|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Hopea - zamówienie
Ojjj sorki, wyleciało mi! Idę grzebać.
I nie wiem czy wiesz ale na FB trwa zbiórka pudełek [na wośpowym] albo na pudełka. Wysłałabym Ci Bostony 16,5 na 16,5 ale napisz ile potrzeba; z 5 mogę posłać, wraz z sercami. Cytat:
Jeśli się nie zbierze, to ja coś dobiorę i będzie 100. Dziewczęta kochane, prośba taka, by nie odejmować sobie już rzeczy z rabatem - chyba że macie nóż na gardle, ale to poinformujcie o tym w wątku, by niespodzianki przy składaniu zamówienia nie było, wtedy jeszce ktoś zdąży za Was dobrać
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2012-12-10 o 11:46 |
|
|
|
|
|
#1532 |
|
Wtajemniczenie
|
trochę pogmerałam w moich ilościach, nie odejmowałam tego z rabatem, raczej dodałam. - znaczy więcej w drutach, mniej w biglach.
i na koniec zdziwko, że więcej wyszło kosztowo ![]() ok. zamawiam, tak jak teraz stoi. trudno, najwyżej się zapożyczę.
|
|
#1533 |
|
Zadomowienie
|
Na chwilę obecną wycofałam się z łańcuszka J/FAG070V. Jeśli okazałoby się, że brakuje 1m do rabatu to bardzo chętnie go przygarnę z powrotem.
|
|
|
|
|
#1534 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przepraszam, już poprawiam i dziękuję ![]() Ma być miękka 0,4 była tylko 930 a chciałam 999 stąd dziwadło w opisie, link był w porządku. Edytowane przez snice Czas edycji: 2012-12-10 o 22:24 |
|
|
|
|
|
#1535 |
|
Wtajemniczenie
|
Snice, ja blachy z hopei nie miałam, ale mam od zelimchana często i głowy sobie uciąć nie dam, ale blacha 999 zawsze jest miękka... A jak wyżarzysz to już w ogóle, jak plastelina
Więc nawet jeśli jest opisywana jako twarda, to ja bym to odczytywała jako "tak twarda jak się da", ale w to, że twarda 999 jest twardsza od miękkiej 930 to nie uwierzę Innymi słowy jakbym chciała miękką blachę 999, a widziałabym ją opisaną jako twardą, to i tak bym brała, bo z moich doświadczeń 999 zawsze jest, bardziej lub mniej, miękka, jak to czyste srebro. Ale nie chcę Cię w razie czego na manowce sprowadzić ![]() Ja będę tę 999 brać, więc w razie czego powiem Ci po fakcie, jaka jest
|
|
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy te zamowienie już szlo, bo jest namieszane - tak mi się wydaje. jakźle widzę, niech mnie ktoś oświeci plisss
mianowicie nie ma 930 blachy miękkiej tylko twarda. stad ja sobie taśmę przypisalam. ale nie podoba mi się że ona teraz 0,5... można jakoś to uregulować zależy mi na 930 - 0,4 jak za późno to trudno... |
|
|
|
|
#1537 |
|
Wtajemniczenie
|
Daguś - nie, jeszcze nie zamawiałam i nie zamykałam tabelki - będę miała na to chwilę dopiero woeczrem, bo teraz muszę popakować paczki dla Klientów, żeby wyszły jeszcze dziś, z potem załatwić kureirów.
Jeśli możesz, odkręć w tabelce tak, żeby było Ci dobrze, a jeśli nie, to ja na to wieczorkiem zerknę i odkręcę
|
|
|
|
|
#1538 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale tam jest tylko taśma 999 0,4 grubości, to to samo co po prostu blacha??? Widzę że ta 930 to też taśma, to jeśli nie masz nic przeciwko to jednak zmienię na 0,4 999 tasmę, ok? A gdyby się przy zamówieniu okazało się że nie ma 999 to bardzo poproszę 0,4 930 miękką. Przepraszam za motanie z tą pozycją
Edytowane przez snice Czas edycji: 2012-12-11 o 18:41 |
|
|
|
|
|
#1539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1540 |
|
Raczkowanie
|
Daguś dopisałam 930, bo zmieniłam od razu tamtą
Tylko nie wiem czy chciałaś twardą czy miekką? Dopisałam obie
Edytowane przez snice Czas edycji: 2012-12-11 o 22:59 |
|
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
Czy zamówienie już złożone?
Jeśli nie - czy jest ktoś chętny na spinki do mankietów? O, te: KLIK ? Właśnie ze zgrozą odkryłam, że zostały mi tylko 2 pary... Cena przed rabatem, to 30,94 zł za parę; a z rabatem: 23,22 zł za parę. Trzeba byłoby wziąć 15 par, żeby był rabat - ja jestem chętna na 8 par. Szukam więc chętnej [chętnych] na pozostałe 7 par.
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2012-12-12 o 00:31 |
|
|
|
|
#1543 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze nie składałam, chciałam najpierw upewnić się, że wszystko dobrze jest po tych kombinacjach z blachą
Snice, Daguś - teraz jest tak jak Wam pasuje? Macie wpisane to, co trzeba? ![]() A blacha 930 0,4 - w końcu nikt jej nie chce, tak? Czy ktoś się zapomniał wpisać? Dajcie znać, to zamówię jak najprędzej ![]() I reszta dziewczyn - też sobie zajrzyjcie, czy wszystko Wam się zgadza, ok? Sprzeciwy przyjmuję do południa lub popołudnia najdalej Tabelka jest zablokowana, bo będę musiała sprawdzić formuły czy dobrze hulają, więc jeśli coś trzeba zmienić, to piszcie tu ![]() Nagaly - wpisałam te spinki i wpisałam Ci 8 par, a sobie 7, żeby był ten rabat W razie, gdyby był ktoś jeszcze na nie chętny, mogę wziąć mniej
|
|
|
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez dagus_gd Czas edycji: 2012-12-12 o 08:30 |
|
|
|
|
|
#1545 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz już nikt nic nie zmieni, bo do tabelki chwilowo mam dostęp tylko ja
Czyli tak jak jest, jest ok, można brać No to ok
|
|
|
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1547 |
|
Wtajemniczenie
|
Mari, nie wpisałam przesyłki- oczywiście PP dla mnie i dolicz to, co wiszę za przesyłkę ze ŚK bo wyszło tam więcej (Skidi mi pisała)
|
|
|
|
|
#1548 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
albo mniej jak Tobie są potrzebne
|
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Raczkowanie
|
Mari, kiedy Ci przelać kaskę?
|
|
|
|
|
#1550 |
|
Rozeznanie
|
Czy dane do przelewu są wysyłane do każdego na maila?
|
|
|
#1551 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1552 |
|
Wtajemniczenie
|
Porozsyłałam dane do wpłaty mailem i przez PW, jak się mailem nie dało
Kto nie dostał, niechaj woła Lianna, tolinka, iwogg, Sun - Wam nie wysyłałam, bo Wy macie na stówę, ale jak jednak przesłać to też krzyczcie ![]() Killa - my się rozliczymy już jak przyjedziesz, bez sensu przelewać tam i nazad
|
|
|
|
|
#1553 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale mój plan, żeby przyjechać w czwartek albo piątek jest ok... znaczy nie masz nic ważniejszego na głowie wtedy? no i podeślij mi na PW dokładny adres, żeby nawigacja mnie zaprowadziła... albo okruszki wysyp takie, żeby ptaki nie wydziobały
|
|
|
#1554 |
|
Zadomowienie
|
Przelew zrobiony, srebro odbiorę pewnie po świętach jak przyjadę z charmsami
|
|
|
|
|
#1555 |
|
Rozeznanie
|
Mari bardzo proszę o dane do przelewu
pozdrawiam i dziękuję
|
|
#1556 |
|
Wtajemniczenie
|
Mari poproszę o dane do przelewu bo nie dostałam nic... może podam maila ajedrusinska@gmail.com
|
|
|
|
|
#1557 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaa.... to TYYYYY!!!
![]() Maila już posłałam
|
|
|
|
|
#1558 |
|
Wtajemniczenie
|
tak to ja
już robię przelew
|
|
|
|
|
#1559 |
|
Wtajemniczenie
|
Mari - ja się z tym przyjazdem mogę dostosować... tylko najpóźniej w wigilię muszę wiedzieć w który dzień się mam przywlec... silverka myśli czy nie przyjechać ze mną...
|
|
#1560 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurka, to niezły zlot się szykuje Mari
Pozazdrościć...Pieniążki ode mnie to już pewnie masz, czekam na dalsze wieści
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

Czekamy na Ciebie zatem, od Kasi i Orange zamówienia już mam