Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;) - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-03, 19:16   #1561
novocaine870
Rozeznanie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)

Dziewczyny... właśnie o to chodzi, że potrzebuję pieniędzy gdyby nie to, to już dawno powiedziałabym jej co o tym wszystkim myślę

Jak Wam pisałam to jest firma, która ma kilka siostrzanych marek - generalnie warunki pracy itd. z tego co słyszałam i czytałam są najlepsze ze wszystkich "galeriowych" sklepów, ale ....... niestety wszystko zależy od ludzi na których się trafi...

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 19:30   #1562
ButterBear
Zakorzenienie

Jodie, spokojnie. Na pewno będzie ok. Nie nastawiaj się źle Tak czy owak chcesz tam pracować, więc lepiej pomyśleć, że może to dziwne babsko miało gorszy dzień, lub dwa...

Zara, łobuziaro, jak Wasze ślubne przygotowania?
My oprócz tego, że dalej nie mamy sali, to wczoraj 'straciliśmy' fotografa. Zadzwonił i powiedział, że nie będzie nam robił zdjęć, bo nie ma czasu Przygotowania nam idą jak po maśle

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 19:45   #1563
jodie
Zakorzenienie

butter Ty chyba do novo ?

butter a ten fotograf to jakiś niesamowity profesjonalista

Edytowane przez jodie
Czas edycji: 2009-11-03 o 19:46
jodie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 19:53   #1564
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
butter Ty chyba do novo ?

butter a ten fotograf to jakiś niesamowity profesjonalista
Przepraszam, faktycznie to miało być do novo

Tak, fotograf fanatastyczny-profesjonalista w 100%...
teraz siedzę i szukam fotografa...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 20:09   #1565
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Przepraszam, faktycznie to miało być do novo

Tak, fotograf fanatastyczny-profesjonalista w 100%...
teraz siedzę i szukam fotografa...
juz nawet sama nie wiem co mam Ci napisać o Waszych przygodach przedweselnych ale z fotografem powinno pójść łatwiej
Stary 2009-11-03, 20:41   #1566
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
biia a co wystawiasz??
jakieś resztki zabawek.
zastanawiam się też nad prostownicą. bo mam taką superaśną, a ostatnio nie prostuję włosów. sądzę, że 200 spokojnie można wyciągnąć.

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Nie poddawaj się.

Mi też przez pierwsze dni wydawało sie że mam źle dobrane..bo caly tydzien za mgłą widziałam....a teraz jest idealnie.
mnie nasywa się fakt, że mam takie same soczewki na oba oczy, a różne wady... no zobaczymy.

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
Lekarze tzw. konwencjonalni też trąbią, że mleko jest owszem zdrowe, ale nie dla wszystkich. Jest coraz więcej ludzi uczulonych na białko krowiego mleka (ja mam takie uczulenie i nie ma mowy o piciu go normalnie).
Poza tym nabiał jest często tłusty i ma sporo niezdrowych dodatków poza samym białkiem - ja niestety też głównie się żywię nabiałem, sporo sera żółtego, który wcale zdrowy nie jest.
mnie mleka zabroniła pić kosmetyczka jak miałam wysyp pryszczy. a także sera żółtego, czekolady, alkoholu... no i pryszcze zniknęły. a mnie w sumie przeszła ochota na ser żółty. jedynie na pizzy, albo jako dodatek do czegoś.

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
...
Co do urynoterapii, mi kiedyś też ktoś zlecił przemywanie twarzy bo miałam mega trądzik- akurat mnie nie pomogło wcale .
mnie też nie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
jejku jak ja lubię jak wy piszecie o zdrowym odzywianiu uwielbiam te tamty
choc TZ czasami ma juz tego dośc, bo oczywiscie wszystko wprowadzam w zycie.

ii mam pytanie: czyli drób nie jest zdrowy?? bo tak zrozumialam. ja najbardziej lubie mięsko kurze
kurczaki sa karmione hormonami. a, że ludzie je jedzą, to między innymi dlatego kobiety mają statystycznie większe piersi niż 20 lat, ludzie są wyżsi, a co gorsza...piersi się robią facetom (fuuuuj)
nienawidzę kurczaka

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 21:18   #1567
novocaine870
Rozeznanie

nie ma, nie ma, NIE MA!!!
oszaleję zaraz
boże, ja muszę mieć tę pracę !!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-03, 21:59   #1568
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Jodie, spokojnie. Na pewno będzie ok. Nie nastawiaj się źle Tak czy owak chcesz tam pracować, więc lepiej pomyśleć, że może to dziwne babsko miało gorszy dzień, lub dwa...

Zara, łobuziaro, jak Wasze ślubne przygotowania?
My oprócz tego, że dalej nie mamy sali, to wczoraj 'straciliśmy' fotografa. Zadzwonił i powiedział, że nie będzie nam robił zdjęć, bo nie ma czasu Przygotowania nam idą jak po maśle
Eeee Butter, a nie spisywaliście żadnej umowy? Bo to dziwne, że tak nagle sobie zrezygnował

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 22:11   #1569
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Jodie, przepraszam, nie zauwazylam ze jak wklepalam posta to nie zauważyłam że Twój juz jest, pisałyśmy w podobnym czasie Bardzo sie ciesze że jesteś taka zadowolona Ekstra!

Butter, łobuziaro no u nas bez zmian, posiadamy salę, kościól klepniety ale nie zapłacony i papiery nie doniesione (niby mamy czas do grudnia, ufam TŻtowi ) mamy zespól, i to chyba wszystko. Nad fotografem się zastanawiamy jeszcze. Siostra TŻ ma znajomego ze studiów ktory robi przepiekne zdjęcia.. niestety troche sobie liczy, ale może uda nam się stargować. Nie martw się, skoro ja nie mam fotografa i sie nie przejmuję to nie przejmuj się i Ty, masz ślub później A poza tym masz przepiekną kieckę... Zazdraszczam jak cholera jasna

A jak w pracy, mniej się stresujesz chociaż troszkę?

Novo, no co Ty??? Szok. Nie wiesz o ktorej i gdzie masz jutro to szkolenie?? A nie możesz hmmm no np zadzwonić do tej kobiety jutro z samego rana..?

Biia, mówisz że piersi się robią od kurczaka na hormonach? Hehe, ostawiam tabsy, to może być jakieś wyjście
Żartuje oczywiście

Melodio, fajnie że są jakieś ustalenia I zdrówka Ci życzę i żeby ząb dał spokój z ruszaniem się

PS. Super był nowy Dexter To ostatnio jedyny serial ktory sprawia ze nie moge sie doczekac nastepnego odcinka

Dobranoc

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2009-11-03 o 22:13
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 22:24   #1570
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Jodie, przepraszam, nie zauwazylam ze jak wklepalam posta to nie zauważyłam że Twój juz jest, pisałyśmy w podobnym czasie Bardzo sie ciesze że jesteś taka zadowolona Ekstra!

Butter, łobuziaro no u nas bez zmian, posiadamy salę, kościól klepniety ale nie zapłacony i papiery nie doniesione (niby mamy czas do grudnia, ufam TŻtowi ) mamy zespól, i to chyba wszystko. Nad fotografem się zastanawiamy jeszcze. Siostra TŻ ma znajomego ze studiów ktory robi przepiekne zdjęcia.. niestety troche sobie liczy, ale może uda nam się stargować. Nie martw się, skoro ja nie mam fotografa i sie nie przejmuję to nie przejmuj się i Ty, masz ślub później A poza tym masz przepiekną kieckę... Zazdraszczam jak cholera jasna

A jak w pracy, mniej się stresujesz chociaż troszkę?

Novo, no co Ty??? Szok. Nie wiesz o ktorej i gdzie masz jutro to szkolenie?? A nie możesz hmmm no np zadzwonić do tej kobiety jutro z samego rana..?

Biia, mówisz że piersi się robią od kurczaka na hormonach? Hehe, ostawiam tabsy, to może być jakieś wyjście
Żartuje oczywiście

Melodio, fajnie że są jakieś ustalenia I zdrówka Ci życzę i żeby ząb dał spokój z ruszaniem się

PS. Super był nowy Dexter To ostatnio jedyny serial ktory sprawia ze nie moge sie doczekac nastepnego odcinka

Dobranoc
Zaro, no chyba nie obędzie się bez dentysty W czwartek pędzę Mam nadzieję, że katar mi do tego czasu przejdzie

Zaro, a kiedy Ty masz datę ślubu? I o tym samym pomyślałam, jak przeczytałam o tym kurczaku

A TŻ mimo, że siedzi z kolegą przy piwie to do mnie eski pisze Słodkie Zresztą oboje lubimy mecze, więc możemy podzielić się wrażeniami

A ja uwielbiam "How I met your mother" Według mnie najśmieszniejszy serial jaki powstał

Kurcze mnie też praca by się przydała Wysyłam CV i nic A słuchajcie tą klauzulę o danych osobowych to dołączałyście tylko do CV na końcu czy w oddzielnym dokumencie?

A tak nawiasem mówiąc to jutro 4 miesiące nam z TŻtem mijają Szkoda tylko, że tak rzadko możemy się widywać Oby do kwietnia mam nadzieję

Pani Magister

OPENER 2010

Edytowane przez Melodia mgieł nocnych
Czas edycji: 2009-11-03 o 22:27 Powód: dopisek
Stary 2009-11-03, 22:28   #1571
jodie
Zakorzenienie

melodio ja klauzulę mam w CV wpisaną pod wszystkim , ew wklejałam w treść maila jeśli sobie tego życzyli

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-03, 22:32   #1572
kotekk81
Zakorzenienie

Witam wieczorkiem

ja doslownie przelotem bo znowu u nas remont i przyplatalo mi sie zapalenie spojowek (to juz moj znak rozpoznawczy jak jest remont )

jutro malz ma urodziny i dzis pieklam mu w tajemnicy torta zaprosilam rowniez tesciowa i siostre Tzta - taka mala niespodzianka bo on nie chcial nikogo prosic bo juz stary jest

Butter mam namiar na fajnego fotografa - robil sesje mojej przyjaciolce, to ja chcesz to moge podac Ci namiary (bo nie wiem czy bedzie wtedy wolny)

a teraz uciekam bo Tz na film mnie wola

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 22:44   #1573
novocaine870
Rozeznanie

MAM, MAM, MAM!!!!!!

co za ulga

Mam nadzieję, że dzień, w którym skończę część teoretyczną i praktyczną szkolenia, będzie ostatnim dniem w którym będę podlegała tej...... istocie

Melodio - umieszczałam klauzulę w cv i liście motywacyjnym na końcu
(w stopce)

Stary 2009-11-03, 22:49   #1574
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Cytat:
melodio ja klauzulę mam w CV wpisaną pod wszystkim , ew wklejałam w treść maila jeśli sobie tego życzyli
Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
MAM, MAM, MAM!!!!!!

co za ulga

Mam nadzieję, że dzień, w którym skończę część teoretyczną i praktyczną szkolenia, będzie ostatnim dniem w którym będę podlegała tej...... istocie

Melodio - umieszczałam klauzulę w cv i liście motywacyjnym na końcu
(w stopce)
Dzięki dziewczyny Bo ja dotychczas wklejałam tylko w CV na końcu To teraz będę wszędzie to wklejać Najgorsze, że teraz na każde stanowisko sobie życzą listów motywacyjnych Denerwuje mnie to

Pani Magister

OPENER 2010
Stary 2009-11-04, 07:46   #1575
miskowa
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
a ja dziś byłam na badaniach i dostałam skierowanie po okulary może Wy mi doradzicie - mam mieć szkła -0,25 i jedni mówią abym olała sprawe bo nosząc okulary pogorszę sobie wzrok inni odwrotnie. już sama niewiem
są różne opinie na ten temat. Jedni uważają, że lepiej korygować od razu, inni odwrotnie, że niby oko się robi leniwe, bo ma okulary. Musisz sama zobaczyć, na ile wzrok ci się męczy bez tych okularów, czy dajesz radę, czy nie i zdecydować. Wtedy ew. kupić okulary i nosić tylko wtedy, kiedy naprawdę trzeba. Albo idź do okulisty i pogadaj jeszcze

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Mnie z reguły nerw na TŻta trzyma jakąś godzinę, dwie. On po każdej kłotni mógłby się godzić od razu, ja jakoś potrzebuję trochę czasu dla siebie nawet jak mi złość minie od razu to jeszcze siedzi we mnie jakiś czas taki anty-przytulak
mam dokładnie tak samo. Wczoraj wieczorem mnie tż wkurzył, ja byłam zła a on za 5 sek przyszedł po buziaka i się przytulić, bo on nie umie się długo gniewać. A ja też potrzebuję wtedy chwilę, żeby dojść do siebie i żeby mi złość minęła
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 07:50   #1576
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Dzień Dobry

Cytat:
mam dokładnie tak samo. Wczoraj wieczorem mnie tż wkurzył, ja byłam zła a on za 5 sek przyszedł po buziaka i się przytulić, bo on nie umie się długo gniewać. A ja też potrzebuję wtedy chwilę, żeby dojść do siebie i żeby mi złość minęła
Mam tak samo... A mój Tz tego nie może zrozumieć za nic w świecie!!!

Wczoraj wróciłam o 21 do domu Kto to widział, żeby studenci dzienni wieczorem zajęcia mieli Dzisiaj to samo, o 17 mam seminarium

Highway to Hell
mademoiselle betti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 07:57   #1577
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle betti Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

Mam tak samo... A mój Tz tego nie może zrozumieć za nic w świecie!!!

Wczoraj wróciłam o 21 do domu Kto to widział, żeby studenci dzienni wieczorem zajęcia mieli Dzisiaj to samo, o 17 mam seminarium
poczekaj aż będziesz pracować na etacie, wtedy to dopiero czasu nie ma. Teraz masz zajęcia, ale nie musisz siedzieć aż tyle godzin, czasem możesz nie iść. Ja to muszę siedzieć widzisz i nie ma że boli
Stary 2009-11-04, 08:08   #1578
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Cytat:
poczekaj aż będziesz pracować na etacie, wtedy to dopiero czasu nie ma. Teraz masz zajęcia, ale nie musisz siedzieć aż tyle godzin, czasem możesz nie iść. Ja to muszę siedzieć widzisz i nie ma że boli
Wolałabym jednak siedzieć w tej szkole od 8 i mieć zajęcia normalnie "w ciągu". A tak mam np jedne ćwiczenia od 8-9. 30 a następne od 16-18. I chodzić muszę na każde. Ale nie narzekam, bo wczoraj się okazało, że nauka się jednak opłaca - dostałam stypendium

Highway to Hell

Edytowane przez mademoiselle betti
Czas edycji: 2009-11-04 o 08:09
Stary 2009-11-04, 08:11   #1579
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Wolałabym jednak siedzieć w tej szkole od 8 i mieć zajęcia normalnie "w ciągu". A tak mam np jedne ćwiczenia od 8-9. 30 a następne od 16-18. I chodzić muszę na każde. Ale nie narzekam, bo wczoraj się okazało, że nauka się jednak opłaca - dostałam stypendium
gratulacje, ja nigdy nie miałam żadnego stypendium, olewałam raczej oceny na studiach i szłam po najmniejszej linii oporu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-04, 08:13   #1580
dorinka30
Zakorzenienie

Cześć

Novo ufff rozumiem, że sytuacja ze szkoleniem opanowana , nie martw się teraz już będzie z górki

Czwartek już, szybko mi minęło jakoś
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 08:15   #1581
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Novo ufff rozumiem, że sytuacja ze szkoleniem opanowana , nie martw się teraz już będzie z górki

czwartek?
Stary 2009-11-04, 08:17   #1582
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje, ja nigdy nie miałam żadnego stypendium, olewałam raczej oceny na studiach i szłam po najmniejszej linii oporu
Ja podziwiam moją koleżankę sąsiadkę, ma dwójkę dzieci (jedno w wieku Tomka) , zostało jej jeszcze dwa lata studiów lingwistycznych-zaocznie i ma stypendium Na codzień pracuje na 3 etetach jako lektor .
Jak sie dowiedziałam to szczękę zbierałam z podłogi, podziwiam dziewczynę

Ano tak środa !!! jednak
Stary 2009-11-04, 08:22   #1583
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja podziwiam moją koleżankę sąsiadkę, ma dwójkę dzieci (jedno w wieku Tomka) , zostało jej jeszcze dwa lata studiów lingwistycznych-zaocznie i ma stypendium Na codzień pracuje na 3 etetach jako lektor .
Jak sie dowiedziałam to szczękę zbierałam z podłogi, podziwiam dziewczynę

Ano tak środa !!! jednak
no to ja też podziwiam, a może jest megamózgiem i nauka sama jej wchodzi. No ale trzy etaty to też jest sporo. Ludzie to mają jednak zacięcie, ja czasem się przy takich czuję taka malutka.
Stary 2009-11-04, 08:35   #1584
mykmyk
Raczkowanie

Hej
Cytat:

a ja dziś byłam na badaniach i dostałam skierowanie po okulary może Wy mi doradzicie - mam mieć szkła -0,25 i jedni mówią abym olała sprawe bo nosząc okulary pogorszę sobie wzrok inni odwrotnie. już sama niewiem
Moja kolezanka w podstawowce musiala nosic okulary z taka malenka wada wlasnie i po pol roku "odzyskala" idealny wzrok (zeszlo do 0). Ale nie wiem czy to nie przypadek a moze i odrobina szczescia

Wczoraj bylam w kinie na "Gamerze". Dziwny film Ale gra tam aktor od Dextera
Stary 2009-11-04, 08:44   #1585
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
no to ja też podziwiam, a może jest megamózgiem i nauka sama jej wchodzi. No ale trzy etaty to też jest sporo. Ludzie to mają jednak zacięcie, ja czasem się przy takich czuję taka malutka.
Chyba tak, znamy się niedługo więc niewiele jeszcze o niej wiem, ale co spotkanie to zaskakuje mnie kobieta
Połączyła nas przyjaźń chłopaków naszych, w sumie narodziła sie taka fajna nowa znajomość, zupełnie niespodziewanie

Te 3 etaty to pewnie niepełne, bo wiadomo nauczycielskie ale mimo wszystko...., że nie wspomnę że jeszcze korepetycji udziela Naprawdę są mega zorganizowani z mężem, dzięki niej też się uczę wiele podpatrując

Dziewczyny, allegrowiczki pomocy !!!
Potrzebuję fajny cienki golfik, ale nie przykurcz w sensie rękawów i długości- jeśli ktos kupił i jest zadowolony proszę o linka, a może adres aklepu jeśli nie allegro ?

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-11-04 o 08:47
Stary 2009-11-04, 08:47   #1586
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

dziewczyny polecam serial "lie to me" wczoraj z męzem widzielismy pierwszy odcinek (zaraz zabieram się za sciąganie resszty) baaardzo mi się podoba

Kciuki za badania Madziu!
Kupiłaś coś mężowi na rocznicę? Chociaż teraz najważniejsza rocznica ślubu przecież

[/QUOTE]
nie, nic sobie nie kupujemu. choc TZ wczoraj przyleciał do mnie z wielkim bukietem róz (9 róz - za 8 lat + za następny - tak to tłumaczył) a dzis zabiera mnie na kolację (mielismy isc wczoraj, ale przez nie domówiena nie wyszło)
Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
jakieś resztki zabawek.
zastanawiam się też nad prostownicą. bo mam taką superaśną, a ostatnio nie prostuję włosów. sądzę, że 200 spokojnie można wyciągnąć.
to stare zabawki tez schodzą?? bo ja mam kilka reklamówek pluszaków

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 08:56   #1587
novocaine870
Rozeznanie

Dzień dobry

Cytat:
Gratuluję ja o stypendium mogę pomarzyć

Cytat:
Cześć

Na całe szczęście opanowana Swoją drogą ciekawa jestem co takiego jest na tym szkoleniu , że trwa 9 dni ( 5 h dziennie) - i to sama teoria, a praktykę mam już od jutra.... także wyjdę z domu o 11 a wrócę po 24. także koniec tego lenistwa

Stary 2009-11-04, 08:57   #1588
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Potrzebuję fajny cienki golfik, ale nie przykurcz w sensie rękawów i długości- jeśli ktos kupił i jest zadowolony proszę o linka, a może adres aklepu jeśli nie allegro ?

Z dzianiny? Czy z przędzy?

Dzien dobry.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 08:58   #1589
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:
.....
Te 3 etaty to pewnie niepełne, bo wiadomo nauczycielskie ale mimo wszystko...., że nie wspomnę że jeszcze korepetycji udziela Naprawdę są mega zorganizowani z mężem, dzięki niej też się uczę wiele podpatrując
....

Stary 2009-11-04, 09:01   #1590
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba tak, znamy się niedługo więc niewiele jeszcze o niej wiem, ale co spotkanie to zaskakuje mnie kobieta
Połączyła nas przyjaźń chłopaków naszych, w sumie narodziła sie taka fajna nowa znajomość, zupełnie niespodziewanie

Ja nie pomogę z allegro, ale kupiłam bardzo fajny cienki golfik z miękkiej mięsistej bawełny w kolorze czarnym, szarym i pudrowo różowym w Cubusie za 20zł za sztukę

Ja za to poszukuję czarnych długich legginsów właśnie z takiej grubszej mięsistej i miękkiej bawełny a nigdzie znaleźć nie mogę Widziałam tylko takie we wrześniu w Zarze, ale w cenie - 99zł

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Gratuluję ja o stypendium mogę pomarzyć

Na całe szczęście opanowana Swoją drogą ciekawa jestem co takiego jest na tym szkoleniu , że trwa 9 dni ( 5 h dziennie) - i to sama teoria, a praktykę mam już od jutra.... także wyjdę z domu o 11 a wrócę po 24. także koniec tego lenistwa
Dzięki, ja pierwszy raz dostałam, bo na 3 roku licencjatu postanowiłam się uczyć 9dni to rzeczywiście dużo

Highway to Hell
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości