Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-19, 10:48   #1531
Karolina_83
Raczkowanie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Jeżeli chodzi o noclegi i góry to ja polecam nocleg w Kościelisku http://www.efkazakopane.pl/gallery3/index.php/Pokoje. Byliśmy tam w zeszłym roku. Dom trochę na uboczu ale do centrum blisko, pokój dwuosobowy z łazienką.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 10:54   #1532
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Hm, ciekawy sposób, muszę wypróbować A koniecznie musi to być sztuczny miód? Bo ja mam tylko naturalny...
Wiesz, nigdy nie robiłam z naturalnym, ale widziałam, że w niektórych przepisach podają zwykły miód, więc chyba da się

A sen mega! Chyba masz jakieś podświadome zapędy, żeby ludzi kontrolować, co? Następna praca dla Ciebie bez dwóch zdań powinna być na stanowisku kierowniczym!

I kuruj się nam porządnie! A skoro masz tyle wolnego czasu dzisiaj, to możesz zajrzeć na pocztę - zostawiłam tak fotki naszych mebli kuchennych i uwaga: dużo tam limonki!

Magdzia0108, zostawiłam na poczcie fotki z naszych przebieranych imprez, jak chcesz podejrzeć Wkleiłam już Hawaje, a zaraz dodam zdjęcia z motywem superheroes i wyślę Ci wiadomość na priv.

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Suknia suknią, ale mamy probem z muzyką Nie znamy nikogo z polecenia i szukanie kończy się na internecie i boję się, że to słaby pomysł, ale wyjścia nie mamy zależy nam na dj+wodzirej.
A gdzie robicie wesele, w Warszawie czy na Mazurach? Bo mogę Ci polecić nasz duet dj+wodzirej, do Wawy na pewno dojadą, a i na Mazury by pewnie się pokusili, tylko nie wiem ile za dojazd wezmą. Ale ogólnie to wiem, że jeżdżą po całej Polsce (jak komuś uda się u nich trafić w termin, bo jednak najbardziej oblegani są w lubelskim). Raz nawet podobno zrobili takie spotkanie informacyjne z Parą Młodą przez skype'a, bo młodzi byli z drugiego końca Polski. I po tym skype'owaniu ich zatrudnili na swoje wesele
Stary 2011-07-19, 10:57   #1533
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Miss Agent 1 czy 2? 1 jest super,jeszcze jako dziecko oglądałam
Jedynka Tez sie poczulam jakbym miala conajmniej 10 lat mniej

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Ja też dostałam z papierkiem, ale nie od razu. Dopiero potem w hotelu TŻ dał mi torebeczkę na pudełeczko z pierścionkiem i tam był certyfikat. A także drugi kawałek mojego pierścionka, czyli fragment wyciętego złota! Bo okazało się, że jak TŻ zapytał się mnie jaki noszę rozmiar to już miał kupiony pierścionek i trochę nie trafił z rozmiarem, więc zanim mi go wręczył to sam nosił go jeszcze do zmniejszania.
Ja tez nie dostalam papierka od razu z pierscionkiem czekal w domu

Ale Wam sie dziewczyny przyznam, ze od jakiegos czasu taka tesknota za domem mnie lapie ... Tak bym chciala przespac sie w swoim pokoju w Polsce, zobaczyc ze znajomymi, pojsc na basen i powylegiwac sie z nimi na sloncu. Zrobic z nimi grilla, pojsc na piwo na nasze miejscowki .. Ahhh Strasznie mi smutno
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 11:00   #1534
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Nena ja robilam na nasza 6 rocznice torcik smietanowy ale ozdoby z masy marcepanowej i wyszlo mi cos takiego pierwszy moj w zyciu torcik ale byl pyszny!
piękny torcik !
Cytat:
Ale dziś miałam sen! Śniło mi się, że nena i ja mieszkamy niedaleko siebie i właśnie zaczęłyśmy pracę jako kanary w warszawskich autobusach I w tym śnie gadałyśmy, jaka szkoda, że gosza tak daleko mieszka i nie może pracować z nami, bo Ona też jest kanarem tam u siebie i fajnie by było, jakbyśmy wszystkie 3 razem pracowały
Także teges... "BILECIKI DO KONTROLI!"
ŻARTUJESZ !!! A mi się dziś śniło, że musiałam jechać busem do innego miasta, stałam na przystanku, wsiadam do złego autobusu i z drżeniem serca zaglądałam czy jakiś kanar się nie czai (A że ja ze Śląska to może Gosza wtedy piastowała to stanowisko )Więc czym prędzej poszłam do kierowcy powiedzieć mu, że nie mam biletu i żeby mnie wypuścił, bo wsiadłam do złego busa
Cytat:
Jak już tak siedzę na tym all, to zobaczcie, co znalazłam: http://allegro.pl/suknia-maggio-rama...702842033.html

Suknia do przymierzenia w sąsiedniej dzielnicy, jak myślicie, umówić się na przymiarkę? Na zdjęciach nie wygląda jak wymarzona, ale krojem i falbankami ją przypomina
ja bym mierzyła suknia jest bardzo ładna. przymierzyć nie zaszkodzi, a nóż się okaże, że to ta

pierścionki zaręczynowe - podzielam Wasze zdanie, że nie cena i wartość pierścionka są ważne, ale deklaracja, wyznanie i chęć bycia razem na zawsze.
A cena to pojęcie względne - znajoma dostała pierścionek za 1,5 tys i powiedziała, że....... ona nie będzie go nosić przy znajomych, bo w JEJ kręgach pierścionek za taką cenę to TANDETA Dla niej w grę wchodzi pierścionek za 3 tys. Nawet nie będę tego komentować

zaręczyny - ja też pokrzyżowałam TŻ plany ;p Chciał mnie zabrać na romantyczny weekend do Wenecji albo Paryża, ale ja powiedziałam, że nie, bo....mam dużo nauki na egzaminy Potem wymyślił, że zabierze mnie w miejsce naszych pierwszych randek i na kolację. Znów mu pokrzyżowałam plany, bo powiedziałam, że nie dam rady się wcześniej wyrobić i żeby przyjechał do mnie godzinę później. No co, skąd miałam wiedzieć, że chce mi się oświadczyć
Jak TŻ przede mną klęczał z bukietem róż i pierścionkiem, zadał magiczne pytanie to była to najpiękniejsza chwila w moim życiu Byłam w takim szoku, że się nie rozbeczałam Potem poszliśmy do moich rodziców. TŻ miał przygotowany alkohol dla taty i kwiaty dla mamy. Również byli przeszczęśliwi, wzruszeni i w szoku Wszyscy mieliśmy łzy w oczach. Nikt jednak się nie rozpłakał - wszyscy trzymali fason Pojechaliśmy potem na romantyczną kolację.
Jak przyjechałam do domu to mama jeszcze nie spała, tylko czekała na relację I jak zaczęłam opowiadać jak TŻ przede mną klęczał itd. to wtedy obie poryczałyśmy się jak bobry
Ehhh piękne wspomnienia

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 11:13   #1535
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Hej dziewuszki!

Nadrabiam Was Na razie odpisy z weekendu:

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczynki
Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość

Jestem bardzo szczęśliwa dzisiaj bo mam już swoją suknię ślubną
Kupiłam ją w czwartek a dzisiaj na spokojnie w domku mogłam ją po przymierzać i porobić fotki Będzie trochę jeszcze zwężona i bardziej dopasowana ale i tak się ciesze że już ją mam Po proszę o szczere wypowiedzi co na jej temat sądzicie.

Super! Gratuluję kolejna szczęśliwa posiadaczko sukni J Nie jest e moim guście zupełnie, ale faktycznie bardzo Ci w niej ładnie i dekolcik jest uroczy J

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Dziekuje To prawda, jestem strasznie szczesliwa i niesamowicie dumna, ze tak odrazu po studiach zalapal taka fuche1

Gratulacje dla TŻa J

Cytat:
Napisane przez karolinka85 Pokaż wiadomość
Dziewczynki.. mój Tż miał poprostu "szczęście w nieszczęściu" a dokładniej miał wczoraj wypadek samochodowy..
Cytat:
(…)
Jednakże cieszę się najbardziej z tego że Tż jest cały i zdrowy..

O kurczę… grubo miał L Ale to świetnie, że nic mu się nie stało!

Cytat:
Dobra dziewczynki lecę do łóżeczka do mojego tż-cika się poprzytulać..tak bardzo się cieszę że nic mu się nie stało.. bo gdyby było inaczej to niewiem co ja bym wtedy zrobiła..(nie wyobrażam sobie życia bez niego..)

Oj rozumiem Cię doskonale… Wystarczy, że mój TŻ nie odbiera telefonu a ja np. czekam na niego w domku to od razu przed oczami mam najczerniejsze scenariusze L

Cytat:
aa, tu jeszcze oryginalny pomysł na sesję plenerową http://5.asset.soup.io/asset/2046/2869_c72e_500.jpeg
Dobranoc

Żałosne… :/

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
Karolinka85- jak to dobrze, że nic mu się nie stało, codziennie słyszy się przecież o takich wypadkach, dziś na przykład dowiedziałam się, że 2 tyg.temu zmarł mąż mojej koleżanki właśnie w wypadku samochodowym, byli miesiąc po ślubie...

Rany boskie LLL

Cytat:
Niestety, zgadzam sie! ;/ A wlosy to miala wprost tragiczne moim zdaniem. Ogolnie, to wyglada, jakby nie za wiele wysilku bylo wlozone w to, aby wygladala pieknie .. I niestety, sa tego efekty .. No coz, ale to jej slub.
Cytat:
Poza tym, odlozylismy juz 3.500 zl na obraczki Wiec kolejna sprawa z glowy! Hurrrra!!! Mam nadzieje, ze wybierzemy jakies tansze, to reszte tej kaski na cos innego, slubnego wydamy

No Rubikowa paskudnie wyglądała na własnym ślubie, to fakt… I ogólnie jej nie lubię – wcale nie jest ładna i też mnie irytuje swoimi wydętymi minkami :/
Łoooł – to nieźle odłożyliście J My chcemy przeznaczyć na obrączki ok. 2tysięcy

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY!!! Mam wyniki z poprawki!!!
Cytat:
ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!! MAM WAKACJE i w koncu mogę spokojnie planować wszystkie szczegóły weselne!!! Ale się ciesze ! Kolejka dla wszystkich! Dzieki za kciuki!!!

Gratulacje Ciesz się zasłużonym odpoczynkiem

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Cytat:

miałam Wam wrzucić w sobote zdjecia ale okazało się, że nie bardzo mam jak..goście mi sie zlecieli do domu i nie miałam chwili wytchnienia...

Dziś jestem jakas zła i smutna..nie umiem sie zdecydowac na suknie..a jak juz któras mi sie podoba to cena jest z kosmosu

Może to wina hormonów czy cos , ale jestem jakas wsciekła dziś...

Zostało kupe czasu do slubo moze za bardzo sie spinam, ale póki co nic mi sie do konca nie podoba..a jesli już to w Szczecinie sukni nie można zmierzyć bo po prostu jej nie ma.....

Sorry, ze tak sie żale ale nie mam komu..nie bede rodzince dupy zawracac sukniami..oni tego nie zrozumieja....

Kocooorku nie stresuj się Dobrze dziewczyny Ci radzą, żeby zająć się póki co czym innym a może wena na suknię sama Ci przyjdzie i być może będziesz już wiedziała czego chcesz J Bo moje zdanie znasz – najbardziej podobałaś mi się w tej ostatniej oczywiście, która wg Ciebie była zbyt rozłożysta J Ale tak ładnie w niej wyglądałaś… J

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Nie dodałam, dlatego, że sztuczka nie mogła się zdecydować jakie zdjęcie dać. Chciała dać jakieś na modelce, ale jej suknia jest jedyna w swoim rodzaju i takich zdjęć nie ma, więc nie wiem czy Sztuczka da jakieś swoje zdjęcie w niej czy nie

Tia… Sztuczka wolałaby podać fotę na modelce… moje są niewyjściowe i suknia nie do końca prezentuje się tak jak będzie się prezentować ostatecznie… Też nie wiem, czy Sztuczka da jakieś swoje zdjęcie w niej czy nie XD
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 11:17   #1536
ksylwia
Zadomowienie

Dziewczyny - szok! Weszłam na chwilę na październikowe PM i czytam, a tam ceny za ślub np. 1300zł Wydaje mi się, że 300-400zł to już dużo, a i tak do tego dochodzi organista, kościelny, przybranie kościoła.

p.s. wierzę w Boga, nie chodzę do kościoła bo nie wierzę w księży, w cały ten klan nieomylnych kasujących ludzi co mszę. Przecież to księdza obowiązek udzielić ślubu, a robią z tego jedno z poważniejszych źródeł dochodu. A to co podoba się Bogu, a co nie niech zostanie w Jego gestii, a nie ksiądza.

Edytowane przez ksylwia
Czas edycji: 2011-07-19 o 11:19
ksylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 11:18   #1537
jagata
Wtajemniczenie

U mnie nie było żadnej wielkiej niespodzianki. Była takie małe zaskoczenie jak TŻ powiedział, że wybrał pierścionek, ale chce abym najpierw go zobaczyła i jeśli mi się spodoba, to wtedy go dostanę
Następnego dnia poszliśmy do sklepu pokazano mi pierścionek i wiedziałam, że to ten. Potem jak byliśmy sami, to mi go wręczył i zapytał, ale bez żadnego klękania, gdyż wiedział, że mi się coś takiego nie podoba.
Niestety po pewnym czasie musieliśmy zmienić pierścionek, gdyż był zbyt awaryjny i musiałabym go co chwila zwracać do naprawy (miał dużo małych kamyczków, które niestety wypadały). Raz zwróciliśmy i jak TŻ poszedł odebrać go po naprawie, to okazało się, że już na starcie nie ma jednego kamyczka. Tak i oto mam drugi pierścionek zaręczynowy
Chociaż do pierwszego miałam większy sentyment bo po pierwsze był pierwszy a po drugie był z szafirem (a szafiry to moja miłość ). Teraz mam z małym brylancikiem - bardzo mi się podoba, ale troszkę mi tęskno do pierwszego...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-19, 11:20   #1538
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
No Rubikowa paskudnie wyglądała na własnym ślubie, to fakt… I ogólnie jej nie lubię – wcale nie jest ładna i też mnie irytuje swoimi wydętymi minkami :/
I otwartymi albo przynajmniej polotwartymi ustami :tak:

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Łoooł – to nieźle odłożyliście. My chcemy przeznaczyć na obrączki ok. 2tysięcy
Tak jak mowilam, odlozylismy tyle, zeby w razie gdyby spodobaly sie nam strasznie jakies drogie, to bylo nas na nie stac. Ale mamy nadzieje, ze jednak zachwycimy sie takimi do 2-2.5 tysiaca, to wtedy ten tysiak czy wiecej bedzie mozna przeznaczyc na cos innego
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 11:25   #1539
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ksylwia Pokaż wiadomość
Dziewczyny - szok! Weszłam na chwilę na październikowe PM i czytam, a tam ceny za ślub np. 1300zł Wydaje mi się, że 300-400zł to już dużo, a i tak do tego dochodzi organista, kościelny, przybranie kościoła.

p.s. wierzę w Boga, nie chodzę do kościoła bo nie wierzę w księży, w cały ten klan nieomylnych kasujących ludzi co mszę. Przecież to księdza obowiązek udzielić ślubu, a robią z tego jedno z poważniejszych źródeł dochodu. A to co podoba się Bogu, a co nie niech zostanie w Jego gestii, a nie ksiądza.
Ostatnio przestałam się tym przejmować. Jak mi ksiądz powie "co łaska" to dam mu max 500 zł, w tym opłata za organistę i co tam tylko sobie wymyślą. Natomiast nie będę wydawać pieniędzy na dodatkowe dekoracje kościoła. Tylko pogadam z Paniami, które będą kupować kwiaty na ozdobienie kościoła przed niedzielą (u nas jest taki zwyczaj, że w sobotę sprzątany jest kościół i kupowane są świeże kwiaty na ołtarz) i dołożę się do tego, aby kupiły trochę większy bukiet albo kupiły z takich kwiatów jakie ja bym chciała aby były w bukiecie.
Stary 2011-07-19, 11:27   #1540
kooocur
Zakorzenienie

Sztuczko moja kochana być może i ładnie wygladałam, ale wiem, że moj Tz woli takie bardziej zwiewne suknie..ja osobiście tez takie wole..wiec nie moge sie sobie przeciwstawiac....:brzyda l:

Miałam poczekac do konca roku i wtedy pomyslec znowu o sukni, ale jak wchodze na forum i widze te wszystkie piekne sukienki to marze takze o swojej

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 11:31   #1541
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
To zależy od parafii i miasta, musisz się dowiedzieć ile mniej więcej u Ciebie biorą i już. U mnie tak ludzie robią i czasami nawet przenoszą ślub do Lublina, mimo, że wesele jest w Świdniku, bo ksiądz sobie za drogo woła. Wiesz, zrobili te cenniki "co łaska", więc nic dziwnego, że teraz po prostu pary młode często porównują sobie "oferty" "konkurencji" i idą tam gdzie taniej. Czysty biznes, no ale sami księża do czegoś takiego doprowadzili.

Ja ostatnio czytałam, że w którymś kościele już nawet na kalkulatorze wyliczali opłatę, jaką mają wnieść PM...

Dotk4
, a kiedy następny raz będziecie w PL?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-19, 11:31   #1542
nena1984
Zakorzenienie

dziewczyny wiadomość z ostatniej chwili. Nadal męczę was w kwestii mojej szarfy. Jako że zdecydowałam się już na kryształową (oczywiście dzięki Wam ) i napisałam maila do firmy zajmującej się ich sprzedażą - dziś dostałam wiadomość od nich. W grę wchodzą dwie szarfy, te które wkleiłam poniżej. Na razie nie napiszę Wam ceny, żeby nie sugerować. Która ładniejsza?? Dodam że pierwsza ma szerokość 55 mm, druga 80 mm. Oczywiście trzecie zdjęcie to sama chelsea (dla porównania). Niestety sprawa pilna, bo zostało im po metrze tej taśmy w kolorze który by mnie interesował (czyli biel) i musialabym się szybko zdecydować. Pomożecie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1_5e54a4c5bd78.jpg (69,9 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1_80acf37e16f1.jpg (90,3 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Wedding-day-Fashion-and-Accessories-Style-Chelsea-Clinton-2.jpg (29,4 KB, 43 załadowań)

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 11:34   #1543
tenebrosa
Wtajemniczenie

nena, ciężki wybór, ale chyba jednak druga. Chelsea ma tą szarfę dość szeroką, więc przy 5cm mógłby nie wyjść taki ładny efekt, być może gubiłaby się trochę. Ale to tak patrząc z praktycznego punktu widzenia, bo podobają mi się obie
Stary 2011-07-19, 11:37   #1544
magdziaS
Podróżniczka

Napisałam długaśnego posta i mi wcięło Echhhhh.

Sztukczka ty nie kombinuj tylko wklejaj Ja dodałam na sobie, gdzie suknia układa się koszmarnie Jest za długa, nie ma halki pod spodem i w ogóle, ale przecież nie o to chodzi

Chciałam jeszcze polecić a propo Zakopanego Willę Czuberna w Poroninie. Do Zakopca jest 4 km, tyle samo do Bukowiny. jedziemy tam już drugi raz (w ten piątek). Bardzo ładne pokoje, z łazienkami i tylko 35 zł za nocleg. A tak BTW jeśli chodzi o Zakopane, to nam się teraz pogoda na wyjazd popsuła, a tak się cieszyliśmy, że połazimy po górach i pokąpiemy się w basenach, a tu

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 11:37   #1545
jagata
Wtajemniczenie

też jestem za drugą. jest szersza i bliższa tej co miała Chelsea
Stary 2011-07-19, 11:38   #1546
magdziaS
Podróżniczka

dubel

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-07-19 o 11:56
Stary 2011-07-19, 11:38   #1547
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
dziewczyny wiadomość z ostatniej chwili. Nadal męczę was w kwestii mojej szarfy. Jako że zdecydowałam się już na kryształową (oczywiście dzięki Wam ) i napisałam maila do firmy zajmującej się ich sprzedażą - dziś dostałam wiadomość od nich. W grę wchodzą dwie szarfy, te które wkleiłam poniżej. Na razie nie napiszę Wam ceny, żeby nie sugerować. Która ładniejsza?? Dodam że pierwsza ma szerokość 55 mm, druga 80 mm. Oczywiście trzecie zdjęcie to sama chelsea (dla porównania). Niestety sprawa pilna, bo zostało im po metrze tej taśmy w kolorze który by mnie interesował (czyli biel) i musialabym się szybko zdecydować. Pomożecie?
jestem za szarfa nr 2. Ponieważ Twoja sukienka poniekąd układa się w takie okrągłe falbany. Może załapiesz o co mi chodzi
I myślę ze ta prostokątna/kwadratowa szarfa będzie się gryzła..
A tak to ta okrągła może pięknie się skomponować z falbanami i sprawić ładne przejście
jestem zdecydowanie za nr 2

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 11:39   #1548
ksylwia
Zadomowienie

Nena1984 obie są piękne, ale chyba zdecydowałabym się na tą drugą. Jakoś wydaje mi się, że wszelkie poziome, proste cięcia w okolicy pasa skracają figurę, a w dodatku 5 cm to chyba będzie za wąsko...
Proste cięcia raczej do prostej sukni bym wybrała, a do takiej falbaniastej to tą drugą szarfę.

p.s. patrzę drugi raz i teraz podoba mi się pierwsza ciężki wybór. Jednak do Twojej sukni raczej druga.

Edytowane przez ksylwia
Czas edycji: 2011-07-19 o 11:41
ksylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 11:43   #1549
vesna84
Zakorzenienie

nena mnie bardziej podoba sie ta pierwsza, ale nie umiem powiedzieć dlaczego
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-19, 11:45   #1550
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:

Ale dziś miałam sen! Śniło mi się, że nena i ja mieszkamy niedaleko siebie i właśnie zaczęłyśmy pracę jako kanary w warszawskich autobusach I w tym śnie gadałyśmy, jaka szkoda, że gosza tak daleko mieszka i nie może pracować z nami, bo Ona też jest kanarem tam u siebie i fajnie by było, jakbyśmy wszystkie 3 razem pracowały
Także teges... "BILECIKI DO KONTROLI!"
Ale masz fantazje
Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
hehe, od razu przypominaja mi sie nasze zareczyny- ja byłam w aseksualnej pizamie i bez makijazu;P
Badzo wyjściowo Nie będzie mógł Ci zarzucić, że kiedyś to byłaś ładniejsza
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
wkurza mnie to wszystko... dzwoniłam do jednego zakładu.. i wyobraźcie sobie że o godzinie 8.30 ogłoszenie już nie aktualne czaicie? przecież o tej godzinie nawet się z nikim się nie umówili na rozmowę a ogłoszenie dali dzisiaj
Dają te ogłoszenie chyba tylko po to, żeby dać Próbuj wysyłać Cvki do firm, które się nie ogłaszają. Może coś wypali.
Cytat:
Własnie tylkoe te wymiary...to chyba jest 40 a nie 36
Bo to pewnie 36 amarykańskie
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 11:57   #1551
magdziaS
Podróżniczka

Nena, mnie bardziej podoba się pierwszy Jednak 2-gi jest bardziej w stylu Chelsea. Mimo wszytsko chyba jednak pierwszy

Stary 2011-07-19, 12:09   #1552
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
chyba jednak druga
Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
też jestem za drugą
Cytat:
jestem za szarfa nr 2.
Cytat:
chyba zdecydowałabym się na tą drugą. podoba mi się pierwsza ciężki wybór.
Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
nena mnie bardziej podoba sie ta pierwsza, ale nie umiem powiedzieć dlaczego
magdziaS też stawia na pierwszą

Aha czyli stosunkiem głosów 3,5 do 2,5 wygrywa szarfa nr 2. Powiem wam, że mi się ona też bardziej podoba i jest tańsza od tej pierwszej
Teraz muszę się powaznie zastanowić co robić, bo nie mogę zamówić mniej niż metr (jest to minimalna długość zamówienia) a potrzebne mi tylko około 70 cm. Może te wolne cm przeznaczyć na owinięcie rękojeści bukietu na przykład? Kurde sama nie wiem, bo ona jednak i tak sporo kosztuje (290 zł) to chyba jednak trochę przesada, nie miałam zamiaru tyle przeznaczyć na nią. Czasem zastanawiam się czy po prostu nie dać sobie z tą całą szarfą spokoju, taka pierduła a spędza sen z powiek. Ale z drugiej strony, moja suknia jest pozbawiona wszelkich zdobień, żadnej koronki, kryształków. Co z jednej strony jest plusem samym w sobie ale...czuję niedosyt

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 12:12   #1553
bluesky89
Zakorzenienie

Dzień dobry bardzo

Nena, jak dla mnie, to 2 Jakoś bardziej mi przypadał do gustu

Co do Zakopanego, to ja polecam : http://www.obiektyturystyczne.pl/naj...m;malopolskie/

Chatko, ja na przymiarkę bym się umówiła Suknia prezentuje się dość ciekawie, a jeszcze jak masz tak blisko to bym się nie zastanawiała
Stary 2011-07-19, 12:26   #1554
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
no to jak już tak wspominamy to i ja opowiem o naszych zaręczynach
pojechaliśmy z tżtem na weekend w góry w październiku bo tż stwierdził że chcę odpocząc a i fajnie by było naszą 4 rocznicę spędzic gdzieś indziej sobie myślę no ok czemu nie... w rocznicę mieliśmy już wyjeżdżac do domku więc stwierdzilam że może damy sobie prezenty w przeddzień.. wróciliśmy z Kasprowego za przemoczona maksymalnie.. cale ciuchy mokre i zostałam w samych majtkach i biustonoszu a tż w samych bokserkach nadszedł wieczór tak sobie leżymy wtuleni mówię do tżta to może sobie wręczymy te prezenty.. on taki dziwnie zestresowany... no ale kazał mi sie obrócic... jak powiedział "już" ja się obracam patrzę a ten przede mną klęczy... nie zczaiłam nawet że on może mi się oświadczyc mówię do niego.. dlaczego klęczysz? i w tym momencie wyjmuje małe czerwone pudełeczko...i wtedy zaczoł coś do mnie mówic ale byłam w takim szoku że nic nie pamiętam.. zapamiętałam tylko to magiczne pytanie.. wyjdziesz za mnie? odrazu się zgodzilam i zaraz poryczałam... niby takie zwykle zaręczyny ale to było zwykłe i niezwykłe a zarazem takie słodkie ja w majtkach tż w bokserkach
potem dałam mu prezent od siebie a potem go spożytkowaliśmy w łóżku
To juz wiem skąd ten Twój avatar
Stary 2011-07-19, 12:26   #1555
eimear
Raczkowanie

Czesc
Tak czytam Wasz watek od dluzszego czasu i postanowilam do Was dolaczyc, jesli mozna
Stary 2011-07-19, 12:26   #1556
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 12:30   #1557
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Aha czyli stosunkiem głosów 3,5 do 2,5 wygrywa szarfa nr 2. Powiem wam, że mi się ona też bardziej podoba i jest tańsza od tej pierwszej
Teraz muszę się powaznie zastanowić co robić, bo nie mogę zamówić mniej niż metr (jest to minimalna długość zamówienia) a potrzebne mi tylko około 70 cm. Może te wolne cm przeznaczyć na owinięcie rękojeści bukietu na przykład? Kurde sama nie wiem, bo ona jednak i tak sporo kosztuje (290 zł) to chyba jednak trochę przesada, nie miałam zamiaru tyle przeznaczyć na nią. Czasem zastanawiam się czy po prostu nie dać sobie z tą całą szarfą spokoju, taka pierduła a spędza sen z powiek. Ale z drugiej strony, moja suknia jest pozbawiona wszelkich zdobień, żadnej koronki, kryształków. Co z jednej strony jest plusem samym w sobie ale...czuję niedosyt
A oni mają po ostatnim metrze tych szarf i już nie będą mieć w ogóle? Czy będzie jeszcze dostawa, tylko że za jakiś czas? Mogłabyś zapytać, bo jeśli będą jeszcze w przyszłości mieli te szarfy, to zawsze będziesz mogła je zamówić, w końcu jeszcze ponad 11 miesięcy, nie potrzeba Ci na już i na teraz A być może w międzyczasie znajdziesz coś tańszego.

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Napisane przez eimear Pokaż wiadomość
Czesc
Tak czytam Wasz watek od dluzszego czasu i postanowilam do Was dolaczyc, jesli mozna
Witaj! Pewnie, że można, zapraszamy! Widzę, że data już ustalona, więc zaraz dopiszę Cię do kalendarzyka ślubnego.

A tymczasem opowiedz nam coś o Was, zaręczynach, przygotowaniach itd.
Stary 2011-07-19, 12:30   #1558
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc
opowiedz cos o was

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 12:31   #1559
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Czesc
No pewnie że można
Stary 2011-07-19, 12:32   #1560
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc
Witaj i opowiadaj
Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
dobre

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości