|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
królikoholiczka
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Moja koleżanka zarazila się tym od swojego chlopaka a ja z racji tego że szybko to łapie zarazilam się od niej i sam lekarz powiedział że będzie mi to ppwracalo bo niestety ale wirus nosisz cale życie i tylko można zaleczyc. A że ja mialam osłabiony organizm więc się przypaletalo do mnie
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- I tak wiem że to się przenosi przez dotyk ale najlepsze jest to że my nawet się nie dotykalysmy i widzialam się z nia zaledwie 15minut
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
50 minut cwiczen za mna.. dolozylam te obciazenia, zobaczymy jak bd jutro :P
|
|
#1593 |
|
królikoholiczka
|
Ostatnio mam jakiegoś pecha... Najpierw chorobskosię przypaletalo potem rozwalilam palce, teraz jęczmień... Co mnie jeszcze spotka... Masakra...
|
|
#1594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i z 10 cm mniej z brzuszka ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- ja po objedzeniowej kolacji ![]() bo dziadki jednak dzis wpadli do wnusia i oczywiści e konkretny obiadek wpadł bo na szybko robiłam kuraka w piekarniku , ryz i suróweczkę z kapuchy, kawałek drożdzowca i sernik tez wpadł i teraz pękam w szwach ![]() spokojnej nocki laseczki
|
|
#1595 |
|
królikoholiczka
|
Karola oj przyda się przyda ale tak 10cm mniej
|
|
#1596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry!!
![]() Cytat:
Zrób sobie napar z herbaty, a najlepiej świetlika i ciepły, ale nie gorący kompres przykładaj do oka. Cytat:
U mnie dzisiaj urodzinowo. Obskoczyliśmy imprezkę, starałam się nie jeść za dużo, przede wszystkim wcinałam sałatkę grecką Uwielbiam zieleninę.Zaliczyłam także rano aerobik
|
||
|
|
|
#1597 |
|
królikoholiczka
|
BB właśnie przykladalam herbatę ze swietlika
a na noc tą masc naloze...
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Eimilia, czy to pisałaś o jęczmieniu? Jeśli tak to nie sądzę byś się zaraziła od koleżanki bo to nie fruwający wirus. Jęczmień to zakażenie gronkowcem. Jeśli nie wyleczyłas wcześniej do końca to mógł się zatkać gruczoł łojowy. Jednak radzę okulistę. |
|
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Ja wróciłam z kina właśnie i nażarłam się nachosów Do coli się przekonać nie mogę i wodę kupiłam niegazowaną A tak w ogóle dziś na obiad spaghetii bolognese, kalorii obłęd, ale co tam Na Weekendzie jestem No i czekolada, krówki etc. Jestem obżarta i tyle ![]() I boli mnie brzuch, bo @ Zeżarłam dziś już 4 tabsy |
|
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1601 |
|
królikoholiczka
|
Mówisz? Chodzę do okulisty i mowilam mu kiedyś o jeczmieniu ale raczej to zlekceważył... Chyba pora zmienić okuliste
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej dziewczyny mój G ze znajomymi wypuścił nowy dżingiel jakby któraś chciała posłuchać http://youtu.be/KHlt2bbxbOY to tutaj jest link, nawet ja się załapałam na slajdy :P
|
|
#1603 | ||
|
królikoholiczka
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
chyba bede sluchala tego teraz non stop
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
prawie cala wchlonelam wczoraj!!! kalorycznie na prowadzeniu,ale dzisiaj chyba troche spalilam cwiczac
![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- ciesze sie, ze sie podoba.. a ja na laurach spoczywam haha chociaz G chce zebym tez spiewala :P
|
|
#1605 |
|
Raczkowanie
|
Oj dziewczyny będzie lanie
za wszystkie cukierasy, czekolady, ciacha i ciasteczka Ja mogę się pochwalić że odpieram ataki zła A uwierzcie mi że w moim przypadku to nie lada sztuka bo pracuję w miejscu gdzie słodycze są b. łatwo dostępne ![]() Ogolnie ja to z Twoich opowieści boki zrywam. Trzymam kciuki za to spotkanie coby było owocne i udane.
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co... Ja to chyba jestem naprawdę pod jakąś śmieszną gwiazdą urodzona...
Byłam w kinie - pisałam parę postów wcześniej na szybko nakreślając sytuację Kupiliśmy te cholerne nachosy z salsą. Oczywiście upaciałam frędzle od szala (swoją drogą, ja coś mam z tymi szalami ) To nie koniec cyrków z żarciem. Siedziała przed nami zgraja ludzi, wiekowo koło czterdziestki, może więcej. Nie wiem czy pierwszy raz byli na filmie 3D, ale jak w reklamach puszczali zwiastun filmu "Oz", to baba przede mną wydarła się wniebogłosy, bo na ekranie pojawił się jakiś stwór Oczywiście nie pozostało to bez wpływu na mnie i z przestraszenia moje nachosy je*butły na ziemię Oczywiście dupą do góry, a jakżeby inaczej. No myślałam, że tej babie włosy wyrwę, ale sobie pomyślałam, że nawet dobrze, że się wypier... te nachosy, przynajmniej nie zeżrę. A gdzie tam, kumpel poszedł po następne dla mnie, bo każdy miał swoją porcję. Powiem Wam, że tak skrupulatnie ich pilnowałam, że jakby mnie ktoś z boku podglądał to by pomyślał, że jakieś drogocenne żarcie, trufle, nie wiem A teraz tak mi się jeszcze przypomniała pewna historia z ojcem Ojciec raczej nigdy nie idzie płacić rachunków, tylko mama albo ja. No ale kiedyś był zmuszony i poszedł na pocztę zapłacić. Wychodząc, totalnie coś mu się pokićkało i zamiast wyjść tymi drzwiami, którymi wszedł, wlazł do budki telefonicznej I wielkie halo, że nie może trafić z powrotem Odwiedził wszystkie budki telefoniczne na poczcie
|
|
|
|
#1607 |
|
Wtajemniczenie
|
zaliczyłam 70 minut rowerka i masaz z godzinkę więc ten serniczek choc troszkę spaliłam
![]() .chyba sie lulu wybiore bo cos mi się mizernie dzis pali w kominku i zimno troszke zeby siedziec tyłkiem przy kompie ![]() ---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- wybieram sie do spania i wybieram ale jakoś nie moge dojśc ![]() Gorzała fajny utworek a głosik jaki sexi zjadłam właśnie sniadanie za rano wiec pedałowanei poszło na marne
|
#1608 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Obudziłam się dopiero ale nie wiem kiedy zjem śniadanie bo mam tak nadęty i wielki brzuch, że boję się, że eksploduję Jestem po prosto przejedzona ![]() Wieczorem byłam na kuligu aby wykorzystać śnieg i po powrocie w nocy zapachniała mi papryka... więc wciągnęłam 2 bułki ziarniste ze świeżym masełkiem i papryką Ajj... jakie to pyszne było... niebo w gębie Cytat:
Cytat:
Dziś mam pewnie plus parę kilo bo woda się zatrzymała po tej zupie i prawie nie latam do toalety I masz babo placek Dorobiłam sobie kilogramów po tym ładnym tygodniu.. no ale to norma przecież co dzień nie mogę mieć sukcesów Cytat:
No i taka przeszczęśliwa buzia tam znajoma się pojawia w drugiej części... ![]() ogolnie Ty to masz wesołe to życie... co chwila coś śmiesznego wyskakuje... nie masz czasu na nudę ![]() Antonina silną masz tę Swoją wolę... obracasz się wśród słodyczy a tak potrafisz oprzeć się pokusom. Ja miałam w tym tygodniu taką sytuację, że dosłowne co dzień do pracy przywozili nam różne ciasta, bułki z serem, rożki i byłam w stanie się oprzeć do piątku... do czasu orzechowca Pewnie jakby był sernik lub jabłecznik to od razu bym wciągnęła bez dwóch zdań
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Marina
Mama ze złości urodziła mnie za wcześnie, bo śmiałam się już w brzuchu I tak już 23 lata Ja dziś postaram się nie jeść za dużo i słodkiego, bo od pół godziny latam do kibelka Jednak dieta mi bardziej służy Nawet nie umiem nic składnie napisać, bo w jelitach mam rajd Dakar Małysz na prowadzeniu, zmierza ku mecie i za chwilę kibel...
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1610 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Przynajmniej jest co opowiadać, a historia z ojcem najlepsza XD
|
|||
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki kochane
pewnie jakby tagowali te nagrania na yt to by mieli wiecej wyswietlen, a tak to sami znajomi na razie,ale jak jużG sam wyjdzie z dżinglem to już ja się zajmę odpowiednią promocją
|
|
#1612 |
|
Rozeznanie
|
Wy piszecie o @ że jedna zaczyna a druga kończy a u mnie cisza, powinnam dostać @ najpóźniej w ciągu tygodnia - w sensie potem już czas myśleć o teście
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
sniadanko kromeczki z dzemem,pokusilam sie na slodko,co by mnie pozniej nie kusilo. widze ciasto marchewkowe wiec pewnie kawalek wtrace miedzy posilkami.
---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- a ja sie boje zeby nie dostac okresu na wyjazd Ale by była lipa, masakra!!! sie dowiedzialam ze specjalnie dla mnie impreze przelozyli z 14 na 8 xD
|
|
#1614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czy raczej na jednym brzdacu poprzestaniecie?
|
|
#1615 |
|
Rozeznanie
|
Ja zawsze chciałam dwójkę a nawet i trójkę jakby było mnie stać. Ale ten problem że pracy nie mam więc nie mam i świadczeń. Co najlepsze mąż jeszcze pół roku temu mówił że nigdy więcej dzieci a wczoraj "chciałbym żebyś była w ciąży, wiem że byłoby nam ciężko, że kolejne 3 lata możemy nie spać w nocy, ale bardzo bym się cieszył"
aż mnie wmurowało ze zdziwienia.Mama widziała ostatnio moją teściową i mówi do niej, że moja siostra była ostatnio na usg i wyszło, że ma bardzo mało wód płodowych (teściowa zna moja siostrę) a teściowa zaczęła gadkę "ty masz lepiej, masz męża a mój umarł zanim druga synowa urodziła drugie dziecko" - szkoda że zapomniała wspomnieć że codziennie jest u nich babcia i robi za kucharza, sprzątaczkę i nianię. Ale mniejsza o to. Jak można się tak licytować na zasadzie "ja muszę mieć najgorzej, patrzcie, płaczcie i podziwiajcie". Przecież tutaj chodzi o małe dziecko które jeszcze nie przyszło na świat. |
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm zawsze chciala dwojke dzieciaczkow ale sie boje hahaha jak ogladam te wszystkie programy 'na porodowce' i wgl jak wrzeszcza te kobiety i wgl ile to sprawia bolu to bez znieczulenia ogolnego chyba sie nie dam xD albo zdelfinami bede rodzic hahaha
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wczoraj bezsłodyczowo.
Za to wymyliłam genialną serniko-owsiankę owocową ![]() jakoś nie mam weny na pisanie |
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
BajaderkowaBaba
W zasadzie życie nudne, ale wypełnione po brzegi zabawnymi historiami codzienności
|
|
|
|
#1619 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, świadczeń nie masz no ale nie mozesz sie zajrejestrować na bezrobociu czy jakoś tak? dokłądnei nei wiem , ja od poniedziałku oficjalnei bezrobotna bede bo właśnie działalnosc zawiesiłam i tez nei wiem czy mi czasem nei przysługuje ta cała kuroniówka czy jakos tak
|
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepisów nie przeskoczysz Głupia byłam, mogłam jeszcze z miesiąc pociągnąć działalność, no ale...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

i teraz pękam w szwach

a mnie się kończy @ i w sumie mogę powiedzieć tylko tyle że w dzien nie jem bo spie a potem mogę pół nocy zrec. Na szczęście pracuje więc dużo .nie jem 

za wszystkie cukierasy, czekolady, ciacha i ciasteczka
Oczywiście dupą do góry, a jakżeby inaczej. No myślałam, że tej babie włosy wyrwę, ale sobie pomyślałam, że nawet dobrze, że się wypier... te nachosy, przynajmniej nie zeżrę. A gdzie tam, kumpel poszedł po następne dla mnie, bo każdy miał swoją porcję. Powiem Wam, że tak skrupulatnie ich pilnowałam, że jakby mnie ktoś z boku podglądał to by pomyślał, że jakieś drogocenne żarcie, trufle, nie wiem 

Głupia byłam, mogłam jeszcze z miesiąc pociągnąć działalność, no ale...