|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Janusze, Grażyny, Sebixy i Karyny - odsłona III
nie no spoko, dla mnie zapach koni jest super, ale jak wracam z jazdy to wszyscy mnie do kąpieli wyganiają:P
|
|
|
|
#1592 |
|
Konto usunięte
|
Janusze, Grażyny, Sebixy i Karyny - odsłona III
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;60307806]Ale takie uświadamianie to proces, czasem długotrwały a nie hop siup przyszedł ogromny pies i bądźcie dla niego takie i takie, nie róbcie tego tamtego. To tak nie działa.
Byłam na praktykach w przedszkolu: N: Kuba, Marek, Jasio do mnieee... Czego rzucacie w Jasia piłką skoro ma na nosie okulary? A jakby okulary się zbiły to co by się stało? K i M: mogłoby mu wpaść szkło do oka. (....) N: Dobrze, idźcie się bawić... I co z tego jak po 5 minutach piłka dalej ląduje na twarzy Jasia. No kurczę dziecko to dziecko. Trzeba tłuc do głowy niekiedy miesiącami jak nie latami aby coś do niego dotarło.[/QUOTE] Nie mowię, ze w magiczny sposób na jednym grillu można nauczyć dzieci obchodzenia sie z psami i przełamać lęk. Po prostu jak juz lecimy z tak szeroką generalizacja jak porównanie psa do tygrysa (lol) to równie ogólnie zwracam uwagę, ze zamiast przy każdej sytuacji gdzie dziecko spotyka psa zadać, by psa z otoczenia usunąć bo dziecko sie boi/nie umie zachować to może lepiej edukować podwajać? Luba, w pełni zgadzam sie z Twoją wypowiedzią odnośnie przychodzenia w gości z psem. Edytowane przez 201607131114 Czas edycji: 2016-05-13 o 11:54 |
|
|
|
#1593 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam dziś jak Grażyna pod blokiem w centrum miasta narwała dość pokaźny bukiet bzu
|
|
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, to jest Grażyństwo, Januszostwo i Klaudiostwo a nawet Ferdkostwo pierwszego gatunku. A już to psikanie dezodorantem w na ogół niedużej szatni klubu to jest jakiś koszmar. Wszytko zasmrodzone, udusić się można. Żeby jeszcze nie było alternatywy, a przecież jest, dezodorant w kulce- wypachnią tylko delikwentkę bez robienia w szatni czadu ze siekierę można powiesić. :/ Niech wszystko i wszyscy w okolicy capią tym samym duszącym dezodorantem, na ogół w uroczym zapachu jakichś tandentnych kwiatów cmentarnych :/
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli ktoś boi się na sam WIDOK psa to nie jest normalne, może jakaś terapia dla osób z fobią?
|
|
|
|
#1596 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1597 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1598 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Rozeznanie
|
Przecież to grill w ogrodzie, a nie bal w Operze Wiedeńskiej. Może i jestem Grażynka, ale jak dla mnie na tego typu imprezę można śmiało zabrać psa, o ile jest stabilny emocjonalnie i nie sprawia większych kłopotów. Znajomi przychodzili do nas z psami na grilla. Faktem jest, że mój kot omijał wtedy towarzystwo z daleka, ale nikomu krzywda się nie stała.
|
#1600 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem, jak potoczyła się dalsza dyskusja, bo wątek pędzi w zatrważającym tempie, ale wydaje mi się, że przy niedoczynności (a o niej była mowa) produkty zawierające jod, są wskazane (ryby morskie, glony właśnie).
|
|
|
|
#1601 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1602 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1603 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1604 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
A niektóre psy pachną - wiatrem i czystością. |
||
|
|
|
#1605 |
|
Zadomowienie
|
Ale jak sie myje zęby to nie śmierdzi z pyska
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1606 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1607 |
|
Zadomowienie
|
A dlaczego nie?
Ze mnie sie wszyscy śmieją ze psu żeby myje,małe prawda jest taka ze on to lubi i sam sie o to mycie prosi
|
|
|
|
#1608 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Nie każdego się da. Nie u każdego jest taka potrzeba.
|
#1609 |
|
Zadomowienie
|
Jesli śmierdzi z pyska? I tworzy sie kamień?
Mój wet mówił ze jak kamień sie robi to myć żeby trzeba i sucha karma i przysmaczki twarde i zabawki Edytowane przez malgo96 Czas edycji: 2016-05-13 o 19:34 |
|
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam kilka klientek, które są tak wypsikane, że czuję ten zapach nawet kiedy stoją w kolejce 2 metry przed moim stanowiskiem. A jak usiądą przy moim biurku to nie mam czym oddychać. Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2016-05-13 o 19:44 |
|
|
|
|
#1611 |
|
Konto usunięte
|
Lol, to wyobraźcie sobie prace z laską która używa duuuzych ilości YSL Opium albo Kenzo Jungle Elephant. xD
|
|
|
|
#1612 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.instagram.com/p/BFWMmqlwnOB/
duży pies taki straszny 😁 |
|
|
|
#1614 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Mną też się pies opiekował, łaził za mną, pilnował żebym nie odchodziło od rodziców etc. |
||
|
|
|
#1615 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
![]() Każdy ma swoje ukochane zapachy, wiem. Ale akurat te wymienione są u mnie autentycznie migrenogenne. Sama jestem addicted to Addict by Dior ale też nie "zakładam" tych perfum do pracy bo koleżanka źle go znosi.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#1616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1617 |
|
Zadomowienie
|
Jesli strach jest tak ogromny jak piszesz to zostaje tylko udanie sie do specjalisty
|
|
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W temacie psa: sytuacja nie rozwiazywalna, jeśli ci ludzie byli zza granicy. Gdyby byli miejscowi, to powinni zostawić psa w domu. Natomiast pies powinien mieć kaganiec (czy jak się nazywa ta osłona na pysk). To by znacząco poprawiło komfort ludzi, którzy mieli tam jakieś ale. |
|
|
|
|
#1619 |
|
Zadomowienie
|
Dodam tylko ze mam przyjaciółkę która ma 25 lat a panicznie boi sie psów, mowi ze od dziecka tylko ponoć nikt jej nie pomagał z tym. Teraz to jest taka fobia ze nawet jak widzi małego pieska za płotem to sie boi..Byłam w szoku jak pierwszy raz to zobaczyłam.
Wydaje mi sie wiec ze średnio dobre jest myślenie ze a to wszystkie dzieci tak maja, przejdzie mu. Moze i przejdzie a moze zostanie Edytowane przez malgo96 Czas edycji: 2016-05-14 o 08:22 |
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Gusta są jednak bardzo różne. IMHO słonik to miły i lekki zapach taki do noszenia do ludzi na codzień. Natomiast flower to fuujka.
Cóż moje dzieci bardzo bały się psów. Obecnie nie oanikuja na ich widok pod warunkiem że są to psy na smyczy, jak moje dzieci widzą smycz i wlasciciela to spokojnie omijają i nie zwracaja na nie wiekszej uwagi. Na szczęście nie podbiegaja do obcyxh zwierząt i ich nie dotykają czy głaszcza. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.

). Stanie taka obok i już ciężko wytrzymać, a poćwiczy chwilę, zgrzeje się i normalnie nie ma czym oddychać.