Lutówki 2017 ❤ cz. III - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-19, 12:57   #1501
justkonev
Zakorzenienie

Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. III

Cytat:
Napisane przez MartaMagda Pokaż wiadomość
Co z Was za Matki Polki, ja już tam byłam o 7:10!

Nie no żarcik

Just, kupiłaś sukienkę z króliczkiem indianką?
Kupiłam i z pandą też nie mogłam się oprzeć
justkonev jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-19, 12:59   #1502
mariea
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja jestem grzeczna nie wysyłaj mnie do wątkowego kąta
heh
wyobraziłam sobie taką karę: spadek na ostatnią pozycję na liście do końca dnia

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Napisane przez justkonev Pokaż wiadomość
Mi też się nie chciało, poszłam tak z głupia, nie sądziłam, że o 13 będzie jeszcze taki wybór
to super, że się tak nie rzucili !
jak ja byłam w sobotę wtedy co były ciuszki lupilu takie neutralne, to był szał, strasznie dużo ludu, a byłam niechlubnie już po 7 rano
mam wrażenie, że w tej ofercie dzisiejszej chyba dla dziewczynek był większy wybór słodkich ciuszków?
Stary 2016-09-19, 13:03   #1503
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam i z pandą też nie mogłam się oprzeć
Dla mnie sukienka z króliczkiem wygrywa

Dobrze, że mam już potwierdzoną płeć

Mariea, ja poprzednio byłam o 11:00 i to w bardzo małej miejscowości i jeszcze dostałam rozmiary, a dzisiaj w moim mieście byłam po 7:00 - ja i stadko emerytek
Stary 2016-09-19, 13:05   #1504
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __malaMi__ Pokaż wiadomość

daj namiar, zapisze sobie na poźniej
od tego sprzedawcy
http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=27465216
Cytat:
Napisane przez mariea Pokaż wiadomość
jeny nie strasz. ja noszę rozmiar butów 39/40, jakby mi spuchły nogi to musiałabym chyba się udać do sklepu dla nietypowych a potem lęk, że mi tak zostanie
mi w poprzedniej ciąży na szczęście nie spuchły nogi, tylko trochę palce u rąk więc wolałam zdjąć obrączkę.
Cytat:
Napisane przez karnataka Pokaż wiadomość
To jest nic, to tylko po połówkowych sie zmieniło. Znajomy w pracy całą ciąże nastawiał sie na córe. Wrócił po ojcowskim, każdy gratuluje babeczki a on -yyy okazało sie, że syn. I płowi sie teraz w różach różnych odcieni
A kobitka od której kupiłam paczke ciuchów miała miec parke, a po porodzie okazało sie ze dwóch chłopaków. Wiec połówkowe to jeszcze pół biedy
moja znajoma myślała całą ciążę że chłopak, a urodziła dziewczynkę. Więc takie błędy często się zdarzają
Cytat:
Właśnie wróciłam z Lidla. Dwie sukieneczki i 2pak bodziaków upolowałam Wszystko nieruszone, zapakowane
pokaż
Cytat:
Basiak89, MartaMagda szefowa zarządza
Basiak dziękujemy, że podzieliłaś się z nami informacją, jeśli którejś z dziewczyn się przyda to będzie super.

Wiadomo, że to dla chętnych. Jak ktoś się zainteresuje to na najbliższej wizycie warto zasięgnąc opinii lekarza prowadzącego ciążę
Na marginesie, ja nic dodatkowo nie badam, mi starcza tego co mi gin z endokrynologiem zlecają, już i tak jest tego pod samiusieńki sufit chciałabym żeby mi kiedyś zniknęła ta mała dziurka w zgięciu, która się od częstego pobierania krwi zrobiła heh
Dobrze szefowa pisze
Stary 2016-09-19, 13:06   #1505
mariea
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie sukienka z króliczkiem wygrywa

Dobrze, że mam już potwierdzoną płeć

Mariea, ja poprzednio byłam o 11:00 i to w bardzo małej miejscowości i jeszcze dostałam rozmiary, a dzisiaj w moim mieście byłam po 7:00 - ja i stadko emerytek
wiesz, ja byłam wtedy w lidlu w warszawskiej dzielnicy głównie zamieszkanej przez rodziny z dziećmi wiec pewnie dlatego był taki tłum, choć moje wprawne oko dostrzegło, że niektórzy na handelek kupowali
Stary 2016-09-19, 13:06   #1506
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Dzieki za dodanie Na pewno sie zglosze, juz sie nie moge doczekac, bo na razie mamy dziecko Schrodingera - chlopiec i dziewczyka jednoczesnie Ale chyba dla utrzymania feng shui na liscie powinna byc dziewczynka
Witaj
Cytat:

A skąd jestes? Patrz na olx bo na allegro to słabowato. Popatrz ten TFK bo on ma wszystko obok siebie. No niestety na okazje trzeba polowac, dlatego jak ten sie pojawił to już na nic nie patrzyłam ze za wczesnie. Ja bez ciśnienia szukałam bo czas jeszcze mamy.
Wielkopolska, patrzę co drugi dzień i słabo z ogłoszeniami.
Stary 2016-09-19, 13:11   #1507
Mojra87
Zadomowienie

Nie było mnie tu kilka dni i nie mogę Was od rana nadrobić

Cytat:
No i kupiłam tę sukienkę na rozmiar 62/68

Wysłałam dziś z samego rana tatę do lidla po tą sukienkę dla starszej córy

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
dobra panienki trzymac kciuki robie 1 raz w zyciu zurek... niespodzianka dla meza na rocznice... ja dostalam list milosny a on dostanie zurek... idealnie pokazuje jak rozni sie facet od kobiety

Żurek im kwaśniejszy tym lepszy i koniecznie z zakwasu, te z torebki mi osobiście nie smakują

Witam nową koleżankę
Gratuluję udanych wizyt i kciuki za te, które jeszcze dziś będą

Idę odgrzać bigos, bo na mielone nie mam dziś ochoty

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-09-19, 13:11   #1508
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olinekwroc Pokaż wiadomość
To mi właśnie uświadomiło, że nie ma co czekać za długo z L4. Za dużo wydatków maluszkowych na takie błędy finansowe w pracy
Teraz od czwartku wybieram się na 2tygodniowy urlop , a potem pociągnę jeszcze październik i raczej finito
ja ide od polowy pazdziernika. pozniej monco merytorycznie sie zaczyna + delegacje... 2 tygodnie i tak nie poszaleje wiec uwazam ze bedzie to przerost formy nad trescia

Cytat:

Mi też się nie chciało, poszłam tak z głupia, nie sądziłam, że o 13 będzie jeszcze taki wybór
ja od rana walcze zeby isc...zaraz jade do miasta, moze zajde... jedynie co to ratuje mnie ze chlopakowe rzeczy są brzydkie...
Stary 2016-09-19, 13:12   #1509
Escorpio
Zakorzenienie

Dziewczyny już 3 raz coś mnie łapie Bolą mnie zatoki, zaczyna boleć gardło i zimno mi się robi Już mam dosyć tego leczenia, bo nic nie można… Odmroziłam maliny, potem zjem mus truskawkowy. Wszystko co miałam przeznaczone na zimę chyba teraz wykorzystam…
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-19, 13:12   #1510
sQuaara
Zakorzenienie

dobra laski, jade na lemoniade z mezem, na wizyte i kolacja
nie stukac za duzo bo nie ogarne!
Stary 2016-09-19, 13:16   #1511
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Dziewczyny już 3 raz coś mnie łapie Bolą mnie zatoki, zaczyna boleć gardło i zimno mi się robi Już mam dosyć tego leczenia, bo nic nie można… Odmroziłam maliny, potem zjem mus truskawkowy. Wszystko co miałam przeznaczone na zimę chyba teraz wykorzystam…
A pijesz herbatę malinową z miodem? Jak możesz to jedz czosnek.

Inhalacje z majeranku też są pomocne.
Stary 2016-09-19, 13:17   #1512
sQuaara
Zakorzenienie

herbata z miodem to nic innego jak herbata z cukrem
w cieplym miod traci swoje wszystkie własciwosci
wode z miodem jesli juz !!
herbatke z cytryna zeby sie rozgrzewac
Stary 2016-09-19, 13:20   #1513
__malaMi__
Zadomowienie

a tak odnosnie tej poscieli to uświadomcie mnie - podoba mi się coś takiego jak silver kupiła, ale zastanawiam się na ile to jest przydatne od początku - bo ani kołderki, ani poduszki nie uzywa się na początku prawda? od kiedy tego się używa? wiec w sumie one lezą i czekają aż bobas podrośnie tak?

odnosnie płci - wiem, ze takie rzeczy się zdarzają, ale myslałam, ze te połówkowe to takie pewne już no i że akcje typu cała ciąże wiedzą o chłopcu, rodzi się dziewczynka czy tez odwrotnie to już nie w dzisiejszych czasach, przy dzisiejszym sprzęcie...

I jeszcze pytanko do Was - od kiedy lekarze podają Wam wagę dziecka, obwód brzuszka i te inne wymiary, bo ja nawet na genetycznym miałam chyba tylko ze 2 wymiary, nic o wadze

Cytat:

Ja też sobie daruje, choc jak czytam to w moim przypadku słusznym byłoby zbadac. Ale z drugiej strony nauczyłam sie nie wyszukiwac sobie chorób. Wystarczy mi tego co mam, a póki ciąża przebiega prawidłowo to nie bede sie niepotrzebnie nakrecac.
a w jakim przypadku byłoby warto zbadać?

Cytat:
heh
wyobraziłam sobie taką karę: spadek na ostatnią pozycję na liście do końca dnia

mi to pasi, w końcu nie byłabym na szarym końcu :brzyda l:
Stary 2016-09-19, 13:27   #1514
Opiumalfa
Zakorzenienie

Mała Mi - ja mialam robiony NIPT test to jest genetyczny test z krwi rowniez okreslajacy płeć dziecka. Pierwszy raz lekarz zobaczył płec tydzien przed tym badaniem, potem potwierdził. Dzisiaj siusiak nie odpadł to badanie jest w 99.9% dokładne.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-19, 13:29   #1515
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
A pijesz herbatę malinową z miodem? Jak możesz to jedz czosnek.

Inhalacje z majeranku też są pomocne.
Cytat:
Zapomniałam o miodzie… Dodaję go tylko do ciepłej herbaty/wody, żeby swoich wartości nie tracił.

Cytat:
odnosnie płci - wiem, ze takie rzeczy się zdarzają, ale myslałam, ze te połówkowe to takie pewne już no i że akcje typu cała ciąże wiedzą o chłopcu, rodzi się dziewczynka czy tez odwrotnie to już nie w dzisiejszych czasach, przy dzisiejszym sprzęcie...

I jeszcze pytanko do Was - od kiedy lekarze podają Wam wagę dziecka, obwód brzuszka i te inne wymiary, bo ja nawet na genetycznym miałam chyba tylko ze 2 wymiary, nic o wadze
Ponoć z rodzeniem się innych dzieci, niż miały być przez całą ciążę, to nie taka rzadka sprawa
Mi na wizycie w 17 tygodniu jeszcze lekarka nie podawała wagi. Idę za tydzień, może już poda.

A ja się zapytam o materac, bo w sumie jest ważniejszy niż łóżeczko. Jaki ma być? Lateksowy, piankowy, kokosowy? Widzę, że polecane są też takie 2w1, np. lateksowo-kokosowy i do któregoś miesiąca noworodek śpi na kokosowej części, a potem się materac obraca na drugą stronę.
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-19, 13:30   #1516
gapulinka
Wtajemniczenie

Cytat:
W takich wypadkach ratuje mnie czosnek. Na kanapkach a jak jest bardzo źle to koktajl - ciepłe mleko z miodem i czosnkiem bleh

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
gapulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-19, 13:33   #1517
karnataka
Raczkowanie

Cytat:
a tak odnosnie tej poscieli to uświadomcie mnie - podoba mi się coś takiego jak silver kupiła, ale zastanawiam się na ile to jest przydatne od początku - bo ani kołderki, ani poduszki nie uzywa się na początku prawda? od kiedy tego się używa? wiec w sumie one lezą i czekają aż bobas podrośnie tak?

a w jakim przypadku byłoby warto zbadać?

mi to pasi, w końcu nie byłabym na szarym końcu :brzyda l:
Ja pościeli na razie nie kupuje. I tak na poczatku sie nie korzysta, a to jednak dodatkowy wydatek ktory spokojnie mozna odlozyc na poźniej, albo na prezenty.
Co do tego badania, to najlepiej chyba byłoby dopytac lekarza. Ja mam problemy autoimmunologiczne wiec myślałam, że to może byc cos choc po czesci dla mnie ale doczytałam do końca i niestety. To sie opiera głównie na genetyce...

Edytowane przez karnataka
Czas edycji: 2016-09-19 o 13:36
karnataka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-19, 13:34   #1518
gapulinka
Wtajemniczenie

Cytat:

A ja się zapytam o materac, bo w sumie jest ważniejszy niż łóżeczko. Jaki ma być? Lateksowy, piankowy, kokosowy? Widzę, że polecane są też takie 2w1, np. lateksowo-kokosowy i do któregoś miesiąca noworodek śpi na kokosowej części, a potem się materac obraca na drugą stronę.
Dla mnie te materace to czarna magia. Ilekroć się w to zaglebialam to co rusz czytałam sprzeczne opinie. Oo i przypomniałas mi o tym odwróceniu materaca. Nooo to po 14 msc odwrócę 😂

gapulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-19, 13:35   #1519
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
pokaż
Proszę bardzo Wszystko na rozmiar 62/68
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: png Zrzut ekranu 2016-09-19 o 14.33.42.png (173,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: png Zrzut ekranu 2016-09-19 o 14.34.02.png (241,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: png Zrzut ekranu 2016-09-19 o 14.34.09.png (179,9 KB, 5 załadowań)
justkonev jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-09-19, 13:40   #1520
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:

Jak rozpuścisz w herbacie, która ma 60 stopni, to nie traci właściwości Ja zawsze zalewam i czekam aż przestygnie
Stary 2016-09-19, 13:44   #1521
Mojra87
Zadomowienie

Cytat:
Jak rozpuścisz w herbacie, która ma 60 stopni, to nie traci właściwości Ja zawsze zalewam i czekam aż przestygnie
Ja słyszałam, że ma być max 40 stopni a uwielbiam wrzącą herbatę, taką parzącą język
Stary 2016-09-19, 13:47   #1522
Fantazja_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Ja tez już po wizycie. Maluch tak sie wiercił ze nie dało sie serduszka usłyszeć ale wszytsko jest ok, hula i hasa. Z tym twardnieniem kazał mi sie oszczędzać i nie uprawiać sportów ale tez sie nie martwić za bardzo. Waga ciagle -2kg z przed ciąży. Za 3 tyg mam połówkowe.
super

Cytat:
Napisane przez minula Pokaż wiadomość
To u mojej sluchaczki, od 12 tyg miał być chlopiec. Każde USG potwierdzało chlopca. Urodziła się dziewczynka
Rodziła w maju więc nie tak dawno
ojjj lepiej, żeby u mojego małego siusiak pozostał siusiakiem. Już się nastawiłam na chłopca..... ale jakby się coś takiego wydarzyło mój maluszek zawsze będzie moim maluszkiem

Cytat:
Właśnie wróciłam z Lidla. Dwie sukieneczki i 2pak bodziaków upolowałam Wszystko nieruszone, zapakowane
uuuu ja byłam po 9 i też udało mi się łupy zgarnąć nieruszone baaa nawet były spodenki i jedna bluza z poprzedniej, sierpniowej promo. Ja kupiłam bodziaki (żółte - były w sekcji dla dziewczynek, ale wg mnie uniwersalne), dresik i spodnie sztruksowe
Fantazja_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-19, 13:52   #1523
mariea
Zakorzenienie

MałaMi, w 2 trymestrze dopiero o wadze lekarze mówią, wcześniej tylko crl...
sQuaara daj szybko znać jak wizyta

właśnie leczo (bez mięsa)mi się robi w garnku nie pamiętam która to mi smaka narobiła w zeszłym tygodniu
dodam,że super eko z własnych pomidorków mniami

Edytowane przez mariea
Czas edycji: 2016-09-19 o 13:58
mariea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-19, 13:54   #1524
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mojra87 Pokaż wiadomość
Ja słyszałam, że ma być max 40 stopni a uwielbiam wrzącą herbatę, taką parzącą język
Mi o 60 stopniach mówił kolega pszczelarz, że więcej być nie może, bo wtedy to jest właśnie herbata z cukrem.

Może 40 to jest optymalna temperatura?

Ja to piję i tak wszystko ciepławe, więc nie mam problemu z miodem
Stary 2016-09-19, 13:57   #1525
Mojra87
Zadomowienie

Cytat:
Mi o 60 stopniach mówił kolega pszczelarz, że więcej być nie może, bo wtedy to jest właśnie herbata z cukrem.

Może 40 to jest optymalna temperatura?

Ja to piję i tak wszystko ciepławe, więc nie mam problemu z miodem
Mnie też mówił kolega pszczelarz - mam nadzieję, że nie ten sam może faktycznie 40 stopni jest tak jak napisałaś optymalne a 60 maksymalne... Jak już mam pić coś z miodem, to jednak staram się pić letnie... a herbatkę - gorrrrrącą
Stary 2016-09-19, 14:01   #1526
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mam lemon jelly

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

trzymam i daj koniecznie znać po wizycie
Cytat:
Kciuki za wizytę i żeby ból głowy przeszedł
Dzięki dziewczyny, na ból musiałam tabsa zażyć

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Przywitam się w końcu i ja.

Wątek podczytuję od samego początku, ale z natury jestem strachliwa i postanowilam się nie ujawniać dopóki nie będzie trochę dalej. No i dzisiaj byłam na wizycie i już raczej do pracy nie wrócę Od miesiąca jestem na zwolnieniu, dzisiaj chciałam dostać zielone światło na powrót, ale jednak zostaję w domu.

Dziś 18+0. Termin na 20.02 (wg genetycznego na 18.02). Zobaczymy co będzie na połówkowym - mam za tydzien

Z informacji, w ktorych dyskutowałyscie: to moja pierwsza ciaza, ruchy czuje od 2 tygodni (jak na razie codziennie i w miare regularnie - dziecko ma uporzadkowany tryb dnia) Na razie jeszcze nic nie mam - tak zupelnie nic, ani ubranek, ani wyposazenia - kompletne zero, ale dzisiaj planuje nabyc pierwsza ksiazke i zrobic male zakupy na makaszce - to tak przy okazji kupowania prezentu dla kolezanki

I na pewno będę się teraz udzielać
Witaj!!

Cytat:
Napisane przez sonia_n Pokaż wiadomość
Nie tylko Ty ja nawet nie wiem jaki wózek chce bo jeszcze nic nie oglądaliśmy śni nie czytaliśmy tylko tyle co tu na wątku. Nie mam nawet pojęcia od czego zacząć ...

A co do butów zimowych to cos sie znajdzie. Mam uggsy i emu jakoś przetrwam

Rozłożyło mnie jakieś choróbsko i ide na 11 do lekarza po zwolnienie ;(

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zdrowiej!

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

kciuki za wizytę

W końcu zamówiłam taką pościel szaro-miętowa w sówki
W skład wchodzi poszewka na poduszkę, kołderkę, ochraniacz i zamówiliśmy jeszcze organizer z kieszonkami.
Bardzo ładne, dziękuję za kciuki!

Cytat:
Napisane przez keepsmil3 Pokaż wiadomość
Dzien dobry, ja dzisiaj 19+0, właśnie wróciłam z wizyty i dowiedziałam się, że 4 kg przytylam od ostatniej wizyty, czyli w 4 tyg. Łacznie już 8kg. Jak mi to położna powiedziała, to aż mi sie ręce zaczęły trząść. Moja gin co prawda mówiła, że mam się niczym nie przejmować, bo brzuch urósł i woda sie zbiera (obraczki juz nie noszę), ale ja juz przed ciąża miałam parę kg za dużo i boje się, że będę w lutym wyglądać jak wieloryb. Od dzisiaj zero ulegania jakimkolwiek zachciankom.
Przez to cała radosc z wizyty prysła

Maluszek ułożył się grzbietowo, więc buźki nawet nie zobaczyłam dzisiaj, ale za to siusiak cały czas na swoim miejscu.

Ty się wagą tak nie przejmuj!

Cytat:
Napisane przez ydzia Pokaż wiadomość
Gratuluję wizyty my mamy dzisiaj moze w końcu się dowiemy co to za ktosiek rośnie w brzuszku ja to jestem ciakawa jak nasze czekoladowe szeście zareaguje na malenstwo i jego wszystkie sprzęty
Ps . trzymajcie kciuki za wizytę

Kciuki są!

Cytat:
Imbir dawaj jeszcze do herbaty, i sok malinowy jak masz.

Po wizycie jestem, u okruszka wszystko dobrze, dostałam dalej l4. Nadal nie przytyłam co mnie bardzo cieszy bo mam spory nadmiar. No i mogę ciuszki na dziewczynkę kupować!! Będzie córeczka!
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-19, 14:03   #1527
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mojra87 Pokaż wiadomość
Mnie też mówił kolega pszczelarz - mam nadzieję, że nie ten sam może faktycznie 40 stopni jest tak jak napisałaś optymalne a 60 maksymalne... Jak już mam pić coś z miodem, to jednak staram się pić letnie... a herbatkę - gorrrrrącą
Hahaha, jak dokładnie z tym miodem jest to nie wiem, ale fakt ja też piję letnie (z tym, że ja wszystko letnie piję)
Stary 2016-09-19, 14:03   #1528
mariea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość

Po wizycie jestem, u okruszka wszystko dobrze, dostałam dalej l4. Nadal nie przytyłam co mnie bardzo cieszy bo mam spory nadmiar. No i mogę ciuszki na dziewczynkę kupować!! Będzie córeczka!
gratuluję małej księżniczki! wpiszę na pierwszej stronie
Stary 2016-09-19, 14:05   #1529
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny, na ból musiałam tabsa zażyć
Też mi się zdarza, ale wiem, że dla dziecka będzie gorsze jak taki ból głowy zmieni się w migrenę i zacznę wymiotować.

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:

Gratuluję córeczki
Stary 2016-09-19, 14:08   #1530
Fantazja_
Zakorzenienie

Gratulacje Laurka
Fantazja_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości