![]() |
#1561 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---***--- bezmyślnie siedzę i bawię się włosami. wiąże po 2, w supełki. wiąże w warkoczyki. nawijam na palce i przeplatam. bezmyślnie bawię się czym popadnie. i na ręce zawijam zasłony. i palca ślinię i rzęsy moczę. i drapię się po głowie. i wszystko. bezMyślne. bezSensu. bezNatchnienia. bezŁez bezSłów bezRuchu bezMiłości bezCiebie. wszytsko wkoło obraca się wokół i wszytsko bez. i brak czegoś i brak kogoś. i już i dopiero. i wtedy i potem. i dopiero człowiek rozumie. że wszytsko inne bez sensu nie ma. że wszytsko inne bez radości nie niesie. że wszytsko inne nie ma bez i teraz tylko bezmyślność. bez myśli. bez ciebie. bez siebie. bez wszytskiego. i brak i tylko brak. i bez i brak i już aż tak. i nadto i pozatym i już tylko nic. ©2008 Agnieszka BaczewskaDrugi ![]() Jestem idealnym wynaturzeniem. Abstrakcją w rękach świata. Arcydziełem stworzonym. Pablo Picasso i Salvador Dali Maczali swe umysły w moim tworzeniu. Jestem rozdwojeniem jaźni. Marzeniami i łzami. Psychicznym uzależnienem. Chorobą i lekiem. Jestem rysą na błekitnym niebie. Tęczą po burzy. Rozszczepieniem cząstek. Jestem jak atom. Idealna i tworząca. Jestem złem, które krąży. I uśmiechem, który leczy. Dobrem wszechogarniającym. Diabłem i aniołem. Jestem kroplą w morzu. I pyłkiem na odnożach osy. Nicością i wielkością. Kolejnym cudem świata. Bramą do spełnienia. Jestem tą dającą rozkosz. I każącą za nieposłuszeństwo. Jestem życiem i oddechem. I zimnym powiewem lodu. Jestem skomplikowaną maszyną. Trybikiem w teorii życia. Przekładnią zębatą. Urządzeniem nowoczesnym i idealnym. Kwantowym układem marzeń. Jestem urzeczywistionym spełnieniem. Aktorą w historii miasta. Prostytutką stojącą na rogu. I księdzem dającym rozgrzeszenia. Jestem wszystkim. ©2008 Agnieszka Baczewska
Jestem osobistością. Zachwytem w samym sobie. Jestem kolejnym etapem miłości. Jestem sobą.
![]() |
#1562 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Już z rana pokłóciłam się z siostrą ehh ![]() ![]() Tamonitko - Współczuję,2 i pół roku to naprawdę sporo ![]() ![]() Nie chciałabym się obudzić pewnego dnia i doczekać się rozmowy 'słuchaj przestałem Cię kochać'. Wtedy albo pomyślałabym,że jest jakaś inna,albo że to ja zawiniłam ![]() Baby - Młodziutka jesteś,więc masz kupppę czasu,żeby znaleźć kogoś odpowiedniego ![]() ![]() ![]() Malinko - Widzę,że mamy takie same imię ![]() ![]() Na pewno znajdziesz tego jedynego ![]() ![]() Ewuś - No skoro lubisz jak na razie życie singla to ciesz się póki na horyzoncie nie pojawi się jakiś pan X ^^^ ![]() Miłego dnia,ja dzisiaj mam w planach spotkanie z TŻ-tem ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1563 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Mi nawet jak jest gorąco, to mam strasznie zimne ręce i ostatnio na mnie siostra podczas spaceru wyjechała, że w życiu nie widziała tak fioletowych rąk i że to wygląda strasznie ![]() A spać - cały czas bym tylko spała ![]() ![]() Malinko Ty Nasza Wizażowo Duszo artystyczna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1565 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1566 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest straszne głównie z tego powodu, że rodzice zaraz się na mnie rzucają - jesteś wegetarianką i zobacz jak wyglądasz (czyt. wyglądają twoje rece ![]() Cytat:
![]() ![]() Czuje się z tym okropnie, bo większość osób potrafi cały dzień na wysokich obrotach funkcjonować, a ja porpostu nie mam siły. W sumie jak zaczynam coś robić - coś co wymaga jakiegoś wysiłku i jest ciekawe i różnorodne jest OK, gorzej jak zaczynam robić coś monotonnego to wtedy dopada mnie takie znużenie, że poprostu zasypiam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1567 | |
♥
|
Cytat:
![]() a M jest w szpitalu chyba cos powaznie bo jej nie ma juz dobre 2-3 tyg i po świetach najwczesniej 2 tyg po wróci ![]() co do facetów gdybym ja zerwała teraz ze swoim tez bym wolała bym przez dłuzszy czas sama ![]() kurde od ponad miesiaca mam problem z gardłem non stop chrypa kaszel a jak poszłam do lekarza to mi powiedział ze mam sobie jakies tabletki na gardło kupic ![]() jutro wazenie i mierzenie po tygodniu redukcji mam nadzieje ze jakeis efekty beda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1568 |
Zakorzenienie
|
anniaa: Z gardlem to wiekszosc moich znajomych ma problem
![]() ![]() ![]() ![]() Milka19: Oj ja tez czesto nie wytrzymuje do konca filmu...aale to chyba sprawa tych durnych reklam ![]() enda____: Ja tez moge wypic kawe i isc spac ![]() LoLcIa123: to ze sie ma zimne rece tzn. ze ma sie niskie cisnienie/ ? ![]() ![]() ![]() ![]() agness51: dziekuje ![]() ![]() ![]() malinka_86: Śliczne wiersze ![]() ![]() ![]() ![]() tamonita: Smutne to co piszesz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1569 | |
♥
|
Cytat:
![]() moja mama tez ma zimne zawsze rece i niskie ciśnienie.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ruch, dużo wody, sól, kofeina
![]() Najzdrowsze z tego wszystkiego to regularna aktywność fizyczna i dużo wody. Sól zatrzymuje wode w organiźmie a ona powoduje nacisk na ścianki naczyń i to podwyższa ciśnienie, dlatego nie powinno się z niej całkowicie rezygnować. Ograniczenie czerwonej herbaty pomaga, bo ona dodatkowo obniża ciśnienie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak wogole to dzien dobry! ![]() OD rana na zakupach z tata - masakra, tyle jedzenia na święta że szok, nie wiem po co i na co .... Ale przyjeżdża do nas rodzinka na święta (z Bytomia) także musi być żarełko, bo śląśkie babki lubią pojeść :P Załaczam moje nowe foto, nie jest ono piękne, ale możę widać ścięcie i kolor ( ze ścięcia jestem średnio zadowolona). Szare zdjęcie to z fryzurą, jaką miałam wczęsniej. A własnie która z Was ma nasza-klase? ![]()
![]() |
#1572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam identycznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1573 | |||||||||
Zadomowienie
|
hello
![]() Cytat:
![]() Oby usłyszał w końcu ![]() Cytat:
![]() ja Ci tu dam starą d*** ![]() swoją drogą - tak właśnie myślałam, ale nie byłam pewna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() całe szczęście, że już masz to wszystko za sobą ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Miłego tezetowania ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I co z tym fantem zrobić, echhh... ![]() Cytat:
![]() a w kwestii redukcji - trzymam kciuki za efekty ![]() Apisko - bardzo fajne ścięcie tyle, że wymaga większej pracy przy układaniu może ![]() ![]() Ajjjj dziewczyny, ale miałam noc masakryczną - jakieś uczulenie mnie złapało, a w domu ani grama wapna! Więc się wierciłam jak głupek w łóżku i drapałam non stop! W końcu przypomniałam sobie, że na takie dolegliwości dobrze robi wykąpać się w krochmalu. No, ale krochmalu też w domu ani śladu. Więc w akcie ostatecznej desperacji obłożyłam się... ziemniakami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() EDIT: Zapomniałam - ja też mam naszą-klasę ![]()
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2008-03-20 o 13:58 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Zakorzenienie
|
Apisko - Ale się zmieniłaś,bardzo ładnie wyglądasz
![]() Ja mam naszą klasę ![]() Aniu - Zdaj koniecznie relację z efektów redukcji! ![]() Baby - No w sumie masz rację,co to za chłopak co jednego dnia kocha,a drugiego nagle nie ![]() Przypomniała mi się sytuacja kiedy przed wakacjami powiedziałam pewnemu chłopakowi,że coś do niego czuje,on wtedy stwierdził,że on do mnie nic,pomimo,że często na mnie patrzył,dużo ze mną rozmawiał,kiedy dowiedział się,że mam chłopaka to od razu mi powiedział,że długo z nim nie pobędę,bo miłość nie istnieje,i że zaraz mnie rzuci. A teraz chodzi to tej samej szkoły co ja,bardzo często na mnie patrzy,koleżanka stwierdziła,że może żałuje,że mnie kiedyś odtrącił,no ale to już jego strata,niech wie co stracił ![]() ![]() Ja oczywiście jednak nie posprzątałam,właśnie zjadłam zupę i niedługo jadę do TŻ-ta,a potem nocuję u przyjaciółki,więc zajrzę do Was jutro ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1575 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Och ![]() Ja też chcę laptopa! Ale to za pewne nie jest dobry pomysł, bo bym się z nim nie rozstała ![]() ![]() Cytat:
Śliczne fotki ![]() Ja zrobiłam kilka ostatnimi czasy, ale zredukowałam do 5 zdjęć... ![]() A jeśli jeszcze chodzi o mnie, to mam mętlik w głowie nieziemski ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1576 |
Zakorzenienie
|
Mangolina: A co sie bardziej konkrernego dzieje?
![]() agness51: Aguś mam taka sama sytuacje jak Ty ! ![]() ![]() ![]() ![]() madame_apple: A to takie ziemniaki na co pomgaja? ![]() Apiska: Świetna fryzurka ![]() ![]() Milka19: O matko...ruchu ni ma , soli tez wogole, kofeina srednio a woda to juz litry dziennie ![]() ![]() nie mam co pisac co u mnie...Moje zycie jest nudne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1577 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ziemniaki pomagają, jak je przyłożysz do miejsc gdzie masz wysypkę/uczulenie - w ziemniakach, w tym ich "soku" jest coś z czego wytrąca się krochmal - a to bardzo pomaga na swędzenie ![]() agness, fajny dzień Ci się zapowiada i noc ![]() ![]()
![]() |
#1578 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj zalatana
![]() Siłownia, lekarz, sprzatanie i czekam na przyjazd TŻ-a ;( Kurde nic pewnego, bo nie wiaodmo czy pieniądze na konto mu wpłynęły. Własnie poszedł zobaczyć - nerwówka jak nie wiem ![]() A ogolnie to wieeeelkie lenistwo związane z nauką ![]() I przepraszam, że nie komentuję, ale naprawdę nie mam czasu eh ;( --------------------------------- Dopisek : PRZYJEZDZA! ![]()
życiowy parkiet bywa śliski Edytowane przez nefre Czas edycji: 2008-03-20 o 15:44 Powód: no bo ten ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#1579 |
Zakorzenienie
|
dzięki za komentarze. Grzywkę muszę zapuścić, bo za krótko mi zrobiła, czuje się jak paź hehe ;P
Lecę ogladac "step up 2" i jeść popcron ![]()
![]() |
#1580 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1581 |
Zakorzenienie
|
Malinko!
Twoje wiersze... ![]() Pierwszy.. ![]() Drugi.. ![]() ![]() Fajnie jest miec poetkę na plotkowym ^^
#1582 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() A to coś dla was o TŻ ![]() ![]() **** zgrzeszyłam siedem razy pierwszy raz gdy cię zobaczyłam... i już wiedziałam, że twoje oczy i twój uśmiech bedą moim narkotykiem nastepnym grzechem był twój głos... i już wiedziałam, że chce go słuchać do końca swych dni trzeci raz zgrzeszyłam, gdy dotknełam twych dłoni... i już wiedziałam, że zawsze będe chciała czuć ich dotyk nastepny raz był gdy niesmiało mnie pocałowałes.... i już wiedziałam, że twoje usta będa moim ukojeniem kolejny raz oddałam swą czystość, gdy delikatnie pieściłeś mnie w nocy i już wiedziałam, że twoja bliskość będzie dla mnie zaspokojeniem zgrzeszyłam też, gdy moje usta wymówiły słowa Kocham Cię... bo już wiedziałam, że na zawsze będe twoja.. Ostatnim mym grzechem było zatracenie... bo już wiedziałam, że każde twe słowo będzie dla mnie kolejnym rozkazem do spełnienia... zgrzeszyłam siedem razy... zgrzeszyłam siedem razy... Siedem Grzechów Głównych: Ty,Ty,Ty,Ty,Ty,Ty,Ty.... ©2008 Agnieszka Baczewska
#1583 |
Zakorzenienie
|
Pewnie nie będzie to zrozumiałe, ale powiedzmy, że się staram...
![]() Osobnik nr 1 No więc jest ten chłopak, który mnie kocha... ![]() ![]() ![]() A osobnik nr 2[tamten mieszkaniec straży pożarnej ![]() To jeden z mniejszych dylematów związanych z "nimi" ![]()
![]() |
#1584 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Bardzo twarzowy nowy fryz ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do tych dolegliwości to staram się poprostu być aktywna ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1585 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() szczerze, to boję się, że coś ze mna nie tak ![]() Dziewczynki, ale dzis mialam dzien, az glowa mnie rozbolala... Bo ja tak nie lubie calymi dniami po sklepach ganiac. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1586 |
Zakorzenienie
|
Oglądnęłam "Step up 2", jak oni się cudownie ruszają, szok!! Uwielbiam takie klimaty jak oni, ale jeszvcze nigdy nie byłam w takim klubie w Polsce, nawert nie wiem gdzie są takowe
![]() ![]() Milka - kolor robiony dwa dni temu, to Bardzo Bardzo Jasny Beżowo-Złoty Blond ![]()
#1587 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A odnosnie spania to ostatnio też ciągle bym spała... Sama nie wiem co mi się dzieje w tej kwestii ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A odnośnie TŻta to wiesz, wszyscy mowią, że miał za dobrze. Ale kij mu w oko, miał to miał, ze swoja obecną dziewczyną ma za to lekki horror więc teraz dopiero widzi co stracił ![]() Kontakt z nim mam. Nawet powiem więcej, jakieś pół roku po rozstaniu znów się z nim spotykałam (głupiaaaa TaMonitka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cieszę się razem z Tobą ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zakupy z babcią oczywiście udane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale tu u was ruch dziś ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1588 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mozna wiedziec czym robilas? mi tez sie bardzo podobaja Twoje wloski ![]()
![]() |
#1589 |
Zakorzenienie
|
Hej Plotkary rozgadane niemożliwie
![]() ![]() dopiero teraz na spokojnie udało mi się przysiąść do kompa ![]() rano byłam z Siss na badaniach jakiś, później sprzątanie, następnie byłam z tatą na zakupach ale prawie nie kupowaliśmy jedzenia, za to kupiłam sobie buty sportowe na wiosnę (której nie ma ![]() ![]() ![]() Baby - ja tam nie uważam żebym była pracowita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malinko - piękne wiersze ![]() ![]() ![]() Milkuś - ja mam tak samo z tym spaniem ![]() ![]() ![]() ![]() Apisko - ślicznie wyglądasz ![]() ![]() ![]() ![]() Gujanko - gratuluję prostownicy ![]() ![]() Aniu - jak tak pomyślałam to widziałam M chyba jakieś 4 tygodnie temu więc w sumie dość dawno... a później już nie .... mam nadzieję ze szybko wyzdrowieje, bo w sumie w tym roku powinna kończyć u nas studia i się bronić ![]() Moniczko - no pewnie że jesteśmy młode i piękne i tego się trzymajmy ![]() ![]() Jabłuszko - przy ziemniakach spadłam z krzesła ze śmiechu ![]() ![]() ![]() ![]() Mango - niebezpieczna sytuacja ![]() ![]() ![]() Sylwia - baw się dobrze Kochana ![]() ale mi księżyc świeci przez okno, chyba pełnia dziś ![]() ![]() miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1590 | |
Zakorzenienie
|
niestety nie
![]() ![]() ![]() Cytat:
też czasami nachodzą mnie myśli, że coś nie tak ze mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.