Walka o zdrowe i piękne włosy część XII - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-06, 06:29   #1591
Heroldin
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XII

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
z tego co wiem kwas hialuronowy nie działa przy stosowaniu zewnętrznym ani na skórę ani na włosy.

Pozwolę sobie zacytować : "(...) kwas hialuronowy niskocząsteczkowy, chroni przed procesami prowadzącymi do starzenia się skóry, doskonale wiążąc wodę i intensywnie nawilżając naskórek oraz głębsze warstwy skóry. Kwas hialuronowy wysokocząsteczkowy tworzy naturalny film wzmacniający barierę hydrolipidową skóry, jednocześnie, intensywnie nawilża i zapobiega transepidermalnej ucieczce wody. (...)".
oraz
" Kwas hialuronowy charakteryzuje się wysoką wchłanialnością z kosmetyków, dzięki czemu może wnikać w głębsze warstwy skóry. Sprawia także, że inne substancje czynne w kremach i maseczkach są lepiej absorbowane przez skórę, dlatego jest często stosowany w kosmetykach nie tylko do cery dojrzałej, ale również odwodnionej, mieszanej i tłustej."

Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Pokaż wiadomość
Mnie tam najbardziej zauroczył klimat
E tam - klimat . A moje ukochane dolmas i tiropitakie jadłaś, ouzo piłaś ?
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 06:31   #1592
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Mają się tak:
1. 24. czerwca - żeby było porównanie
2. Teraz, po rozpuszczeniu warkocza (zabawna ta fala od linijki )

Hmm.. włosy myłam wczoraj, a już są tłuste, albo obciążone no nie wiem
Cudowne fale!
(Jak ja chciałabym już taką długość )
Cytat:
Napisane przez Caarroolliinnee Pokaż wiadomość
ja już nie wiem, mam straszny kryzys, pielęgnuję już naprawdę dłuuugo a wcale nie ma dobrych efektów ;/ co z tego, że się świecą... nie jest tak jakbym chciała, końce ciągle są suche i szorstkie... chyba nic już tego nie zmieni, one robią wrażenie martwych. nie wiem co mam robić z tymi włosami, poprawa jest ale nie taka jakiej bym oczekiwała ;/
Ciachnij
Cytat:
Napisane przez Mimi1985 Pokaż wiadomość
Ja niestety mam tak beznadziejne włosy, że nic ich już nie uratuje, co dzień są gorsze, po tych isanach, olejku rycynowym, żółtku, siemieniu, oliwie, nafcie, to jest wszystko na nic!!
Mam cieniutki puch na głowie!
Nie bede już cudować, wracam do swojej starej "pielęgnacji" czyli mycie łagodnym szamponem i odżywka w spreyu po myciu, czyli barwa brzozowa i ziaja b/s codzienna pielęgnacja z keratyną i serum a+e biovax, moje włosy chyba lubią "chemiczne" gotowe kosmetyki a nie te naturalne, którymi tak dopieszczałam włosy a one tak mi sie okropnie odwdzięczyły
A ile już o nie świadomie dbasz? Może problem leży w tym, iż używasz za dużo kosmetyków?

Edytowane przez Kaveri
Czas edycji: 2012-08-06 o 08:02
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 08:38   #1593
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caarroolliinnee Pokaż wiadomość
chyba dwa dni mnie tu nie było :P nie nadążam... !!!!
już dwa razy używałam Garnier AiK i jest EXTRAAA!! Szczególnie w połączeniu z szamponem BD <3 włoski są wspaniałe po niej.
A teraz z Vatiką sobie siedzę
jutro kupuję rycynkę, stęskniłam się za tym olejem
Też bardzo lubię połączenie Garniera AiK z BD
Włosy są po nim takie ładnee <3

Chyba dołączę do Was, i po raz kolejny zacznę pić drożdże ;D

+ Polecacie coś na wypadanie włosów? Ja już z nimi nie mogę dać rady, już mi wypadało bardzo mało, a teraz znów garściami ;( Nie wiem co robić.. ;(

Blog

Edytowane przez miranda122
Czas edycji: 2012-08-06 o 08:50
miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 09:10   #1594
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość

Pozwolę sobie zacytować : "(...) kwas hialuronowy niskocząsteczkowy, chroni przed procesami prowadzącymi do starzenia się skóry, doskonale wiążąc wodę i intensywnie nawilżając naskórek oraz głębsze warstwy skóry. Kwas hialuronowy wysokocząsteczkowy tworzy naturalny film wzmacniający barierę hydrolipidową skóry, jednocześnie, intensywnie nawilża i zapobiega transepidermalnej ucieczce wody. (...)".
oraz
" Kwas hialuronowy charakteryzuje się wysoką wchłanialnością z kosmetyków, dzięki czemu może wnikać w głębsze warstwy skóry. Sprawia także, że inne substancje czynne w kremach i maseczkach są lepiej absorbowane przez skórę, dlatego jest często stosowany w kosmetykach nie tylko do cery dojrzałej, ale również odwodnionej, mieszanej i tłustej."

Któraś z dziewczyn wrzucała tu jakiś czas temu link do artykułu, w którym było napisane, że kwas hialuronowy w wielu kosmetykach nie ma prawa działać, bo właśnie nie wniknie w skórę Tylko chodziło chyba bardziej o jego wpływ na zmarszczki.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 09:27   #1595
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isi rici Pokaż wiadomość
Zgadzam się. Do pracy idziemy przecież zarobić pieniążki. Moja ciocia chodzi do fryzjerki, która podcina grzywkę za darmo za każdym razem. Wmawia swoim klientkom, że porządny fryzjer za grzywkę nie powinien brać pieniędzy.
Ja u mojej fryzjerki tez nic nie place za grzywke - ona twierdzi, ze dla niej to chwilka i jest jakby gratis do poprzedniej fryzury.

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Któraś z dziewczyn wrzucała tu jakiś czas temu link do artykułu, w którym było napisane, że kwas hialuronowy w wielu kosmetykach nie ma prawa działać, bo właśnie nie wniknie w skórę Tylko chodziło chyba bardziej o jego wpływ na zmarszczki.
Wklejalam kiedys tu artykul o oszustwach kosmetycznych i rzeczywiscie tak z niego wynikalo

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

O, mam: http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-...era,index.html

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 09:34   #1596
visionAM
Zakorzenienie

To samo Kascysko pisała.
Czyli nawilżający filtr na skórze czy tam włosach tworzy, ale nie wnika.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 09:38   #1597
Lethie
Zadomowienie

Jeżeli chcecie zacząć pić drożdże to najlepiej przejrzeć ten wątek lub chociaż pierwszą stronę
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=616585

Moje włosy dzisiaj schną same, chciałabym by mogły zawsze tak schnąć może lepsze efekty by były ale zwykle nie mam czasu by je tak pozostawić, zresztą suszarka je wygładza a teraz już widzę, że są napuszone a pasmo przy twarzy sięgające do brody głupio się wywija

Moje włosy
Lethie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-06, 10:00   #1598
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Cudowne fale!
(Jak ja chciałabym już taką długość )

30 cm. Wydają się dłuższe bo pochyliłam głowę w tył

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 10:11   #1599
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 10:17   #1600
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość

30 cm. Wydają się dłuższe bo pochyliłam głowę w tył
30 cm? W takim razie moje mają 10 cm
Stary 2012-08-06, 10:18   #1601
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rozwydrzona Pokaż wiadomość
myślałam o tym kiedy zaczynamy? ;>
zmiana decyzji na razie dokończę kurację cp, żeby móc ocenić rezultaty a od września zaczynam z drożdżami

Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Pokaż wiadomość
też mieliśmy przygodę z jeżowcami i TZ miał niecałe 20 kolców;p Ale igła zdezynfekowana w wódce i kolec po kolcu wyciągałam mu chyba z godzinę;p On mi te wyciągał moje kilka kolców;p Także nie wiem czy trafiliśmy na mniej inwazyjne jeżowce czy po prostu umiejętnie je wyciągaliśmy Rezydent nam mówił że spokojnie samemu można wyciągać kolce, tylko oni moczą igłę w oliwie Ale buty polecam Lepiej je założyć niż bawić się w wyciąganie
to wcale nie jest takie kolorowe jak opisujesz, bo bardzo łatwo o wielki problem mój teść nadepnął na jeżowca, w szpitalu wyjęli mu kolce. ale po roku wciąż bolała go stopa. okazało się,że jakieś mikro odłamki tych kolców zostały, spowodowały martwicę tkanki wokół tych odłamków. cząsteczki kolców ciężko usunąć, bo trzeba byłoby pocharatać całą stopę. do tej pory go boli także lepiej zapobiegać niż leczyć
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 10:19   #1602
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
zmiana decyzji na razie dokończę kurację cp, żeby móc ocenić rezultaty a od września zaczynam z drożdżami

to wcale nie jest takie kolorowe jak opisujesz, bo bardzo łatwo o wielki problem mój teść nadepnął na jeżowca, w szpitalu wyjęli mu kolce. ale po roku wciąż bolała go stopa. okazało się,że jakieś mikro odłamki tych kolców zostały, spowodowały martwicę tkanki wokół tych odłamków. cząsteczki kolców ciężko usunąć, bo trzeba byłoby pocharatać całą stopę. do tej pory go boli także lepiej zapobiegać niż leczyć
Od września i ja się przyłączam
Stary 2012-08-06, 10:29   #1603
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Od września i ja się przyłączam
to super w grupie zawsze raźniej
Stary 2012-08-06, 11:08   #1604
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Co stosuję...

Mycie:
-ziaja aloesowa
-alterra (już w sumie dawno nie używałam)
-garnier ultra doux z lipą a teraz z zieloną glinką
Od razu powiem, że nie lubię tzw. delikatnych szamponów.

Maski:
-bingo shea i 5 alg
-tołpa (już mi się skończyła)
-stapiz sleek line
-fructis restructure (nie pamiętam dokładnie, ten z milionem olejków, ale też z silikonem)

Odżywki:
-emulsja Gloria
-Nivea long repair
-isana (rzadko, nic nie robi z włosami)
-eliksir GP

Oleje:
-amla
-vatika (już dawno nie używałam)
-oliwa z oliwek (najczęściej)

Ostatnio dodatkowo stosuję miód albo miód+olej (ciężko to zmieszać ), wtedy włosy są zdecydowanie miększe.

Raz na tydzień-dwa dodam coś z półproduktów, na więcej zabawy w to zwyczajnie nie mam czasu.

Zdjęcia są robione komórką, bo aparaty mam w kartonach gdzieś pochowane
Włosy nie wypadają, ale są okropnie szorstkie i sztywne Po tym farbowaniu nie doszły do siebie Generalnie mają dość dobry połysk, ale ta sztywność jest okropna
Kurcze, dziewczyny piszą, że wyglądają na zdrowe, ale na moje oko to jest błyszczenie wywołane farbą i fleszem aparatu, a włosy? niestety bardzo suche doskonale Cię rozumiem bo mam takie samo sianko pod spodem... Często nakładasz maski? moim zdaniem właśnie na nawilżanie powinnaś postawić. A może Ty masz kręcone włosy co? Ja tam bym je obciążyła silikonem, skoro aż pół roku pielęgnacji nie wyprowadziło Twoich włosków... rozjaśniałaś je, albo prostowałaś przez dłuższy czas? widzisz różnicę przy odrostach, że są zdrowsze i gładsze?

versatille, jak czytałam jak się wypowiadasz o swoich włosach, to sądziłam, że masz jakiś straszny stóg siana na głowie doceń trochę swoje włosy bo są piękne...

Ja na noc eliksir GP+krem Isana+ Vatika, rano tylko odżywka po myciu, postanowiłam, że będę na zmianę olejować i nakładac maski, bo razem za duże obciążenie. A włosy dzisiaj ujdą w tłoku
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 11:15   #1605
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Cytat:

oraz

Dolmas i triiopotakie - niestety nie miałam okazji spróbować
A jeśli chodzi o ouzo to oczywiście, próbowałam, ale jednak przeważało tzipuro - jest to górska odmiana ouzo, trochę mocniejsza niż tradycyjne

Cytat:

możliwe, ale nasz rezydent nam mówił, że jeżowce w naszej okolicy są niegroźne i spokojnie można wyciągać samemu.
Znajomy też raz nadepnął na zakażonego jeżowca i spędził tydzień w szpitalu z ropiejącą stopą. Także to zależy od okolicy, w które się jedzie Nam na szczęście na razie nic się nie dzieje a kolce były wbite bardzo płytko więc wydaje mi się, że wyszły całe Raczej nie wyglądały na złamane po wyciągnięciu
xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-06, 11:16   #1606
Antii89
Zakorzenienie

Dziewczyny piszecie o tym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...rbowanych.html ? Gdzie mozna ten eliksir dostać?
Muszę go mieć!
Stary 2012-08-06, 11:22   #1607
sylvi300
Zakorzenienie

3 dni mnie nie było a tu znów 20 stron a pochwalę się i tu dostałam dzisiaj paczkę od kuzyna z Niemiec
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03724.jpg (124,3 KB, 76 załadowań)

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 11:24   #1608
isi rici
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Kurcze, dziewczyny piszą, że wyglądają na zdrowe, ale na moje oko to jest błyszczenie wywołane farbą i fleszem aparatu, a włosy? niestety bardzo suche doskonale Cię rozumiem bo mam takie samo sianko pod spodem... Często nakładasz maski? moim zdaniem właśnie na nawilżanie powinnaś postawić. A może Ty masz kręcone włosy co? Ja tam bym je obciążyła silikonem, skoro aż pół roku pielęgnacji nie wyprowadziło Twoich włosków... rozjaśniałaś je, albo prostowałaś przez dłuższy czas? widzisz różnicę przy odrostach, że są zdrowsze i gładsze?

versatille, jak czytałam jak się wypowiadasz o swoich włosach, to sądziłam, że masz jakiś straszny stóg siana na głowie doceń trochę swoje włosy bo są piękne...

Ja na noc eliksir GP+krem Isana+ Vatika, rano tylko odżywka po myciu, postanowiłam, że będę na zmianę olejować i nakładac maski, bo razem za duże obciążenie. A włosy dzisiaj ujdą w tłoku
Papiszynko jak Ci się widzi Eliksir GP?
Też tak zacznę robić. Na zmianę używać maski i oleje, żeby nie obciążać kłaczków. Minął miesiąc od podcięcia końcówek. Mimo pielęgnacji znowu jest suchota i ani śladu po podcięciu...

isi rici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 11:26   #1609
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez sylvi300 Pokaż wiadomość
3 dni mnie nie było a tu znów 20 stron a pochwalę się i tu dostałam dzisiaj paczkę od kuzyna z Niemiec

Oddaj z pół

- 25 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-06, 11:27   #1610
isi rici
Zadomowienie

Cytat:
Zazdroszczę

isi rici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 11:35   #1611
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa!

niedługo się wybieram do berlina, to może wezmę wam coś jak będziecie chciały? byle nie za dużo, bo będę pociągiem

dziewczyny robię zamówienie na dozie, w koszyku mam: jantar, żel aloesowy gorvita, glinka biała (do ryjka), gliceryna. zastanawiam się jeszcze nad gencjaną (chcę się pozbyć tej rudości z henny, bo wczorajszym farbowaniu jakieś za rude są)
co jeszcze polecacie? zastanawiałam się nad inną wcierką niż jantar, ale bez alkoholu widziałam tylko saponisc, ale jest troszkę droższy.
Stary 2012-08-06, 11:41   #1612
sylvi300
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość

Oddaj z pół
miesiąc czekałam na paczkę, nie oddam

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 11:57   #1613
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczeeeeeeeeeeeeeee e!!!

Cytat:
Napisane przez isi rici Pokaż wiadomość
Papiszynko jak Ci się widzi Eliksir GP?
Też tak zacznę robić. Na zmianę używać maski i oleje, żeby nie obciążać kłaczków. Minął miesiąc od podcięcia końcówek. Mimo pielęgnacji znowu jest suchota i ani śladu po podcięciu...
Jest mi zupełnie neutralny... ani nie pomaga, ani nie szkodzi

Cytat:
dziewczyny robię zamówienie na dozie, w koszyku mam: jantar, żel aloesowy gorvita, glinka biała (do ryjka), gliceryna. zastanawiam się jeszcze nad gencjaną (chcę się pozbyć tej rudości z henny, bo wczorajszym farbowaniu jakieś za rude są)
co jeszcze polecacie? zastanawiałam się nad inną wcierką niż jantar, ale bez alkoholu widziałam tylko saponisc, ale jest troszkę droższy.
Olej ze słodkich migdałów nie zamawiałam jeszcze, tylko się czaję
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 11:57   #1614
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
miesiąc czekałam na paczkę, nie oddam
to nie

daj znać jak sie spisują, to może na all coś zamówię

- 25 kg
Stary 2012-08-06, 12:34   #1615
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Olej ze słodkich migdałów nie zamawiałam jeszcze, tylko się czaję
no właśnie miała go w planach, ale teraz chyba spróbuję jeszcze raz kokoska
Stary 2012-08-06, 13:00   #1616
AmaiMomo
Zadomowienie

Witam,

Podczytuję ten wątek od pewnego czasu, więc postanowiłam się przywitać.

Obecnie jestem na etapie doprowadzania do ładu moich biednych włosiąt po 9 latach farbowania i kiepskiej pielęgnacji. Wyglądam jak strach na wróble, ale mam nadzieję, że niebawem ulegnie to zmianie...oczywiście na lepsze.

Pozdrawiam serdecznie.
AmaiMomo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 13:06   #1617
Lethie
Zadomowienie

Cytat:
Łojoj będziesz miała co testować

Ale mam zły dzień, ja chyba się nie obędę bez suszarki, wyschły same i są makabrycznie przyklapnięte przy skalpie a spuszone na końcówkach, taki trójkąt
Tak źle dzisiaj wyglądam, że chciałam biec po farbę do włosów bo kolor mnie denerwuje (mimo tego, że chciałam mieć naturalny) i chciałam ściąć grzywkę na ukos (mimo tego, że zapuszczam) Zaczynam podupadać na duchu i tracić motywacje pielęgnacyjną... czemu nie chcecie rosnąć i się puszycie

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez AmaiMomo Pokaż wiadomość
Witam,

Podczytuję ten wątek od pewnego czasu, więc postanowiłam się przywitać.

Obecnie jestem na etapie doprowadzania do ładu moich biednych włosiąt po 9 latach farbowania i kiepskiej pielęgnacji. Wyglądam jak strach na wróble, ale mam nadzieję, że niebawem ulegnie to zmianie...oczywiście na lepsze.

Pozdrawiam serdecznie.
Witamy

Moje włosy
Lethie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 13:08   #1618
blackberry8
Zakorzenienie

Stosowała któraś z Was płukankę z wody mineralnej i soku z aloesu?
Kiedyś płukałam włosy pod koniec mycia 2 szklankami wody takiej z baniaka, podobno jest jak kranówka a na włosy działała cuda
Zastanawiam się w jakich proporcjach mieszać z sokiem?

Po około 3 tygodniach używania szamponu i odżywki John Frieda dla brunetek stwierdzam, że włosy mi przyciemniały. Jestem pewna na 100%, widzę różnicę gołym okiem. Reszta pielęgnacji została taka sama, na większe wyjścia/wiatr coś silikonowego czyli JF, normalnie BD + te odżywki co zawsze.

Dawno mnie tu nie było, za niedługo cyknę sierpniową aktualizację i wracam, brakuje mi wsparcia włosomaniaczek

Edytowane przez blackberry8
Czas edycji: 2012-08-06 o 13:09
blackberry8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 13:11   #1619
_tysia_
Raczkowanie

Ja też przyłączę się do picia drożdży Tylko chcę zacząć za tydzień, bo w sobotę czeka mnie ślub siostry, a boję się wysypu ..
AmaiMomo witamy

Waga: 70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
Ćwiczę z Ewą od 23.05

_tysia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 13:13   #1620
AmaiMomo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lethie Pokaż wiadomość
Łojoj będziesz miała co testować

Ale mam zły dzień, ja chyba się nie obędę bez suszarki, wyschły same i są makabrycznie przyklapnięte przy skalpie a spuszone na końcówkach, taki trójkąt
Tak źle dzisiaj wyglądam, że chciałam biec po farbę do włosów bo kolor mnie denerwuje (mimo tego, że chciałam mieć naturalny) i chciałam ściąć grzywkę na ukos (mimo tego, że zapuszczam) Zaczynam podupadać na duchu i tracić motywacje pielęgnacyjną... czemu nie chcecie rosnąć i się puszycie

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Witamy
U mnie powstaje podobny trójkąt, a co gorsza mam krótkiego boba, więc efekt jest...echm...nieciekawy.

Trzymaj się - dobra pielęgnacja musi w końcu zaowocować.
AmaiMomo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości