|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Odnośnie staników to ja przyznam sie szczerze, że noszę takie zwykłe bazarowe za 15 zł ale mam mały nie wymagający biust i nawet mi dobrze leżą. A jak mi się kiedys zdarzyło kupić droższy np z intimissimi to zawsze coś mi nie pasowało ![]() Najbardziej lubie zeby to łączenie między piersiami było wąskie bo wtedy mi sie ładnie biust układa ![]() Mój tż na szczęscie meczy nie ogląda
|
|
|
|
#1502 |
|
Zadomowienie
|
Witam,
Ja dzis mam dzien lenia. Robienie "nic" jest tak przyjemne, a mnie juz nosi zeby cos porobic. TZ na sluzbie wiec mam duzooo czasu. W zasadzie wczoraj wszystko w domu porobil, w ogrodzie tez wszystko ogarnal, wiec w nagrode moze posprzatam jego krolestwo-garaz. Oczywiscie nic nie przestawiajac... ![]() Pozniej zrobie sobie SPA. Wlosy juz naolejowane. Obiad sie piecze. Poki co leze i ogladam "Dom nie do poznania"... |
|
|
|
#1503 |
|
Zadomowienie
|
a ja uciełam 3 godzinna drzemke
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedy mam na sobie ten niby idealnie dobrany 65J to biust mam splaszczony, leci na boki i obwod mnie cisnie do czerwonosci, jak mam 75G to czuje sie swietnie i biust jest w jabluszka wiec wole gorzej dobrany w ktorym czuje sie kobieco
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1505 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kawę w domu pijemy tylko w weekend i jest to zazwyczaj po jednej czyli tylko 4 kawy tygodniowo. Większe mleko właśnie sie u nas marnowało. TŻ co prawda używa sporo, bo pije kawę prawie pół na pół, ale ja znów mało, więc się wyrównuje. To 0,5L to tak prawie akurat. Jak coś w niedzielę wieczorem zostaje do żeby zużyć dodaję do tej resztki jogurtu i owoce i mamy koktajl. ![]() Gratuluję. ![]() Cytat:
![]() TV mamy, ale.. jakby go nie było. Ogólnie mało uwagi mu poświęcamy, więc raczej nie znane nam są kłótnie kto co ogląda. Z resztą.. mamy drugi w sypialni, więc jak czasem mnie najdzie ochota na jakiś durny serial, a TŻ coś akurat ogląda to się zawijam poleżeć na sypialnianym łóżku. ![]() Cytat:
Cytat:
Wiadomo, że poza dobrze dobranym rozmiarem, ważny jest kształt miseczek. Ja np. mam mocno okrągłe piersi, a co za tym idzie muszę mieć duży łuk fiszbin bo inaczej mi się wszystko wbija, albo zniekształca. Jakiś czas temu (z okazji szukania stanika do ślubu) trafiłam na firmę (Gorsenia) której wcześniej nie znałam i.. jestem zakochana. Niestety sklepy stacjonarne mają tylko w Łodzi. My pospaliśmy dzisiaj do 9. Leniwe śniadanko (uwielbiam soboty Teraz chwila odpoczynku z truskawkami i kawką. Później trzeba ogarnąć to i owo i jakiś obiad wrzucić na ruszt, a późnym popołudniem wybieramy się na rowery.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-06-14 o 14:27 |
||||
|
|
|
#1506 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Grunt to wygoda, w dobrze dobranym staniku MUSI byc wygodnie. Niektore brafitterki za mocno przykladaja wage do megascislego obwodu, ale one pozniej tego stanika nie noszaJa np mam ok 73 cm pod biustem, nosze 70 i tak jest najwygodniej. A kilka babek probowalo mi wcisnac 65 A 70 idealnie trzyma, i jest wygodne. Spore znaczenie ma tez budowa klatki piersiowej. Niektore kobiety maja tam wiecej tluszczyku, a niektore mniej. I obydwa typy inaczej odczuwaja mocniejsze scisniecie na zebrach. I nie chodzi o nadwage itd, tylko o inny rozklad tkanek ![]() Pamietam jak jeszcze w LO mialam tragiczne staniki i nienawidzilam jak mi sie tam wszystko pocilo teraz w ogole nie mam tego problemu. Komfort niesamowity.I stanik Panache Sport ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
Mam ochote tak usiasc i zjesc cala miche I robic koktajle |
||
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
76 pod biustem, w 101 a pochylona 108. Karnie kupiłam to 65 ale nie noszę bo sie dusze...
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2014-06-14 o 15:21 |
|
|
|
#1508 |
|
Wtajemniczenie
|
Eeeeej no co za malpa Cie mierzyla? Najwyzej 70 nos, po co sie meczyc.
Jak miseczki dobrze leza to moze nos z przedluzka obwodu? |
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
a ja siedze w domu u rodziców, oni pojechali na dni morza a ja sobie oglądam tv, pies leży wtulony
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Ja aktualnie (bo ostatnio spadło mi kilka cm) mam 101 w biuście i 78 pod biustem i też noszę 70H.
Wszystko też zależy od 'rozciągliwości' obwodu. Czasem założę w sklepiej 65 i w jednym mam drugie cycki pod pierwszymi tak mi się wpija w ciało, a w innym luz bluz. Najważniejsze to znaleźć złoty środek.
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Hej baby
ja niestety leżę w domu z koleżanką jelitowką ![]() Wysłane z mojego miniusia. |
|
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
ijaa, też mam 70H
|
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbowałaś pić miętę ?
|
|
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- [QUOTE=rybkaa90;46876585]Ja już umyłam okno i wstawiłam pranie Teraz siedzę i piję kawę. Czeka mnie jeszcze ścieranie kurzy, odkurzanie i mycie podłóg ![]() Naszła mnie refleksja przy kawie Dziewczyny jakiego mleka używacie do kawy? Ja kupuję takie małe z Lidla w kartoniku, ale mam wyrzuty sumienia bo ono ma milion procent tłuszczu Dużego w kartonie nie kupujemy, bo ono nie może długo stać, a dla nas dwoje to mleko tylko do kawy, ewentualnie raz na rok musli, naleśniki, jakieś cisto. Nie wyobrażam sobie kawy bez mleka. ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ------- My dajemy takie zwykłe z kartonu 2%. Są też kartony mniejsze tzn 0,5 l
|
|
#1521 |
|
zawsze mam racje
|
Mieta chyba w wielu zoladkowych sprawach pogarsza sprawe. Miete lubie jak sa upaly, dodaje do niej zielona herbate, herbate limonkowa (w ktorej pewnie glownie i tak jest jablko
) parze i chlodze.A na zoladek to juz bardziej rumianek, ale wiadomo przy grypie zoladkowej to cudow nie zdziala. Ja np wielbie rumiankowa herbate twinings
|
#1522 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W naszym domu nie ma tv i nie ma problemu
|
|||
|
|
|
#1523 |
|
zawsze mam racje
|
Ja sobie zycia nie wyobrazam bez telewizora juz
Tzn bez telewizji tak, bo nieeeeenawidze reklam(a jestem za leniwa, zeby nagrywac i przewijac) i po 2 nienawidze czegokolwiek z lektorem, ale bez telewizora to byloby mi zle.Ogladajac seriale na laptopie pewnie co chwile bym stopowala, bo cos tam, taki ze mnie niespokojny czlowiek Plus przydaje sie do cwiczen na orbitreku(chociaz przy energetycznej muzyce tez da rade)
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby któraś chciała to w Aldim będą od środy takie koszyczki do kosmetyków łazienkowych montowane na drążku rozporowym. Co prawda 99 zł ale dla nas super bo mamy całą łazienkę w kafelkach i nie chcemy próbować ich wiercić a kosmetyki stawiane na wannie utrudniają jej mycie
Aha i można ustawiać wysokość tych półeczek20140614_151544.jpg |
|
|
|
#1525 | ||
|
Niepoprawna optymistka :)
|
Cytat:
ochydaaaaCytat:
![]() witam się w sobotni wieczór nadrobiłam wszystko ! widzę, że temat jedzeniowy się przewijał na samo czytanie o tym głodna się zrobiłam i fryteczki w piekarniku już są i piwko z soczkiem obok ![]() u mnie pilotem rządzę ja bo Tż wiecej nie ma niż jest wiec on do tv obojętnie podchodzi ![]() wczoraj męczący dzień ale wieczorem z Tż byliśmy na randce |
||
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie byliście na randce? Czemu to nerwowo?
|
#1527 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam pytanie. Robilyscie kiedys kokosanki? Nie wiem co ztobilam nie tak. Po upieczeniu i wystudzeniu nie moglam ich oderwac od pergaminu. Czesc sie rozwalila :/
|
|
|
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to sprawa tej "mąki" ?
|
|
|
|
|
#1529 | |
|
Niepoprawna optymistka :)
|
Tż mnie wziął najpierw do kina bo dawno nie byliśmy a potem mieliśmy zarezerwowany stolik w restauracji a do tego czekał tam na mnie piękny bukiet kwiatów
nerwowo bo nam się auto zepsuło jak wczoraj wracaliśmy i trzeba było dziś lawetę zawołać, do mechanika oddać samochód. Na szczęscie zrobili nam od razu i do tego 400 zł nas ta "przyjemność" mechanikowa kosztowała Cytat:
![]() ostatnio mi bezy tak nie wyszły... przykleiły się wszystkie i nie chciały ruszyć ! nigdy więcej.... |
|
|
|
|
#1530 |
|
Zadomowienie
|
Wystarczająco Dobre Panie Domu
Nie uzywalam maki, tylko wiorki kokosowe. Troche masla rozpuszczonego z cukrem, wiorki, piana z bialek. Piekly sie w 180. Pyszne wyszly, ale porozwalaly sie.
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Moze to samo co u Ciebie z bezami sie stalo. Tylko co? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.

ale mam mały nie wymagający biust i nawet mi dobrze leżą. A jak mi się kiedys zdarzyło kupić droższy np z intimissimi to zawsze coś mi nie pasowało 

13.03.2008

) a od 17 rugby 
teraz w ogole nie mam tego problemu. Komfort niesamowity.