![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Manolita, a jako były sprzedawca wiesz coś o awaryjności X-landerów? Bo ja się nad nim zastanawiam. No i czy wiesz może coś na temat serii Mutsy Slider, tam jest taki piękny materiał a'la satyna... nigdy takiego nie widziałam i strasznie mi się podoba, nie orientujesz się jak wygląda w użytkowaniu?
Gabi, z tych wózków co ja widziałam (niewiele na razie bo tylko w jednym dużym sklepie) to wszystkie są albo duże, wygodne i ciężkie albo jak lżejsze to za to małe na oko i z maleńkimi gumowymi kółeczkami (dla mnie takie odpadają). Też bym chciała duży i lekki... Boszenka, cieszę się że imię Ci się podoba ![]() Superzabula, ten X-lander którego wkleiłas to chyba ten nad którym myślę, oczywiście o model w sklepie nie spytałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
lekki wozek to Jane Nomad
![]() Mutsy Urban jest bardzo ciezki sam stelaz bez specrowki/gondoli jest ciezki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziewczynki siedze w pracy i nie mogę dzisiaj tui wysiedzieć, w ogóle mam jakiegoś dołka ![]() ![]() Przepraszam was nie powinnam... wy musicie być wesołe. Pozdrawiam wszyskie brzucholki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
Manolita fajny ten wozeczek, ktory wkleilas
![]() ![]() ![]() Gabi ja tez szukam wozka w takich kolorkach... Chociaz najbardziej to mi sie marzy polaczenie szarego z rozem ![]() ![]() ![]() ![]() A jeszcze tak przed samym wyjsciem wklejam fotke mojej cory z 24 tygodnia ![]() NIUNIA.jpg
#1685 |
Zadomowienie
|
dla mnie też
![]() Śliczne macie brzusie, takie kształtne ![]()
![]() |
#1686 |
Wtajemniczenie
|
boszenka69 - śliczne USG....
![]() kokoin - ja tez dzisiaj nie mogę wysiedzieć. A jeszcze mały mnie podkopuje i zastanawiam się czy go nie ciśnie jak sobie siedzę..... blondynkapoznań-jane normad jest dośc dorogi? gosiks - Fabian jest bardzo oryginalne. Znałam tylko jednego chłopaka o takim imieniu. Jak Wam się podoba to czemu nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Zadomowienie
|
Babeczki, dzisiaj dostalam pierwszego kopniaka w żebro...haha (troszkę zabolało) Rozrabiają te moje szkraby. Mimo ze jestem w 24 tc lekarz powiedzial ze macicę mam wielkoscią starszą o ponad miesiąc, bo juz sięga prawie do żeber. Dzisiaj sie lekko schylilam, ucisnęłam brzusio i dostalam za swoje
![]()
#1688 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Zdjęcia brzuszków prześliczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() skojarzył mi sie z prosiaczkiem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
ale piekne brzucholki
![]() jak dobrze zobaczyc takie sliczniochy z samego rana ![]() boszenka cudna ta twoja coreczka ![]() anusia kochana a kiedy ja zobacze zdjecie twoich lobuziaczkow? ![]() gosik ja mulatka? ![]() ![]() ![]() ![]() a Fabianka mam w rodzinie ![]() U mnie w rodzinie tyle dzieci ze naprawde imiona pozajmowane hehe Ostatnio to wogole sielanka ![]() Moja ciocia urodzila synka zaraz po niej w lipcu urodzila druga ciocia.. w lipcu ja zaszlam w ciaze .. a 2 miesiace temu druga ciocia urodzila.. ja rodze w maju a nastepna ciocia chce sie starac niedlugo o dzidziusia.. tak tro jets miec spora rodzinke.. ![]()
#1690 |
Wtajemniczenie
|
Manolita wózki ktore pokazałas są swietne wg mnie ale wolalabym troszke tanszy, szkoda ze są w takich cenach bo maja dodatkowo swietny wybor kolorow
#1691 |
Wtajemniczenie
|
Manolita wózki ktore pokazałas są swietne wg mnie ale wolalabym troszke tanszy, szkoda ze są w takich cenach bo maja dodatkowo swietny wybor kolorow
Zapytam Ciebie bo masz wieksze doswiadczenie... ktory z tych polecisz? http://allegro.pl/item530548120_wiel...i_fotelik.html http://www.allegro.pl/item531737066_...1kg_wys_0.html http://www.allegro.pl/item534193973_..._pompowan.html http://www.allegro.pl/show_item.php?...2+wys%C5%82any. http://www.allegro.pl/item532049005_..._austin_4.html Moze ktorys z nich mialas w ofercie w swoim sklepie...
#1692 |
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o mnie i jeśli chodzi o zdjecia usg, to najświezszych nie mam, bo lekarz mi zdjec juz dawno nie daje
![]() Bez☠tytułu.jpg
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-01-22 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
Małgosia
Jane wazy ok 6,5 kg ale sama spacerowka kosztuje ok 1400-1500zl ten jest fajny i zestaw z gondola, fotelikiem, spacerowka ![]() http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=530950 912 tylko nie wiem jaka waga ale nie wyglada na ciezki ![]() Quinny buzz jest tez fajny i super sie prowadzi wazy ok 12kg http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=528161 927 a gondolke mozna kupic uzywana bo przeciez ja sie krotko uzywa wiec nie powinna byc zniszczona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej ![]() ![]()
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
Kokoin,
![]() Boszenka, śliczny profil ma córcia ![]() Anulka, woow, nigdy nie widziałam dwóch maluszków na usg. Zdrowe dziewczyny Ci rosną skoro już tak kopią ![]() Poiglot, zawsze marzyłam o ciemnej kaqrnacji, Mulatką też mogłabym być ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
Goo100 piesia masy slicznego
![]() ![]() Kathi75 superzabula ze mna tak samo ![]() ![]() gabriellao0 opowiadanie ekstra ![]() ![]() a wozeczkiem sie nie martw.. napewno cos kupisz ![]() bercia, manolita, superzabula sliczne brzusie macie ![]() kokoin to rzeczywiscie bardzo smutne ![]() ![]() ![]() ![]() boszenka69 piekna cora ![]() poiglot91 u mnie tez wszystkie prawie imiona zajete ![]() ![]() a co tam u ciebie ??? dalej czekam na relacje jak wczoraj poszlo:P uiffffffffffff odpisalam ![]() ![]() ![]() ![]() papatki.... wkleje jakies fotki moze jak przyjde ![]()
#1698 |
Zakorzenienie
|
hehe dobre
![]() Pakusia to non stop siedzi jak ja widze hehe:p no lec lec ![]() ![]() Pogadamy jak wrocisz
#1699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam jeszcze na mojego pieknego az sie wkoncu wyszykuje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1700 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a ja wciąż w tych wózkach siedzę. Mam jeszcze 3 m-ce do porodu, ale jakiś szał mnie opanował i koniecznie chcę coś wybrać. Chyba zrezygnuję z coneco toledo, ze względu na tę nieprzekładaną rączkę w spacerówce.
Mell_xx, teraz mój typ to taco jumper, leviroo mi się nie podoba ze względu na koła, beXa za drogi, pozostałe też jakoś nie za bardzo. Będę się nad jumperem zastanawiać. Fajny jest jeszcze x-lander xa, ale nie wiem czy rączka się przekłada. Kokoin, nie smuć się, zjedz sobie batonika albo wafelka, humor ci się poprawi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Rozeznanie
|
Dzien doberek mamuski
![]() Dzizaz.... myslalam, ze nie nadrobie tych zaleglosci od wczoraj ![]() ![]() Maugoszatka Poiglot sliczne brzuszki macie ![]() Goo jaka slodka psinka, ale mojej Soni to zaden piesio nie przebije ![]() ![]() Superzabulka Bercia Manolita piekne macie brzusie ![]() Anulka wow.... pierwszy raz widze zdjecie usg blizniat. Sliczne te twoje coreczki ![]() Boszenka twoja Blaneczka to laseczka, zreszta ma to mamusi ![]() Gosik masz juz tyle pieniazkow wydane na tego konowala??? ![]() ![]() ![]() Kokoin rybko sprobuj sie nie smutac ![]() Malutka gratuluje synka ![]() A moja dzidzia to sobie wczoraj o 12tej w nocy zrobila dyskoteke ze ho ho ho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzis na obiadek robie zupke ogorkowa, Bercia takiego mi smaka narobila, ze musze dzis zrobic bo nie wytrzymam ![]()
#1702 |
Zakorzenienie
|
pakusia jeszcze czekasz??
![]() ![]() ja tez sie dlugo szykuje...;D hehe
#1703 |
Zadomowienie
|
sashka
ja wczoraj tyle ogórkowej nagotowałam że na dziś mam ![]() wyszła pyszna i zaraz ide sobie odgrzać ![]() ![]() zaczynam sie cieszyć że mam wózek po synku bo jak widze jak trudno wam wybrać ale wcale się nie dziwie bo wybór ogromny ![]()
#1704 |
Zadomowienie
|
hejka
co do kosmetykow dla maluszka ja bede uzywac Bambino lub Hipp, Johnson's uczula, sama smarowalam sie na poczatku ciazy oliwka z johnson'a i luszczylam sie okropnie, wiec nie polecam. tez mysle ciagle nad wozkiem, biore pod uwage wlasciwie 3: Quinny, Coneco V4 oraz X-Landera, najbardziej podoba mi sie Quinny, no aole ta cena, jak ktorys z 2 pozostalych na zywo bedzie podobny do Quinny to chyba sie zdecyduje na tanszy odpowiednik, no ale zobaczymy. Kupilam dzis 2 sukieneczki na Allegro 9roznia sie tylko kolorem, ale nie miglam sie powtrzymac ![]() http://www.allegro.pl/item532481684_...8.html#gallery http://www.allegro.pl/item532478820_...ska_62_68.html w sumie do maja jeszcze duzo czasu, ale to silniejsze ode mnie, zabierzcie mi allegro i karte to przestane kupowac:P
#1705 |
Wtajemniczenie
|
OOO a ja mam smaka na pomidorówkę.... I chyba zrobię. O ile mi sił starczy.
Ale piszecie..... Co do wózków, to ja po przeczytaniu żę toledo nie ma przekłądanej rączki, a siedziska nie można przodem do siebie ustawić, nadala obstawiam Jedo Bartatine... No zobaczymy czy jak wejdę do sklepu to mi się nie zmieni... Ja mam jeszcze 4,5 miesiąca... Przynajmniej teoretycznie ![]() Dzięki blondynkapoznań, jane, mimo że lekkie wagowo, jest za ciężkie dla mojego portfela. Niestety. Wracam do pracy, bo jestem dziś tak zapracowana, że nawet nie miałam czasu bułek zrobic i jadłam suche.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
sashka20 no mam nadzieje ze to bedzie jednak dziewczynka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiec jak twoja dzidzia bedzie dziewczynka to razem na dyskoteki beda chodzic ![]() gosikk zapomnialam w poprzednim poscie napisac ze tez czytalam posta o twoim imieniu ![]() ![]() ![]() ![]() poiglot91 no jeszcze czekam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pewnie sie msci za ta noc ![]() ![]()
#1707 |
Wtajemniczenie
|
Pakusia - nie tylko Twojego nosi i nie tylko Twój się zbiera dłużej od Ciebie....
![]() Gdybyś mieszkała bliżęj, to bym pomyslała że mamy tego samego... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1708 |
Rozeznanie
|
Odrzuciłam x-landera, Quinny fajny, ale za drogi dla mnie,zostały mi 2 typy, jumper i coneco v4, jestem już blisko
![]() Karola, śliczne sukieneczki. Ale bym się ucieszyła, gdyby mi lekarz na następnym usg powiedział, że jednak będzie dziewczynka, nakupiłabym jej takich cudeniek. A ja mam ochote na gołąbki, w ogóle na coś z kapustą, chociaż nie przepadam za nią, dzisiaj chodzi za mną zapach i smak gołąbków od rana. ![]() Pakusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Wtajemniczenie
|
Goo juz pisałam że sliczny pies! marzyłam o takim
![]() ale powiedz mi czy Twoja sunia ma nadwagę czy tylko jest taka pulchniutka, bo weterynarz mi powiedzial ze mojego psa trzeba troche odchudzic, jest za gruba, w zasadzie ni eiwem skad jej sie to wzielo bo raz dziennie dostaje jesc, a na zime zawsze nabierała. odchudzacie ją? gosikk Fabian ładne imie ![]() kokoin nie smuć sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze wiedziec ze nie jestem osamotniona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.