Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-28, 13:49   #1561
evelineau
Zakorzenienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
No tak, skoro wrócił to masz już z kim pić.....kawe
Uu,też Ci współczuje :gllasiu: Właśnie leże, może przejdzie.
Dzięki za troske Nie chce mi się zadku ruszyć do kuchni ale chyba trzeba będzie zrobić sobie tą kawe. Omg, to faktycznie musiał być wielki ten kebab
juz sie kawusia chlodzi lubie lekko ciepla
tez tak czasem mam ale lepiej ja szybko zrobic i potem mozesz wypic w lozeczku
a kebab nadawalby sie dal 2 os przynajmniej moglam sie nim najesc a nie tak jak tym kiedys
przewialo mnie pol twarzy mnie boli i polowa gardla nawet nie wiem gdzie bo ostatnio cieplo bylo tylko dzis zimno
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 14:13   #1562
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
juz sie kawusia chlodzi lubie lekko ciepla
tez tak czasem mam ale lepiej ja szybko zrobic i potem mozesz wypic w lozeczku
a kebab nadawalby sie dal 2 os przynajmniej moglam sie nim najesc a nie tak jak tym kiedys
przewialo mnie pol twarzy mnie boli i polowa gardla nawet nie wiem gdzie bo ostatnio cieplo bylo tylko dzis zimno
to fajno, że masz kawe i się chłodzi. Jak pijam z mlekiem to robie pol na pol i wtedy jest akuratna do picia.
Też prawda, może zwle się z wyra i pójde zrobić kawe.
Jak my kupujemy jednego kebaba dla Nas dwóch, to właśnie czasem bierzemy kebabe o rozmiarze large albo medium.
Oj, to nie dobrze. Wykuruj się lepiej
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 14:16   #1563
arnama
Zakorzenienie

Nam mija 7 lat związku i 1 rok małżeństwa 4 września (pobraliśmy się dokładnie w 6 rocznicę, więc jest jedna data do świętowania ).
Współczuję że tak bez mężusiów jesteście... Ja to za moim już tęsknie, jak np 1 noc spędzi poza domem a co dopiero rozdzielać się na dłużej, albo żeby jedno z nas żyło za granicą- coś strasznego dla mnie
Widzę że jednym z tematów przewodnich jest picie kawki i herbatki
Ja kawkę uwielbiam, taką parzoną z imbryczka mężuś robi najlepszą
natomiast herbaty zwykłej nie lubię, lubię zieloną lub jakieś smakowe
kebabiki i inne "świństwa" też uwielbiam ale jestem po obiedzie (mężul jeszcze zmywa) i teraz to akurat nie mam ochoty
planujemy po 15 czerwca przejść na dietę by z rzucić kilka kg trochę nam się przytyło przez pierwsze półrocze małżeństwa więc skończą się fastfoody, winka i piwkowanie przynajmniej na jakieś 1,5 mieś (liczę że tyle mi zajmie osiągnięcie upragnionej wagi )

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 14:20   #1564
Karinio
Zakorzenienie

A propo rocznicy ślubu
http://demotywatory.pl/3112499/Idealny-prezent

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-05-28 o 14:22
Stary 2011-05-28, 14:20   #1565
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
to fajno, że masz kawe i się chłodzi. Jak pijam z mlekiem to robie pol na pol i wtedy jest akuratna do picia.
Też prawda, może zwle się z wyra i pójde zrobić kawe.
Jak my kupujemy jednego kebaba dla Nas dwóch, to właśnie czasem bierzemy kebabe o rozmiarze large albo medium.
Oj, to nie dobrze. Wykuruj się lepiej
u nas to nie przejdzie bo maz zjadl go calego jak zamawiamy pizze o srednicy 50cm to jak sie rzuci to nie wiele zostaje
ja tez pije z mlekiem ale jednak i tak za goraca jest
ide poszukac jakiegos horroru
Stary 2011-05-28, 14:36   #1566
Karinio
Zakorzenienie

Omg http://demotywatory.pl/3112733/Nasza-natura to prawda mam brązowe

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
u nas to nie przejdzie bo maz zjadl go calego jak zamawiamy pizze o srednicy 50cm to jak sie rzuci to nie wiele zostaje
ja tez pije z mlekiem ale jednak i tak za goraca jest
ide poszukac jakiegos horroru
mój mąż jak ma dzien, to też ma spust i zje calego large czy medium kebeba. Aha, chyba że tak.
Przyjemnego szukania i oglądania horroru.
Stary 2011-05-28, 14:39   #1567
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Ze mną też by się zgadzało - niebieskie

Stary 2011-05-28, 14:47   #1568
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Ze mną też by się zgadzało - niebieskie
Oj ta, tez z tym opisem się zgadzam, mąż ma niebieskie oczy.
I ma dobre serce dla ludzi, niestety za dobre........

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
My ślub mieliśmy w tyg., we wtorek, bo wszystkie terminy weekendowe były pozajmowane nie wiedzieliśmy, że salę się zamawia 2 lata do przodu hehe. No i mąż miał tylko ten tydzień wolny co braliśmy ślub. Ja i tak wszystko sama załatwiałam, bo miałam czas.
Rozumiem to dobrze, że Wam się udało, noi w dużej mierze Tobie udało się załatwić wszystko

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Nie zwlekaliśmy z decyzją chociaż nie miałam pracy, bo stwierdziliśmy, że nigdy nie będzie odpowiedniego momentu, a dziecko bardzo chcieliśmy mieć. Wtedy jeszcze mąż dobrze zarabiał i był w stanie nas utrzymać. Gdyby to było teraz to ja bym najpierw pracy szukała, ale cieszę się, że jest tak jak jest, bo bez Bartusia nudno by teraz było
Dziękuję
Noi dobrze, że podjeliście taką decyzje a nie inną.
Stary 2011-05-28, 14:50   #1569
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Oj ta, tez z tym opisem się zgadzam, mąż ma niebieskie oczy.
I ma dobre serce dla ludzi, niestety za dobre........

Mnie już życie nauczyło "ograniczonej dobroci" do innych tak że jestem ostrożna w tej kwestii
A najlepsze że mój mąż ma oczy.... hmmm raz zielone, raz niebieskie zależy od światła i dnia ale też bardziej pasuje do opisu niebieskookiego

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

mmmm... zjadła bym loda takiego zappa na przykład albo tort czekoladowy

Stary 2011-05-28, 14:57   #1570
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Nam mija 7 lat związku i 1 rok małżeństwa 4 września (pobraliśmy się dokładnie w 6 rocznicę, więc jest jedna data do świętowania ).
Gratuluje 7 rocznicy związku, jak i rocznicy ślubu Dwa w jednym do świętowania

Też arnama jesteś herbatoliczką i fast foodholiczką tzn bez przesady, chodzi mi głownie o lubienie. Witam w klubie

Cytat:
planujemy po 15 czerwca przejść na dietę by z rzucić kilka kg trochę nam się przytyło przez pierwsze półrocze małżeństwa więc skończą się fastfoody, winka i piwkowanie przynajmniej na jakieś 1,5 mieś (liczę że tyle mi zajmie osiągnięcie upragnionej wagi )
To w takim razie życze powodzenia w rzucaniu zbędnych kg

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
Mnie już życie nauczyło "ograniczonej dobroci" do innych tak że jestem ostrożna w tej kwestii
A najlepsze że mój mąż ma oczy.... hmmm raz zielone, raz niebieskie zależy od światła i dnia ale też bardziej pasuje do opisu niebieskookiego
I prawidłowo, że ograniczasz się do tej dobroci , ja już też wielekrotnie mężowi powiedziałam, aby wreszcie zaczął mówić co naprawde myśli.
Ja akurat jestem na odwrót, nie cierpie gdy ktoś pluje a ja nie będe udawać że deszcz pada. Sończyło się, bo też byłam za dobra.

Cytat:
[/COLOR]mmmm... zjadła bym loda takiego zappa na przykład albo tort czekoladowy
Mmmm ja musze obiad jakiś zrobić sobie, bo mąż ma obiad w pracy z wczoraj.

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Tylko nie mam pomysłu, co sobie na ten obiad zrobić. Chyba, żeeeee pójde po kebaba
Stary 2011-05-28, 15:02   #1571
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

Też arnama jesteś herbatoliczką i fast foodholiczką tzn bez przesady, chodzi mi głownie o lubienie. Witam w klubie

bardziej to drugie niż pierwsze Kiedyś byłam kawoholiczką, ale na szczęście mi przeszło
U nas jest taka knajpka gdzie podają niby kebab ale z przyprawą gyros i mozna wybrać mięso kurczakowe lub wołowe plus sos czosnkowy mają najlepszy w mieście- ubóstwiam oczywiście pizze wszelakie, zapiekanki, hod dogi z Orlenu , longerki z KFC no i McDonadls- niestety tez lubię Oczywiście nie wcinam tego codziennie, ale raz na jakiś czas... standardowo jest to 1-2 zapiekanki w tygodniu (w pracy szamam) i1-2 razy w miesiącu wizyta w ww. żarciodajniach

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Mmmm ja musze obiad jakiś zrobić sobie, bo mąż ma obiad w pracy z wczoraj.

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Tylko nie mam pomysłu, co sobie na ten obiad zrobić. Chyba, żeeeee pójde po kebaba

A co masz w lodówce, może coś wymyślimy
Np tuńczyk w sosie własnym z makaronem i czosnkiem brzmi jak śmieci i smakuje bosko no i robi sie 20 min

Stary 2011-05-28, 15:09   #1572
Karinio
Zakorzenienie

Aha, rozumiem Ja to herbatoholiczka, kebaboholiczka i czekoladoholiczka Ja właśnie kupuje piersi z kurczaka, paczka ma ponad pol kg i jest to kurczak ugotowanu juz w kostkach. Noi smaże go na patelni, dodajac wczesniej przyprawe kebab-gyros-pychota A do tego,by móc to z czymś jeśc gotuje makaron i sos pieczeniowy jasny. Pycha

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
A co masz w lodówce, może coś wymyślimy
Np tuńczyk w sosie własnym z makaronem i czosnkiem brzmi jak śmieci i smakuje bosko no i robi sie 20 min
No właśnie musze zajrzeć do lodówki i zamrażalki. Tylko do tego drugiego to za późno, by wyciągnąć. Mam w zamrażalce zapiekanke właśnie, ale przed włozeniem do piekarnika trzeba ją rozmrozić. Jak nic nie wymysle ide po kebaba i tyle
Wczoraj np zrobiłam coś a'la łazanki??? tylko że z boczkiem.Makaron ugotwałam,boczek przysmażyłam,. Dodałam ugotowany makaron do boczku, troche podsmażyłam to razem, a do tego zrobiłam sobie sos pomidorowy. Niby nic szczególnego, ale bardzo mi smakowało.
Stary 2011-05-28, 15:12   #1573
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, rozumiem Ja to herbatoholiczka, kebaboholiczka i czekoladoholiczka Ja właśnie kupuje piersi z kurczaka, paczka ma ponad pol kg i jest to kurczak ugotowanu juz w kostkach. Noi smaże go na patelni, dodajac wczesniej przyprawe kebab-gyros-pychota A do tego,by móc to z czymś jeśc gotuje makaron i sos pieczeniowy jasny. Pycha

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

No właśnie musze zajrzeć do lodówki i zamrażalki. Tylko do tego drugiego to za późno, by wyciągnąć. Mam w zamrażalce zapiekanke właśnie, ale przed włozeniem do piekarnika trzeba ją rozmrozić. Jak nic nie wymysle ide po kebaba i tyle
Wczoraj np zrobiłam coś a'la łazanki??? tylko że z boczkiem.Makaron ugotwałam,boczek przysmażyłam,. Dodałam ugotowany makaron do boczku, troche podsmażyłam to razem, a do tego zrobiłam sobie sos pomidorowy. Niby nic szczególnego, ale bardzo mi smakowało.
nie wiem jak sie robi łazanki
W ogóle w gotowaniu i pieczeniu kuleję, ale lubię tak robić "na winie- co się nawinie to do garnka" czasem "byle co" sie zmiesza i pychotki wychodzą no chyba że ktoś musi mieć schaboszczaka z ziemniorami i kapuchą

Stary 2011-05-28, 15:17   #1574
Karinio
Zakorzenienie

Dokładnie, ja np jak niewiem co to wymyślam. I pyszne rzeczy tzn potrawy wychodzą.
Eh, pustki w lodowce jesli chodzi o obiad. A pisałaś o tuńczyku, niestety nie lubie. Hm, ryż mam, kurczka w kostkach mam, majonez bym musiala isc kupic,ananasa w puszcze czy mam to niewiem. Pójde raz jeszcze sprawdze i zrobiłabym sałatke, którą bardzo lubie.
Stary 2011-05-28, 15:24   #1575
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie, ja np jak niewiem co to wymyślam. I pyszne rzeczy tzn potrawy wychodzą.
Eh, pustki w lodowce jesli chodzi o obiad. A pisałaś o tuńczyku, niestety nie lubie. Hm, ryż mam, kurczka w kostkach mam, majonez bym musiala isc kupic,ananasa w puszcze czy mam to niewiem. Pójde raz jeszcze sprawdze i zrobiłabym sałatke, którą bardzo lubie.

zawsze też możesz zamówić pizzę

Stary 2011-05-28, 15:52   #1576
Karinio
Zakorzenienie

W sumie łazanki jest to makaron z kapustą i grzybami, więc daleko temu daniu? który wczoraj robiłam do łazanek Tylko taki makaraon miałam a'la łazankowy.
Kukurydze w puszce mam, anasa w puszcze mam, kurczak jest Ide po majonez,ale raczej kupie też polski ryż.
arnama, pizze nie , bo już jadłam w tygodniu.

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Dobra, już jestem.Kupiłam to co mam kupić. Szybko,nie? Dobrze, że sklep dosyć blisko. Jakieś dwie panienki mnie zaczepiły, czy mam papierosy, a ja nie mam bo jestem osobą nie palącą. Odrazu wstawiłam dwa garnki na kurczaka i ryż.
tylko jest jeden dylemat, ja problemy z otwieraniem puszek.
Stary 2011-05-28, 15:58   #1577
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie łazanki jest to makaron z kapustą i grzybami, więc daleko temu daniu? który wczoraj robiłam do łazanek Tylko taki makaraon miałam a'la łazankowy.
Kukurydze w puszce mam, anasa w puszcze mam, kurczak jest Ide po majonez,ale raczej kupie też polski ryż.
arnama, pizze nie , bo już jadłam w tygodniu.

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Dobra, już jestem.Kupiłam to co mam kupić. Szybko,nie? Dobrze, że sklep dosyć blisko. Jakieś dwie panienki mnie zaczepiły, czy mam papierosy, a ja nie mam bo jestem osobą nie palącą. Odrazu wstawiłam dwa garnki na kurczaka i ryż.
tylko jest jeden dylemat, ja problemy z otwieraniem puszek.

Ja też nie umiem bez otwieracza rozpuszkowywać
U nas w domu robi się to nożem, ale najlepiej jak przy puszce jest już taki pstryczek ;0

Stary 2011-05-28, 17:20   #1578
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie umiem bez otwieracza rozpuszkowywać
U nas w domu robi się to nożem, ale najlepiej jak przy puszce jest już taki pstryczek ;0
Kurde, właśnie się męcze z otwieraniem puszek Zrobiłam już wszystko, no prawie bo kukurydze i ananasa musze dodać a nie umiem otwierać puszki A nie ma tego pstryczka,nożem też nie umiem otwierać.
Stary 2011-05-28, 17:23   #1579
arnama
Zakorzenienie

No to współczuję, kochana
Daj potem znać jak sobie poradziłaś z tym ale czy ja się nie mylę że Ty obiad sobie chciałaś robić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-28, 17:27   #1580
Karinio
Zakorzenienie

Dzięki za współczucie Normalnie jestem wściekła tak chciałam tą sałatke na obiad a jestem taka glodna Ide powalczyc z puszkami

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-05-28 o 17:31
Stary 2011-05-28, 17:43   #1581
olenkalejdi
Zadomowienie

Edytowane przez olenkalejdi
Czas edycji: 2011-08-25 o 09:13
olenkalejdi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 17:47   #1582
arnama
Zakorzenienie

Dziewczyny pogratulujcie lepiej już we wrzesniu bo do tego czasu wszystko się moze zdarzyć nie raz burzliwie jest i to bardzo Ale godzenie tez bardzo przyjemne, więc nie narzekajmy

Ja kocham jeść, i do tej pory nie miałam problemów, nie wiem czemu akurat po ślubie mi się zmieniło? może przez pigułki Choć zawsze wyśmiewałam tezę że po pigułkach się tyje
Ważę 60-64 kg (wg róznych wag) a chcę ważyć ok 53kg choć tak tylko orientacyjnie mówie, bo w moim przypadku waga nie ma wiele wspólnego z wyglądem 9wyglądam szczuplej niz ważę) ale przy tych 53-55kg czuję się najlepiej
Chyba z Dukana skorzystamy, bo wydaje się dietką fajną i przystępną no i daje szybkie efekty. Przed naszym weselem połowa moich ciotek na niej była i pochudły wieeeele kg A we dwoje będzie nam raźniej, choć mąż chce zrzucić trochę więcej więc chyba się miniemy z tymi fazami, no ale zobaczymy
I też mamy wesele znajomych, tyle że w sierpniu i też chce lepiej wyglądać

Stary 2011-05-28, 17:51   #1583
Karinio
Zakorzenienie

Jestem geniuszem Otworzyłam puszke za pomocą noża To nic,że ma chropowate wieko i się uciełam ale otworzyłam
Stary 2011-05-28, 17:59   #1584
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Omg http://demotywatory.pl/3112733/Nasza-natura to prawda mam brązowe

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

mój mąż jak ma dzien, to też ma spust i zje calego large czy medium kebeba. Aha, chyba że tak.
Przyjemnego szukania i oglądania horroru.
dziekuje horror byl beznadziejny
Cytat:

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

mmmm... zjadła bym loda takiego zappa na przykład albo tort czekoladowy
mnie tak samo

Cytat:

widze, ze zrobilam Ci smaka a ja zjadlam druga polowke kebaba i zrobilam sobie herbatke a maz czysci swoja "kochanke"

Cytat:
Dziewczyny pogratulujcie lepiej już we wrzesniu bo do tego czasu wszystko się moze zdarzyć nie raz burzliwie jest i to bardzo Ale godzenie tez bardzo przyjemne, więc nie narzekajmy

Ja kocham jeść, i do tej pory nie miałam problemów, nie wiem czemu akurat po ślubie mi się zmieniło? może przez pigułki Choć zawsze wyśmiewałam tezę że po pigułkach się tyje
Ważę 60-64 kg (wg róznych wag) a chcę ważyć ok 53kg choć tak tylko orientacyjnie mówie, bo w moim przypadku waga nie ma wiele wspólnego z wyglądem 9wyglądam szczuplej niz ważę) ale przy tych 53-55kg czuję się najlepiej
Chyba z Dukana skorzystamy, bo wydaje się dietką fajną i przystępną no i daje szybkie efekty. Przed naszym weselem połowa moich ciotek na niej była i pochudły wieeeele kg A we dwoje będzie nam raźniej, choć mąż chce zrzucić trochę więcej więc chyba się miniemy z tymi fazami, no ale zobaczymy
ja tez, mam niedowage a jem tluste, smieciowe jedzenie nawet mi czasem od tego zoladek nawala moja mama tez zawsze byla taka szczupla i przytyla bardzo duzo po tabl
Cytat:
Jestem geniuszem Otworzyłam puszke za pomocą noża To nic,że ma chropowate wieko i się uciełam ale otworzyłam
super ja tak zawsze w domu otwieralam nie mielismy otwieracza bo nie byl potrzebny
Stary 2011-05-28, 18:08   #1585
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje horror byl beznadziejny
Prosze Uu,a jaki to horror ogladałaś???

Cytat:
widze, ze zrobilam Ci smaka a ja zjadlam druga polowke kebaba i zrobilam sobie herbatke a maz czysci swoja "kochanke"
No, troszke smaka mi narobiłaś. Mąż czyści swoją kochanke??? A auto pewnie masz na mysli??

Cytat:
ja tez, mam niedowage a jem tluste, smieciowe jedzenie nawet mi czasem od tego zoladek nawala moja mama tez zawsze byla taka szczupla i przytyla bardzo duzo po tabl
super ja tak zawsze w domu otwieralam nie mielismy otwieracza bo nie byl potrzebny
No to witam w klubie
Stary 2011-05-28, 18:10   #1586
olenkalejdi
Zadomowienie

Czas edycji: 2011-08-25 o 09:12
Stary 2011-05-28, 18:15   #1587
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje No, ja nie umiem nożem ortwierać nadal, ja z Tobą puszką i nożem walczyłam, ale się udało Już jem właśnie sałatke

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cytat:
Napisane przez olenkalejdi Pokaż wiadomość
No widzisz chcieć to móc. Jeszcze trochę parktyki i będziesz mistrzynią. Zapomnisz co to takiego otwieracz do konserw
klask i:kla ski:k laski:
No, pewnie jeszcze będe musiała poćwiczyć, została mi puszka kukurydzy do otwarcia ale poczekam na męża.
Otwieracz do puszek mamy, tylko mąż wziął ją do pracy.

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Dobrze, pogratulujemy również we wrześniu Co racja, to racja ale trzeba być dobrej mysli Godzenie jest fajne, zwłaszcza w łóżku Aczkolwiek u nas spokojnie. Czasami mam nerwy, ale mąż to ostoja spokoju. Choć też i czasami nerwy ma.
A co do wagi,odchudzania to jasne że z mężem będzie Ci raźniej

Cytat:
My też jesteśmy zaproszenie na ślub/wesele w sierpniu, ale chyba nie pojedziemy.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-28, 18:18   #1588
olenkalejdi
Zadomowienie

Jak późno jest? Ten czas tak leci jak zwariowany. Mój mężuś uciekł jakieś dwie i pól godziny temu na tzw "sesje" grać z kumplami. Zwariowani wariaci, ale mnie fascynuje to, że wogóle mają hobby.

"Sesja" to coś jak odgrywanie teatru na żywo, no nie wiem jak to opowiedzieć. Jeden prowadzi a inni sie wcielają w role, które im wyznaczy. To coś jak RPG czy jakoś tak.

Wróci przed północą a może nawet koło 1 w nocy tak długo to trwa. Inna ich miłość to karty "Magic"

Ktoś zna?
Stary 2011-05-28, 18:22   #1589
Karinio
Zakorzenienie

Musze coś dodac do tej sałatki, bo wyszła zbyt łagodna. Dodam później kukruydze i sokiem z ananasa poleje tzn też dodam
Jak mi się uda to wrzuce Wam otwartą puszke czyt: moje dzieło
I mego poranionego palucha. Tylko za chwile, bo ide sobie zrobić herbatke
Stary 2011-05-28, 18:24   #1590
olenkalejdi
Zadomowienie

Czas edycji: 2011-08-25 o 09:12
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości