|
|
#1501 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Agolku wygladalas bajecznie
![]()
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
i widziałam jakiś smaczny torcik tez ![]() 1listopad-mexico?podróz poslubna?
|
#1503 |
|
Wtajemniczenie
|
Agolku
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#1504 |
|
♥
|
Witam. troche mnie nie było na wizazu (Ostatnio nas odwiedziłeś 2008-08-27 o 13:32 ).
Szkoła sie zaczeła, duzo nauki ale daje sobie rade. Jakos w tym roku zmotywowałam sie do nauki. Tż nie wiedziałam od konca sierpnia . jest chory, jest w londynie.Nie wiem jak to sie wszystko ułozy ,cały czas sie o niego boje . nie jest to jednak temat na ogólny. Co do mojej sylwetki bo to jednak forum dietetyka. od 5 dni wziełam znow sie za siebie , ćwiczenia pozwalaja mi sie "wyrzyc". tym bardziej to pomaga mi niz siedzenie i płakanie. Dzisiaj do szkoły nie poszłam wczoraj jak wstałam o 5.00 rano to do szkoły ze szkoły do domu inny plecak na siłownie wróciłam poszłam z mama do sklepu wróciłam pojechałam z mama i bratem po nowy telefon dla mnie . Ciesze sie z zakupu nowego telefon juz od dawna chciałam nowy. PO takim dniu byłam zmeczona pomijajac fakt ze w ten dzień poszłam do szkoły z goraczka. Postaram sie poczytac co u was. |
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1506 |
|
♥
|
miło , że ktos o mnie jeszcze pamięta
|
|
|
|
#1507 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba kazda dziewczyna slicznie wyglada w pieknej sukni...senkju Cytat:
![]() dziekuje Ci bardzo hej laleczki, zjadlo mi poprzedniego posta wiec krotko pisze w razie w.. dzien mi mija spokojnie, w pracy goraco na maxa a nie moge znowu otworzyc okna bo jedna laska ubrana jak na plaze i jej ciagle zimno ![]() jade po autko dzis,na weeknd je oddam do sprawdzenia,mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.. milego popoludnia
|
|
#1508 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
hej dziewuszki ;*
Cytat:
Jeszcze mam wakacje toteż pracuje dosc czesto, niedlugo zaczna sie zajecia i sila rzeczy bede pracowala rzadziej Aczkolwiek poki co planuje tam przychodzic rowniez w ciagu roku - zarabiam z kazdym miesiacem wiecej, a teraz nie ma tam duzo pracy bo ruchu mniejszy takze moge tam spokojnie nawet sie uczyc w razie potrzeby![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przynajmniej wie czego chce i co mu sie nie podoba,to plus![]() Cytat:
Nalezy Ci sie, przy tylu stresach ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Taka podroz musi byc wspaniala ![]() A i jeszcze w kwestii fotek - dołączam do grona Zachwyconych Nimi Plotkar ![]() Cytat:
![]() Bonjour tak w ogole ![]() Wstalam dzis pozno, ale niewyspana. Jakos tak goraco mi bylo w nocy i w ogole źle. Bolą mnie nogi i ręcę to chyba od stojącej pracy i dźwigania. Będzie trzeba pomyslec o kilku dniach wolnego dla regeneracji, choc z drugiej strony poki moge chcialabym pracowac jak najwiecej zeby zbierac pieniążki ![]() W tym tygodniu pracuje glownie wieczorami, ale to dobrze ![]() Na dworzu zimno i brzydko, jesien w pelni...ale staram sie nie dac chandrze... ![]() wlasnie tak teraz siedze przed kompem i patrze na moj brzuch - marszczy sie, zaniedbany. Musze wziac sie chyba za jakies cwiczenia zeby odzyskal krzepę. Ale jestem tak zmęczona, ze brak mi zapału troche ![]() No nic, najblizsze 3godziny poswiecam na relaks zeby do pracy pojsc w miare wypoczeta ![]() Buziaki, milego dnia
|
|
#1509 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jest tu któraś dobra z angielskiego i mogłaby mi pomóc w napisaniu listu z angielskiego? Letter of complain ?
|
|
#1510 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
cieszę się ze jesteś jakbyś chciała się wygadać to wiesz... ![]() Cytat:
jak widzę te suknie bezy, 8-piętrowe torty weselne to doceniam to jak ktoś wybiera prostotę i elegancję ![]() Cytat:
udało się Cytat:
Dziś z okazji wycieczki na uczelnię nie mogłam spać do 10.30 w sumie dobrze, bo marnuję tyle czasu na spanie ze szok (ale cóż poradzę ze lubię ). Załatwiłam wszystko, czyli zdobyłam bardzo trudne do zdobycia wpisy, złożyłam podanie o przedłużenie sesji, byłam w bibliotece i na zakupach spożywczych Zaraz jakiś obiad zrobię, a później może prace popiszę... miał TŻ do mnie przyjechać ale coś mówi że ma dużo pracy więc nie wiem czy w końcu przyjedzie czy nie... mam nadzieję że tak ![]() miłego popołudnia
|
|||||
|
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wizażu nie odrabiamy prac domowych Jest masa portali, gdzie możesz znaleźć takie gotowce albo schematy takiego listu. Na pewno też przerabiałaś to w szkole, więc wystarczy się zmobilizować ... i list gotowy![]() Witaj Aniu po długaśniej przerwie Ewuś a po co składasz podanie o przedłużenie Ja mam konsultacje z promotorem dopiero w piątek, a indeksy podobno do końca tygodnia trzeba złożyć Może też powinnam sobie przedłużyć![]() Madame_apple miłej pracy Oby Ci ten czas szybko zleciał
|
|
|
|
|
#1512 |
|
Rozeznanie
|
Heeeeeeeelpp!!!!!!!!
![]() Własnie sie dowiedziałam ze mnie przyjeli na biologie stosowana na UR w Krakowie i jeszcze do PPWSZ w Nowym Targu na turystyke i rekreacje! nie wiem co robic teraz!!!!!!!!heelp ![]() Bo tak: z jednej str wole na biologie bo to Krakow i w ogole a z drugiej str boje się ze sobie nie poradze tam bo tam matma jest i ze mnie wyrzuca noi jeszcze nie mam gdzie mieszkac teraz-ciekawe czy maja wolne miejsca w akademikach... a z drugiej strony ten nowy targ..tam był dojezdzała z domu -codziennie 40 minut a potem jesszcze poł godziny trzeba isc do szkoły....oooooo mamuniu co robic!!!!!!!![]() ![]() Kurcze ja mam zawsze tak ze jaks ie nic nie dzieje to sie nic nie dzieje a jak sie dzieje to wszystko naraz! ![]() aaaaa chciałam sie Was zapytac o zdanie tak niesmiało??ja iwm ze to moja decyzja ale ale wiecie....co myslicie? ![]() PS sorki ze tak chaotycznie pisze
|
#1513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a że ja mam ostatnie zaliczenie we wtorek a mój promotor będzie na uczelni dopiero po 6 października więc byłam zmuszona przedłużyć Cytat:
bo tak prawde mówiąc to taką turystykę możesz sobie zrobić podypolomowo, albo na jakimś kursie a biologię to już nie bardzo ![]() Ale, jeśli nie masz mieszkania to możesz mieć BARDZO duży problem... wiec na Twoim miejscu najpierw bym sie dowiedziałą czy mam jakieś szanse na mieszkanie w Krk (np czy są miejsca w akademikach) a później dopiero się zastanawiała
|
||
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Mercy jeśli rezygnujesz z jakiegoś kierunku mimo, że chcesz go studiować a boisz się, że sobie nie poradzisz, albo że za dużo nauki Cię czeka to dla mnie to jest za przeproszeniem głupota
Po pierwsze jeśli człowiek chce to wszystkiego jest się w stanie nauczyć. Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to od Ciebie więcej pracy i zaangażowania Oczywiście fajnie by było przejść przez studia lekko i bez wysiłku, ale pamiętaj, że po studiach trzeba będzie się usamodzielnić, znaleźć pracę itd. więc najlepiej wykorzystać ten czas studiowania najlepiej jak tylko można, żeby przygotować się do tego dorosłego życia. Pomyśl co chcesz robić po studiach, jaka praca by Cię satysfakcjonowała, gdzie widzisz siebie po tych 5 latach i jak już będziesz wiedziała co chcesz robić, zastanów się który kierunek Ci to bardziej umożliwi. Jeśli nadal nie wiesz wybierz ten, do którego czujesz większą sympatię - w końcu jak masz już się uczyć to z przyjemnością![]() Nie napisze Ci który kierunek wybrać, bo to Ty powinnaś wiedzieć najlepiej. Ja żadnego z tych dwóch bym nie wybrała. Ewuś dzięki
|
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Agolku piękne zdjęcia Mercy pomyśl co Cię bardziej intesuje, przejrzyj na stronach uczelni jakie przedmioty będziesz mieć- moim zdaniem ważne, żeby się uczyć tego co choć trochę lubisz i sprawia Ci mniejszą lub większą przyjemność, inaczej jest ciężko na dłuższą metę ![]() w sobotę zdałam przełożony egzamin |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1516 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
faajnie ci...a ja wlasnie uciekam do domu,wyrobilam sie z praca i juz jestem na biezaco ![]() zagadam pozniej, milego wieczorka!
|
|
#1517 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No własnei ja nie umiem sie zdecydowac z pośrod tych dwoch(przydałoby się coś 3 troche boje się tej matematyki na biologii tylko... tylko kurcze najbardziej mnie martwi ze nie miałabym akademika, mieszkania a czas nagli.....mam taka cicha nadzieje ze zadzwoni taka pani-kolezanka mamy bo dzis miała dzwonic i moja mama np:zacznie gadac ze się dostałam do krk tylko nie mam gdzie mieszkac, a ona powie: taak?ale u nas jest wolny pokoj Ech.....marzenia:r olleyes:Ale podobno u niej kiedys moja kuzynka mieszkała więc.....tak sobie cicho myslę....![]() No i jeszcze mi szkoda-bo gdybym chodziła do Nowego Targu mogłabym się czesciej widywac z moja dobrą kolezanka.....no ale wiem ze tym się akurat nie powinnam kierować.
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Aniu - Chyba za dużo poćwiczyłam,bo w głowie mi się kręci... ![]() zaraz biorę się za biologię .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1519 |
|
Raczkowanie
|
padnięta...
jutro trzymajcie kciuki za moje od wieków przekładane spotkanie z promotorem. Po pierwsze - żeby się odbyło, po drugie - żeby przebiegło pomyślnie..... ![]() Dziewczyny, mam... hmmm wielbiciela? Kolega z wakacji, mieszka daleeeeeeeeeeeko, codziennie dostaję od niego sms'y, ale ostatnio dość jednoznaczne To tak tylko w ramach "zwierzenia-marudzenia" Dobrej nocy
|
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
yerba - <pokazuje paluchem> enenenenene femme fatale enenenenene ;D
Wyszykowałam TŻ-a do pracy i zaraz śmigam do szkoły Tzn o 9 ;D Muszę coś zjeść i się zrobić i takie tam ^^ Szkoła jak szkoła - nauki dużo Ale, ze lubię chemię i biolę (w końcu odkryłam to co lubię![]() Na szczęście deklaracje w sprawie matury można składać do 7 lutego, więc zobaczę jak przelecę z materiałem to wtedy się pomyśli czy zdaję w tym czy w następnym roku ![]() Kochane co do spraw iście deietycznych - olałam sprawę. Nie mam czasu w 100% zdrowo jeść (chociaz się staram) a o ćwiczeniach nie ma mowy =='Doba musiałaby mieć 28 godzin ;/ I jeszcze okres dzisiaj dostałam i taka marudna jestem, ze szok ;( Miłego dnia kochane ;*
|
#1521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uciekam juz do pracy,pochwale sie tylko szybko ze mam autko!! kupilam sliczna ciemnozielona alfe romeo 147..srebrne felgi,super wyposazenie,2litry silnik i 152km... przy tej cenie paliwa to raczej nie najlepszy zakup ale nie moglam sie powstrzymac..TZ mowi,ze jak bedzie za duzo palila to zawsze moge srzedac wiec sie nie martwie ale mowie wam-rakieta nie bede nia jezdzila do poniedzialku niestety bo chce oddac do sprawdzenia na weekend i musze w swoim aucie paliwo wyjezdzic zanim sprzedam.. zycze milego dzionka
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Yerba
![]() ![]() Agolku też mi się marzy ostatnio jakieś autko OMG napisanie dziś posta graniczy z cudem |
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
mam to samo
ale teraz juz cos lepiej
|
|
#1524 |
|
♥
|
Witam
dziekuje za miłe przywitanie , jestescie kochane Ewus postram sie napsiac do ciebie pw w weekend ![]() Agolku slicznie wygladałas na weselu , dopiero teraz zobaczyłam zdjecia ![]() Tarantulek ja bym wybrała biologie ![]() Spaza gratuluje zdania egzaminu ![]() Agus na mnie dzisiaj czeka biologia oj uwazaj z cwiczeniami. oo Nefre dobry wybór : biologia i chemia zdawac na maturze heh . troche nie potrzebnie zdawałas ten wok ? nie lepiej było odrazu zdawac bio i chemie ? Orzeszek i Milka: ja miałam przed chwila problemy z logowaniem Dzisiaj pobudka o 5.30 głowa mnie bolała rozpalona byłam i powtarzałam sobie dize bo miałam miec dzisiaj spr , poszłam na 1 lekcje patrze a tu odwołane fajnie wróciłam sie do domu po czym znowu poszłam na busa w szkole matma ,fiza - nie ma spr bo mamy wspolnie lekcje a miało byc osobne ale jeden nauczyciel wyjechał na wycieczke i poszłam do domu bo nie dałam rady. Jutro obojetnie jak bede sie czuła musze isc do szkoły bo mam spr z po i spr z bio a w piatek spr z chemi . ah |
|
|
|
#1525 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() heh postaram się w najblizszych tygodniach o jakas przerwe dla regeneracji chyba ![]() Cytat:
Z prestizowo-naukowego pktu widzenia wybralabym biologie. Uczelnia w Krakowie ma z pewnoscia lepszy poziom. Gorzej z mieszkaniem. Pierwsza sprawa - zorientuj sie czy daloby sie zalatwic akademik/stancje. Trzymam kciuki zebys byla zadowolona z podjetej decyzji no i gratuluje,ze sie dostalas ![]() Cytat:
A co u Ciebie tak w ogole?![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A przystojny chociaz, fajny?;> Cytat:
dobrze, ze jest nas wiecej :PCytat:
![]() Cytat:
trzymaj sie ![]() Ech. czuje sie zniszczona. Nogi bolą, paznokcie i rece zrujnowane, cera brzydka i wlosy w nieladzie. Musze w przyszlym tygodniu cos ze soba zrobic chocby mnie to mialo kosztowac sporą częsc pensji. Trzeba sie upodobnic do ludzi i zrelaksowac bo nie czuje sie jak kobieta tylko jak jakis czarnoroboczy^^ A poza tym wreszcie mamy zlota polska jesien, jest cudnie, od razu bardziej chce sie zyc ![]() Buzka i milego dnia kochane
|
|
#1526 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
z koleżankami bywa różnie, a wykształcenie zostaje Cytat:
Cytat:
a jak Ty się zapatrujesz na tą znajomość? Cytat:
Cytat:
![]() w ogóle muli dziś strasznie ![]() to czekam Cytat:
mam nadzieję ze jutro lepiej się poczujesz Wczoraj trochę popracowałam, później przyjechał TŻ i spędziliśmy bardzo miły wieczór myślałam że będzie gorzej, ale jakoś to przetrwałam TŻ kupił sobie 2 bluzy a ja koszulkę dobrze ze sklepów z męską odzieżą nie jest tak dużo jak z damską ^^ Niedługo powinna Siss przyjechać i idziemy się zapisać na angielski na nowy semestr, trzeba się kształcić językowo ![]() edit: Jabłuszko - zazdroszczę złotej jesieni u mnie standardowo leje ![]() miłego popołudnia Skarby
|
||||||||
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Agolku piękne zdjęcia,cudowna panna młoda,przystojny pan młody
![]() Co u mnie słychac? Nic dobrego ,w skrocie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=281351
|
#1528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nawet nie bylam na grzybach w tym roku a tak strasznie lubie chodzic..u mnie pogoda tez nie najgorsza akurat wiec nie marudze bo jak nie pada to juz jest ok dla mnie ![]() dziekuj Lolciu ![]() hej laleczki, wrocilam niedawno z myjni umyc moje ''stare''' autko bo ktos ma zaraz wpasc ogladac.szybko bo dopiero dalam wczoraj ogloszenie. ![]() strasznie sie czuje zmeczona jakos, jak juz sobie pojda to sie wykapie i bedziemy ogladac z TZ nowe odcinki Prison Break ponoc fajne.milego wieczorka i kolorwych snow
|
|
#1529 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A czy przystojny? nie moj typ, ze tak powiem ![]() Przechodzę do najwazniejszego wydarzenia dnia Spotkanie z promotorem odbylo się(!) i przebieglo pomyslnie. Chociaz 2 godziny to zdeczka sporo . W kazdym razie moja praca rozwija się dobrze , ale jeszcze mam przed soba sporo roboty . mam jednak zapewnienie, ze termin obrony zalezy tylko ode mnie, on nie bedzie przedluzal sprawy . Mysle ze w miesiac powinnam dac rade, jesli moj obecny zapał nie minie .
|
||
|
|
|
#1530 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje za odzew
![]() Dzwoniłam do dziekanatu dowiedziec się o akademiki-podobno do 10 pazdziernika mozna składac podania a potem beda rozpatrywac więc mam nazieje ze mi przydzielą gdzies blisko mojego wydziału i ze bede happy ![]() Jutro muszę jechac do Nowego Targu odebrac papiery:/ Mam nadzieje ze to dobra decyzja i ze mi się nie odmieni ![]() Lolcia-napisałam Ci pw
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.

wszystko idealnie.. ten torcik taki mały i uroczy, sala świetna
chyba kazda dziewczyna slicznie wyglada w pieknej sukni...

jakbyś chciała się wygadać to wiesz...
). Załatwiłam wszystko, czyli zdobyłam bardzo trudne do zdobycia wpisy, złożyłam podanie o przedłużenie sesji, byłam w bibliotece i na zakupach spożywczych