Mój chomiczek - cz. 4 :) - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-11, 21:39   #1561
Klepsydra88
Zakorzenienie

Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)

Gosia oo tak.. Łoś to bałaganiarz. ale co tam. niech się bawi

myślicie, że Wojtas byłby w stanie spłodzić syna?
Stary 2011-01-11, 21:53   #1562
tikki85
Zakorzenienie

Joasia, kto wie kto wie . Może nie jednego, ale kilka?
Stary 2011-01-11, 21:59   #1563
Klepsydra88
Zakorzenienie

no to jeszcze pozostaje mu zasadzić drzewo..

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

uciekam spać
Stary 2011-01-11, 22:01   #1564
tikki85
Zakorzenienie

Może wystarczy, że zasieje swoje nasionka

Dobranoc!
Spać? Przecież masz TŻta
Stary 2011-01-11, 22:01   #1565
the kamm
Zadomowienie

Siemka
To znowu ja się wbijam
Tak jakoś dziwnie się czuję ... Bo na początku po kilku dniach troszkę udało mi się oswoić małą , a potem nie wiem czemu znowu się zaczęła mnie panicznie bać [ że nieruchomiała na mój widok , i takie tam ... ] Teraz dałam jej spokój , no ale dziś jest już u mnie 2 tygodnie , no i chciałabym już ją oswoić , a ciągle się mijamy ... Wstaje kilka razy dziennie , na minutkę , żeby coś zjeść , czy coś , a tak na wieczór to budzi się później niż ja chodzę spać , także to trochę dziwne ... Kajtek wstawał między 18 a 20 , a ona po 23 - 24 , albo nawet później ... Z Kajtkiem miałam stały kontakt , codziennie wieczorem się z nim bawiłam ... Z nią tak nie jest ... Trochę to smutne , bo chciałabym ją oswoić , puszczać na wybieg itp ... Właśnie ... Wcześniej jak puszczałam ją na wybieg to biegała , drapała , i takie tam .. Ostatnio jak dałam ją na wybieg to siedziała pół godziny nieruchomo . Niechiała się ruszyć aby wejść do klatki nawet ... Siedziała w położonym kołowrotku z trocinami , więc przeniosłam ją z nim do klatki ... Tamtego wieczoru myślałam że coś jej się stanie , że jest chora Teraz słyszę że się szura czasami , czy coś , czasem wychodzi ... Ale nadal praktycznie nie mam z nią kontaktu , nie chcę żeby tak było .. Nie chcę też budzić jej na siłę ... Więc co mam zrobić ... Nie chcę , żeby całe swoje życie siedziała w klatce Jak wydam jakiś dźwięk , np. szybko piszę na klawiaturze , włączam głośnik , wciągam powietrze gdy mam katar , taki normalny , dość cichy dźwięk , słyszę , że tak nagle się rusza , że się wystraszyła ...
the kamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 22:05   #1566
tikki85
Zakorzenienie

Kamilka, jest zima, dlatego chomiczek tak późno wstaje

Edytowane przez tikki85
Czas edycji: 2011-01-11 o 22:06
tikki85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 22:20   #1567
hooliganka184
Rozeznanie

Gosiu można zawsze kupić rozmiar Small, wtedy jeden chomiczek może biegać sam. Myślę, że nie zabiera on dużo miejsca, bo to niecałe 12cm. Ja kupiłam Medium, czyli 16cm i wcale tak dużo miejsca nie zabiera. Sprawdzałam i w akwa stoi i jest jeszcze dużo miejsca, w klatce też to obiecująco wygląda. Teraz rozglądam się za Silent Wheelem. Eh nie wiem jaki kolor wziąźć i czy zamontować go w klatce (mocowanie do krat) czy dać do akwa (na stojaczku). Narazie w akwarium mam Trixie z siatką 22 cm, ale dla Roborków to nie będzie dobry kołowrotek. Pewnie będą się bardzo męczyć, więc będę musiała go schować do szafy razem z 14cm kołowrotkiem metalowym ze szczebelkami (może się jeszcze kiedyś przydadzą). Eh Silent Wheel Medium już troszkę drogi ( jakieś 58zł z przesyłką z Anglii wyjdzie). Eh czy te nasze zoologii muszą być takie beznadziejne. Nic nie sprowadzają ciekawego.

Edytowane przez hooliganka184
Czas edycji: 2011-01-11 o 22:21
hooliganka184 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 22:27   #1568
the kamm
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hooliganka184 Pokaż wiadomość
Eh Silent Wheel Medium już troszkę drogi ( jakieś 58zł z przesyłką z Anglii wyjdzie). Eh czy te nasze zoologii muszą być takie beznadziejne. Nic nie sprowadzają ciekawego.
Zgadzam się
W zoologu w większym mieście niedaleko największy kołowrotek ma 19 cm , a klatka ok. 60 cm x 40 cm ... A chciałam się zaopatrzyć w coś większego
the kamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 22:28   #1569
tikki85
Zakorzenienie

A może zamiast silent wheel, to cos takiego?KLIK

Ja mam kołowrotek z Ferplast (KLIK). Na początku był potwornie głośny, ale jak dolałam oleju roślinnego w mechanizm to zupełnie ucichł

Edytowane przez tikki85
Czas edycji: 2011-01-11 o 22:32
tikki85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 22:41   #1570
hooliganka184
Rozeznanie

Widziałam już kiedyś ten drewniany kołowrotek w internecie, ale Tż się nie podoba. Mnie się nawet podoba, tylko nie wiem co zrobić z takim kołowrotkiem jak chomik nasika. Pewnie będzie śmierdział mimo umycia. Z tego względu wolę plastikowe zabawki. Zamówię jednak chyba tego Silent Wheela. Eh dzisiaj się spierałam z Tż o to czy ten Trixie może zostać. Chyba się udało go przekonać, że nie może. Ach czy te chłopy muszą się wtrącać we wszystko. Jak raz jest coś kupione to trzeba tego bezwzględnie używać.
Stary 2011-01-11, 22:50   #1571
tikki85
Zakorzenienie

Mój M. na szczęście nie wtrąca się w to co chcę kupić chomiczkom . Stasiowi zmienialiśmy kołowrotki, bo poprzednie dewastował gryząc mocowanie to ścianek klatki. Przez to okropnie się tłukł .
Stary 2011-01-11, 23:07   #1572
hooliganka184
Rozeznanie

Mój nie ma nic przeciwko kupieniu nowego kołowrotka, tylko dziwi się, że poprzedniego nie można używać!
Stary 2011-01-12, 00:18   #1573
Madziarka.n
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
Madziara telefon

Wojtas dziękuje za pochwały w stronę jego masy

dodaję zdjęcia Łosiatego pomocnika
robiliśmy z Tż grę memory i zostały nam skrawki z kartonu no i Łoś się do nich dobrał
1. dyskretne skubanie
2. 3. Łoś się nakręca
4. efekt końcowy
Asia
Nawet nie miałam czasu pobawić się nim
Może jutro nadrobię

No pięknie, i znowu Łosiek mi się przyśni

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Joasia...jaki Łoś bałaganiarz . Znowu Madziarka się napatrzy i będzie miała sny z Łosiem w klatce
nooo właśnie

Cytat:
Napisane przez the kamm Pokaż wiadomość
[...] Ostatnio jak dałam ją na wybieg to siedziała pół godziny nieruchomo . Niechiała się ruszyć aby wejść do klatki nawet ... Siedziała w położonym kołowrotku z trocinami , więc przeniosłam ją z nim do klatki ... Tamtego wieczoru myślałam że coś jej się stanie , że jest chora Teraz słyszę że się szura czasami , czy coś , czasem wychodzi ... Ale nadal praktycznie nie mam z nią kontaktu , nie chcę żeby tak było .. Nie chcę też budzić jej na siłę ... Więc co mam zrobić ... Nie chcę , żeby całe swoje życie siedziała w klatce Jak wydam jakiś dźwięk , np. szybko piszę na klawiaturze , włączam głośnik , wciągam powietrze gdy mam katar , taki normalny , dość cichy dźwięk , słyszę , że tak nagle się rusza , że się wystraszyła ...
daj jej trochę czasu na oswojenie się z nowym miejscem, a poza tym pogoda i to co się teraz dzieje za oknem, także ma wpływ na nasze małe szkrabki

Tak w ogóle to dziękuję za trzymane kciukasy bo zakupy miałam dzisiaj udane
Kupiłam w C&A bluzkę przecenioną na 29 zł, koszulę tunikę w Orsayu przecenioną na 49zł, naciągnęłam TŻ na pierścionek w Orsayu (19zł) boski jest
Jutro jak bd miała chwilkę to zrobię i wstawię fotencje

W Rossmanie trochę się obkupiłam, ale niestety nie we wszystko co chciałam. Madziuś w warszawskim Rossmanie też nie było tego serum do pazurków bo chciałam kupić siostrze, tak więc to nie tylko u Ciebie takie braki
A właśnie.. kupiłam kilka kosmetyków Ziaji i okazało się że mają takie same ceny jak w firmowym sklepie Ziaja a ja gupek myślałam że w firmowym będą tańsze

Co do lekarza, to nie zwiększał mi dawki leku, kolejna wizyta za 3miesiące, no i nic ciekawego nie powiedział (a niee, dowiedziałam się że mam piękną szyję )

Madziarka.n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 04:18   #1574
*Agatek*
Zakorzenienie

No dziewczynki, wstajemy, wstajemy!!!

Ale się nie wyspałam...
To pewnie przez to, że poprzedniego dnia jak się położyłam na drzemkę przed 19.00 to o 21 nie mogłam wstać, nie miałam siły i tak kontynuowałam sen do dnia wczorajszego do 10.30 i tak se spałam ponad 14 h chyba mój rekord jednak ranki mnie strasznie męczą...

Cytat:
no to jeszcze pozostaje mu zasadzić drzewo..

uciekam spać
No co racja, to racja
Cytat:
Agatka...i po prywatnej lekcji ciężarna Maja . Może Maja nauczyłaby Wojtasa biegać w kołowrotku ?
Byłoby ciekawie z tą ciążą.... zoolog by się baaaardzo ucieszył
A no, może lepiej jak Maja da prywatną lekcję Wojtasowi hihihi dziś w nocy biegała duużo

the kamm
- ja z moją też na początku miałam taki problem, ale nie przejmuj się, przejdzie jej! Daj jej czasu, żeby się oswoiła... moja po 3 tyg bodajże zaczęła mi jeść z ręki czy nawet na nią weszła I miała takie dni, że rozrabiała całą noc, a niekiedy tak jak Twoja wychodziła coś zjeść, toaletka i dalej spać... Wstaje tak jak ja kładę się spać, 23-24 i biega zależy do której mam zasłonięte okno, bo wtedy myśli, że jest nocka
Ściskam

Wczoraj Mai posprzątałam dół w narożnikach, bo reszta była czysta chciałam zaoszczędzić na wiórkach, bo mam ich mało, Filipek zużył w jednym narożniku bez problemu wysprzątałam, a w drugim od sików normalnie stwardniało czy co nie mogłam tego domyć...... ich mocz jest strasznie ostry... jakgdyby połączył się z kuwetą czy co
No mniejsza z tym, dałam jej sianka, a ta jak to zobaczyła... wpadła w ten kłębek z lewej, z prawej strony i zaczęła sobie robić z tego gniazdo! Ja jej tu ładnie wyparzyłam domek, dałam posłanko, a ona se z sianka wolni na dole robić łóżeczko

Coś się źle czuje.... nie wiem czy z głodu, czy co, ale jakoś tak dziwnie się czuję... :/ (wątpię w ciążę)

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-01-12 o 04:22
*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 09:51   #1575
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
dodaję zdjęcia Łosiatego pomocnika.
robiliśmy z Tż grę memory i zostały nam skrawki z kartonu no i Łoś się do nich dobrał.
1. dyskretne skubanie
2. 3. Łoś się nakręca.
4. efekt końcowy.

Cudny jest

Wczoraj wieczorem dałam dla Kamy mój kapelusz kowbojski, który zakupiałma na otrzęsiny, w drobny mak go rozerwała Też w pokojach miałam mniej więcej taki syfilis, jak Łosiek zrobił

Cytat:
Przyszedł mi dzisiaj talerzyk z Ebaya. Jakie to cudowne urządzenie: nie wydaje jakiegokolwiek dźwięku przy kręceniu, nie ma żadnych ostrych krawędzi, nie przesuwa się. Naprawdę warto kupić. A wygląda tak:

Superowy jest
Jak już będziesz miała prosiaczki to zdaj nam relację, czy też tak śmigają,. jak te na yt
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Ahhhh co to będzie za prywatna lekcja.... już to widzę.

Ciekawe co z tego by wyszło

Cytat:
myślicie, że Wojtas byłby w stanie spłodzić syna?
No jacha i to nie jednego

Cytat:
Napisane przez the kamm Pokaż wiadomość
Tak jakoś dziwnie się czuję ... Bo na początku po kilku dniach troszkę udało mi się oswoić małą , a potem nie wiem czemu znowu się zaczęła mnie panicznie bać [ że nieruchomiała na mój widok , i takie tam ... ]
Może jesteś troszkę przewrażliwiona, na dźwięki wydawane przez Amy
Ale to normalne, o tej porze roku chomcie więcej śpią
Gumiś tez kiedyś wstawał przed 21, a teraz tylko wstanie zje, napije się i idzie dalej kimac, czasem nawet całą noc przesypia. Nie martw się. Poczekaj aż minie ten okres i wtedy się zaprzyjaźnicie
Rozumiem, że chciałabyś już teraz, żeby Amy była oswojona, ale skoro ona wstaje tak późno, to dopiero wtedy musiałabyś ją brać do siebie i oswajać. I masz rację, lepiej nie budzić jej na siłę

Cytat:
Napisane przez Madziarka.n Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to dziękuję za trzymane kciukasy bo zakupy miałam dzisiaj udane.
Kupiłam w C&A bluzkę przecenioną na 29 zł, koszulę tunikę w Orsayu przecenioną na 49zł, naciągnęłam TŻ na pierścionek w Orsayu (19zł) boski jest.
Jutro jak bd miała chwilkę to zrobię i wstawię fotencje.

W Rossmanie trochę się obkupiłam, ale niestety nie we wszystko co chciałam. Madziuś w warszawskim Rossmanie też nie było tego serum do pazurków bo chciałam kupić siostrze, tak więc to nie tylko u Ciebie takie braki.
A właśnie.. kupiłam kilka kosmetyków Ziaji i okazało się że mają takie same ceny jak w firmowym sklepie Ziaja. a ja gupek myślałam że w firmowym będą tańsze.

Co do lekarza, to nie zwiększał mi dawki leku, kolejna wizyta za 3miesiące, no i nic ciekawego nie powiedział (a niee, dowiedziałam się że mam piękną szyję)
Czekam na zdjęcia

Ech.. u mnie ani w Rossmannie ani w innej drogerii nie ma a teraz jeszcze Rossmann zamknięty

to czyli z wynikami jest ok
Jaki komplement bajerant z tego lekarza
A propo szyi wstawałam dziś z dwoma szramami na szyi, wygląda jakby mnie ktoś podrapał albo zrobił malinkę. Nie wiem co ta Kama robi ze mną w nocy
Znęca się nade mną, bo najpierw wciska się między mnie a ścianę, wypycha mnie, tak, że mam mało miejsca a później jeszcze drapie i wpycha mi się na poduszkę

Cytat:
Wczoraj Mai posprzątałam dół w narożnikach, bo reszta była czysta. chciałam zaoszczędzić na wiórkach, bo mam ich mało, Filipek zużył.w jednym narożniku bez problemu wysprzątałam, a w drugim od sików normalnie stwardniało czy co. nie mogłam tego domyć...... ich mocz jest strasznie ostry... jakgdyby połączył się z kuwetą czy co.
No mniejsza z tym, dałam jej sianka, a ta jak to zobaczyła... wpadła w ten kłębek z lewej, z prawej strony. i zaczęła sobie robić z tego gniazdo! Ja jej tu ładnie wyparzyłam domek, dałam posłanko, a ona se z sianka wolni na dole robić łóżeczko.

Coś się źle czuje.... nie wiem czy z głodu, czy co, ale jakoś tak dziwnie się czuję... :/ (wątpię w ciążę)
Szalona Maja
Oj tak jak Gumisiek nasika to też nie dość, że śmierdzi, to później ciężko domyć

Zdrówka

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Teraz w szafie wszystkie pokazują swoje pierścionki zaręczynowe
Epidemia studniówkowa i sylwestrowa się skończyła to teraz to

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=494435
No to teraz się przyznać, która nie prasuje majtek
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 10:14   #1576
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Mój nie ma nic przeciwko kupieniu nowego kołowrotka, tylko dziwi się, że poprzedniego nie można używać!
Może jak zobaczy jakie roborki są malutkie, to zrozumie, że miałaś rację?

Madziarka, ja też czekam na zdjęcia . Miałaś mi dać okazję do zgadnięcia co kupiłaś

Cytat:
Napisane przez Madziarka
Co do lekarza, to nie zwiększał mi dawki leku, kolejna wizyta za 3miesiące, no i nic ciekawego nie powiedział (a niee, dowiedziałam się że mam piękną szyję
i gratuluję pięknej szyi

Cytat:
Ale się nie wyspałam...
To pewnie przez to, że poprzedniego dnia jak się położyłam na drzemkę przed 19.00 to o 21 nie mogłam wstać, nie miałam siły i tak kontynuowałam sen do dnia wczorajszego do 10.30 i tak se spałam ponad 14 h chyba mój rekord jednak ranki mnie strasznie męczą...
Twój organizm potrzebuje snu
Cytat:
Napisane przez Agata
No mniejsza z tym, dałam jej sianka, a ta jak to zobaczyła... wpadła w ten kłębek z lewej, z prawej strony i zaczęła sobie robić z tego gniazdo! Ja jej tu ładnie wyparzyłam domek, dałam posłanko, a ona se z sianka wolni na dole robić łóżeczko
To tak jak Staś. Staś zamiast spać w domku to śpi w rogu klatki w igloo z papieru toaletowego

Cytat:
Napisane przez Agata
A może jednak... ?

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Wczoraj wieczorem dałam dla Kamy mój kapelusz kowbojski, który zakupiałma na otrzęsiny, w drobny mak go rozerwała Też w pokojach miałam mniej więcej taki syfilis, jak Łosiek zrobił
Dlaczego? Taki był ładny
Cytat:
Napisane przez Madziuś
A propo szyi wstawałam dziś z dwoma szramami na szyi, wygląda jakby mnie ktoś podrapał albo zrobił malinkę. Nie wiem co ta Kama robi ze mną w nocy
Znęca się nade mną, bo najpierw wciska się między mnie a ścianę, wypycha mnie, tak, że mam mało miejsca a później jeszcze drapie i wpycha mi się na poduszkę
...jakby ktoś próbował podciąć Ci kark

Cytat:
Napisane przez Madzius
Teraz w szafie wszystkie pokazują swoje pierścionki zaręczynowe
Epidemia studniówkowa i sylwestrowa się skończyła to teraz to
Tak...widziałam...tragedi a. Zaręczają się pewnie tylko po to, żeby pochwalić się pierścionkiem

Cytat:
Napisane przez Madziuś
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=494435
No to teraz się przyznać, która nie prasuje majtek
Jestem brudasem
Stary 2011-01-12, 10:29   #1577
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego? Taki był ładny
Bo biedna nie miała się czym bawić, wszystkie jej zabawki, a raczej ich części walają się po domu, to zaczęła z butelką po wodzie znowu szaleć
Więc dałam jej kapelusz

Cytat:
...jakby ktoś próbował podciąć Ci kark

Kama się nade mną znęca

Cytat:
Tak...widziałam...tragedi a. Zaręczają się pewnie tylko po to, żeby pochwalić się pierścionkiem
No dokładnie.
A co to obchodzi obce osoby, z forum, że się zaręczyła, że ma taki pierścionek itd.

Cytat:
Jestem brudasem

Wreszcie ktoś Cię uświadomił

Wychodzi na to, że też jestem brudasem

Bakterie nas zeżrą kiedyś
Stary 2011-01-12, 10:36   #1578
tikki85
Zakorzenienie

Nadmierna higiena jest jeszcze gorsza.
Później wejdziesz do publicznej toalety i z 2m oblegną Cię bakterie
Stary 2011-01-12, 10:42   #1579
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Nadmierna higiena jest jeszcze gorsza.
Później wejdziesz do publicznej toalety i z 2m oblegną Cię bakterie
Dokładnie
Stary 2011-01-12, 11:07   #1580
tikki85
Zakorzenienie

Tak gadamy o majtach...właśnie musiałam sąsiadce zanieść majciochy, bo spadły na moje sznurki .
Stary 2011-01-12, 11:12   #1581
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Tak gadamy o majtach...właśnie musiałam sąsiadce zanieść majciochy, bo spadły na moje sznurki .
Stary 2011-01-12, 11:18   #1582
tikki85
Zakorzenienie

Miałam powiesić na klamce , ale włożyłam w reklamóweczkę i położyłam na wycieraczce , pomyślą, że to bomba
Stary 2011-01-12, 12:26   #1583
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam powiesić na klamce , ale włożyłam w reklamóweczkę i położyłam na wycieraczce , pomyślą, że to bomba

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Podobują mi się takie tatuaże
http://www.mansarda.olsztyn.pl/thumb...baa9deaa4c.jpg
http://www.mansarda.olsztyn.pl/thumb...03cf3a11bd.jpg

Znowu się nakręciłam, żeby zrobic
Stary 2011-01-12, 12:28   #1584
tikki85
Zakorzenienie

Ładny ten motylek . Fajny ma cień i wygląda jak naklejony
Stary 2011-01-12, 12:38   #1585
madzius90
Zakorzenienie

No super jest

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

http://tatuaze.naczasie.info/compone.../key,53/hit,1/
Takie delfinki też są fajne
Stary 2011-01-12, 12:41   #1586
tikki85
Zakorzenienie

No ładny . Mi jeszcze podobają się koliberki . Bo są takie kolorowe .

Moje chomiki przestawiły się chyba na tryb dzienny...Staś obdziera papier toaletowy na posłanko .
Stary 2011-01-12, 12:51   #1587
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
No ładny . Mi jeszcze podobają się koliberki . Bo są takie kolorowe .

Moje chomiki przestawiły się chyba na tryb dzienny...Staś obdziera papier toaletowy na posłanko .
Też są fajne
Ogólnie kolorowe tatuaże są fajniejsze od tych czarno-białych

Jak będę następnym razem w Olsztynie to zajdę do studia i się popytam co i jak
Tylko kiedy to będzie

Cos im się rozregulowało
Albo po prostu Staś zmarzł

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Wyjrzałam przez okno, a tam deszcze ze sniegiem pada
A ja nie wzięłam parasolki

I to musi już dosyć długo padać, bo duże kałuże są
Stary 2011-01-12, 13:13   #1588
tikki85
Zakorzenienie

Ale to ładne
KLIK

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

i coś w tym stylu z kolibrem...tylko mniejsze i na plecach KLIK

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Może nim wyjdziesz z pracy to przestanie padać, albo ktoś po Ciebie wyjdzie?

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

A co do chomiczków to Staś raczej nie powinien zmarznąć, bo mają ciepło w pokoju . Nie wiem co on wyprawia...biegał w kołowrotku . A takie pazurki ma znowu długie, że szok
Stary 2011-01-12, 13:19   #1589
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to ładne
KLIK

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

i coś w tym stylu z kolibrem...tylko mniejsze i na plecach KLIK

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Może nim wyjdziesz z pracy to przestanie padać, albo ktoś po Ciebie wyjdzie?

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

A co do chomiczków to Staś raczej nie powinien zmarznąć, bo mają ciepło w pokoju . Nie wiem co on wyprawia...biegał w kołowrotku . A takie pazurki ma znowu długie, że szok
Piękny
Tylko nie w tym miejscu

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

A ten koliber śliczny, tylko już bez tych kwiatków

Może przestanie, a blisko mam więc nie ma potrzeby, tylko miałam na pocztę iść, ale to mogę nawet jutro

Staś
Trzeba będzie ciachnąc pazurki

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Gosia a wpisz w google tatuaż i w grafice zobacz pierwsze zdjęcie- tatuaż roku

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2011-01-12 o 13:20
Stary 2011-01-12, 13:22   #1590
tikki85
Zakorzenienie

Ja właśnie myślałam też o kwiatkach, ale jakimś jednym, listku i łodyżce . Może też kiedyś coś sobie wydziaram .
Nagrałam film jak Miecia drze papier

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Chodzi Ci o tatuaż na języku?

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Bo mi się pokazuje tatuaż na języku, a jak wpiszę 'tatuaż roku' to kosiarka na łysince

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości