|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
k_asiaczek i jakiego zamawiasz??
też kcem
|
|
|
|
#1682 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie zalamuj sie siostro |
|
|
|
|
#1683 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Mcdulka a moze poszlo to w miesnie i Tobie sie wydaje ze chudniesz a na wadze jest wiecej bo miesnie sa ciezsze. NAjwazniejsze to jak sie czujesz czy schudlas czy nie, a widze ze czujesz ze schudlas
|
#1685 |
|
Rozeznanie
|
mcdulka moze juz odwiedzalas ta strone http://www.test-diet.pl/czy-okrzycza...h-beach-dziala Tam jest test diet. Pisze o roznych dietach m.in o Sb. Jak kazda ma swoje minusy. Wiadomo ze kazdy czlowiek powinien miec diete dopasowana indywidualnie. Dietetyk pewnie sie na tym zna. Ale moze najpierw sama poczytaj i poszukaj czegos. A posilki SB bedziesz nadal mogla jesc bo wiele diet bardzo od zasad SB nie odbiega.
|
|
|
|
#1686 |
|
Rozeznanie
|
No wlasnie. jennus ma racje. ja tam bym sie cieszyla jakby cm. zlecialy. No waga tez jakos motywuje, ale cm. wazniejsze chyba wedlug mnie
|
|
|
|
#1687 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
. wczesniej to byla zwyczajna MZ. na poczatku schudlam duzo- spadlo mi prawie 20cm w biodrach. a potem juz powolutku schodzilam do rozm 36. byly po drodze diety 1000kcl, 800kcl- masakra jednym slowem. nie wiem, moze mam zepsuta wage- za kazdym razem pokazuje co innego. wiesz, moze wmawiam sobie,ze schudlam. ale mama mowila ze schudlam, kolezanki w sobote ze znowu schudlam. spodnie ktore przed dietą ledwo dopinalam teraz sa luzne... nie wiem czy poszlo mi w miesnie- fakt, jem baaaaaaardzo duzo bialka, jak liczylam to wychodzilo tego czasem troche ponad 2g na kg ciala. i moze zrobilam blad,ze zwazylam sie taka ojedzona i opita. co nie zmienia faktu,ze nastroj mam teraz podly. moze spobuje montagniaca?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z drugiej strony każda dieta i związany z tym spadek wagi moze miec miec dla róznych ludzi rózne konsekwencje. I stad ostrzeenia, ze jesli masz problemy ze zdrowiem, lepiej odchudzac sie pod okiem lekarza...Słyszałam kiedys, ze jakas nasz sasiadka po medycynie swieżo, mówiła, ze odchudzac sie nie bedzie bo kazda dieta odbija sie na zdrowiu... Z drugij strony... Nadwaga też może prowadzic do wielu schorzeń. I bądż tu człowieku mądry - świat nie jest bały albo czarny - a szkoda, bo wszystko byłoby prostsze Ale i nudniejsze ![]() Ale gadam sobie... Ech... Pokażcie te zdjecie twisterków, bo sama sie sadze z zakupem juz drugi rok, i jako nie moge sie zdecydowac ![]() EDIT: Oto zdjecie 1. Chyba nie o to chodzi
|
|
#1689 |
|
Zadomowienie
|
Hello ja juz wrocilam po Vacu. Al sie dzis wypocilam- na pewno przez ten alkohol wczorajszy. No ale toksyn juz pewnie nie ma. Na drugie sniadanko wsunelam wiesniaka i garsc suszonych sliwek.
K_asiaczek po 6 treningach w ciagu tygodnia, trzymania sie diety, jezdzenia na rowerze i cwiczenia w domu spadlo mi 1 cm z dupska i po 1 cm z ud. Biorac pod uwage ze podczas wczesniejszego miesiaca na Sb spadlo tyle samo, to jak na tydzien wynik super. No i na tylku nie widac cellulitu - tylko jak mocno napne posladki. Takze efekty sa. Dzis bylam na 7dmym treningu - jeszcze 4 do konca karnetu.
|
#1690 |
|
Rozeznanie
|
ja ten zamowilam
|
|
|
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj spokój - zmierz się, zobacz po ciuchach, popatrz do lustra. Olej wagę, bo jesli ma cie to dołowac, to jest to bez sensu. Poza tym jesli jest zepsuta to tym bardziej ja wywal
|
|
#1692 |
|
BAN stały
|
jestem już po maturce
![]() myslalam, ze bedzie gorzej ale jakis CHYBA dalam rade ![]() chyba dobrze kciuki trzymalyscie:P! wlasnie sie posililam dwoma kromkami chleba z szynka i serem i pomidorem i szczypiorkiem:P cos jeszcze moge zjesc?;> bo jestem taaaaaaakaaaaaa glodna;( |
|
|
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masochistka jestem - i to tyle lat po maturze ![]() Co do jedzenia to jak dla mnie mega sycace sa omplety z warzywami
|
|
#1694 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pierwszy to był ODA DO MŁODOSCI i jakis inny wiersz i trzeba było przestawic jaki stosunek ma pokolenie młodych do ojców i ogólnie jak się zachowuje. a drugi to był o Lalce- sen Izabeli łęckiej i przedstawic jak ten sen ją zaprezentował i jaki ma stosunek do wokulskiego i do swojego ojca. po przeczytaniu ody do mlodosci, która tam była stwierdziłam, że nie wiem o co chodzi i wybrałam drugi temat. no tak ale czy ja moge cos jeszcze zjesc jak juz tyle zjadlam
|
|
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Młodości dodaj mi skrzydła. Niech nad martwym wzlece światem w rajską dziedzinę ułudy
![]() Eeeeech. Co oni tak o ojcach? No ale cieszę sie lolly, ze dobrze ci poszło - what's next?
|
#1696 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak tylko że ja ody do mlodosci w ogole nie zrozumiałam:P dalej to studia ale nie wiem jeszcze do konca co chyba hotelarstwo
|
|
|
|
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zjadlam juz 2 śniadanko - jogobelle light i czerwona herbatke. Ale mam ochotę na zmodyfikowane placuszki z cukinii z sosem tzatziki
|
|
|
|
|
#1698 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
niestety wyniki dopiero 30 czerwca;( A jogobelle light można? =D kurczę ja ogólnie jakas nienajedzona jestem =[ |
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, że dziewczyny ją jadły, więc chyba można. Na II fazie mozna juz jogurty owocowe, ale najlepiej te bez cukru.
|
|
|
|
#1700 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1701 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale chyba wezmę ten http://www.allegro.pl/item351645109_...i_zobacz_.html albo ten http://www.allegro.pl/item353618599_...u_twister.html sama nie wiem który kolor mi się bardziej podoba ![]() Cytat:
ale przynajmniej będę miała intensywny spacer przez 30min![]() pospałam sobie trochę a teraz lecę szybko kutaka zrobić i na zajęcia a potem do parku wodnego na funky
|
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym uważała na lighty chyba, bo za dawnych czasów odchudzaniowych w liceum jeszcze mówiło sie co nieco o tym, ze lepiej ich nie kupowac, bo sie od nich tyje ![]() Ja już pomału zaczynam myslec o jakichs orzechach... Chyba jestem troszke głona ![]() Chyba połaże po allegro za twisterem Założymy niedługi twisterowa mafie
|
|
#1703 |
|
Wtajemniczenie
|
kochany k_asiaczku
zmienialam telefon i nie mam twojego numerku, podasz mi...?![]() skruszona dochodze do wniosku, ze nie znam umiaru i tyje jak jalowka witam po przerwie;*
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Blondeee wracasz do nas?
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1705 |
|
BAN stały
|
Karmelek ma nowy sliczny avaterek
|
|
|
|
#1706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie nie podoba, zaraz zmienie, tylko wroce ze spacerku
przejde sie do Aqua parku
|
|
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ano - ładna szcupła buzia ![]() Ależ mi sie dzisiaj dzien ciągnie w pracy... Nie mam jeszcze za wiele do roboty, dlatego czas sie wlecze niemilosiernie. Mam jakiegos mega lenia po tym długim weekendzie. Ja to dobrze, ze nie musze zdawac zadnych egzaminów.
|
|
#1709 |
|
Wtajemniczenie
|
powoli dojrzewam do tej decyzji, ale nie wiem czy od razu na 2 co byloby smaczniejsze i wygodniejsze czy jeszcze na 1, zeby sie zdyscyplinowac
![]()
|
|
#1710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak blonndee jutro Twoja kolej ![]() edit: znalazłam sobie sprzedawce twistera co ma masę innych rzeczy które chyba też zakupię tzn wagę i cyckonosz taki silikonowy no takie wiecie same z przodu miseczki
![]() Edytowane przez k_asiaczek Czas edycji: 2008-05-05 o 14:26 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

. mam dzisiaj mega zalamke

Z drugiej strony każda dieta i związany z tym spadek wagi moze miec miec dla róznych ludzi rózne konsekwencje. I stad ostrzeenia, ze jesli masz problemy ze zdrowiem, lepiej odchudzac sie pod okiem lekarza...

chyba hotelarstwo

muszę zakupic bo mam ochotę na cos slodkiego to moze mnie to zaspokoi 
zmienialam telefon i nie mam twojego numerku, podasz mi...?