Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-24, 23:41   #1531
yerba
Raczkowanie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Tarantulku, na pewno wybralas dobrze A jeśli nie, to zawsze mozna zmienic decyzje, np po pierwszym roku to nie tragedia Tragedia, to nie spróbować! I studiowac niezgodnie z zainteresowaniami.

slodkich snow Śpioszki hihihi
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 00:02   #1532
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Co u mnie słychac? Nic dobrego ,w skrocie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=281351
skąd ja to znam

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

hej laleczki,

wrocilam niedawno z myjni umyc moje ''stare''' autko bo ktos ma zaraz wpasc ogladac.szybko bo dopiero dalam wczoraj ogloszenie.
no to może się szybciutko sprzeda

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość

Kurcze, wiecie, to bardzo fajny kolega, ale kolega. Nic więcej i to się nie zmieni.

A czy przystojny? nie moj typ, ze tak powiem
to dobrze ze z Twojego punktu widzenia sprawa jest jasna

Cytat:

Przechodzę do najwazniejszego wydarzenia dnia Spotkanie z promotorem odbylo się(!) i przebieglo pomyslnie. Chociaz 2 godziny to zdeczka sporo . W kazdym razie moja praca rozwija się dobrze , ale jeszcze mam przed soba sporo roboty . mam jednak zapewnienie, ze termin obrony zalezy tylko ode mnie, on nie bedzie przedluzal sprawy . Mysle ze w miesiac powinnam dac rade, jesli moj obecny zapał nie minie .
noooo, nie taki diabeł straszny na pewno pójdzie Ci świetnie pisanie i już niedługo będziesz panią magister

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
Dziekuje za odzewWłasnie chyba juz podjełam decyzje-pojde na biologie-troche ryzykowna bo niby w NT mam juz tylko wysłac jeden dokument a z Krakowem troche wiecej zamieszania jest bo musze najpierw zabrac dokumenty z NT i zawiezc do KRk no i nie wiadomo czy mi przydziela akademik...ale coś czuję ze gdybym nie spróbowała isc na biologie to bym tego załowała potem....przeciez jak mi się czasem nie spodoba to zawsze moge zmienic kierunek, albo zrezygnowac...pozatym do domu z Krakowa mam godzinę drogi to znowu nie tak daleko
Dzwoniłam do dziekanatu dowiedziec się o akademiki-podobno do 10 pazdziernika mozna składac podania a potem beda rozpatrywac więc mam nazieje ze mi przydzielą gdzies blisko mojego wydziału i ze bede happyTroche się boje-nowego srodowiska, to czy się zaklimatyzuje...ale w koncu do odwaznych swiat nalezy.
trzymam kciuki żeby się wszystko udało załatwić a co do klimatyzowania się to na pewno się zaaklimatyzujesz

Cytat:
Tarantulku, na pewno wybralas dobrze A jeśli nie, to zawsze mozna zmienic decyzje, np po pierwszym roku to nie tragedia Tragedia, to nie spróbować! I studiowac niezgodnie z zainteresowaniami.
dokładnie

Deszcz pada i pada i dzwoni mi w okno a jutro muszę wcześnie wstać w miarę bo mają panowie elektrycy coś robić u mnie z licznikiem tak więc zaraz spać idę

miłych snów

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 07:20   #1533
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Tarantulku - najwazniejsze to,to, abyć robiła to, co naprawdę lubisz. Jeste,m tegożywym przykładem Zdawałam WOS na maturze,miała byc europeistyka i co? Studiuje farmacje (studium) i zarok lub 2lata zdaje maturę z bioli i chemii. Mieszkam ok. 700km od domu... i nie żałuję niczego

Kochane.. wczoraj miałam masakrę. Pojechałam do teściowej i nagle... niedobrze mi, ból brzucha (okres miałam), uczucie zimna.. wymioty. Przyjechał TŻ z pracy i pojechalismy do swojego domu..ale..droga do domu była katorgą. Cemno przed oczami, myślałam, ze zemdleję, zaczęłam płakać, bo tak się fatalnie czułam... Miałam wrażenie, ze idziemy z 8 godzin... W końcu wylądowałam w lozku i zaczęłam całasię trząść. TŻ chciał już mnie do szpitala wieźć, ale.. zasnęłam i po 15 minutavch już się lepiej czułam! Pozniej herbatka itp i co? Dzisiaj już jest o wiele lepiej. Chociaz wiem,ze w nocy miałam jeszcze gorączkę, ale jeśli teraz nie mam to aphi - mogę śmigać na zajęcia ^^
Podziwiam TŻ-a. Tak się mną opiekował, taki dobry był Ahh

No i śmigam za chwilę do szkoły ;D
Wczoraj przyszła paczka z Anglii od znajomej i.. przysłała mi cudowne buty Takie prezencicho, a w buty nawciskane czekoladek angielskich ;D Wariatka ;D

Kurcze, tak się staram podczytywać, no, ale cóż... Nie zawsze mam czas;(

Miłego dnia bombleki ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 08:30   #1534
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

Kochane.. wczoraj miałam masakrę. Pojechałam do teściowej i nagle... niedobrze mi, ból brzucha (okres miałam), uczucie zimna.. wymioty. Przyjechał TŻ z pracy i pojechalismy do swojego domu..ale..droga do domu była katorgą. Cemno przed oczami, myślałam, ze zemdleję, zaczęłam płakać, bo tak się fatalnie czułam... Miałam wrażenie, ze idziemy z 8 godzin... W końcu wylądowałam w lozku i zaczęłam całasię trząść. TŻ chciał już mnie do szpitala wieźć, ale.. zasnęłam i po 15 minutavch już się lepiej czułam! Pozniej herbatka itp i co? Dzisiaj już jest o wiele lepiej. Chociaz wiem,ze w nocy miałam jeszcze gorączkę, ale jeśli teraz nie mam to aphi - mogę śmigać na zajęcia ^^
współczuję nieźle się musiałaś wystraszyć obyś się dziś już lepiej czuła

Dzień dobry Kochane

ale jestem niewyspana pogoda okropna, ogólnie bym najchętniej z powrotem wróciła do łóżka pouczę się trochę a później ide załatwić jedną sprawę dla mamy

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-09-25, 11:23   #1535
asiek14
Zakorzenienie

ekhem wstyd, wstyd, wstyd. przydałaby się emotka z biciem samej siebie.
dla każdej, która mnie jeszcze pamięta. mogą być nawet dwie

chyba wreszcie wróciłam no chyba, ze kwiatki to za mało, żeby Was przebłagać
??

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 13:06   #1536
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość

??
oooo, a kogo my tu widzimy
osobiście mały bacik i czuję się przebłagana

witaj Aśku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-09-25, 15:13   #1537
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:

??
hej

wizaz dalej muli
wróciłam z krk,musiałam zawiezc odwołanie w sprawie tego akademika co mi go nie przyznali..jednak mili studenci z samorządu powiedzieli ze nie ma szans abym go nie dostalawiec czekam,

szaro buro i ponuro...

Gdzie Agness i Baby?
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-25, 15:53   #1538
asiek14
Zakorzenienie

ok, ponieważ nie ma szans, żebym tyle postów nadrobiła to przyznawać mi się tu, która studiuje albo będzie od tego roku studiować w Krakowie ;D
bo Orzeszek pisze o akademiku - czyli Ciebie mogę policzyć?
Tarantulek w tym roku, czy w przyszłym?

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2008-09-25, 16:13   #1539
yerba
Raczkowanie

Nefre - ależ się pewnie wystraszysłaś, ale mam nadzieję, że przeszło Ci całkowicie

Lolcia - przeczytalam dzis Twój wątek. Bardzo mi przykro, faktycznie sytuacja ciężka, ale mi się wydaje, że może jej przejdzie. Może ma jakąś "fazę". Fakt, to niedojrzałe, tak się nie robi, ale ludzie czasem zachowują się dziwacznie, nawet sami nie zdają sobie z tego sprawy. Nie wiem jak to wytlumaczyc, po prostu niektorzy czasem maja takie humorki. Nie zwracaj na nią uwagi, jak jej przejdzie to się sama zgłosi, a jak nie, to już jej problem, jej strata.

U mnie dziś sloneczko i prawie lato ;-) Ja zalatwilam sprawę na uczelni - dowiedzialam się jak to jest z tym przedluzaniem obrony i napisalam stosowne podanie, zdobylam nawet podpis promotora . Niestety nie zdazylam juz zlozyc tego podania w dziekanacie, ale moze jutro lub w poniedzialek wybiorę się wlasnie w tym celu ;-)

A teraz chyba się poloze na 2 godzinki, bo jestem troszkę niewyspana, a wieczorkiem szykuje się male wyjscie w cudnym, babskim gronie Tylko takie sloneczko za oknem, aż żal spać....
Stary 2008-09-25, 16:41   #1540
agness51
Zakorzenienie

Witam,jestem

Beznadzieja u mnie - jeśli chodzi o oceny... nawet jak się uczę,to mi nie idzie ... a wczoraj to się obżarłam z TŻ-tem hot-dog,szejk mały waniliowy,coś tam słodkiego,u lalalala się dziwić,że schudnąć nie mogę ... dobrze,że to na noc nie było...

No a dzisiaj,właśnie wróciłam z zakupów,zaraz się biorę za lekturkę niestety no a jeszcze chwilę odpocznę ...

Miłego dnia .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 17:15   #1541
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
ok, ponieważ nie ma szans, żebym tyle postów nadrobiła to przyznawać mi się tu, która studiuje albo będzie od tego roku studiować w Krakowie ;D
tak,studentka krakowska
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 18:29   #1542
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Tarantulku - najwazniejsze to,to, abyć robiła to, co naprawdę lubisz. Jeste,m tegożywym przykładem Zdawałam WOS na maturze,miała byc europeistyka i co? Studiuje farmacje (studium) i zarok lub 2lata zdaje maturę z bioli i chemii. Mieszkam ok. 700km od domu... i nie żałuję niczego

No i śmigam za chwilę do szkoły ;D
Wczoraj przyszła paczka z Anglii od znajomej i.. przysłała mi cudowne buty Takie prezencicho, a w buty nawciskane czekoladek angielskich ;D Wariatka ;D

Kurcze, tak się staram podczytywać, no, ale cóż... Nie zawsze mam czas;(

Miłego dnia bombleki ;*

Ojjjj dobrze ze się wszystko dobrze skonczyło-az ten okresCiekawe co to za buty-jakbys mogła to wklej zdj

Cytat:

??
wstydz się niedobra!Tak długo Cie nie było-masz tu bata-
Cytat:
w tym

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
tak,studentka krakowska
jo tyz:P

Cytat:

slodkich snow Śpioszki hihihi
Dziękuje Wam za wsparcie

Cytat:
dzien dobry,

uciekam juz do pracy,pochwale sie tylko szybko ze mam autko!! kupilam sliczna ciemnozielona alfe romeo 147..srebrne felgi,super wyposazenie,2litry silnik i 152km... przy tej cenie paliwa to raczej nie najlepszy zakup ale nie moglam sie powstrzymac..TZ mowi,ze jak bedzie za duzo palila to zawsze moge srzedac wiec sie nie martwieale mowie wam-rakieta
nie bede nia jezdzila do poniedzialku niestety bo chce oddac do sprawdzenia na weekend i musze w swoim aucie paliwo wyjezdzic zanim sprzedam..

zycze milego dzionkaodezwe sie na lunchu

oooooo teraz dopiero doczytałam ze kupiłas bryke

No wiec ja byłam dziś w Nowym Targu-wziełam papiery, potem poszłam się spotkac z kolezankąA jutro jadę złozyc do Krakowa dokumenty, tylko musze jeszcze dokonac wpłaty za legitymacje i indeks i zostane studentka Biologii!!aaaaallleee jjjjaaajjja!
jeszcze zeby mi tylko akadmik przydzielili jakis fajny i nie daleko wydziału to bedzie dobrze;D

Materyjo!!Czuję się lekkko przerazona ale i podekscytowana zarazem

I jeszcze raz dziękuje Wam stokrotki za porady i wsparcie

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 18:50   #1543
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
no to może się szybciutko sprzeda
miłych snów
dzis rano sprzedany!szok!w sobote odbieraja i juz wpacili zaliczke dzis

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witam,jestem

Beznadzieja u mnie - jeśli chodzi o oceny... nawet jak się uczę,to mi nie idzie ... a wczoraj to się obżarłam z TŻ-tem hot-dog,szejk mały waniliowy,coś tam słodkiego,u lalalala się dziwić,że schudnąć nie mogę ... dobrze,że to na noc nie było...
.
ten McDonald to ja znam z autopsjijak ide z TZtem to zawsze wezme lody albo malego waniliowego shake'a i potem sie tak samo dziwie,ze nie moge schudnac a tak na marginesie to ty chyba nie musisz chudnac o ile pamietam ze zdjec? jakbys mogla to wrzuc mi cosik na agolek@poczta.fm prosze

Cytat:
superancko!ciesze sie razem z Toba i szczerze gratuluje!

hej laleczki,

wrocilam dzis z pracy tak zmeczona,ze szok..normlanie zasypiam teraz na sofie..nie chce za bardzo drzemac teraz bo potem nie zasne..

posufruje troche i ogladne Prison Break,jescze 2 odcinki mam

milego wieczorka
Stary 2008-09-25, 20:18   #1544
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
tak,studentka krakowska
Cytat:
wstydz się niedobra!Tak długo Cie nie było-masz tu bata-

w tym
no to w takim razie jak już się zadomowicie obowiązkowe spotkanie w jakiejś miłej kawiarence?
a za nieobecność jeszcze raz się kajam

jutro wracam do szkoły (nie było mnie cztery dni - przeziębiłam się na wyjeździe integracyjnym) i już czuję jak wstępują we mnie nowe siły nienawidzę siedzieć bezczynnie w domu, wczoraj prawie chodziłam po ścianach

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2008-09-25, 23:23   #1545
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
wróciłam z krk,musiałam zawiezc odwołanie w sprawie tego akademika co mi go nie przyznali..jednak mili studenci z samorządu powiedzieli ze nie ma szans abym go nie dostalawiec czekam,
no to całe ich szczęście ze zamierzają Cię przyjąć
Cytat:

U mnie dziś sloneczko i prawie lato ;-) Ja zalatwilam sprawę na uczelni - dowiedzialam się jak to jest z tym przedluzaniem obrony i napisalam stosowne podanie, zdobylam nawet podpis promotora . Niestety nie zdazylam juz zlozyc tego podania w dziekanacie, ale moze jutro lub w poniedzialek wybiorę się wlasnie w tym celu ;-)
a kiedy będziesz wiedzieć kiedy konkretnie obrona?
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

a czemuż Tysię odchudzasz? trochę słodkości jeszcze nikomu nie zaszkodziło

Cytat:

No wiec ja byłam dziś w Nowym Targu-wziełam papiery, potem poszłam się spotkac z kolezankąA jutro jadę złozyc do Krakowa dokumenty, tylko musze jeszcze dokonac wpłaty za legitymacje i indeks i zostane studentka Biologii!!aaaaallleee jjjjaaajjja!
jeszcze zeby mi tylko akadmik przydzielili jakis fajny i nie daleko wydziału to bedzie dobrze;D
super że juz się na 100% zdecydowałaś mam nadzieję ze Ci się studiowanie spodoba

Cytat:
dzis rano sprzedany!szok!w sobote odbieraja i juz wpacili zaliczke dzis
super

Cytat:

jutro wracam do szkoły (nie było mnie cztery dni - przeziębiłam się na wyjeździe integracyjnym) i już czuję jak wstępują we mnie nowe siły nienawidzę siedzieć bezczynnie w domu, wczoraj prawie chodziłam po ścianach
widze ze masz tak samo jak ja

No i znowu jestem u rodziców wyjeżdżają jutro na weekend więc będę domu pilnować (moje "ulubione" zajęcie ). W prawdzie mam co robić (nauka, pisanie pracy ) ale i tak mam nadzieję ze TŻ mi będzie rozrywek dostarczał Musimy się nabyc ze sobą bo jak się zacznie rok akademicki to nastąpi powrót do spotkań raz w tygodniu

cały dzień mi się spać chcialo a teraz mi sie odechciało powizażuję jeszcze trochę

a Wam życze miłych snów

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-09-25, 23:26   #1546
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

ja tylko napiszę, że złapałam focha bo się wyprodukowałam a wizaż zmulił i wywaliło, więc obrażam się na dodawanie długich wiadomości... kolejny raz już upewniam się, żeby najpierw pisać wiadomości w notatniku

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-26, 01:05   #1547
yerba
Raczkowanie

Cytat:

bardzo dobra i naturalna oznaka

Cytat:

ten McDonald to ja znam z autopsjijak ide z TZtem to zawsze wezme lody albo malego waniliowego shake'a i potem sie tak samo dziwie,ze nie moge schudnac a tak na marginesie to ty chyba nie musisz chudnac o ile pamietam ze zdjec? jakbys mogla to wrzuc mi cosik na agolek@poczta.fm prosze

Agness nie musi się odchudzac, ale i Ty Agolku tak samo nie musisz

Cytat:

a kiedy będziesz wiedzieć kiedy konkretnie obrona?
no wiec z tym moim promotorem to jest tak, ze on nie wyznacza z gory terminow, tylko jak sie napisze i poprawi wg jego wskazowek (czesto gesto kilkakrotne poprawki, naprawde upierdliwy jest ), to skladasz prace i tydzien pozniej jest obrona. On nie widzi problemu w takim "naglym" zwolywaniu komisji. Tak juz ma . Wczesniej jak mi sie nie chcialo pisac, to bylo to dla mnie wygodne , ale teraz przydal by sie bacik. No ale nic, w podaniu napisalam prosbe o przesuniecie terminu do konca pazdziernika, co oznacza, ze powinnam w tym czasie zlozyc prace w dziekanacie. Mam nadzieje, ze tak sie stanie, zwlaszcza, ze zapisalam sie na studia podyplomowe i niebawem zaczynam zajecia . (tryb zaoczny ofkors, ale zawsze to nadal studia ).

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
ja tylko napiszę, że złapałam focha bo się wyprodukowałam a wizaż zmulił i wywaliło, więc obrażam się na dodawanie długich wiadomości... kolejny raz już upewniam się, żeby najpierw pisać wiadomości w notatniku
oj ten wizaz, cos psoci ostatnio... Ja robie ctrl A i ctrl C jak juz sie wiecej naprodukuje, zeby faktycznie nie miec takich niespodzianek .

Wlasnie wrocilam z imprezki, fajnie bylo, ale troche nie moj dzien dzis byl, zeby w tym tloku dobrze sie czuc. Mimo wszystko piwko i parkiet zaliczone, mozna polozyc sie spac z poczuciem dobrze spelnionego obowiązku . [Wszak nadal jestem studentką, nadal obowiązują mnie studenckie czwartki ]
Stary 2008-09-26, 08:00   #1548
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Tusz się skończył w drukarce

Mam problem. Nie mam dla promotora nic co by się nadawało do pokazania Sądzicie, że mini i szpilki rozwiążą sprawę

Oj nie mam zamiaru aż tak się powięcać Lecę do ksera

Miłego dnia
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-26, 08:08   #1549
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
No i znowu jestem u rodziców wyjeżdżają jutro na weekend więc będę domu pilnować (moje "ulubione" zajęcie ).
no domyslam sie ja tez uwielbialam takie zostawanie w domu.... imprezki...
W prawdzie mam co robić (nauka, pisanie pracy )spokojnie, nie uciekna

ale i tak mam nadzieję ze TŻ mi będzie rozrywek dostarczał Musimy się nabyc ze sobą bo jak się zacznie rok akademicki to nastąpi powrót do spotkań raz w tygodniu no to bawcie sie dobrze poki mozecieale nie za dobrze
Cytat:
ja mialam tak samo przedwczoraj, napisalam sie jak glupia i zniklo

dzien dobry wszystkim,

juz piatek?ciezko uwierzyc,dopiero wrocilam a tu juz tydzien minal.. no ale nic,piatek jest zawsze super

jakie plany na weekend macie? milego dnia!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-26, 10:53   #1550
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
a to Wizaż niedobry

Cytat:

no wiec z tym moim promotorem to jest tak, ze on nie wyznacza z gory terminow, tylko jak sie napisze i poprawi wg jego wskazowek (czesto gesto kilkakrotne poprawki, naprawde upierdliwy jest ), to skladasz prace i tydzien pozniej jest obrona. On nie widzi problemu w takim "naglym" zwolywaniu komisji. Tak juz ma . Wczesniej jak mi sie nie chcialo pisac, to bylo to dla mnie wygodne , ale teraz przydal by sie bacik. No ale nic, w podaniu napisalam prosbe o przesuniecie terminu do konca pazdziernika, co oznacza, ze powinnam w tym czasie zlozyc prace w dziekanacie. Mam nadzieje, ze tak sie stanie, zwlaszcza, ze zapisalam sie na studia podyplomowe i niebawem zaczynam zajecia . (tryb zaoczny ofkors, ale zawsze to nadal studia ).
zawsze to jakiś termin ostateczny się pojawił a co do studiów podyplomowych to ja też będę robić na pewno, już się powoli rozglądam

Cytat:

Wlasnie wrocilam z imprezki, fajnie bylo, ale troche nie moj dzien dzis byl, zeby w tym tloku dobrze sie czuc. Mimo wszystko piwko i parkiet zaliczone, mozna polozyc sie spac z poczuciem dobrze spelnionego obowiązku . [Wszak nadal jestem studentką, nadal obowiązują mnie studenckie czwartki ]
słusznie, popieram

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Mam problem. Nie mam dla promotora nic co by się nadawało do pokazania Sądzicie, że mini i szpilki rozwiążą sprawę

moim zdaniem powinny wystarczyć

Cytat:

jakie plany na weekend macie? milego dnia!
ja żadnych siedzenie w domu i użeranie sie z dziadkiem

ale zaspałam a miałam wstać bardzo wcześnie no ale nic, zbieram sie i jadę na kontrolę do gina, a później na jakieś zakupy spożywcze

zapomniałam ładowarki do telefonu, moja mama wzięła swoja na ten weekend(a zawsze od niej pożyczam jak tu jestem) a telefon już mi pada musze od kogoś pożyczyć... ale nie wiem od kogo

miłego dnia Dziewczynki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-09-26, 11:07   #1551
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

ja żadnych siedzenie w domu i użeranie sie z dziadkiem ciesz sie tym uzeraniem kochana ja juz nie mam zadnego dziadka ani babci i wiele bym teraz dala zeby sie ''pouzerac''

zapomniałam ładowarki do telefonu, moja mama wzięła swoja na ten weekend(a zawsze od niej pożyczam jak tu jestem) a telefon już mi pada musze od kogoś pożyczyć... ale nie wiem od kogo
hmm tez nie znam nikogo kto mieszka kolo ciebie

a ja pracuje, tzn nie za ciezko jak ale mam sporo do roboty ogolnie

gdzie wy sie podziewacie wszystkie??

milego dnia!
Stary 2008-09-26, 11:23   #1552
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

ciesz sie tym uzeraniem kochana ja juz nie mam zadnego dziadka ani babci i wiele bym teraz dala zeby sie ''pouzerac''

no właśnie ja też tak każdemu mówię ale niestety TEGO mojego dziadka, nota bene ostatniego z wszystkich Babć i Dziadków których miałam, nawet nie lubię, nie mówiąc już o jakiś głębszych uczuciach.. po prostu go nie trawię, wiec niestety nici z cieszenia się... takie życie brutalne, ze moja kochana Babcia zmarła jak miała 67 lat zaledwie a dziadek ma już ponad 80 i nadal jest w świetnej pijackiej formie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-09-26, 11:40   #1553
yerba
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Tusz się skończył w drukarce

Oj nie mam zamiaru aż tak się powięcać Lecę do ksera

Miłego dnia
Podejrzewam, że sprawę załatwił by ładny uśmiech Cały zeszły rok się uśmiechałam

Cytat:
a to Wizaż niedobry

zawsze to jakiś termin ostateczny się pojawił a co do studiów podyplomowych to ja też będę robić na pewno, już się powoli rozglądam

słusznie, popieram

tych podyplomowych to jest taki wybór, że naprawde jest w czym przebierać

Cytat:
hmm tez nie znam nikogo kto mieszka kolo ciebie

a ja pracuje, tzn nie za ciezko jak ale mam sporo do roboty ogolnie

gdzie wy sie podziewacie wszystkie??

milego dnia!
jesli o mnie chodzi to spalam

Ale powoli chyba bede sie zbierac, pare rzeczy zalatwic na miescie. Raczej nic naukowego dzis nie planuje, bo nie czuje zeby to byl dobry pomysl

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-26, 13:40   #1554
anniaa

Cały czas jestem chora wczoraj źle sie czułam, kolezanka z ławki mnie jeszcze bardziej zaraziła i nie ciekawie jest. dzisiaj pisałam spr z chemi zobaczymy jak mi poszło. od 4.00 rano nie spie. nadaje sie dzisiaj tylko do łózeczka pod kocyk. jutro sie odezwie i poczytam co u was

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-26, 15:04   #1555
yerba
Raczkowanie

Aniu, kuruj się!
Stary 2008-09-26, 16:23   #1556
asiek14
Zakorzenienie

ja się powoli zbieram na imprezę klasową xDD a w niedzielę znowu %%, bo kumpela dostała się na studia magisterskie i stawia
miłego wieczoru

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2008-09-26, 16:40   #1557
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

tych podyplomowych to jest taki wybór, że naprawde jest w czym przebierać
wiem właśnie i nie mogę się zdecydować co mi się najbardziej przyda najchętniej to bym kilka kierunków jeszcze zrobiła

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Cały czas jestem chora wczoraj źle sie czułam, kolezanka z ławki mnie jeszcze bardziej zaraziła i nie ciekawie jest. dzisiaj pisałam spr z chemi zobaczymy jak mi poszło. od 4.00 rano nie spie. nadaje sie dzisiaj tylko do łózeczka pod kocyk. jutro sie odezwie i poczytam co u was
zdrowiej

Cytat:
ja się powoli zbieram na imprezę klasową xDD a w niedzielę znowu %%, bo kumpela dostała się na studia magisterskie i stawia
miłego wieczoru
haha, no łaaadnie imprezuj, imprezuj

"Jedyne" 3 godziny u gina spędziłam, taka kolejka była - bezcenne ale wszystko okej jest no i mam z głowy na 4 miesiace zjadłam obiad i idę ogarnąć się trochę bo niedługo TŻ przybywa

udanego wieczorku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-26, 18:45   #1558
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość

bidokukuruj się!

Cytat:
wiem właśnie i nie mogę się zdecydować co mi się najbardziej przyda najchętniej to bym kilka kierunków jeszcze zrobiła

zdrowiej

haha, no łaaadnie imprezuj, imprezuj

"Jedyne" 3 godziny u gina spędziłam, taka kolejka była - bezcenne ale wszystko okej jest no i mam z głowy na 4 miesiace zjadłam obiad i idę ogarnąć się trochę bo niedługo TŻ przybywa

udanego wieczorku
łooo matko 3 godzinyale grunt ze wszystko ok

Cytat:
hahahahahmi się tez nieraz tak robi

Cytat:
no to w takim razie jak już się zadomowicie obowiązkowe spotkanie w jakiejś miłej kawiarence?
a za nieobecność jeszcze raz się kajam
yes yes yes-obowiazkowo

Cytat:

super że juz się na 100% zdecydowałaś mam nadzieję ze Ci się studiowanie spodoba

ja też

Byłam dziś w Krakowie doskładac dokumenty-jedna baba w dziekanacie to jakas wredota ale za to facecika maja fajnego
Normalne myslałam ze wykituje dzis w busie-chyba się moja choroba lokomocyjna odezwała-ciągło mnie na wymioty, słabo mi było tak ze ledwo miałam siłe rozpiac zamek w kurtce i blado zielona podobno byłam-jednak dojezdzanie to nie dla mnie...chociaz jak sie w liceum na wagary jezdziło do KRK to mi jakos nic nie było

Zjadłam przed chwila obiada teraz pojde posiedziec przed TV

Miłego wieczorka dziabongi

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-26, 18:53   #1559
anniaa

Cytat:
Aniu, kuruj się!
Cytat:
miłego wieczoru
oo to widze ze imprezowy weekend masz :d
Cytat:
zdrowiej

udanego wieczorku
3 godz ales cierpliwa jestes to ja 30 min w kolejce nie umiem wytrzymac :P
Cytat:

Byłam dziś w Krakowie doskładac dokumenty-jedna baba w dziekanacie to jakas wredota ale za to facecika maja fajnego
Normalne myslałam ze wykituje dzis w busie-chyba się moja choroba lokomocyjna odezwała-ciągło mnie na wymioty, słabo mi było tak ze ledwo miałam siłe rozpiac zamek w kurtce i blado zielona podobno byłam-jednak dojezdzanie to nie dla mnie...chociaz jak sie w liceum na wagary jezdziło do KRK to mi jakos nic nie było
o czyli zdecydowałas sie na biologie ? widocznie za kazdym razem jak chodziłas na wagary tak sie cieszyłas ze twoj organizm o tym zapominał

Mama kupiła jakies specyfiki na przeziebienie tylko choc by to pomogło narazie goraczka mnie nie opuszcza ani inne objawy.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-26, 19:12   #1560
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Byłam dziś w Krakowie doskładac dokumenty-jedna baba w dziekanacie to jakas wredota
Standard

Co się zabiorę za pisanie posta to wizaż pada

Zaliczenie mam. Obyło się bez mini i szpilek Niestety nie zaliczyli mi praktyk, powiedzmy, że to moja wina Yerba uśmiechałam się cały czas
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości