|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 |
Raczkowanie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Jeżeli chodzi o noclegi i góry to ja polecam nocleg w Kościelisku http://www.efkazakopane.pl/gallery3/index.php/Pokoje. Byliśmy tam w zeszłym roku. Dom trochę na uboczu ale do centrum blisko, pokój dwuosobowy z łazienką.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1532 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A sen mega! Chyba masz jakieś podświadome zapędy, żeby ludzi kontrolować, co? ![]() ![]() I kuruj się nam porządnie! A skoro masz tyle wolnego czasu dzisiaj, to możesz zajrzeć na pocztę - zostawiłam tak fotki naszych mebli kuchennych i uwaga: dużo tam limonki! ![]() Magdzia0108, zostawiłam na poczcie fotki z naszych przebieranych imprez, jak chcesz podejrzeć ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1533 | |
Zadomowienie
|
Jedynka
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale Wam sie dziewczyny przyznam, ze od jakiegos czasu taka tesknota za domem mnie lapie ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1534 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() pierścionki zaręczynowe - podzielam Wasze zdanie, że nie cena i wartość pierścionka są ważne, ale deklaracja, wyznanie i chęć bycia razem na zawsze. A cena to pojęcie względne - znajoma dostała pierścionek za 1,5 tys i powiedziała, że....... ona nie będzie go nosić przy znajomych, bo w JEJ kręgach pierścionek za taką cenę to TANDETA ![]() ![]() ![]() zaręczyny - ja też pokrzyżowałam TŻ plany ;p Chciał mnie zabrać na romantyczny weekend do Wenecji albo Paryża, ale ja powiedziałam, że nie, bo....mam dużo nauki na egzaminy ![]() ![]() ![]() Jak TŻ przede mną klęczał z bukietem róż i pierścionkiem, zadał magiczne pytanie to była to najpiękniejsza chwila w moim życiu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak przyjechałam do domu to mama jeszcze nie spała, tylko czekała na relację ![]() ![]() ![]() ![]() Ehhh piękne wspomnienia ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1535 | ||||||||||||
Rozeznanie
|
Hej dziewuszki!
Nadrabiam Was ![]() Cytat:
Super! Gratuluję kolejna szczęśliwa posiadaczko sukni J Nie jest e moim guście zupełnie, ale faktycznie bardzo Ci w niej ładnie i dekolcik jest uroczy J Cytat:
Gratulacje dla TŻa J Cytat:
Cytat:
O kurczę… grubo miał L Ale to świetnie, że nic mu się nie stało! Cytat:
Oj rozumiem Cię doskonale… Wystarczy, że mój TŻ nie odbiera telefonu a ja np. czekam na niego w domku to od razu przed oczami mam najczerniejsze scenariusze L Cytat:
Żałosne… :/ Cytat:
Rany boskie LLL Cytat:
Cytat:
No Rubikowa paskudnie wyglądała na własnym ślubie, to fakt… I ogólnie jej nie lubię – wcale nie jest ładna i też mnie irytuje swoimi wydętymi minkami :/ Łoooł – to nieźle odłożyliście J My chcemy przeznaczyć na obrączki ok. 2tysięcy ![]() Cytat:
Gratulacje ![]() ![]() Cytat:
Kocooorku nie stresuj się ![]() Cytat:
Tia… Sztuczka wolałaby podać fotę na modelce… moje są niewyjściowe i suknia nie do końca prezentuje się tak jak będzie się prezentować ostatecznie… Też nie wiem, czy Sztuczka da jakieś swoje zdjęcie w niej czy nie XD
![]() |
#1536 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny - szok! Weszłam na chwilę na październikowe PM i czytam, a tam ceny za ślub np. 1300zł
![]() p.s. wierzę w Boga, nie chodzę do kościoła bo nie wierzę w księży, w cały ten klan nieomylnych kasujących ludzi co mszę. Przecież to księdza obowiązek udzielić ślubu, a robią z tego jedno z poważniejszych źródeł dochodu. A to co podoba się Bogu, a co nie niech zostanie w Jego gestii, a nie ksiądza.
Góra 12.03.2009 - finito 08.10.2010 Dół 28.04.2009 10.02.2013 - Insanity - restart ![]() Edytowane przez ksylwia Czas edycji: 2011-07-19 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Wtajemniczenie
|
U mnie nie było żadnej wielkiej niespodzianki. Była takie małe zaskoczenie jak TŻ powiedział, że wybrał pierścionek, ale chce abym najpierw go zobaczyła i jeśli mi się spodoba, to wtedy go dostanę
![]() Następnego dnia poszliśmy do sklepu pokazano mi pierścionek i wiedziałam, że to ten. Potem jak byliśmy sami, to mi go wręczył i zapytał, ale bez żadnego klękania, gdyż wiedział, że mi się coś takiego nie podoba. Niestety po pewnym czasie musieliśmy zmienić pierścionek, gdyż był zbyt awaryjny i musiałabym go co chwila zwracać do naprawy (miał dużo małych kamyczków, które niestety wypadały). Raz zwróciliśmy i jak TŻ poszedł odebrać go po naprawie, to okazało się, że już na starcie nie ma jednego kamyczka. Tak i oto mam drugi pierścionek zaręczynowy ![]() Chociaż do pierwszego miałam większy sentyment bo po pierwsze był pierwszy a po drugie był z szafirem (a szafiry to moja miłość ![]()
![]() |
#1538 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1539 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1540 |
Zakorzenienie
|
Sztuczko moja kochana być może i ładnie wygladałam, ale wiem, że moj Tz woli takie bardziej zwiewne suknie..ja osobiście tez takie wole..wiec nie moge sie sobie przeciwstawiac....:brzyda l:
Miałam poczekac do konca roku i wtedy pomyslec znowu o sukni, ale jak wchodze na forum i widze te wszystkie piekne sukienki to marze takze o swojej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja ostatnio czytałam, że w którymś kościele już nawet na kalkulatorze wyliczali opłatę, jaką mają wnieść PM... ![]() Dotk4, a kiedy następny raz będziecie w PL?
![]() |
#1542 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wiadomość z ostatniej chwili. Nadal męczę was w kwestii mojej szarfy. Jako że zdecydowałam się już na kryształową (oczywiście dzięki Wam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1543 |
Wtajemniczenie
|
nena, ciężki wybór, ale chyba jednak druga. Chelsea ma tą szarfę dość szeroką, więc przy 5cm mógłby nie wyjść taki ładny efekt, być może gubiłaby się trochę. Ale to tak patrząc z praktycznego punktu widzenia, bo podobają mi się obie
![]()
#1544 |
Podróżniczka
|
Napisałam długaśnego posta i mi wcięło
![]() Sztukczka ty nie kombinuj tylko wklejaj ![]() ![]() ![]() Chciałam jeszcze polecić a propo Zakopanego Willę Czuberna w Poroninie. Do Zakopca jest 4 km, tyle samo do Bukowiny. jedziemy tam już drugi raz (w ten piątek). Bardzo ładne pokoje, z łazienkami i tylko 35 zł za nocleg. A tak BTW jeśli chodzi o Zakopane, to nam się teraz pogoda na wyjazd popsuła, a tak się cieszyliśmy, że połazimy po górach i pokąpiemy się w basenach, a tu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1545 |
Wtajemniczenie
|
też jestem za drugą. jest szersza i bliższa tej co miała Chelsea
![]() |
#1546 |
Podróżniczka
|
dubel
Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-07-19 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I myślę ze ta prostokątna/kwadratowa szarfa będzie się gryzła.. A tak to ta okrągła może pięknie się skomponować z falbanami i sprawić ładne przejście ![]() jestem zdecydowanie za nr 2 ![]()
![]() |
#1548 |
Zadomowienie
|
Nena1984 obie są piękne, ale chyba zdecydowałabym się na tą drugą. Jakoś wydaje mi się, że wszelkie poziome, proste cięcia w okolicy pasa skracają figurę, a w dodatku 5 cm to chyba będzie za wąsko...
Proste cięcia raczej do prostej sukni bym wybrała, a do takiej falbaniastej to tą drugą szarfę. p.s. patrzę drugi raz i teraz podoba mi się pierwsza ![]()
Góra 12.03.2009 - finito 08.10.2010 Dół 28.04.2009 10.02.2013 - Insanity - restart ![]() Edytowane przez ksylwia Czas edycji: 2011-07-19 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Zakorzenienie
|
nena mnie bardziej podoba sie ta pierwsza, ale nie umiem powiedzieć dlaczego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1550 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bo to pewnie 36 amarykańskie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
Podróżniczka
|
Nena, mnie bardziej podoba się pierwszy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1552 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Aha czyli stosunkiem głosów 3,5 do 2,5 wygrywa szarfa nr 2. Powiem wam, że mi się ona też bardziej podoba i jest tańsza od tej pierwszej ![]() Teraz muszę się powaznie zastanowić co robić, bo nie mogę zamówić mniej niż metr (jest to minimalna długość zamówienia) a potrzebne mi tylko około 70 cm. Może te wolne cm przeznaczyć na owinięcie rękojeści bukietu na przykład? Kurde sama nie wiem, bo ona jednak i tak sporo kosztuje (290 zł) to chyba jednak trochę przesada, nie miałam zamiaru tyle przeznaczyć na nią. Czasem zastanawiam się czy po prostu nie dać sobie z tą całą szarfą spokoju, taka pierduła a spędza sen z powiek. Ale z drugiej strony, moja suknia jest pozbawiona wszelkich zdobień, żadnej koronki, kryształków. Co z jednej strony jest plusem samym w sobie ale...czuję niedosyt |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1553 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry bardzo
![]() Nena, jak dla mnie, to 2 ![]() ![]() Co do Zakopanego, to ja polecam : http://www.obiektyturystyczne.pl/naj...m;malopolskie/ Chatko, ja na przymiarkę bym się umówiła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1554 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Raczkowanie
|
Czesc
Tak czytam Wasz watek od dluzszego czasu i postanowilam do Was dolaczyc, jesli mozna ![]()
#1556 |
Zakorzenienie
|
#1557 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
![]() A tymczasem opowiedz nam coś o Was, zaręczynach, przygotowaniach itd. ![]()
![]() |
#1558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1559 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.