Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-20, 09:20   #1561
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Malinko - strasznie mi się podoba Twój kolczyk jak również komputer ale najbardziej mi się podobasz Ty, bo niewiele osób potrafiłoby być optymistami w takiej sytuacji naprawdę podziwiam i gratuluję walki z hormonami, co za tym idzie kilogramami i tym całym bałaganem
Ewuś- podobno pozytywne myślenie pomaga. Dość się namęczyłam z szukaniem choroby, potem z akcja z listopada, że nie powiedziane było wszystko, żeby się dalej martwić. Najważniejsze, że choroba jest znaleziona i się leczy Wole to niż nie wiedzieć i nie leczyć. Zamotałam
Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
malinka_86: Oj nie wiedziałam że jesteś chora Nie bede pisac wspolczuje ( chociaz tak jest) bo widze ze jestes silna kobieta i uda Ci sie wyzdrowiec Chciałabym miec takie podejscie jak Ty Powodzenia w walce z dalsza choroba No i widze ze poetke wsrod nas mamy Moze kiedys wstawisz jakiegod wiersza? A na laptpoika to musze jutro tate przekonac A bóluprzebijania kolczyka cykam sie niesamowicie Jeszcze marzy mi sie w pepku...ale tata by mnie wtedy z domu wywalil
Baby - Współczucie też czasami potrzebne. Ale najbardziej to potrzeba mi siły Takiego podejścia trzeba się nauczyć. Wiesz jak się ma miekkie serce to trzeba mieć twardą d... Może to nie do tematu, ale tego się trzymam Wiersze są w wątku z mojego podpisu "Wizażowy kącik poetycki" są tam moje jak i dziewczyn Ale może coś wkleje, żebyście nie szukali Eeee tam tzn. język nie boli naprawdę, więcej jest stresu niż bólu. Pozatym to najszybciej gojące się miejsce. Tylko musi być parę wyrzeczeń.

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Strasznie skomplikowana ta choroba... I naprawde bardzo i jej współczuje i podziwiam Twój optymizm A Photoshop photoshopem, ale i tak widać, że jesteś uroczą osóbka (i wcale nie cukruje, poprostu ze zdjęcia tak pozytywnie patrzysz )
tamo- dziękuję Kiedyś na Makijażowym dostałam burę, że się nie uśmiechałam na zdjęciach, dlatego teraz prawie zawsze się uśmiecham. Pozytywne patrzenie i myślenie to chyba związane z moja naturą techniczno-filozoficzno-artystyczna Ale sobie posłodziłąm

---***---
bezmyślnie siedzę i bawię się włosami.
wiąże po 2, w supełki.
wiąże w warkoczyki.
nawijam na palce i przeplatam.
bezmyślnie bawię się czym popadnie.
i na ręce zawijam zasłony.
i palca ślinię i rzęsy moczę.
i drapię się po głowie.

i wszystko.
bezMyślne.
bezSensu.
bezNatchnienia.
bezŁez
bezSłów
bezRuchu
bezMiłości
bezCiebie.

wszytsko wkoło obraca się wokół
i wszytsko bez.
i brak czegoś i brak kogoś.

i już i dopiero.
i wtedy i potem.

i dopiero człowiek rozumie.
że wszytsko inne bez sensu nie ma.
że wszytsko inne bez radości nie niesie.
że wszytsko inne nie ma bez

i teraz tylko bezmyślność.
bez myśli.
bez ciebie.
bez siebie.

bez wszytskiego.

i brak

i tylko brak.

i bez i brak

i już aż tak.

i nadto i pozatym

i już tylko nic.
©2008 Agnieszka Baczewska

Drugi
Jestem idealnym wynaturzeniem.
Abstrakcją w rękach świata.
Arcydziełem stworzonym.
Pablo Picasso i Salvador Dali
Maczali swe umysły w moim tworzeniu.

Jestem rozdwojeniem jaźni.
Marzeniami i łzami.
Psychicznym uzależnienem.
Chorobą i lekiem.

Jestem rysą na błekitnym niebie.
Tęczą po burzy.
Rozszczepieniem cząstek.
Jestem jak atom.
Idealna i tworząca.

Jestem złem, które krąży.
I uśmiechem, który leczy.
Dobrem wszechogarniającym.
Diabłem i aniołem.

Jestem kroplą w morzu.
I pyłkiem na odnożach osy.
Nicością i wielkością.
Kolejnym cudem świata.
Bramą do spełnienia.

Jestem tą dającą rozkosz.
I każącą za nieposłuszeństwo.
Jestem życiem i oddechem.
I zimnym powiewem lodu.

Jestem skomplikowaną maszyną.
Trybikiem w teorii życia.
Przekładnią zębatą.
Urządzeniem nowoczesnym i idealnym.
Kwantowym układem marzeń.

Jestem urzeczywistionym spełnieniem.
Aktorą w historii miasta.
Prostytutką stojącą na rogu.
I księdzem dającym rozgrzeszenia.

Jestem wszystkim.
Jestem osobistością.
Zachwytem w samym sobie.
Jestem kolejnym etapem miłości.
Jestem sobą.

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 09:25   #1562
agness51
Zakorzenienie

Witam dziewczynki

Już z rana pokłóciłam się z siostrą ehh no ale trudno,pewnie niedługo nam przejdzie

Tamonitko - Współczuję,2 i pół roku to naprawdę sporo w ogóle dziwi mnie to,że facet tak z dnia na dzień potrafi przestać kochać
Nie chciałabym się obudzić pewnego dnia i doczekać się rozmowy 'słuchaj przestałem Cię kochać'. Wtedy albo pomyślałabym,że jest jakaś inna,albo że to ja zawiniłam

Baby - Młodziutka jesteś,więc masz kupppę czasu,żeby znaleźć kogoś odpowiedniego nie ma co się spieszyć,tym bardziej,że póki co możesz się cieszyć wolnością,a bycie singlem również przynosi korzyści wtedy nie będziesz miała wyrzutów sumienia jak spodoba Ci się kilku kolesi na raz

Malinko - Widzę,że mamy takie same imię
Na pewno znajdziesz tego jedynego ktoś już tam na pewno na Ciebie czeka

Ewuś - No skoro lubisz jak na razie życie singla to ciesz się póki na horyzoncie nie pojawi się jakiś pan X ^^^

Miłego dnia,ja dzisiaj mam w planach spotkanie z TŻ-tem no,a przed tym może posprzątam

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 10:36   #1563
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość
o widze, ze tez masz klopoty z cisnieniem. Ja wczoraj mialam 86 / 50 i o 20 juz spac poszlam caly dzien do d.... i te lodowate stopy i rece

Mi nawet jak jest gorąco, to mam strasznie zimne ręce i ostatnio na mnie siostra podczas spaceru wyjechała, że w życiu nie widziała tak fioletowych rąk i że to wygląda strasznie

A spać - cały czas bym tylko spała Teraz ostatnio pije kawe koło 19 żeby te jeszcze kilka godzin pociągnąć, bo bez kawy pewnie już bym dawno robiła lulu

Malinko Ty Nasza Wizażowo Duszo artystyczna bardzo mi przykro z powodu choroby. Twoje posty są zazwyczaj takie optymistyczne i patrząc na avatarka wydajesz mi się osobą o bardzo pogodnym usposobieniu Mam nadzieje, że wyjdziesz z tego A języka to w życiu bym nie dała sobie przekłuć podziwiam
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 10:40   #1564
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Mi nawet jak jest gorąco, to mam strasznie zimne ręce i ostatnio na mnie siostra podczas spaceru wyjechała, że w życiu nie widziała tak fioletowych rąk i że to wygląda strasznie
Mam dokładnie tak samo,przy czym ja bardzo późno odczuwam mróz i wtedy kiedy do mojego mózgu dojdzie sygnał,że zimno mi w łapy,to zazwyczaj już mam tak odmarznięte ręce,że kolejne 2-3dni są spuchnięte.Zimne to ja mam zawsze,niezależnie czy lato,czy zima

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 10:52   #1565
enda____
Rozeznanie

Cytat:

A spać - cały czas bym tylko spała Teraz ostatnio pije kawe koło 19 żeby te jeszcze kilka godzin pociągnąć, bo bez kawy pewnie już bym dawno robiła lulu
Milko too tyle maszdobrze,ze kawa na Ciebie dziala bo ja wypije i ide lulu

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 11:01   #1566
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Mam dokładnie tak samo,przy czym ja bardzo późno odczuwam mróz i wtedy kiedy do mojego mózgu dojdzie sygnał,że zimno mi w łapy,to zazwyczaj już mam tak odmarznięte ręce,że kolejne 2-3dni są spuchnięte.Zimne to ja mam zawsze,niezależnie czy lato,czy zima

To jest straszne głównie z tego powodu, że rodzice zaraz się na mnie rzucają - jesteś wegetarianką i zobacz jak wyglądasz (czyt. wyglądają twoje rece)

Cytat:
Enda ja też moge się spokojnie położyć spać po kawie Tylko ja robie sobie taką siekiere bez mleka i dzięki temu tak do 20-21 jeszcze funkcjonuje

Czuje się z tym okropnie, bo większość osób potrafi cały dzień na wysokich obrotach funkcjonować, a ja porpostu nie mam siły. W sumie jak zaczynam coś robić - coś co wymaga jakiegoś wysiłku i jest ciekawe i różnorodne jest OK, gorzej jak zaczynam robić coś monotonnego to wtedy dopada mnie takie znużenie, że poprostu zasypiam Dlatego nie moge wytrzymać na wykładach i non stop się wierce żeby nie przysnąć To samo z TV - rzadko kiedy moge doczekać do końca filmu.
Stary 2008-03-20, 11:59   #1567
anniaa

Cytat:
Ale Aniu - dzięki za PW tak mi się kojarzyło ze Cię M uczy, dlatego zagadnęłam, bo niedawno ją widziałam na uczelni i nie wiedziałam ze jest chora. Być może teraz też ktoś z moich znajomych Cię uczy

co do facetów ogólnie to jako singielka z miesięcznym stażem i jednocześnie zgrzybiała już d*** (skoro TaMoniczka jest stara d**** to ja już dogorywam w takim razie ) nadal uważam że mam życie przed sobą i jestem ogólnie zachwycona swoim statusem, bo zmęczyłam się bardzo byciem w związku i potrzebuję przez jakiś czas mieć dla siebie trochę przestrzeni.... pewnie mi to przejdzie za jakiś czas i znów zapragnę mieć kogoś na stałe (i jak na złość ten ktoś się nie będzie pojawiał ) ale jak na razie jest mi dobrze tak jak jest

i po tych jakże głębokich wynurzeniach nie pozostaje mi nic innego jak się udać do łóżka, bo od samego rana jutro szopka sprzątająca

dobranoc Kochane
pewnie tak :d az ja spytam o dane na nastepnej lekcji
a M jest w szpitalu chyba cos powaznie bo jej nie ma juz dobre 2-3 tyg i po świetach najwczesniej 2 tyg po wróci a kiedy ją widziałas ??

co do facetów gdybym ja zerwała teraz ze swoim tez bym wolała bym przez dłuzszy czas sama ja juz nie pamietam jak to jest bys sama :P

kurde od ponad miesiaca mam problem z gardłem non stop chrypa kaszel a jak poszłam do lekarza to mi powiedział ze mam sobie jakies tabletki na gardło kupic

jutro wazenie i mierzenie po tygodniu redukcji mam nadzieje ze jakeis efekty beda

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-20, 12:16   #1568
Baby14
Zakorzenienie

anniaa: Z gardlem to wiekszosc moich znajomych ma problem J osobiscie polecam goraca ! herbate z miodem Mi zawsze przechodzi Pochwal sie nam jak jutro jak sprway R sie trzymaja

Milka19: Oj ja tez czesto nie wytrzymuje do konca filmu...aale to chyba sprawa tych durnych reklam

enda____: Ja tez moge wypic kawe i isc spac

LoLcIa123: to ze sie ma zimne rece tzn. ze ma sie niskie cisnienie/ ? oo matulo... Ja mam (od czasow odchudzania ) tak zimne dlonie ze wszyscy mowia ze jakis trup ze mnie. A w zimie byly takie siwe ze masakra... Jak podwyzszyc cisnienie?

agness51: dziekuje Na pewno sie nie bede spieszyc a mi jakby chlopak powiedzial z dnia na dzien ze mnie nie kocha to bym nie obwwinala siebie To na pewno bylaby jego wina. Bo skoro pare dni wczesniej mowil ci ze cie kocha to znaczy ze klamal...a z klamca nie chcialabym sobie ukladac zycia.

malinka_86: Śliczne wiersze . Bardzo mi sie podobaja. Szczegolnie ten 2. Spisałam go sobie ^^. Mowi tak jakby o mnie Zajrze jeszcze na inne Twoje wiersze

tamonita: Smutne to co piszesz Ale z tego wynika jedno- ten chlopak byl Ciebie poprostu wart. Mial jak w raju i jeszcze focha strzeli. Ja jakbym go zobaczyla to bym mu pieknie nagadala. I z tasaczkiem bym go poonila Mam nadzieje ze za jakis tam czas (nie koniecznie w nnajblizszych miesiacach) napiszemy ze i my mamy wspanialych Tzetow
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 12:26   #1569
anniaa

Cytat:
anniaa: Z gardlem to wiekszosc moich znajomych ma problem J osobiscie polecam goraca ! herbate z miodem Mi zawsze przechodzi Pochwal sie nam jak jutro jak sprway R sie trzymaja

LoLcIa123: to ze sie ma zimne rece tzn. ze ma sie niskie cisnienie/ ? oo matulo... Ja mam (od czasow odchudzania ) tak zimne dlonie ze wszyscy mowia ze jakis trup ze mnie. A w zimie byly takie siwe ze masakra... Jak podwyzszyc cisnienie?
oczywiscie ze sie pochwale nawet jesli nie bede miała czym to i tak napisze miód podraznia mi gardło i jest gorzej a lekarka nic nie chce przepisac...
moja mama tez ma zimne zawsze rece i niskie ciśnienie....

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 12:36   #1570
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Jak podwyzszyc cisnienie?
Ruch, dużo wody, sól, kofeina

Najzdrowsze z tego wszystkiego to regularna aktywność fizyczna i dużo wody. Sól zatrzymuje wode w organiźmie a ona powoduje nacisk na ścianki naczyń i to podwyższa ciśnienie, dlatego nie powinno się z niej całkowicie rezygnować. Ograniczenie czerwonej herbaty pomaga, bo ona dodatkowo obniża ciśnienie.
Stary 2008-03-20, 12:49   #1571
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
I ja tak mam, mogę wypić i zaraz siup do łóżeczka i mnie nie ma

A tak wogole to dzien dobry!

OD rana na zakupach z tata - masakra, tyle jedzenia na święta że szok, nie wiem po co i na co .... Ale przyjeżdża do nas rodzinka na święta (z Bytomia) także musi być żarełko, bo śląśkie babki lubią pojeść :P

Załaczam moje nowe foto, nie jest ono piękne, ale możę widać ścięcie i kolor ( ze ścięcia jestem średnio zadowolona). Szare zdjęcie to z fryzurą, jaką miałam wczęsniej.

A własnie która z Was ma nasza-klase?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF9349.jpg (92,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ja kadr szara2wiz.jpg (45,5 KB, 13 załadowań)
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-20, 13:08   #1572
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:

Enda ja też moge się spokojnie położyć spać po kawie Tylko ja robie sobie taką siekiere bez mleka i dzięki temu tak do 20-21 jeszcze funkcjonuje

Czuje się z tym okropnie, bo większość osób potrafi cały dzień na wysokich obrotach funkcjonować, a ja porpostu nie mam siły. W sumie jak zaczynam coś robić - coś co wymaga jakiegoś wysiłku i jest ciekawe i różnorodne jest OK, gorzej jak zaczynam robić coś monotonnego to wtedy dopada mnie takie znużenie, że poprostu zasypiam Dlatego nie moge wytrzymać na wykładach i non stop się wierce żeby nie przysnąć To samo z TV - rzadko kiedy moge doczekać do końca filmu.

mam identycznie
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 13:32   #1573
madame_apple
Zadomowienie

hello
Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Nie nie znalazłam go Za bardzo się sparzyłam na facecie, który miał być ukojeniem po niemiłych przejściach. Ale moje serduszko puka puka, tylko czy ten GŁUCHOL usłyszy, że to do niego
kochaaaana, niestety facetom często trzeba pewne sprawy wkładać do głowy metodą łopatologiczną
Oby usłyszał w końcu
Cytat:
Po drugie to jesli chce mi się ciągle spać, to znaczy, że mam niskie ciśnienie ?
Bardzo prawdopodobne
Cytat:
Po 3 to stra du** jestem ... Mam tyle lat co Mangonia
ja Ci tu dam starą d***
swoją drogą - tak właśnie myślałam, ale nie byłam pewna
Cytat:
co do facetów i jedzenia to faceci z natury raczej nie rozumieją serków wiejskich mój ex też na mnie dziwnie patrzył, ale pokornie kupował BTW tak się przyzwyczaiłam do myśli ze faceci są mięsożerni, że jak ostatnio poznałam kolesia który był wege to zbierałam szczękę z gleby ze zdziwienia
tez bym się zdziwiła... wszyscy faceci, ktorych znam są strasznie mięsożerni
Cytat:
No za jakiś tam czas skończe 18naście (ale ten czas leci...)
No bylismy dość długo, przez czas związku zdąrzylam wypłakac hektolitry łez, nie przespać kilkadziesiąt nocy, pokłócić się miliony razy z rodzicami, tęsknić jak głupia przez 9 miesięcy wojska, a potem... a potem wylałam kolejne hektolitry łez, kolejne nie przespane noce zaliczyłam tyle tylko, że z powodu rozstania... a czemu się rozstaliśmy ? Nie wiem. Okazał się mało dojrzałym, zakłamanym kolsiem i poprostu przestał mnie kochać, w przeciągu jednego dnia Teraz to już dla mnie stara sprawa, ale wtedy... schudłam 4 kilo w 6 dni, to chyba mówi samo za siebie jak to zniosłam...
a to chamidło z tego tezeta... za dobrze mu chyba było!
całe szczęście, że już masz to wszystko za sobą masz z nim jeszcze jakikolwiek kontakt?
Cytat:
Ale najbardziej to potrzeba mi siły Takiego podejścia trzeba się nauczyć. Wiesz jak się ma miekkie serce to trzeba mieć twardą d... Może to nie do tematu, ale tego się trzymam Wiersze są w wątku z mojego podpisu "Wizażowy kącik poetycki" są tam moje jak i dziewczyn Ale może coś wkleje, żebyście nie szukali
bardzo mi się podobają Twoje wiersze - interesujące zarówno pod względem treści, jak również formy i szyku Z chęcią przeczytam kolejne
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Już z rana pokłóciłam się z siostrą ehh no ale trudno,pewnie niedługo nam przejdzie

Miłego dnia,ja dzisiaj mam w planach spotkanie z TŻ-tem no,a przed tym może posprzątam
ja z rana pokłóciłam się z mamą...ale już nam przeszło
Miłego tezetowania
Cytat:

Cytat:
o rany - jakbym o sobie czytała... podpisuję się pod każdym słowem, absolutnie
I co z tym fantem zrobić, echhh...
Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
kurde od ponad miesiaca mam problem z gardłem non stop chrypa kaszel a jak poszłam do lekarza to mi powiedział ze mam sobie jakies tabletki na gardło kupic

jutro wazenie i mierzenie po tygodniu redukcji mam nadzieje ze jakeis efekty beda
w kwestii gardła - może spróbuj homeopatycznych? mi zawsze pomagają
a w kwestii redukcji - trzymam kciuki za efekty

Apisko - bardzo fajne ścięcie tyle, że wymaga większej pracy przy układaniu może No i Ciebie pierwszy raz zobaczyłam - klasyczna wizażanka- śliczna i uśmiechnięta

Ajjjj dziewczyny, ale miałam noc masakryczną - jakieś uczulenie mnie złapało, a w domu ani grama wapna! Więc się wierciłam jak głupek w łóżku i drapałam non stop! W końcu przypomniałam sobie, że na takie dolegliwości dobrze robi wykąpać się w krochmalu. No, ale krochmalu też w domu ani śladu. Więc w akcie ostatecznej desperacji obłożyłam się... ziemniakami:lol : Pokroiłam je w grube plastry i poprzyklejałam sobie na najbardziej swędzące miejsca Do tego tabletki na sen i jakoś udało się dotrwać do rana No, a rano już wapno zakupiłam i tym sposobem jakoś się trzymam

Miłego dnia

EDIT: Zapomniałam - ja też mam naszą-klasę

Edytowane przez madame_apple
Czas edycji: 2008-03-20 o 13:58
madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 13:36   #1574
agness51
Zakorzenienie

Apisko - Ale się zmieniłaś,bardzo ładnie wyglądasz
Ja mam naszą klasę

Aniu - Zdaj koniecznie relację z efektów redukcji!

Baby - No w sumie masz rację,co to za chłopak co jednego dnia kocha,a drugiego nagle nie
Przypomniała mi się sytuacja kiedy przed wakacjami powiedziałam pewnemu chłopakowi,że coś do niego czuje,on wtedy stwierdził,że on do mnie nic,pomimo,że często na mnie patrzył,dużo ze mną rozmawiał,kiedy dowiedział się,że mam chłopaka to od razu mi powiedział,że długo z nim nie pobędę,bo miłość nie istnieje,i że zaraz mnie rzuci. A teraz chodzi to tej samej szkoły co ja,bardzo często na mnie patrzy,koleżanka stwierdziła,że może żałuje,że mnie kiedyś odtrącił,no ale to już jego strata,niech wie co stracił ^^

Ja oczywiście jednak nie posprzątałam,właśnie zjadłam zupę i niedługo jadę do TŻ-ta,a potem nocuję u przyjaciółki,więc zajrzę do Was jutro
Miłego dnia

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 13:36   #1575
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
lolciu byłas kiedys w kawiarni w centrum k-ce jojo ? jakie tam pyszne herbaty maja zielone i czerwone
Na jakiej to ulicy dokładnie? Boskie herbaty mają też w "Dekadencji"... Wybór nieziemski

Cytat:
[SIZE=1]
Po drugie to jesli chce mi się ciągle spać, to znaczy, że mam niskie ciśnienie ?
Po 3 to stra du** jestem ... Mam tyle lat co Mangonia

Edit, edit, edit: Ja też chce laptopa !! Ale muszę poczekać do czerwca...
Wy wszystkie macie niskie ciśnienie, a ja zagrożona nadciśnieniem... A tak uwielbiam kawę, mmm... A później po 3 słabych rozpuszczalnych z dodatkiem moich nerwów i spać nie mogę.

Och Tam zaraz stare ;PP

Ja też chcę laptopa! Ale to za pewne nie jest dobry pomysł, bo bym się z nim nie rozstała Jakbym tak jeszcze miała bezprzewodowy internet to...

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość

Załaczam moje nowe foto, nie jest ono piękne, ale możę widać ścięcie i kolor ( ze ścięcia jestem średnio zadowolona). Szare zdjęcie to z fryzurą, jaką miałam wczęsniej.

Śliczne fotki
Ja zrobiłam kilka ostatnimi czasy, ale zredukowałam do 5 zdjęć...

A jeśli jeszcze chodzi o mnie, to mam mętlik w głowie nieziemski... Dochodzi mój ciężki oddech i jestem nie do życia. Nie wiem co robić - ze sobą, z moimi "dolegliwościami" i "nimi".

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 14:34   #1576
Baby14
Zakorzenienie

Mangolina: A co sie bardziej konkrernego dzieje?

agness51: Aguś mam taka sama sytuacje jak Ty ! Dokladnie idnetynczna. Chlopak patrzy sie na mnie i wogole ,ale nie wierzy w prawdziwa milosc. Moze to dlatego ze ostatnio chodzil z dziewczyna przez 14 miesiecy i sie bardzo zaangazowal a ona go opuscila... Strasznie to przezyl i twierdzi ze musi nadrobic stracony z nia czas. Mysle ze dlatego jest taki dziwny wobec mnie... Ale to po jaka cholere sie tak gapi? A ten Twoj ,,byly" to chyba jednak teraz zaluje ze nie jestescie razem. No ale coz...tak jak piszesz mogl o tym pomyslec wczesniej Zycze milego pobytu z tym obecnym Tzetem

madame_apple: A to takie ziemniaki na co pomgaja?

Apiska: Świetna fryzurka Ja tez mam nasza-klase

Milka19: O matko...ruchu ni ma , soli tez wogole, kofeina srednio a woda to juz litry dziennie no coz dzieki za info

nie mam co pisac co u mnie...Moje zycie jest nudne Albo mam : Jutro przyjedzie tata Przywiezie mi czekoladki i wogole
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 14:44   #1577
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
N
A jeśli jeszcze chodzi o mnie, to mam mętlik w głowie nieziemski... Dochodzi mój ciężki oddech i jestem nie do życia. Nie wiem co robić - ze sobą, z moimi "dolegliwościami" i "nimi".
a dokładniej?
Cytat:
madame_apple: A to takie ziemniaki na co pomgaja?

nie mam co pisac co u mnie...Moje zycie jest nudne Albo mam : Jutro przyjedzie tata Przywiezie mi czekoladki i wogole
fajnie, że tata przyjedzie, dawno go nie widziałaś?

A ziemniaki pomagają, jak je przyłożysz do miejsc gdzie masz wysypkę/uczulenie - w ziemniakach, w tym ich "soku" jest coś z czego wytrąca się krochmal - a to bardzo pomaga na swędzenie

agness, fajny dzień Ci się zapowiada i noc Baw się dobrze

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 15:14   #1578
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

A ja dzisiaj zalatana
Siłownia, lekarz, sprzatanie i czekam na przyjazd TŻ-a ;( Kurde nic pewnego, bo nie wiaodmo czy pieniądze na konto mu wpłynęły. Własnie poszedł zobaczyć - nerwówka jak nie wiem

A ogolnie to wieeeelkie lenistwo związane z nauką
I przepraszam, że nie komentuję, ale naprawdę nie mam czasu eh ;(

---------------------------------
Dopisek : PRZYJEZDZA!

życiowy parkiet bywa śliski

Edytowane przez nefre
Czas edycji: 2008-03-20 o 15:44 Powód: no bo ten ^^
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 15:24   #1579
Apiska
Zakorzenienie

dzięki za komentarze. Grzywkę muszę zapuścić, bo za krótko mi zrobiła, czuje się jak paź hehe ;P

Lecę ogladac "step up 2" i jeść popcron
Ślub

41/40
Stary 2008-03-20, 15:39   #1580
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Malinko - Widzę,że mamy takie same imię
Na pewno znajdziesz tego jedynego ktoś już tam na pewno na Ciebie czeka
Może może sama nie wiem Kto by ze mną wytrzymał

Cytat:
Malinko Ty Nasza Wizażowo Duszo artystyczna bardzo mi przykro z powodu choroby. Twoje posty są zazwyczaj takie optymistyczne i patrząc na avatarka wydajesz mi się osobą o bardzo pogodnym usposobieniu Mam nadzieje, że wyjdziesz z tego A języka to w życiu bym nie dała sobie przekłuć podziwiam
Wyjść nie wyjdę do końca życia na tabletkach. Ale najważniejsze, że się leczę. Ja własnie próbuje dojść do ładu z jęzorem bo wyjełam kolczyka będą u lekarki i się zalepiło

Cytat:
malinka_86: Śliczne wiersze . Bardzo mi sie podobaja. Szczegolnie ten 2. Spisałam go sobie ^^. Mowi tak jakby o mnie Zajrze jeszcze na inne Twoje wiersze
Miło mi. Ja też lubię ten 2gi.

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
kochaaaana, niestety facetom często trzeba pewne sprawy wkładać do głowy metodą łopatologiczną
Oby usłyszał w końcu
Chyba muszę mu to wyłożyć bo ten głuchol naprawdę nie zrozumie

Cytat:
bardzo mi się podobają Twoje wiersze - interesujące zarówno pod względem treści, jak również formy i szyku Z chęcią przeczytam kolejne
Dziękuję

Stary 2008-03-20, 15:46   #1581
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Malinko!
Twoje wiersze...
Pierwszy..
Drugi..

Fajnie jest miec poetkę na plotkowym ^^

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 15:53   #1582
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Zawstydzacie mnie

A to coś dla was o TŻ też mojego autorstwa

zgrzeszyłam siedem razy

pierwszy raz gdy cię zobaczyłam...
i już wiedziałam, że twoje oczy i twój uśmiech bedą moim narkotykiem

nastepnym grzechem był twój głos...
i już wiedziałam, że chce go słuchać do końca swych dni

trzeci raz zgrzeszyłam, gdy dotknełam twych dłoni...
i już wiedziałam, że zawsze będe chciała czuć ich dotyk

nastepny raz był gdy niesmiało mnie pocałowałes....
i już wiedziałam, że twoje usta będa moim ukojeniem

kolejny raz oddałam swą czystość, gdy delikatnie pieściłeś mnie w nocy
i już wiedziałam, że twoja bliskość będzie dla mnie zaspokojeniem

zgrzeszyłam też, gdy moje usta wymówiły słowa Kocham Cię...
bo już wiedziałam, że na zawsze będe twoja..

Ostatnim mym grzechem było zatracenie...
bo już wiedziałam, że każde twe słowo będzie dla mnie kolejnym rozkazem do spełnienia...

zgrzeszyłam siedem razy...

Siedem Grzechów Głównych: Ty,Ty,Ty,Ty,Ty,Ty,Ty....

Stary 2008-03-20, 16:02   #1583
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Mangolina: A co sie bardziej konkrernego dzieje?
Cytat:
a dokładniej?
Pewnie nie będzie to zrozumiałe, ale powiedzmy, że się staram... Opiszę chociaż jedną z sytuacji, którą już kiedyś Wam przybliżyłam.

Osobnik nr 1
No więc jest ten chłopak, który mnie kocha... Zaczęłam do niego coś czuć. - To już wiecie. No i wspomniany gość "wie, że ja wiem, ale ja nie wiem, że on wie, że ja wiem" Czyli wie, że jego kolega [tamten mój "ideał" który okazał się wcale nim nie być] to wszystko mi powiedział i pokazał "dowody". Nawet moja przyjaciółka wyciągnięła to z niego. Tak więc nie wiem, kiedy on sam zdecyduje mi się o tym powiedzieć... W końcu jestem poinformowana o tym w pewnien sposób. I nie wiem czy powinnam jakoś pierwsza zagłębić się w ten temat...

A osobnik nr 2[tamten mieszkaniec straży pożarnej ], którego spławiłam z tego powodu, że przełożył spotkanie, nie bardzo się z tym pogodził. Męczy moją koleżankę smsami typu "Spytaj Angelę czy się ze mną spotka". No i mnie też z resztą, dla świętego spokoju postanowiłam, że spotkam się z nim raz. Ale skoro czuję coś do innej osoby, to nie wiem czy ma sens robić mu jakąś nadzieję... No i wieści szybko się rozejdą, więc osobnik nr 1 mógłby się o tym dowiedzieć.

To jeden z mniejszych dylematów związanych z "nimi"

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 17:03   #1584
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo twarzowy nowy fryz I jaki cudny kolor włosów

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
mam identycznie
I może masz jakieś sposoby opatentowane na to

Cytat:
o rany - jakbym o sobie czytała... podpisuję się pod każdym słowem, absolutnie
I co z tym fantem zrobić, echhh...

Ajjjj dziewczyny, ale miałam noc masakryczną - jakieś uczulenie mnie złapało, a w domu ani grama wapna! Więc się wierciłam jak głupek w łóżku i drapałam non stop! W końcu przypomniałam sobie, że na takie dolegliwości dobrze robi wykąpać się w krochmalu. No, ale krochmalu też w domu ani śladu. Więc w akcie ostatecznej desperacji obłożyłam się... ziemniakami:lol : Pokroiłam je w grube plastry i poprzyklejałam sobie na najbardziej swędzące miejsca Do tego tabletki na sen i jakoś udało się dotrwać do rana No, a rano już wapno zakupiłam i tym sposobem jakoś się trzymam
Pomysłowa jesteś Nie wiedziałam nic o tych zieminiakach i ich zbawiennym wpływie na uczuloną skórę.

A co do tych dolegliwości to staram się poprostu być aktywna I cały czas coś robić - pewnie stąd to zamiłowanie do porządku wokół mnie A jak mam się czegoś uczyć i zapowiada się monotonne czytanie książki to non stop zmieniam pozycje, spaceruje po całym mieszkaniu, skacze, rzucam długopisami No i ta kawa - dużo kawy

Cytat:
Zawstydzacie mnie

A to coś dla was o TŻ też mojego autorstwa

zgrzeszyłam siedem razy

pierwszy raz gdy cię zobaczyłam...
i już wiedziałam, że twoje oczy i twój uśmiech bedą moim narkotykiem

nastepnym grzechem był twój głos...
i już wiedziałam, że chce go słuchać do końca swych dni

trzeci raz zgrzeszyłam, gdy dotknełam twych dłoni...
i już wiedziałam, że zawsze będe chciała czuć ich dotyk

nastepny raz był gdy niesmiało mnie pocałowałes....
i już wiedziałam, że twoje usta będa moim ukojeniem

kolejny raz oddałam swą czystość, gdy delikatnie pieściłeś mnie w nocy
i już wiedziałam, że twoja bliskość będzie dla mnie zaspokojeniem

zgrzeszyłam też, gdy moje usta wymówiły słowa Kocham Cię...
bo już wiedziałam, że na zawsze będe twoja..

Ostatnim mym grzechem było zatracenie...
bo już wiedziałam, że każde twe słowo będzie dla mnie kolejnym rozkazem do spełnienia...

Siedem Grzechów Głównych: Ty,Ty,Ty,Ty,Ty,Ty,Ty....

Bardzo ładny i jaki prawdziwy

Cytat:
No i wieści szybko się rozejdą, więc osobnik nr 1 mógłby się o tym dowiedzieć.
I wtedy może zacznie bardziej się starać jak mu wogóle naprawdę zależy
Stary 2008-03-20, 17:10   #1585
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

mam identycznie! tylko ze u mnie to tym bardziej dziwne, ze ja podobno mam za wysokie cisnienie a spokojnie moge pol dnia przespac, jak ksiazka nie jest wciagajaca to nie moge tak jej naraz przeczytac , filmy lubie bardzo ogladac, ale niepostrzezenie przysypiam TŻtowi na ramieniu... i pozniej musi mi albo opowiadac albo cofac

szczerze, to boję się, że coś ze mna nie tak

Dziewczynki, ale dzis mialam dzien, az glowa mnie rozbolala... Bo ja tak nie lubie calymi dniami po sklepach ganiac. No ale dzis rano pojechalam do Babci zlozyc zyczenia na swieta a pozniej smigalam po sklepach, kupilam prezenty na Zajączka i sobie tez sprawilam dobra prostownice Co smieszniejsze - ja taka zwolenniczka fal i loków i prostownice sobie kupila no ale mam teraz takie wlosy i nie wiem jak je opanowac, wiec bede ja gladzic Chce pozapuszczac, ale wiem ze jak by wygladaly tak jak teraz, to szybko bym do fryzjera poszla, a moja wizyta u fryzjera to z reguly ostre cięcie.. W zwiazku z tym juz od kilku lat wlosow zapuscic nie mogę.. Mam nadzieje ze uda mi sie tak z pol roku pozapuszczac. Kasa na fryzjera poszla na prostownice, wiec nie mam wyboru

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 17:27   #1586
Apiska
Zakorzenienie

Oglądnęłam "Step up 2", jak oni się cudownie ruszają, szok!! Uwielbiam takie klimaty jak oni, ale jeszvcze nigdy nie byłam w takim klubie w Polsce, nawert nie wiem gdzie są takowe Ale ahhh pięknie, i jacy oni wszyscy grabni, umięśnieni, zero tłuszczyku

Milka - kolor robiony dwa dni temu, to Bardzo Bardzo Jasny Beżowo-Złoty Blond hehe
Ślub

41/40
Stary 2008-03-20, 17:30   #1587
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Tamonitko - Współczuję,2 i pół roku to naprawdę sporo w ogóle dziwi mnie to,że facet tak z dnia na dzień potrafi przestać kochać
Nie chciałabym się obudzić pewnego dnia i doczekać się rozmowy 'słuchaj przestałem Cię kochać'. Wtedy albo pomyślałabym,że jest jakaś inna,albo że to ja zawiniłam
Wiesz Aguś nie ma czego współczuć, na dzień dzisiejszy jestem zdania, że lepiej było rozstać się po tych 2 i pół roku, niż po 5 latach przekonać się, że facet, którego kochasz jest totalnym frajerem i na Ciebie nie zasługuje... Wtedy napewno bolałoby to jeszcze bardziej. A tak... Jestem młoda, całe życie przede mną, może przyjdzie czas, że poznam kogoś kto nie będzie tylko wykorzystywał mojej miłości, a obdarzy mnie równie dużą...

Cytat:

Z tymi dłońmi to mam identycznie, wszyscy mają ciepłe ręce, a ja mam często lodowate, choć kiedyś było gorzej bo ręce mi wprost siniały, a teraz tylko jeśli mam naprawde zimne to paznokcie robią mi się dosłownie fioletowe
A odnosnie spania to ostatnio też ciągle bym spała... Sama nie wiem co mi się dzieje w tej kwestii

Cytat:
tamonita: Smutne to co piszesz Ale z tego wynika jedno- ten chlopak byl Ciebie poprostu wart. Mial jak w raju i jeszcze focha strzeli. Ja jakbym go zobaczyla to bym mu pieknie nagadala. I z tasaczkiem bym go poonila Mam nadzieje ze za jakis tam czas (nie koniecznie w nnajblizszych miesiacach) napiszemy ze i my mamy wspanialych Tzetow
Może i troche smutne, ale chociaż to doświadczenie nauczyło mnie, że facetowi nie nalezy w 100 % okazywać uczuć i że choć troszke powinien odczówać niepewność. Poza tym uczucia jakiekolwiek by nie były już we mnie ochłonęły, wkońcu od Naszego rozstania minęło już dużo czasu, ale jednak strach jakiś mam, bo boję się zaufać komukolwiek innemu. Poprostu nie umiem zaufać facetowi, dlatego teraz narazie nie chce się z nikim wiązać

Cytat:
a to chamidło z tego tezeta... za dobrze mu chyba było!
całe szczęście, że już masz to wszystko za sobą masz z nim jeszcze jakikolwiek kontakt?

Ajjjj dziewczyny, ale miałam noc masakryczną - jakieś uczulenie mnie złapało, a w domu ani grama wapna! Więc się wierciłam jak głupek w łóżku i drapałam non stop! W końcu przypomniałam sobie, że na takie dolegliwości dobrze robi wykąpać się w krochmalu. No, ale krochmalu też w domu ani śladu. Więc w akcie ostatecznej desperacji obłożyłam się... ziemniakami Pokroiłam je w grube plastry i poprzyklejałam sobie na najbardziej swędzące miejsca Do tego tabletki na sen i jakoś udało się dotrwać do rana No, a rano już wapno zakupiłam i tym sposobem jakoś się trzymam
Nieźle wymyśliłaś z tymi ziemniakami Kochana ja bym na to nie wpadła Mam nadzieję, że to uczulenie minie
A odnośnie TŻta to wiesz, wszyscy mowią, że miał za dobrze. Ale kij mu w oko, miał to miał, ze swoja obecną dziewczyną ma za to lekki horror więc teraz dopiero widzi co stracił
Kontakt z nim mam. Nawet powiem więcej, jakieś pół roku po rozstaniu znów się z nim spotykałam (głupiaaaa TaMonitka ) Ale nie widzialam przyszłości z nim już, bo to niestety kłamca, przewał, niezdecydowany egoista i zapatrzony w siebie laluś. Aczkolwiek nic do niego nie mam. Wybaczyłam mu. Właśnie pół roku od rozstania, albo nawet troszke więcej powiedział mi, że teraz pluje sobie w twarz za to, ze ze mną zerwał i że tego żałuje, ale cóż. Sam wybrał. Niech wie co stracił

Cytat:
Wy wszystkie macie niskie ciśnienie, a ja zagrożona nadciśnieniem... A tak uwielbiam kawę, mmm... A później po 3 słabych rozpuszczalnych z dodatkiem moich nerwów i spać nie mogę.
Kawe też uwielbiam, ale nic mnie ostatnio nie rusza, moge wypić 3 pod rząd, a jakbym się połozyła to bym odrazu zasnęła Ale w sumie to nawet dobrze

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
---------------------------------
Dopisek : PRZYJEZDZA!
Cieszę się razem z Tobą Bawcie się dobrze

Cytat:
A osobnik nr 2[tamten mieszkaniec straży pożarnej ], którego spławiłam z tego powodu, że przełożył spotkanie, nie bardzo się z tym pogodził. Męczy moją koleżankę smsami typu "Spytaj Angelę czy się ze mną spotka". No i mnie też z resztą, dla świętego spokoju postanowiłam, że spotkam się z nim raz. Ale skoro czuję coś do innej osoby, to nie wiem czy ma sens robić mu jakąś nadzieję... No i wieści szybko się rozejdą, więc osobnik nr 1 mógłby się o tym dowiedzieć.
Ahhh ten 'strażak'

Zakupy z babcią oczywiście udane Calutką torbe zakupów miałam Ponad 50 złotych na same spozywcze produkty oczywiście tylko te dla mnie I to wcale nie niezbędne Uwielbiam moją Babcię Za to zmarzłam niesmiłosiernie Zimniej jest niż przed Bożym Narodzeniem

Ale tu u was ruch dziś
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 18:11   #1588
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Oglądnęłam "Step up 2", jak oni się cudownie ruszają, szok!! Uwielbiam takie klimaty jak oni, ale jeszvcze nigdy nie byłam w takim klubie w Polsce, nawert nie wiem gdzie są takowe Ale ahhh pięknie, i jacy oni wszyscy grabni, umięśnieni, zero tłuszczyku

Milka - kolor robiony dwa dni temu, to Bardzo Bardzo Jasny Beżowo-Złoty Blond hehe

a mozna wiedziec czym robilas? mi tez sie bardzo podobaja Twoje wloski

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 19:14   #1589
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Hej Plotkary rozgadane niemożliwie

dopiero teraz na spokojnie udało mi się przysiąść do kompa

rano byłam z Siss na badaniach jakiś, później sprzątanie, następnie byłam z tatą na zakupach ale prawie nie kupowaliśmy jedzenia, za to kupiłam sobie buty sportowe na wiosnę (której nie ma ale na pewno przyjdzie ), a po zakupach znów trochę sprzątania i tak zeszło

Baby - ja tam nie uważam żebym była pracowita po prostu jest to dla mnie tak normalne jak wszystkie inne czynności, tak mnie wychowano, że jestem starszą siostrą (moja siostra ma 21 lat i nadal czuje się bardzo dobrze jako młodsza i nic nie potrafiąca robić ) i powinnam zajmować się domem, wiec to robię i teraz jak mam własne mieszkanie to dzięki temu tam też w miarę trzymam porządek
Malinko - piękne wiersze nie znam się na poezji, ale Twoje bardzo mnie przekonują są takie szczere
Milkuś - ja mam tak samo z tym spaniem widzę że nas tu tyle że mogłybyśmy klub założyć też jestem niskociśnieniowcem z marznącymi stopami i dłońmi jedynie to że teraz jestem taka aktywna, że nie mam aż czasu na odpoczynek trzyma mnie w pionie, dopiero jak siadam wieczorem przed tv to się zaczyna
Apisko - ślicznie wyglądasz mam Twoje zdjęcia z zeszłego roku na kompie i bardzo wydoroślałaś z wyglądu kolorek cudny aaa i naszą klasę oczywiście mam
Gujanko - gratuluję prostownicy teraz będziesz sama sobie fryzjerem
Aniu - jak tak pomyślałam to widziałam M chyba jakieś 4 tygodnie temu więc w sumie dość dawno... a później już nie .... mam nadzieję ze szybko wyzdrowieje, bo w sumie w tym roku powinna kończyć u nas studia i się bronić
Moniczko - no pewnie że jesteśmy młode i piękne i tego się trzymajmy i znajdziesz sobie lepszego faceta na pewno niż tamten, nie zasługiwał na Ciebie
Jabłuszko - przy ziemniakach spadłam z krzesła ze śmiechu ale jesteś pomysłowa jak mnie dopadnie uczulenie to też spróbuję a Tobie już znikło
Mango - niebezpieczna sytuacja tylko nie narób strażakowi nadziei, bo a nuż coś wyjdzie z panem nr 1 < >
Sylwia - baw się dobrze Kochana

ale mi księżyc świeci przez okno, chyba pełnia dziś albo prawie-pełnia

miłego wieczorku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 19:57   #1590
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:

I może masz jakieś sposoby opatentowane na to

niestety nie kawę mogę pijać litrami i zaraz potem przysnąć tylko, że ja podobno nie mam niskiego ciśnienia

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
mam identycznie! tylko ze u mnie to tym bardziej dziwne, ze ja podobno mam za wysokie cisnienie a spokojnie moge pol dnia przespac, jak ksiazka nie jest wciagajaca to nie moge tak jej naraz przeczytac , filmy lubie bardzo ogladac, ale niepostrzezenie przysypiam TŻtowi na ramieniu... i pozniej musi mi albo opowiadac albo cofac

szczerze, to boję się, że coś ze mna nie tak

hehe kiedyś jak chodziłam do kina z moim już eks- Tż to zawsze kończyło się to przyśnięciem na jego ramieniu :P
też czasami nachodzą mnie myśli, że coś nie tak ze mną
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości