![]() |
#1531 |
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Tarantulku, na pewno wybralas dobrze
![]() ![]() slodkich snow Śpioszki hihihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1532 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Deszcz pada i pada i dzwoni mi w okno ![]() ![]() ![]() miłych snów ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1533 |
Zakorzenienie
|
Tarantulku - najwazniejsze to,to, abyć robiła to, co naprawdę lubisz. Jeste,m tegożywym przykładem
![]() ![]() Kochane.. wczoraj miałam masakrę. Pojechałam do teściowej i nagle... niedobrze mi, ból brzucha (okres miałam), uczucie zimna.. wymioty ![]() Podziwiam TŻ-a. Tak się mną opiekował, taki dobry był ![]() ![]() No i śmigam za chwilę do szkoły ;D Wczoraj przyszła paczka z Anglii od znajomej i.. przysłała mi cudowne buty ![]() Kurcze, tak się staram podczytywać, no, ale cóż... Nie zawsze mam czas;( Miłego dnia bombleki ;*
#1534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzień dobry Kochane ![]() ale jestem niewyspana ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1535 |
Zakorzenienie
|
ekhem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chyba wreszcie wróciłam ![]() ![]() ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() osobiście mały bacik ![]() ![]() witaj Aśku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wizaz dalej muli ![]() wróciłam z krk,musiałam zawiezc odwołanie w sprawie tego akademika co mi go nie przyznali..jednak mili studenci z samorządu powiedzieli ze nie ma szans abym go nie dostala ![]() szaro buro i ponuro... Gdzie Agness i Baby? ![]()
![]() |
#1538 |
Zakorzenienie
|
ok, ponieważ nie ma szans, żebym tyle postów nadrobiła to przyznawać mi się tu, która studiuje albo będzie od tego roku studiować w Krakowie ;D
![]() bo Orzeszek pisze o akademiku - czyli Ciebie mogę policzyć? Tarantulek w tym roku, czy w przyszłym? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Raczkowanie
|
Nefre - ależ się pewnie wystraszysłaś, ale mam nadzieję, że przeszło Ci całkowicie
![]() Lolcia - przeczytalam dzis Twój wątek. Bardzo mi przykro, faktycznie sytuacja ciężka, ale mi się wydaje, że może jej przejdzie. Może ma jakąś "fazę". Fakt, to niedojrzałe, tak się nie robi, ale ludzie czasem zachowują się dziwacznie, nawet sami nie zdają sobie z tego sprawy. Nie wiem jak to wytlumaczyc, po prostu niektorzy czasem maja takie humorki. Nie zwracaj na nią uwagi, jak jej przejdzie to się sama zgłosi, a jak nie, to już jej problem, jej strata. U mnie dziś sloneczko i prawie lato ;-) Ja zalatwilam sprawę na uczelni - dowiedzialam się jak to jest z tym przedluzaniem obrony i napisalam stosowne podanie, zdobylam nawet podpis promotora ![]() A teraz chyba się poloze na 2 godzinki, bo jestem troszkę niewyspana, a wieczorkiem szykuje się male wyjscie w cudnym, babskim gronie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1540 |
Zakorzenienie
|
Witam,jestem
![]() Beznadzieja u mnie - jeśli chodzi o oceny... nawet jak się uczę,to mi nie idzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No a dzisiaj,właśnie wróciłam z zakupów,zaraz się biorę za lekturkę niestety ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1542 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ojjjj dobrze ze się wszystko dobrze skonczyło-az ten okres ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jo tyz:P Cytat:
![]() Cytat:
oooooo teraz dopiero doczytałam ze kupiłas bryke ![]() No wiec ja byłam dziś w Nowym Targu-wziełam papiery, potem poszłam się spotkac z kolezanką ![]() ![]() jeszcze zeby mi tylko akadmik przydzielili jakis fajny i nie daleko wydziału to bedzie dobrze;D Materyjo!!Czuję się lekkko przerazona ale i podekscytowana zarazem ![]() I jeszcze raz dziękuje Wam stokrotki za porady i wsparcie ![]()
![]() |
#1543 | |
Wtajemniczenie
|
dzis rano sprzedany!szok!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() superancko!ciesze sie razem z Toba i szczerze gratuluje! ![]() hej laleczki, wrocilam dzis z pracy tak zmeczona,ze szok..normlanie zasypiam teraz na sofie..nie chce za bardzo drzemac teraz bo potem nie zasne.. posufruje troche i ogladne Prison Break,jescze 2 odcinki mam ![]() milego wieczorka ![]()
![]() |
#1544 |
Zakorzenienie
|
no to w takim razie jak już się zadomowicie obowiązkowe spotkanie w jakiejś miłej kawiarence?
![]() a za nieobecność jeszcze raz się kajam ![]() jutro wracam do szkoły (nie było mnie cztery dni - przeziębiłam się na wyjeździe integracyjnym) i już czuję jak wstępują we mnie nowe siły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1545 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i znowu jestem u rodziców ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cały dzień mi się spać chcialo a teraz mi sie odechciało ![]() ![]() a Wam życze miłych snów ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1546 |
Zakorzenienie
|
ja tylko napiszę, że złapałam focha bo się wyprodukowałam a wizaż zmulił i wywaliło, więc obrażam się na dodawanie długich wiadomości... kolejny raz już upewniam się, żeby najpierw pisać wiadomości w notatniku
![]()
#1547 | ||
Raczkowanie
|
bardzo dobra i naturalna oznaka
![]() Cytat:
Agness nie musi się odchudzac, ale i Ty Agolku tak samo nie musisz ![]() no wiec z tym moim promotorem to jest tak, ze on nie wyznacza z gory terminow, tylko jak sie napisze i poprawi wg jego wskazowek (czesto gesto kilkakrotne poprawki, naprawde upierdliwy jest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wlasnie wrocilam z imprezki, fajnie bylo, ale troche nie moj dzien dzis byl, zeby w tym tloku dobrze sie czuc. Mimo wszystko piwko i parkiet zaliczone, mozna polozyc sie spac z poczuciem dobrze spelnionego obowiązku ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1548 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Mam problem. Nie mam dla promotora nic co by się nadawało do pokazania ![]() ![]() Oj nie mam zamiaru aż tak się powięcać ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1549 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dzien dobry wszystkim, juz piatek?ciezko uwierzyc,dopiero wrocilam a tu juz tydzien minal.. ![]() ![]() jakie plany na weekend macie? ![]()
![]() |
#1550 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja żadnych ![]() ![]() ale zaspałam ![]() ![]() ![]() zapomniałam ładowarki do telefonu, moja mama wzięła swoja na ten weekend(a zawsze od niej pożyczam jak tu jestem) a telefon już mi pada ![]() ![]() miłego dnia Dziewczynki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1551 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja pracuje, tzn nie za ciezko jak ![]() ![]() gdzie wy sie podziewacie wszystkie?? ![]() milego dnia!
![]() |
#1552 |
Zakorzenienie
|
ciesz sie tym uzeraniem kochana
![]() no właśnie ja też tak każdemu mówię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1553 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale powoli chyba bede sie zbierac, pare rzeczy zalatwic na miescie. Raczej nic naukowego dzis nie planuje, bo nie czuje zeby to byl dobry pomysl ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1554 |
♥
|
Cały czas jestem chora
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Raczkowanie
|
Aniu, kuruj się!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Zakorzenienie
|
ja się powoli zbieram na imprezę klasową
![]() ![]() miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1557 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() "Jedyne" 3 godziny u gina spędziłam, taka kolejka była - bezcenne ![]() ![]() ![]() udanego wieczorku ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1558 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
bidoku ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja też ![]() Byłam dziś w Krakowie doskładac dokumenty-jedna baba w dziekanacie to jakas wredota ale za to facecika maja fajnego ![]() Normalne myslałam ze wykituje dzis w busie-chyba się moja choroba lokomocyjna odezwała-ciągło mnie na wymioty, słabo mi było tak ze ledwo miałam siłe rozpiac zamek w kurtce i blado zielona podobno byłam-jednak dojezdzanie to nie dla mnie...chociaz jak sie w liceum na wagary jezdziło do KRK to mi jakos nic nie było ![]() Zjadłam przed chwila obiad ![]() ![]() Miłego wieczorka dziabongi ![]() ![]()
![]() |
#1559 | |||
♥
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mama kupiła jakies specyfiki na przeziebienie tylko choc by to pomogło narazie goraczka mnie nie opuszcza ani inne objawy. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1560 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Co się zabiorę za pisanie posta to wizaż pada ![]() Zaliczenie mam. Obyło się bez mini i szpilek ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.