi waga wróci, a ja bym chciała jeszcze schudnąć troszkę normalnie model nie wypada mi przy nim się zaniedbać bo bym dopiero miała doła. A w wakacje może na Majorkę polecimy to muszę się ładnie przy nim prezentować No to jest podwójne wyzwanie, bo ja sobie powiedziałam, że i przysiady i brzuszki będę robiła tyle co tam pisze. Ale miałam zakwasy straszne tak to jest jak się nie ćwiczy leżę pod kołdrą w folii, zaraz zrobię "wyzwanie" i naoleję włosy tak żeby jutro zmyć chciałabym mieć takie lśniące jak Meedzik ![]() A no i przymierzałam dziś takie ładne czerwone (takie oczo) spodnie w Stradivariusie i były boskie na prawdę, ale po 1. nie podobała mi się moja płaskodu.pcia ---------- Dopisano o 02:46 ---------- Poprzedni post napisano o 02:43 ---------- Cytat:
za jadłospis!No to już tak dużo czasu Ci nie zostało Ja 30 kwietnia na tydzień do polski jadę to też chcę się pokazać ![]() Także motywacje mamy! Teraz tylko lać po du.psku jak się same nie upilnujemy! ![]() ---------- Dopisano o 02:57 ---------- Poprzedni post napisano o 02:46 ---------- Haha to dla dzieczyn które ćwiczą zumbę http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...26831872_n.jpg
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2013-03-25 o 01:44 |
||
|
|
|
#1522 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie zaszkodzi a dziś 18 dzień więc jeszcze trochę mi zostało![]() Ty masz tam dostęp do takich smakołyków i te chipsy A Tż super, że gotujący szkoda tylko, że takie tłuste rzeczy na wieczór Ci podsuwa Nie wiem czy zdecyduje się na codziennie ćwiczenia bo mnie trochę wytrącają z rytmu diety - więcej ćwiczę więcej grzeszę bo przecież spalam jak mam dzień bez ćwiczeń to ładniej dietkuje i mniej kusi "ciasto" u cioci na imieninachĆwiczę głownie z dbałości o skórę i ze strachu przez zwisami do kolan i dla zdrowia bo ja siedzący tryb życia prowadzę![]() Cytat:
więc mówię teraz Tobie jako duch przyszłości- przestań bo nie ma siły byś źle wyglądała przy takiej wadze i basta człowiek siebie widzi inaczej i porównuje się z innymi a zawsze jest ktoś szczuplejszy ( przerabiałam to samo a teraz widzę na zdjęciach, że byłam całkiem całkiem ) ciesz się młodościa, szczupła sylwetką i owszem walcz z tymi 2kg ale bez spiny bo smucisz się, zajadasz te smutki a przecież obiektywnie piękna jesteś
|
|
#1523 |
|
Zadomowienie
|
Ależ dziewczyny naprodukowały przez noc
![]() Ja ostatnie dni miałam bardzo aktywne więc się nie udzielałam. 2 razy byłam w Wawie, a jeśli się tam wybieram, to mam cały dzień wyjęty z kalendarza, bo z Rzeszowa kawałek drogi jest - ale nieważne :PTroszkę mi po week przybyło, bo wpadły fast foody, chipsy etc. i waga pokazała 50.9, musze do Świąt dojść chociaż do 50, żebym cicha mogła jeść bez większych wyrzutów ![]() A od kwietnia pełną parą znowu ruszam z ćwiczeniami, muszę jakiś plan sobie ustalić ![]() Margot też tak wcześniej miałam, ćwiczę to przecież ciacho mogę zjeść, po jakimś czasie się oduczyłam, i 100 razy lepsze efekty. Wykaż się silną wolą ![]() Cindy ja mam podobnie, uważam że mój TŻ jest bardzo przystojny, a ciało ma jak z okładki, szczupły, kaloryfer na brzuchu ( dosłownie! ) umięśniony... nie mogę się zapuścić, bo później wstyd na wspólnych zdjęciach z wakacji... ![]() Od kiedy to wyzwanie? Chcę się przyłączyć, tylko powiedzcie co, jak, kiedy ? :P Na dziś planuję : śn: owsianka z masłem orzechowym i gałką lodów 2ś: mandarynka o: makaron z serem podw: kawa + 2 kostki gorzkiej czek. kolacja: jogurt naturalny Wieczorem obiecuję zameldować się, czy trzymałam się w pełni jadłospisu ![]() Miłego dnia dziewuszki
|
#1524 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zawsze robiłam z masełkiem, serkiem topionym, plastrem zwykłego sera, szynki i cebulki smażonej tłuste to że hej więc wolałam ograniczyć .Swoją drogą, Cindy... jaki spam Niezła jesteś ![]() wstałam dzisiaj tylko na chwilkę żeby zmierzyć temperaturę, pół nocy nie spałam ![]() idę wypoczywać, miłego dnia |
|
|
|
|
#1525 |
|
Zadomowienie
|
Margot, Cindy, dzieki!
![]() A ja dzis sie zwazylam bo nie wytrzymalam do 31 marca... Na wadze plus 1,5 kg, w obwodzie uda wciaz 52 wiec nie wiem o co chodzi:// te uda to chyba nie woda jednak
|
|
#1526 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem dobra zapomniałam sie rano zważyć i zmierzyć, ale foty zrobiłam Chyba moje treningi są do du.py skoro nie ma efektów. Najwyżej w przyszłym miesiącu przerzuce się na Jilian.
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-03-25 o 11:06 |
|
|
|
|
#1528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
Nie Tobie to oceniać, tylko nam
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

Ach...grille, piwkowanie, zero mrozu...
ale jednak, grill, muzyka, cieple wieczory <3
) niestety taki swiat nie istnieje, jedna przez druga chce byc piekniejsza dla siebie lub dla TZ...kosztem czego? nerwow Naszych biednych nadszarpnietych ciaglym odmawianiem sobie bo to be tego nie rusz...ehhh patrze na te wychudzone laski i tylko wzdycham, ale zeby cos z tym zrobic to juz dupska nie chce mi sie ruszyc...dobra juz nie narzekam milego wieczorku zycze dziewczeta
.. a teraz, to tylko emu, bo zimno :/

mogę ubierać to na co mam ochotę a nie to w czym dobrze będę wyglądać i zakryję niedoskonałości 
i wydaje mi się, że one pomogły i waga ruszyła

?

bo tyle kiedyś ważyłam. A tak to zawsze te 57 i dlatego tak ciężko mi zejść poniżej
jednak czasem muszę sobie odmówić,bo gdybym zaczęła jeść wszystko tak jak kiedyś to znów by było 54kg.
i zobaczymy za miesiąc
porcja rosołu (makaron ma w cholerę pustych kcal), ''mikrofonik'' z kurczaka i 2 kluski. Nie czułam się nawet jakoś specjalnie najedzona
pierwszy od 3 miesięcy 

Także motywacje mamy! Teraz tylko lać po du.psku jak się same nie upilnujemy!