|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Hej babeczki
U mnie bez zmian, oczywiście w łóżku nie wytrzymałam ale staram się siedzieć przynajmniej w polarku pod kocykiem. I na zmianę czytam/wizażuję/uprawiam window-allegro shopping (od window shoppingu, czyli takie zakupy bez zakupów ). I słucham nowej płyty Heya. Niedawno wpadli z odsieczą rodzice, niestety jak zwykle skłóceni, mama z kartaczami ![]() i sokiem malinowym, tata z lekami, herbatką z lipy itp. Mamie się śniło, że mieliśmy takiego fajnego chłopczyka, podobnego do TŻeta.... ![]() Ehh, pomarzyć dobra rzecz. Zmykam i cmokam
|
#1562 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nigdy nic nie wiadomo trzymam kciuki lalka pytanie do ciebie czemu nie mieszkasz blisko mnie? juz bym chyba angielski umiala na 5 a tak na powaznie to w koncu postanowilam nauczyc sie tego jezyka tylko nie wiem od czego zaczac, lepiej korepetyror prywatny czy szkola? poziom moj jest baaardzo niski, dzieci w przedszkolu lepsze odemnie sa tak mysle sobie od czego zaczac? jaka matoda jest dobra? co polecasz ? help!!! ( )
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ze ostatnio sie nie udzielam ale humoru mi brak....tylko podczytuje bardzo regularnie
![]() Robie zamowienie z EDM, Kostko, Fiolusku i inne kochane niewiasty jesli nadal chetne to zapraszam tutaj
|
#1564 |
|
wizażowy robalek
|
Hej!
![]() Jestem dzisiaj master. Zrobiłam pranie, uprasowałam i poskładałam to już wysuszone, byłam na zakupach (kupiłam zimowy płaszcz i czapę ). Jestem też już po pierwszych ćwiczeniach - dostałam w piątek moje hula hop. Kolos 97cm średnicy Mama jak je zobaczyła po złożeniu powiedziała: "Przecież ty w życiu tym nie zakręcisz, jak ono jest większe od ciebie!". A nieprawda! Kręcę i to całkiem nieźle Tylko muszę się przyzwyczaić. Aktualnie ledwo wytrzymuję 10 minut, bo brzuch mnie boli od tych kulek masujących które są na hula-hopie Może uda mi się zwalczyć moje boczki do 29 stycznia Planuję też robienie brzuszków na Ab-rockecie ![]() Jutro idę po lekcjach na basen. U mnie w szkole jest obowiązkowe zaliczenie z wf-u z pływania. Specjalnie się w pierwszej klasie LO uczyłam się pływać, bo nie umiałam ![]() Co do matmy, to jest moja największa życiowa zmora. Ledwo ciągnę na ocenę pozytywną, a jeszcze teraz mam z matmy obowiązkową maturę, więc jak się domyślacie, jestem pełna entuzjazmu Tych z MEN-u to bym tak o ! W piątek miałam klasówkę z rachunku prawdopodobieństwa (co za szajs!). I ona była decydująca. Ale zaliczyłam ją na szczęście i nie mam zagrożenia Cieszę się jak dziecko ![]() We wtorek pisałam próbną maturę z matmy. Poszła mi całkiem nieźle. 60% będzie na pewno Oby była taka łatwa w maju ![]() Jeśli chodzi o psychologię, to interesuję się tym i chciałam nawet studiować. A te fakultety co mam w szkole to są nudne. Suche fakty: koncepcje osobowości, koncepcje cech, rodzaje mechanizmów obronnych, fobie, lęk, jak się robi diagnozę w psychologii, pojęcia typu uczenie się, pamięć itd. Nudy, nudy, nudy. Jeszcze mam z socjologii też fakultety (ale już kończę i na jej miejsce wejdzie mi prawo). No i wczoraj byłam na kursie Grzegorz jest hot'astyczny, jakby to powiedziała moja koleżanka Grzegorz: Wytłumaczyć ci? Ja: Nooo xD Nie byłam na ostatnich zajęciach, ale Mrówa nie pomyślała, żeby do niego zagadać, żeby mi przesłał notatki czy coś, bym miała jego maila. Agrh! A na studniówkę to wiem już z kim idę. Poprosiłam mojego brata (jego tata jest rodzonym bratem mojej mamy ) żeby ze mną poszedł. Już byliśmy razem na imprezie - i to jest koleś do tańca i do różańca Jeśli chodzi o poloneza, to trzeba tańczyć z osobą ze szkoły, z trzeciej klasy. Tańczę z kolegą z mat-fizu. Chyba to jedyny facet w szkole, który dorównuje mi wzrostem (ja mam 156cm, a on jest ode mnie tylko trochę wyższy ).Mam nadzieję, że u Was jest wszystko w porządku ![]() Mamrociu, jak ty się czujesz kochanie? Bo termin już chyba niedługo ![]() Pozdrawiam Was Edytowane przez mrofka Czas edycji: 2009-11-08 o 18:22 |
|
|
|
#1565 |
|
Zadomowienie
|
Byłam dziś u Wojtka
Byłam zawieźc swoje CV jego bratu który pracuje w firmie w której i ja bym chciała pracowac, a sam się zadeklarował, iż zaniesie do samego prezesa zobaczymy co z tego wyjdzie W zasadzie to Wojtek zaproponował żebysmy sie spotkali i zaprosił mnie do siebie ![]() Ehhhh ten chłopak zaczyna mi się coraz bardziej podobac
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-11-08 o 18:26 |
|
|
|
#1566 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że fajnie się bawiłaś ![]() Cytat:
Niunia, niedługo będziesz miała minus jak od Ciebie do mnie! A umówmy się... daleka to droga Szybciutko mów co słychać! Możesz marudzić, możesz użalać się nad swoim życiem, możesz wszystko... Tylko powiedz nam coś więcej niż "czołem" ![]() Cytat:
Ani myśli samo się naprawiać ![]() No coś Ty... To tylko pozory ![]() Cytat:
Idziesz do przodu jak burza... Musi już być z Ciebie taka laska, że hej ![]() Cytat:
![]() Żart Była to właściwie pierwsza rzecz odnośnie której zrobiłam wywiad środowiskowy Jestem z tych co to uczą się na błędach ![]() Cytat:
Są ciekawsze rzeczy do zrobienia ![]() P.S. Znowu żart ![]() Cytat:
A tak w ogóle... Dobre są kartacze? Nigdy nie miałam okazji jeść... Cytat:
![]() A to Ci niespodzianka... Nigdy bym się tego nie domyśliła, biorąc pod uwagę, że ostatnio wspominasz o nim w każdym poście A tak serio... Mam nadzieję, że jest to ktoś warty naszej Ineski i że coś się z tego fajnego wyklaruje Skoro o facetach mowa... Właśnie czekam na mojego mundurowego Ma mnie porwać do pewnej przesympatycznej kawiarni. Moja mama, gdy tylko usłyszała, że spotykam się dziś z jej potencjalnym przyszłym zięciem rzuciła się do pieczenia rogalików Z 1,5 kg mąki Nie mam serca powiedzieć jej, że pewnie nawet nie będzie chciał wejść do domu ![]() Mamrotko- byłabym zapomniała, bo wredny wizaż mi nie zacytował... Niestety, remont to u nas droga przez mękę. Mam nadzieję, że szybko przez to przebrniecie Zmykam, robaczki
|
|
#1567 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tym bardziej iż idą teraz dłuuugie zimowe wieczory ![]() Cytat:
![]() Cytat:
udanej randki ![]() A swoją drogą moja mama wczoraj upiekła całą miche rogalików
|
|
|
#1568 |
|
Raczkowanie
|
Jak wam minęła niedziela?Mi fajnie, byłam z kumpelą z pracy na piwku-zaznaczam na 1 żeby nie było
, a potem zgłodniałyśmy-ja zamówiłam zapiekanke klasyczną, ona frytki z serem, ja dostałam megaaaaa zapiekanke, chyba miała metr długości,ale nie moglam jej zjeść, więć kalorie rosna, mam nadzieje ze nie waga![]() Limonka-też wak uważam, ze pozory zawsze mylą ![]() ![]() Idę cos obejrzeć w tv, lub poczytac jakąś książkę, może potem was jeszcze nawiedzę.W końcu muszę nadrobić zaległości.
|
|
#1569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
A co tu takie pustki? ![]() Cytat:
. Zajęcia z dziećmi też dużo łatwiej prowadzić w grupie - a to ze względu na gry, piosenki, zabawy.. Staraj się też sama osłuchać z językiem - i tu oczywiście możliwości jest mnóstwo, trudno jednak już od samego początku dajmy na to oglądać filmy w oryginale, ale pomaga nawet samo słuchanie piosenek, wsłuchiwanie się w tekst, wyłapywanie nowych słówek, zwrotów. Zwłaszcza, że tam jest głównie język kolokwialny, którego na lekcjach pewnie nie będzie najwięcej.Pamiętaj, że jeśli znajdziesz fajnego nauczyciela, to on Tobą pokieruje, oczywiście wg Twoich potrzeb. I na pewno będzie otwarty na wszelkie Twoje uwagi Nie wiem, czy pomogłam, bo ciągle jeszcze nie jestem w formie i ciężko mi sklecić sensowne zdanie :/. Cytat:
.Pomysł z CV jak najbardziej na plus! Limonko, jak się udało spotkanie z mundurowym? Dziś mam korki w domu ale do jutra mam już nadzieję wyzdrowieć bo w końcu będę musiała się ruszyć z domu. Nie wspominając o tym, że mam już tego siedzenia serdecznie dość. Jak i samego przeziębienia - nie myślałam, że aż tak mnie złapie. Lecę nałożyć odżywkę keratynową na pazurki. Pa!
|
|
#1570 |
|
Zadomowienie
|
Dżem dobry
![]() Faktycznie jakoś dziś pusto od rana.... Wróciłam z pracowni masażu i dziś mieliśmy zaliczenie z technik i metod masowania całej kończyny dolenj.... wydawało mi sie, że jestem w miare przygotowana....i weszłam pierwsza z koleżanką i ja 1 masaowałam.... oczywiście w trackcie tego co wykonywałam nasza pani nic się nie odzywała a na koniec wymieniła mi kilka rzeczy które źle zrobiłam czy tam pominełam i stwierdziła iż pewnie cała grupa jest nieprzygotowana i że jeszcze nie umiemy msaowac nogi ....w skrócie dziś przeze mnie nie było zaliczenia ![]() Z jednej strony ok bo może bym jakąś 3 dostała a tak za tydzień będzie nowa szansa .... A tak to u mnie nic nowego ...!!! Virgiono a Ty chyba miałaś iśc do lekarza prawda ..???
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() wczoraj mialam sredniowspanialy dzien a mialam nadzieje ze bedzie cudowny M sie zachcialo jechac do tesco i mielismy maly wypadek ale dobrze ze wszystko juz ok tylko szkoda ze trzeba wybulic tyle za naprawe auta i mandat![]() wiecie co dzis mam podly nastroj na dodatek cos sie dzieje ze mna tydzien temu mialam okres normalnie a wczoraj dostalam jakies krwawe uplawy i dzis lekkie krwawienie juz zapisalam sie do gina ale dopiero na piatek tak bardzo bym chciala zeby to nie bylo to co mysle zabije go chyba jak to sie okaze prawda![]() a ostatnio jak wiecie przytylo mi sie 4 kg, jem wiecej, mam mdlosci, dziwne stany emocjonalne, ochote na rozne dziwne potrawy
Edytowane przez fiolusiek Czas edycji: 2009-11-09 o 15:15 |
|
|
|
#1572 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyli bedziemy mieli malego fioluska na watku a test robilas? lub badania krwi? trzymam kciuki zeby wszystko ulozylo sie po twojej mysli a praktycznie to moglo to sie stac? bierzesz anty? pamietam jak ja bylam w szoku ze bedziemy mieli bobo, chcielismy ale nie wierzylam ze tak szybko to sie stanie, a teraz nie moge sie doczekac spotkania z niunia nasza
07.03-31.03 7,5 (?) ![]() Edytowane przez mamrotka Czas edycji: 2009-11-09 o 16:41 |
|
|
|
|
#1573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dam rade to kupie test ciazowy i sobie zrobie M tez sie troche tym przejal moze to jakies zapalenie jajnikow?
|
|
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Cytat:
znacie sie miesiac a ciaza po 4 tygodniach raczej nie daje takich objawow drastycznych jak piszesz... idz i kup test ciazowy dostepny praktycznie wszedzie albo wyslij M 5 minut i bedziesz spokojna![]() wszystkie chorowitki sciskam na zdrowie, ale z daleka co by sie nie zarazic![]() ja jakos smetnie sie czuje wczoraj kac mnie dobil jakos psychicznie i poszlam spac o 18 wstalam o 7 rano a dzisiaj czuje sie jeszcze gorzej moze i mnie cos bierze oby nielece wglebiac sie w mineraly bo biedna Malinn straci do mnie cierpliwosc Fiolusiek chcialas cos zamawiac na mineralach..?? Malinn robi zamowienie, chyba ze nie masz glowy o tym myslec
Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-11-09 o 18:50 |
|
|
|
|
#1575 |
|
Zadomowienie
|
Fiolusiek ale jaja
mzoe to tylko podobne symptomy, moja kolezanka ostatnio tez sobie wbila do glowy ze jest w ciazy, byla u gina, to powiedzial jej ze chodzby nawet to jest zawszesnie by stweirdzic , zrobila z 3 testy, wszyskich na nogi postawilo, a tylko daltego ze sie jeej wydawalo heh, i tak samo wszedzie sypmtomy ciazy widziala, a to posrotu byla jesien, i zadnej ciazy nei bylo....a pozatym mowials ze on z tych co da po ślubie, to albo jestescie juz po slubie, alebo zmienil swe zasady.LIMOSIA iiiiiii jak pigmenty? HEj LAleczki. piszem, chodz nie wiem co, ale limo krzykła to pisze ![]() wazylam sie wczoraj i jest zero drgniec w jakowym kierduynku,,,,w sumei to dobrze....bo to taki test byl tym tygoniu jadalm slodkei prawei codziennie , cwiczylam nieregularnie a nie utylam, jest okej, tylko teraz jak zrobic zeby lweciec w dol, tak sobie ladnei zalozylam ze co tydzien bedzie 1 w dol a tu dupcia zbita;( idem sem, cium kochane
|
|
#1576 |
|
Zadomowienie
|
Ale mam jutro beznadzieje zaliczenie
![]()
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze, zwracam honor minerałom, używałam do nich kabuki i stąd maska, flat topem w końcu nauczyłam się je nakładać
![]() długi dzień w pracy, ale kolega, którego wcześniej nie lubiłam, sprawił, że dzień minął szybciej, całkiem zabawny z niego człowiek ![]() Fioluś, może to nie to ale ja też bym panikowała, ja zawsze w tych sprawach panikowałam, jeden dzień spóźnienia i zawał serca ![]() Miłego wieczoru laseczki
|
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
Hey Hi Hello
Szczerze...? Nie bardzo Gdzie te chłopy, dziewczyny...? ![]() Mam nadzieję Virgo, że szybko staniesz na nogi Super ekstra! Już zdążyłam się w nich zakochać ![]() Wygodnie się nakładają, w ogóle się nie osypują, nie ma problemów z roztarciem i bossssko wyglądają na oczku Nie wiem jeszcze tylko jak z trwałością, bo pomiziałam się nimi dopiero chwilę temu, ale jutro zrobię sobie make-up do pracy i zobaczymy jak to przetrwają. Dziewczyna przesłała mi je w takich malutkich, plastikowych pudełeczkach, które bardzo przypominają mi naboje do pistoletu Szczerze myślałam, że zarówno pudełeczka jak i ich zawartość będą trochę większe, ale pigmenty wyglądają na wydajne, więc myślę, że jeszcze zdążę się nimi nacieszyć.Ma się ten posłuch na wątku ![]() Najważniejsze, że waga nie idzie w górę, tym bardziej, że sama się przyznajesz, że grzeszysz. Jak zaczniesz znów ładnie dietować (a sama sobie i nam wszystkim udowodniłaś, że potrafisz) na pewno będzie leciała w dół jak szalona! I co w związku z tym...? Kochana, przecież i tak wszystkie wiemy, że nie dość, że zaliczysz to jeszcze będziesz najlepsza z grupy ![]() Dziewczyny, przyszłam się poskarżyć. Telefon mi się popsuł Powtarzam: SIĘ popsuł. Żeby nie było wątpliwości. Upadek ze schodów na pewno nie miał najmniejszego wpływu na jego formę Cóż... Przynajmniej wreszcie się zmobilizowałam, żeby potuptać do salonu Orange i przerzucić się na abonament. W związku z czym jestem świeżo upieczoną właścicielką Samsunga Corby Zmartwiło mnie tylko, że nie było słodkiej, różowej obudowy na którą się uparłam. No ale... Nie można mieć wszystkiego ![]() W ogóle ostatnio wszystko się w moim otoczeniu psuje. Dziś poszłam po raz pierwszy po zwolnieniu do pracy i co...? Na dzień dobry zastrajkował nam nasz program z całą bazą danych. Cóż... Żeby być dokładnym to zwyczajnie nabroił nam w nim informatyk, który miał zrobić zupełnie coś innego i generalnie się bazy danych nie tykać. Ech... Informatycy są na prawdę niemożliwi ![]() W każdym razie przez cały dzień byliśmy przekonani, że niczego nie uda się już odzyskać, a że ostatnią archiwkę zrzucaliśmy na płytę ponad 3 tygodnie temu to gdyby nie to, że mamy biuro na parterze pewnie grupowo rzucilibyśmy się z okna Na szczęście skończyło się tylko na strachu.Biorąc pod uwagę powyższe chyba lepiej zrobię jeśli szybko odmelduję się od komputera. Jeszcze tego by brakowało, żeby i on odmówił mi posłuszeństwa. Wszystko zniosę, ale nie odwyk od wizażu ![]() Trzymajcie się dziewczyny
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
Kostka09 jestem chetna na jakis podkladzik tylko jeszcze nie wiem na jaki
![]() a co do mnie to czytalam na necie troche i domyslam sie ze w ciazy nie jestem moze cos w organizmie mi sie przestawilo![]() Tyska chyba nie musze ci mowic o tym ze nie trzeba wspolzyc by w ciaze zajsc |
|
|
|
#1580 |
|
Raczkowanie
|
witam kochane
podczytuje ale narazie nie moge sie rozpisać.... brak czasu , kompletny brak !! ale na wadze wczoraj zabłysło 75,8
|
|
#1581 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
![]() Cytat:
i bedzie cudniekochana Ty nie dasz rady?? a z nasza pomoca na 5![]() Cytat:
bo ten mowisz jeden wolny i beznadziejny ? Cytat:
a i tak nie wiem czy by sie udalo, a wy chyba nie staraliscie sie zbytnio wiec wyluzuj![]() a co do zamowienia musialabys sie udac na watek mineralny, albo uderzyc do kolezanki malinn ![]()
Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-11-10 o 09:04 |
|||
|
|
|
#1582 |
|
Zadomowienie
|
QNadia - gratuluję
a swoją drogą pozycz mi troche swojej silnej woli ![]() fiolusiek - zajście w ciąże bez współżycia to raczej mało prawdopodobne .... mówię Ci to ja jako biolog ![]() Limonko znowu jakiś niedorajda się trafił szkoda tym bardziej iż był wolny .... tak jak napisała Kostka skresliłaś już go ? A może jednak daj mu jeszcze jedna szansę , czy nie warto..??? A z jego strony jak to wygląda ??? Wzbudziłaś większe zainteresowanie, chce się jeszcze spotkac ?DOBRY ![]() A ja niedługo ide na ten beznadziejny sprwadzian, dzięki za trzymane kciuki i wiare we mnie ale tym raczem raczej nie zabłysne nie lubie sie uczyc na pamięc jakiś regułek, które i tak w przyszłości do niczego mi sie nie przydadzą
|
|
#1583 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hello!
Cytat:
To ja chyba o czymś nie wiem, i muszę się seksualnie podszkolić ![]() .Cytat:
.Cytat:
. Mój mi wczoraj bardzo podziałał na nerwy, jeszcze do dziś mam mu za złe. Czasem taki fajny z niego misiek, a czasem wręcz przeciwnie wrrrrr .Ze zdrówkiem już lepiej, chyba powoli dochodzę do siebie. Dziś już nawet planuję się wyrwać z domku Szczęściara!! ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Jak już wiecie, czuję się znaczniej lepiej. Po południu wybywam na korki, pocztę, do biblioteki. Marzy mi się też basen, po tym przymusowym areszcie domowym najwyższa pora rozprostować kości, ale z tym może jeszcze trochę poczekam? Wczoraj doszła kanapa dwójka, a wcześniej biurko, więc pewnie niedługo będzie przemeblowanko. Myślę jednak, że mogłam pozostać przy moim pierwszym wyborze koloru kanapy, a nie słuchać taty, który doradził inny A przemeblowania już się boję, wczoraj właśnie z tego powodu były zgrzyty, i obawiam się, że wcale nie będzie lepiej. Zmykam ogarnąć domek. Miłego dnia!
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
no wiecie.. to nie miejsce na opowiesc nt erotycznych przygod fioluska i M
zdecydowalismy ze nie bedziemy uprawiac seksu az do slubu, wiem moze to i staromodne ale tego wlasnie chcemy, jezeli sie naprawde kochamy to bedziemy razem ale pare razy zlamalibysmy to co wstepnie zalozylismy nie potrafie sie powstrzymac od jedzenia |
|
|
|
#1586 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do remontu to rzeczywiście masz stresujący okres. Ale pocieszę Cię, że jeśli chodzi o remonty to chyba wszyscy muszą przez takie ceregiele przejść ![]() Cytat:
Cytat:
I wcale nie uważam, że to staromodne. Zdecydowaliście się na to ze względów religijnych? My z Tżem niby też próbowaliśmy, ale się nie udało, więc już daliśmy spokój.Hej Laski! Ostatnio rzadko się pojawiam, ale powiem Wam, że jeszcze się nie przestawił na nowy tryb pracy i jak wracam do domu to zawsze też mam mnóstwo rzeczy do roboty i jakoś nie starcza mi czasu żeby zajrzeć na neta. Jedyna opcja to zaglądać do Was w czasie pracy.. i taki właśnie mam zamiar ![]() Dzięki grze w tenisa stołowego udało mi się zrzucić kilo ostatnio. A w sobotę robiliśmy wielką imprezę urodzinowo-imieninową moich rodziców i opiłam się jak bąk, najadłam jak świnka, ale wszystkie kalorie chyba wytańczyłam, bo z parkietu praktycznie nie schodziłam Trzymajcie się! Zajrzę do Was jutro |
||||||
|
|
|
#1587 |
|
Zadomowienie
|
hey hi hello
![]() odpisze Wam później
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej
wszystkie już swietują ?? cisza straszna, ja zajelam sie deku wykonczam dwie skrzyneczki obie dla ciotek pod choinkę![]() wogole nic mi się nie chce i troche mi niedobrze nie wiem z czego...mam nadzieję, ze to nie grypa zoladkowa chyba pojde wczesnie spac
|
|
|
|
#1589 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czas pokaże ale ewidentnie chyba mu sie sporobałam....ciągle pisze i mówi że tęskni za mną masakra ![]() Gratulacje Cytat:
?!?! szalejszez z tymi prezentami ale ciocie pewnie się ucieszą ![]() sprawdzian jakoś poszedł ale bez entuzjazmu a tak to dzien mija nudno i spokojnie ...
|
|
|
#1590 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na oku i opakowania;D taka jestem ciekawa ich, i na jakiesj aukcji kupiłas?![]() Cytat:
aż sobie nie chce wyobrażać jak wy spędzacie czas ze sobą ![]() a swoja droga nie ma się tak co zapierać rękami i nogami od współżycia, skoro oboje maja takwoe "smaki" i wogole hihi takie "zabawy" to tez w pewnym sensie sex.ja np pamietam jak jeszcze w podstawowce dziewczyny mowily ze one poczekaja do slubu i wogóe, ja nigdy sie nei wypowiadalam, bo sobie myslalam...co ma byc to będzie..... no i dobrze ze nic nie obiecywałam bo bym i tak nie dotrzymała hehe:P Cytat:
![]() no mzoe slpowa mam troche koslawe, a e otemu ze nie patrze w monitor piszac hehe:P Cytat:
zawsze bylam ciewaka, a nikt mnie nei wtajemnicza;d niewiasty, jutro mnei czeka mega podneicajacy dzien......wpadnie do mnei kolzezanka ktora meiszka okolo 60-70km ode mnei i bedziemy sie uczyc na poprawe z ekomoniki, tzn bardziej ona mnei niz my sie......bo oczywiscie tamta fałszywa ktora meiszka 2minuty drogi ode mnei ani nie zaproponowala pomocy, ani jak cos mowialm to nei zagdala....a niech spada na drzewko;/
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.

). I słucham nowej płyty Heya. Niedawno wpadli z odsieczą rodzice, niestety jak zwykle skłóceni, mama z kartaczami 
i sokiem malinowym, tata z lekami, herbatką z lipy itp. Mamie się śniło, że mieliśmy takiego fajnego chłopczyka, podobnego do TŻeta.... 

)

Tych z MEN-u to bym tak o
! W piątek miałam klasówkę z rachunku prawdopodobieństwa (co za szajs!). I ona była decydująca. Ale zaliczyłam ją na szczęście i nie mam zagrożenia 
Byłam zawieźc swoje CV jego bratu który pracuje w firmie w której i ja bym chciała pracowac, a sam się zadeklarował, iż zaniesie do samego prezesa
Idziesz do przodu jak burza... Musi już być z Ciebie taka laska, że hej 

Powtarzam: SIĘ popsuł. Żeby nie było wątpliwości. Upadek ze schodów na pewno nie miał najmniejszego wpływu na jego formę