|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
silvyetta, dziękuję za gratki
wszystkiego naj w Nowym Roku ![]() black! STO LAT! STO LAT! ![]() Remmi, super że zajrzałaś Mnie często postarzają o pare lat Cytat:
Ja się już nie moge doczekac następnej wizyty ![]() bezaczku, ja też blokowa i też nie umiem się z piecem opbchodzić, kiedyś mieliśmy swoje centralne ale ja byłam mała i paliła mama z bratem a potem nam założyli ogólne i już się nie nauczyłam jedynie co to do kominka dokładam drewno jak jestem u Wojtaska ![]() a co do kubeczków to pierwszy raz widze ![]() Co do Twoich statysyuk urlopowych, to ja raczej nie idę do pracy, bo będzie mało dzieci, ale dla pewności jeszcze zadzwonie do przedszkola za to jestem umówiona z psiapsiółką na pisanie referatu z filozofii :zygi:Co do pisania pracy, to ja też długo nie umiałam sie zebrać w sobie ale jak już usiądziesz to pójdzie ja robiłam często tak, że jak miałam wolny dzień to siadałam z rana ... i pisałam dopóki tz z pracy nie wrócił na poczatku sie zmuszałam ale po godzince pisanie łatwiej idzie i tak jakoś się w to wdrażasz raz pisałam od południa do 22 niemal non stop no oczywiście z małymi przerwami na wizaż ![]() za prace ![]() martoolka, dziękuję za życzonka i gratki my też się byczyliśmy z tż'tem po świętach wszystkiego dobrego w Nowym Roku Z tymi pałami to dobre, ale się zdziwią ![]() Fajnie yb było tak ten stary roczek powtarzac, ale wtedy bym, się nie doczekała na narodziny dzidzi ![]() magolinko, ale Cię załatwił tż mój nie czyta póki co ![]() metko, a tak z ciekawości jakie macie łóżeczko drewniane czy turystyczne? Bo ja się wiele opinii różnych nasłuchałąm i teraz sama nie wiem które lepsze ![]() My mamy dość dużą suyypialnie, ale przez to że mamy wielkie łóżko tez się zrobiła nieustawna, ale jakoś pokombinujemy bo na początku w drugim pokoju będzie kołyska, która mój dziadek robił dla bratanka, prześliczna jest i nie umiem sobie jej odmówić nawet na kilka miesięcy ![]() Dana, ![]() capri, chyba zalezy od dzieciątka, bo Wojtasa kupy śmierdziały okropniaście jak zaczęłam do niego przychodzić może dlatego, że on ogólnie duuużo je łakomczuszek
|
|
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Ja też klikam do Was dzisiaj z pracy. Na razie jest względny spokoj i mam nadzieje, że tak zostanie To sobie z Wami posiedzę ![]() Po południu mam dużo roboty w domu, muszę dziś posprzątać bo jutro nie dam rady. Jutro mamy księdza A potem musimy jechać poszukac nowej baterii do zlewu, bo cieknie woda na całego ..... |
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
agawoo, a to poszukasz mi od razu baterii do umywalki? Bo tez mi cieknie
![]() w ogóle przydałby się nam remont łazienki, ale teraz to raczej większą potrzebą jest kupienia większego autka tak jak mieliśmy w planie pieniązki czekają aż nam się zechce czegoś poszukać ![]() ja też nie lubię jak ksiądz chodiz po kolędzie, na szczęście mam to już za soba
|
|
|
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra, i wyślę pocztą No większe autko to Wam się teraz przyda A co do księdza, to jestem ciekawa jak to będzie - pierwszy raz wspolnie z TZtem będziemy przyjmować |
|
|
|
|
#1565 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale fiolkami to one tez nie pachna ![]() ![]() Kochane wczoraj Black, dzis ja stawiam winko! A dla ciezarnych soczek
|
|
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
no to agawo czekam na przesyłke
capri a urodzinki masz? no to STO LAT !!!!!! mnóstwo zdrówka i szczęścia Kochana jak tam Alusia ? moze jakieś foto ciociom rzucisz, co? ![]() zbieram sie o mykam do biblioteki a potem do mojej Baśki pisć referat na filozofie chce mi sie jak jasny gwint trudno trzeba to zrobić
|
|
|
|
#1567 |
|
Wtajemniczenie
|
capri najlepszego
A ja za 40 minut kończe pracę Wieczorem mamy gości, będzie winko i ploteczki |
|
|
|
#1568 |
|
Wtajemniczenie
|
certi: sto lat , sto lat
Ale mialam piekny sen, snilo mi sie moje dziecko i ze coreczke mialam i tak caly czas ja przytulalam ![]() chyba podswiadomie caly czas o tym mysle i dlatego ... ale taki fajny sen
|
#1569 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Capri, wszystkiego najlepszego Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
Piękny sen |
|||
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
czeeesc
caprica6 wszystkoego najlepszego agawoo łózeczko musi zostac na razie tak jak jest bo jakos sobie nie wyobrazam do malenkiego dziecka latac w nocy po kilka razy do drugiego pokoju ![]() acelinka kupilismy tradycyjne, drewniane lozeczko posprzatalam, czekam na kolezanke, moze w koncu sie zjawi
|
#1571 | |||
|
Raczkowanie
|
hej Laseczki
![]() Cytat:
![]() hej Martoolka Cytat:
100 lat!Spelnienia marzen nadziei i oczekiwan!!!Cytat:
ja tez caly czas snie,ze jestem w ciazy,i to na pewno po czesci zasluga wizazu,ale tez chyba presji otoczenia i naszych rodzicow,ktorym wszyscy zyczyli wnuka bo my tez juz swoje latka mamy,ale chyba jeszcze troszke musimy poczekac,szczegolnie na nowy domekpodczas tych swiat mialam tylko 3 dni wolnego(2 dni swiat i nowy rok),wczoraj tez bylam w pracy i juz sie troche tym zmeczylam,zobacze czy dadza mi chociaz urlop na wielkanoc,zeby moc jechac do domu.Chcialabym zmienic prace,ale tu tak latwo nie jest,szczegolnie dla obcokrajowcow Swieta spedzilismy u rodzicow Tzta,a sylwestra na stokach narciarskich i bylo suuuper,tylko krotko milego dzionka
|
|
#1572 | |
|
Wtajemniczenie
|
wróciłam z angielskiego, nawet nie było tak źle, pozytywnie wręcz bym powiedziała, mam nadzieję, że szybko będzie nam szła do przodu nauka
![]() a teraz poprasuję chwilkę i uciekam na zajęcia do wieczora ![]() Dziewczyneczko dziękuję Kochana, ale te życzenia to chyba dla naszej Capri Capri szczęścia, zdrowia i dużo miłości Cytat:
A jeśli chodzi o pisanie pracy to tak jak dziewczyny radzą robiłam i ja i dlatego obroniłam magisterkę w maju grunt to wyznaczać sobie terminy do których masz napisać poszczególne rozdziały no i jednak trochę motywacji, że im szybciej się za to weźmiesz, tym szybciej będziesz miała to już za sobą i zaczniesz szukać pracy i nie będziesz taka podłamana |
|
|
|
|
#1573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziekuje wszystkim za zyczenia |
|
|
|
|
#1574 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do kup, to chyba kupy własnego dziecka mniej śmierdzą niż obcego po prostu My mamy we wtorek. Myślałam, że uda mi się wywinąć bo będę w pracy, ale mam zmianę grafiku i akurat wtorki mam wolne ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1575 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Martoolka, to chyba będziesz musiała spotkać się z tym księdzem ... ![]() A to dopytywanie w sprawie dziecka jest najgorsze. Bo nawet jeśli bardzo chcę je miec, to niekoniecznie mam ochote wszystkim o tym opowiadać. Jak zajdę w ciąże, to na pewno wszystkich o tym poinformuję
|
||||
|
|
|
#1576 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej ja już w domku, byliśmy z tż na zakupach na dzisiejszy wieczór no i kupiliśmy wódkę i parę pierdół do jedzenia i 100 zł poszło.......
Czekam teraz na motywację, żeby posprzątać tż oczywiście już zmienia kontakty i przełączniki na nowe tam gdzie jeszcze nie zmieniał - wiecie takie zboczenie zawodowe bo jest elektrykiem No i tak jest ze wszystkim co dotyczy elektryki ![]() Co do Waszych snów dziewczyny to możemy podać sobie dłonie bo ja mam tak samo
|
|
|
|
#1577 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się staraliśmy to też często mi się śniło, że mam dziecko albo że jestem w ciąży ![]() Cytat:
ladne są takie łóżeczka tradycyjne, ale turystyczne znowu bardziej funkcjonalne wiec mamy dylemat, dobrze że zostało nam sporo czaso do zastanowienia się ![]() A imiona jakies już wybraliście? ![]() Cytat:
niech pisza jeszcze raz ![]() u nas sie pytali kiedy dziecko a jak mówilismy że jak tylko bozia da, to się dziwili że tak szybko chcemy ale teraz wszyscy są zadowoleni moja mama wczoraj powiedziała, że musi sobie skarbonke kupić i zacząć na wózek zbierać |
|||
|
|
|
#1578 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi sie co jakis czas to sni, ja tez ![]() Cytat:
tzn wiem ze mam duzo innych obowiazkow i moje chcenie na nic
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
caprica6 zamierzam robic tak samo
![]() acelinka tez troche myslelismy nad tym turystycznym lozeczkiem ale w koncu zdecydowalismy sie na tradycyjne, a imie juz kiedys oglaszalam, bedzie szymon
|
#1580 | |||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Dziekowac Co do wypytwania kiedy dziecko to uwazam ze jest to tylko i wylacznie sprawa przyszlych rodzicow i nie powinno sie do tego wtracac, a co dopiero naciskac! |
|||
|
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
Prawda? A moja teściowa nie może sobie odpuścić, i bez przerwy sugeruje nam, że powinniśmy się postarać. I to o chłopca (bo ma cztery wnuczki, więc marzy się jej wnuczek). Wrrrrr....
|
|
|
|
#1582 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja mam 21 lat i na tyle sie czuje ![]() Cytat:
mialy byc zdjęcia usg w ramkach i wogóle a w końcu mężuś załatwil sprawe przy rozdawaniu prezentów cytuje "No to my mamy jeszcze jeden prezent... mama bedzie babcią, babcia prababcią, Ty ciocią, Ty wujkiem, Ty ciocią a my rodzicami"Miny zgromadzonych - bezcenne A teściom przy łamaniu sie oplatkiem bo pojechalismy do nich po kolacji tata się bardzo ucieszył a tesciowa.... załapała dzisiaj!!! i przyjechala ze storczykiem pogratulować.... no myslalam że padneCytat:
![]() Soczkiem toast wzniesiony ![]() Cytat:
to czekamy na wieści![]() Cytat:
Dokładnie... poza tym czasami nie przyjdzie komus do głowy, że może się starają o dzidziusia a coś stoi na przeszkodzie.... i wtedy jest to strasznie przykre i bolesne...... |
|||||
|
|
|
#1583 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślicznie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A Teściowa nieźle zakręcona A co do tego na końcu to właśnie z tego powodu nawet jak się będziemy starać o dzidziusia, to zamierzamy uparcie twierdzić, że się nie staramy, bo widzę, że wtedy jakoś nie ma tego ciągłego wypytywania ![]() A jak już zafasolkujemy, to się wszyscy dopiero dowiedzą, że jednak się staraliśmy ![]() Ale Wam oczywiście się przyznam jeśli się będziemy starać
|
|||
|
|
|
#1584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1585 |
|
Zadomowienie
|
Hej moje kochane
oto i jestem wrocilam z pracy niedawno a teraz relacja z wizyty u ginekologa:KONIEC 9 A JUŻ ZACZĄŁ SIĘ 10 TYDZIEŃ MOJEJ CIĄŻY (HURA HURA) NASZE SŁODZIUSKIE MALEŃSTWO MA JUŻ CAŁE 3 CENTYMETRY ![]() SERDUSZKO BIJE ŚLICZNIE AŻ 174 UDERZEŃ NA MINUTE ŚLICZNIUSIE JEST PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 6 SIERPIEŃ 2011 ![]() ![]() życie jest piękne
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do informowania o staraniach, ja tez nie zamierzam nikogo informować, chyba, że mój szanowny małżonek wychlapie swojej mamusi Oby nie, nie będzie presji ....
|
|
|
|
|
#1587 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I wam też życze malenstwa słodkiego uda wam sie na pewno
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
jej
![]() ej, tylko ja nie mam takich snów? ![]() i nie udało się ani pracy ruszyć ani iść spać o 23, poszłam o 1 ale za to jestem na bieżąco w sprawach sercowych koleżanki łącznie z cytowaniem smsów ![]() ale naprawdę, jutro się zabiorę choćby za znalezienie badań i posortowanie. myślicie, że będę musiała je powtórzyć, bo były robione w zeszłym roku? ![]() capri sto lat ![]() wiecie co, niedawno ósma woda po kiślu się mnie zapytała czy już się obroniłam. a czy ja jej pytam czy już jest w ciąży?? ale porównanie no ale powiedzcie. nie jej sprawa. tak samo jak będę w ciąży, tak i jak się obronię, wszyscy się dowiedzą. nie?a mi teść na urodziny i dzień później na święta życzył czarnych dzieci w sensie ciemnowłosych i takich ładnych jak ja. hmm... ![]() i wiecie co, nas już też zaczynają podpytywać kiedy dzidzi. ale ludzie jakoś tak mają, szczególnie w dzisiejszych czasach, że jak ślub, to jest w ciąży. i nie rozumieją, że można się pobrać i mieć dziecko dopiero za 2 lata na przykład ![]() moniczka tak, życie jest piękne ![]() a księdza mamy w niedzielę... dobranocek
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-01-07 o 23:26 |
|
|
|
#1589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A u nas siostra mojego Tz zawsze sobie zartuje jak u nas jest : ''no dobra musze juz isc zebyscie mieli czas na zrobienie dziecka " czy cos w tym stylu
|
|
#1590 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no ! ![]() Cytat:
![]() A ja się właśnie zastanawiałam - co/ile dziecko dostaje u Was na chrzciny od chrzestnych? Idziemy w niedzielę i nie możemy się zdecydować jak to załatwić. Tzn. ja wiem, że to zalezy od zamożności itp. no ale tak "na oko"
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.

wszystkiego naj w Nowym Roku 

za prace 

A dla ciezarnych soczek 

Zakończone: 2