Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-13, 20:12   #1591
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Idzia taki popularny tutaj ostatnio
http://allegro.pl/spiworek-spiwor-do...679035538.html

Jeszcze taki Perse zamawiała:
http://allegro.pl/spiworek-spiwor-do...673668513.html
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 20:14   #1592
lachryma
Zakorzenienie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
A co w Auchans jest do kupienia?
zabawki, książki dla dzieci są przecenione.
wczoraj o tym pisałam
my byliśmy wczoraj i jest tego mnóstwo

Neni
, tą głową Kubusia, co leci w dół się nie przejmuj. dzieci czasami by nabyć nowych umiejętności muszą się jakby cofnąć w rozwoju. i rodzice się martwią, a dziecko zbiera siły by nauczyć się czegoś nowego.

Edytowane przez lachryma
Czas edycji: 2013-11-13 o 20:15
lachryma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 20:16   #1593
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
zabawki, książki dla dzieci są przecenione.
wczoraj o tym pisałam
my byliśmy wczoraj i jest tego mnóstwo

Neni
, tą głową Kubusia, co leci w dół się nie przejmuj. dzieci czasami by nabyć nowych umiejętności muszą się jakby cofnąć w rozwoju. i rodzice się martwią, a dziecko zbiera siły by nauczyć się czegoś nowego.
a co ciekawego jest? Jesli pamiętasz, to może brata podeślę, u mnie nie ma tego sklepu.

Neni dziękuję. Ja chciałabym kupić ten dłuższy, z możliwością zrobienia takiego krótkiego. Albo wymyśliłam też, że kupię sanki z uchwytem, a tam jest śpiworek i teraz go wykorzystam, a za rok sanki i śpiworek. Bo w przyszłym roku i tak chciałam takie sanki kupić. Tylko, że tam jest krótki śpiworek. Dumam, dumam i zima mnie zastanie zaraz ...

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2013-11-13 o 20:20
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 20:17   #1594
dzoan
Zakorzenienie

Byli rodzice..zrobiłam pyszną zapiekankę i ugotowałam 2 kg jabłek z cynamonem do ciasta.. Ostatnio wyszło mi z jabłkami na kruchym spodzie z pianką i mama poprosiła bym na piątkową imprezę zrobiła takie samo

Mały wyplumkany, zasypiał chyba godz. sam w łóżeczku... moim zadaniem było jedynie co i rusz pakowanie smoka do buźki Dzisiaj miał już lepszy dzień, więc może jednak Pan Skoku nie przylazł albo jest zajęty i tylko nas dogląda

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 20:20   #1595
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
ANULKA na to wygląda ze trzeba się przemeczyc. A mm nie jest wyjściem bo pewności nie ma ze będzie spal dłużej. Póki przybiera dobrze to nie będę kompletnie o mm myśleć.

Idę pod prysznic bo wygląda na to ze Galganek padł. Dobrej nocy wszystkim a szczególnie DOMI Tobie i Sarze i tym dziewczynom co dzieci ostatnio mocno wariują!

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

FIAZO no tak zawsze jest coś za coś. Czyli kiedy byś wracała?

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
w styczniu prawdopodobnie

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 20:26   #1596
misiaczka555
Wtajemniczenie

Maja śpi od 19:30

Miałam dzis ciężki dzień. Maja miała dziś mnóstwo energi do zabawy a ja średnio mało spała bo przecież to strata czasu, no bo kto w tym czasie będzie zaczepial tygryska na macie
Tak więc padam ze zmęczenia. I szczęka boli mnie od uśmiechów i ciągłego gadania do tego słodkiego malucha. Kurcze a co będzie jak zacznie raczkować i chodzić

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 20:27   #1597
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
a co ciekawego jest? Jesli pamiętasz, to może brata podeślę, u mnie nie ma tego sklepu.
jest tego naprawdę sporo, tutaj masz gazetkę:
http://www.auchan.pl/download/Gazetk...%20zabawki.pdf

promo jest do końca listopada, ale widziałam, że część zabawek tych lepszych z np fisher price dość szybko znika.

ja kupiłam piramidkę z fp i taki domek co się wkłada w niego klocki różnego kształtu.
Stary 2013-11-13, 20:28   #1598
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Byli rodzice..zrobiłam pyszną zapiekankę i ugotowałam 2 kg jabłek z cynamonem do ciasta.. Ostatnio wyszło mi z jabłkami na kruchym spodzie z pianką i mama poprosiła bym na piątkową imprezę zrobiła takie samo

Mały wyplumkany, zasypiał chyba godz. sam w łóżeczku... moim zadaniem było jedynie co i rusz pakowanie smoka do buźki Dzisiaj miał już lepszy dzień, więc może jednak Pan Skoku nie przylazł albo jest zajęty i tylko nas dogląda
Jabłka z cynamonem

Skoku ma inne dzieci na głowie

Lachryma niby wiem, ale jakoś tak dziwnie się zachowuje
Kupę też zapomniał jak się robi?
Stary 2013-11-13, 20:29   #1599
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
to dobrze właśnie, bo przez pierwsze 3 nie powinna dostać, a 8 to już extra, Ja mogłabym też tyle czasu nie mieć, nie obrażę się
ja też

Fajne te śpiworki.. Ja się jeszcze zastanawiam czy nie lepszy byłby mniej kanciasty na dole..kształtem bardziej jak kokon i wtedy wziąć dłuższy, żeby jeszcze do spacerówki był i łatwiej go zawinąć i wepchnąć do gondolki.. hmm...

Stary 2013-11-13, 20:32   #1600
misiaczka555
Wtajemniczenie

Znalezione w sieci
Ja w sumie prawie nie karmiłam cycem a już nie są takie jak były. Trzeba sie za nie porządnie wziąć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (32,8 KB, 29 załadowań)

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 20:34   #1601
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
bądź przykładną mamą i pokaż mu jak się robi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-13, 20:35   #1602
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Niestety odnoszę podobne wrażenie, że wszystko co przykre robię ja, szczepienie, czyszczenie nosa, kropienie oczu itp
Ale założę się, że najpiękniejsze uśmiechy i tak posyła do Ciebie
Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Rocky- biedulki..

A moje dziecko wcina manne z resztą pochlania wszystko co dam jej do buzi i otwiera po następne kesy

Wysłane z mojego GT-I9300
Dzielna Hania
Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
Ghia, Ona- nie będzie jadał nago w takim razie, bo mi się będzie chciał w restauracjach rozbierać i nas jeszcze aresztują Owinę go stretchem

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość

Przed chwilą TŻ z teściem debatowali na tą ścianą przeszkloną i w końcu stwierdzili, że będą wymieniać okna i ścianki od dołu robić
Nosz k...wa teraz w listopadzie oni będą w pokoju Antka ścianę wyburzać i nową budować a gdzie byli we wrześniu na przykład gdy temperatury były jeszcze znośne i bym się do innego pokoju po prostu przeniosła ?? Teraz musimy się wyprowadzić z Tośkiem z domu na ten czas i wiadomo gdzie. Do mamy Już mam gęsią skórkę
Do teścia pretensji nie mam bo przecież on się nie będzie intersował naszą ścianą i za nas myślał, ale TŻ mógł ruszyć doopę wcześniej tym bardziej, że mu trułam o tym wcześniej. I teraz pewnie też by się za to jeszcze nie wziął tylko wczoraj mu tak nawrzucałam że aż się czerwony zrobił spuścił uszy i po marketach wieczorem za styropianem latał.
Anulka Jednak Ty mi napisz jak z tym ociepleniem bo ja nie wiem co im z tego wyjdzie
A na długo musielibyście się przenieść?
Ale lipa, TŻ należą się baty
Stary 2013-11-13, 20:35   #1603
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Znalezione w sieci
Ja w sumie prawie nie karmiłam cycem a już nie są takie jak były. Trzeba sie za nie porządnie wziąć
Stary 2013-11-13, 20:37   #1604
tweedledee
Zakorzenienie

podczytuje dzisiaj tylko, standardowo zawalona mułem, ale misiaczka tak mi zrobiłaś dzień tą fotką, że szok a najgrosze jest to, że moim to takiego imejdżu dużo nie brakuje
Stary 2013-11-13, 20:38   #1605
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Znalezione w sieci

Moje też już nie takie jak były.
Tragedii nie ma, ale jak będę karmiła jeszcze kilka miesięcy (a bardzo bym chciała) to pewnie będzie tragedia
Cytat:
Wiesz - nie mam nawet pomysłu jak to zgrabnie skomentować

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-13, 20:39   #1606
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:

Miałam dzis ciężki dzień. Maja miała dziś mnóstwo energi do zabawy a ja średnio mało spała bo przecież to strata czasu, no bo kto w tym czasie będzie zaczepial tygryska na macie
Tak więc padam ze zmęczenia. I szczęka boli mnie od uśmiechów i ciągłego gadania do tego słodkiego malucha. Kurcze a co będzie jak zacznie raczkować i chodzić
nie wnikaj.. mniej wiesz, dłużej cieszysz się brakiem siwych włosów jedno jest pewne, będzie przerąbane.. już zapowiedziałam siostrze, że powoli ma chować wszystkie pierdółki na metr od podłogi, bo jak Mały zacznie chodzić, to wszystko będzie chciał pożreć

Cytat:
Jabłka z cynamonem

Skoku ma inne dzieci na głowie

Lachryma niby wiem, ale jakoś tak dziwnie się zachowuje
Olek też zawsze miał kupki codziennie, a od dwóch tygodni dupcia mu świruje i zdarza mu się dzień przerwy,..ostatnio dopiero na 3 dzień zrobił.. oczywiście wyszło na to, że to ja coś niedobrego pożarłam i go zaklajstrowało Ale o tym, że mógł zapomnieć jak się robi nie pomyślałam

Stary 2013-11-13, 20:40   #1607
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Znalezione w sieci
- to śmiech rozpaczy
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 20:41   #1608
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz - nie mam nawet pomysłu jak to zgrabnie skomentować
umiem zagiąć
Stary 2013-11-13, 20:42   #1609
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Znalezione w sieci
ale naleśniki

Cytat:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-13, 20:46   #1610
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:

Część z Was pisze, że dostała @. Ja nie dostałam jeszcze, a zaraz będzie 3,5 miesiąca. Czy to źle? Jakoś długo chyba? nie znam sie
Też nie mam @ i ani myślę się tym martwić
Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Surka, nie martw się, Lileczka nie wygląda na zabiedzoną..niech spadają na szczaw.
Madi dobrze gada
Cytat:
jak leje to nie. ale jak tylko przestaje padać albo delikatnie kropi to idziemy.
My tak samo
Stary 2013-11-13, 20:46   #1611
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość

Ojej biedna Laura współczuje Wam obu, Tobie tej diety, a może spróbuj pić te herbatki na laktację?? może Ci się zwiększy produkcja?

Surka Lili jest po prostu drobniutka, ważne że zdrowa
Jutro sąsiadka ma mi kupic herbatke,pije duzooo wody...

SurkaLila po prostu taka kruszynka
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43699009]

My dziś podaliśmy gluten.
Artur znienawidzi mnie do końca.
Nie dość, że to ja chodzę z nim po lekarzach, na szczepienia, to ja czyszczę nosek i robię mu wszystko to, czego nie lubi, to jeszcze dzisiaj chciałam go otruć A przynajmniej taką robił minę, jak mu pakowałam do buzi mannę Ale otwierało, ciekawskie moje stworzenie [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Oj, wiem jak wyglada takie nienawistno-podejrzliwe spojrzenie, z niedowierzaniem TY MI TO ROBISZ, TY???!!! i rozpaczą BOŻE CZY NIKT MNIE JUŻ TUTAJ NIE KOCHA???...

Dziewczyny, Lilo nie wie, co to stópki, ale za to mamy taką pluszową pozytywkę z Canpol babies, w ktorej muzyczka gra gdy sie pociagnie za ogonek, i oto obwieszczam, ze...
... moje niespelna pieciomiesieczne dziecko ODPALA POZYTYWKĘ SAMO !!!
... i to nie przypadek, bo w ciagu ostatniej godziny zrobila to kilkakrotnie

Padłam
Ale czad
Cytat:
Rocky witamy w klubie skazy białkowej. Ja mam latwiej bo my mm i Ptys akceptuje nowe mleko. Jaskierka na pewno Ci pomoze w ustaleniu diety, bo tez ostatnio uslyszala taka diagnoze. Pociesze Cie ze u nas juz wysypka znikla i nawet suche placki robia sie gladziutkie. Glowa do gory

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Musimy dac rade!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Rockyy oj współczuję o wiem przez co przechodzisz. Na początku jedna lekarka zdiagnozowała u Antka nietolerancję laktozy a zalecenia są takie same jak przy AZS. Ja na tej diecie wytrzymałam 1,5 miesiąca, ale pod koniec leciałam z nóg.Potem na szczęście okazało się że to żadna nietolerancja laktozy i mogłam zacząć jeść normalnie. Mogę Ci podrzucić kilka przepisów tzn głównie zupy jadłam - wodzianki na burakach i rosołki no i krupnik to już był wypas. Postaw na ryż i drób plus kilka warzywek i jakoś będzie. Ziemniaki. Trzymam kciuki za Was
A co u Cynamonków ??
Baaaaaardzo prosze o przepisy!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Stary 2013-11-13, 20:48   #1612
dzoan
Zakorzenienie

Idę spać..

Dobranoc

Stary 2013-11-13, 20:49   #1613
ita83
Wtajemniczenie

kurcze jak dzien znosny to wieczor wariata....a tu prania niewyprasowanego nie chce ubywac, tz't chory ale jutro pcha sie do roboty - ma ledwo 39.4goraczki ale nie przetlumaczysz ze ma lezec...Xawcio jeszcze do ogarniecia i wieczornych opowiadan na dobranoc a Leo stwierdzil ze sie wyspal w 20minut i na zmiane guga i sie smieje a potem chwilowy placz i zawodzenie pt. zajmuj sie tylko mna bo jak na chwile spuscisz ze mnie wzrok to ci dam znac......ide po karmi...musze sie zresetowac

Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2013-11-13, 20:51   #1614
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale założę się, że najpiękniejsze uśmiechy pala:

akurat muszę się z tobą zgodzić

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

trochę kiepsko mi się usunęło

surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 20:52   #1615
Neni1984
Zakorzenienie

Ita Karmi w tej sytuacji raczej nie da rady

A ja zbieram się spać
Stary 2013-11-13, 20:55   #1616
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość

Rocky, kurcze przykro mi, mam nadzieję że wszystko się szybciutko wyklaruje. Ale czy dzieci później nie przybierają mniej? A masz wrażenie że Laura się nie najada

dziewczyny to jak rozpoznać azs czy też skazę białkową? Moja Kari od kilku dni też ma taką suchą skórę jakby chropowatą głównie na nóżkach[COLOR="Silver"]
Tak.Mam wrazenie ze sie nie najada.Zje ,potem znow szuka cycka.Zmaltretuje oba,zasnie i za chwile budzi sie i płacze,w nocy znow domaga sie karmienia jak noworodek.
Laura zaczełam miec suche ciałko,potem szorstkie przedramienia,ramionka i uda a pozniej policzki.
Cytat:
Chodziłam dziś 2,5 godziny żeby dziecko pospało- w deszczu
I co? Spał 40 minut a godzinę ryczał, pierwszy raz na spacerze dał taki popis, a byliśmy daleeeeeko od domu.
Ludzie patrzyli na mnie z politowaniem
Jedna pani to nawet zajrzała mi do wózka i pocmokała z litością nad dziecinką

Ah i nie mieliśmy dziś kupy
Pierwszy raz od urodzenia taka "sytuacja" ma u nas miejsce. Martwię się trochę
Skoku-spadaj!!!!

Jak Cie klex zaleje to ino roz dzis u nas cały dzien nic a popoludniu pogrom-ale na szczescie Laura była z tatą i to na niego wypadło Podobno tez zasikała mu przewijak i ciuszki i wszystko
Cytat:
Rockyy - ojej ale lipa
Biedna Laura i biedna Ty!
Od dawna miała te problemy ze skórą?
Sytuacja sie rozwineła w ciągu 1,5 tyg. :/
Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
rOCKY wspolczuje z wysypka. Oby szybko przeszło. Łącze się w bólu bo my też walczymy. A te 300g to przez jaki czas? 6 tygodni?
przez 6 tygodni a zawsze ponad kg przybierała
Cytat:
U nas zaczelo sie od suchych plackow i szorstkiej skory na udach i raczkach, ktore pojawialy sie i znikaly. Potem wyskoczyla wysypka na polikach.

U nas podobnie
Cytat:
A czemu przy AZS musisz mieć diete? A to nie chodzi o to co ma kontakt ze skóra? Kurcze baaaardzo mi szkoda Laury. A lekarz jest pewny tej diagnozy?
A dawno byłyście na szczepieniu? 300 gr to malutko, ale przecież byś zauważyła gdyby Laura była glodna. Co na to lekarz?
Skóre trzeba natłuszczac,wiele razy dziennie,kapac w emolientach.
A dieta-noo trzeba wyeliminowac alergeny ktore nasilają objawy AZS
Stary 2013-11-13, 20:56   #1617
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Mały śpi, a ja nie mam ochoty nic dzisiaj robić.
Po ciąży objawy choroby znikły, a wczoraj wieczorem wróciły, myślałam, że się udusze własną ślina bo nie mogłam polknac. Zmęczenie zaczyna dawać znać

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
A masz na to leki?
Cytat:

A ja dla odmiany pochwalę TŻ - uszył dziś samodzielnie "bezpieczne wałeczki" dla syna
Jedne kupne mamy w łóżeczku, ale jak biorę Parówę w nocy do łóżka do karmienia to leży z brzegu nie podparty z tyłu niczym.
Do szycia wałeczków wykorzystał ... swoje skarpetki
Będzie lepiej dziecko spało
za kreatywność

Cytat:
to dobrze właśnie, bo przez pierwsze 3 nie powinna dostać, a 8 to już extra, Ja mogłabym też tyle czasu nie mieć, nie obrażę się

Kejt mój mały miał jeden dzień trochę temp. podwyższoną, ale pediatra i tak nie kazała go kąpać.
Może masz rację... chyba jutro mu odpuszczę. Dziękuję
Cytat:
Też nie mam @ i ani myślę się tym martwić

Madi dobrze gada

My tak samo
Ja też nie mam @ a już 2 miesiące nie KP laktatora a cycki też nie te...

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 20:59   #1618
angelak86
Raczkowanie

hejka
nie ma mnie z Wami bo moje dziecko w dzień potrzebuje wciąż naszej uwagi wieczorem wstepuje w niego diabeł i jest płacz- wczoraj to już w ogóle przesadził- 1.5 godziny darcia na całe gardło a jak już zaśnie to mnie brak sił na cokolwiek, przelecę tylko kilka stron wizażowych mamusiek i tyle.
Jakie jaja u mnie z kasą. Ta firma to jakaś porażka, dowiedzieć się czegokolwiek graniczy z cudem. Przez 2 miesiące jak jestem na macierzyńskim pani "ala" księgowa- 'ala" bo księgową nie jest. Księgowa jest spoza firmy od takich obliczeń jak zasiłek macierzyński a ta nasza niby księgowa to obliczała tylko nam wypłaty, gdzie żadnej filozofii nie było bo przy umowie zlecenie liczba godzin razy magiczne 7 zł. Do rzeczy- przez te 2 m-ce brałam 1050 zł (chcę 80%) myslę sobie że trochę za dużo od najniższej krajowej no ale skoro tak wyliczyła to tyle brałam, dziś dzwonię czy w tym m-cu też tyle a ona mówi że przecież miałam brać 1215 no skąd taka suma hyy? Toć to najniższa krajowa a ja mam brać 80% no i czego się dowiedziałam? Nie odprowadzają mi podatku bo nie mogą wedle przepisów- słyszałyście o czymś takim? Wy też tak macie? Dziwne ale szkoda mi nerwów, żeby dochodzić czy tak mówią przepisy prawa czy nie. Muszę sobie odkładać z tych 1215 zł 250 co miesiąc bo jak mi przyjdzie rozliczyć się ze skarbówką to skąd wezmę 20% od dochodu? Swoją drogą zarobki mnie dobijają- ciągle brakuje kasy a wiadomo dziecko na 1 miejscu więc jeśli jest coś potrzebne to musi być i już, na samo mleko miesięcznie wydajemy 300 zł ehhhhhh a zarobki takie że nic tylko płakać. Przepraszam że ja tylko tak o sobie. Aaaaa dziś też byłam w Auchanie- obkupiłam trochę młodego w różnego rodzaju grzechotki a tż co kupił ? Taką grubaśną książkę z..... kolorowankami to nic że dzieć nasz 3 miesięczny
angelak86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 21:00   #1619
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:

To dopiero bedzie jazda bez trzymanki!
Cytat:
Znalezione w sieci

Cytat:
Stary 2013-11-13, 21:01   #1620
ita83
Wtajemniczenie

Cytat:
Ita Karmi w tej sytuacji raczej nie da rady

A ja zbieram się spać
tylko co innego mi zostalo...

a my mamy za tydzien sprawdzian rozwojowy na 3miesiace i mam zamiar byc okrutna i zapytac o rozszerzenie diety o gluten - chce zobaczyc ich mine...mowie wam bezcenne...ile ja sie czasami u nich na wizytach osmieje to moje

Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości