Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-17, 17:33   #1681
kochanie
Wtajemniczenie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
No niestety trzeba mierzyć po maksymalnym rozciągnięciu, bo producenci myślą, że chyba z głupkami mają do czynienia Jak można nazwać stanik 65x, który ma 80cm po rozciągnięciu (teraz może wydawać Ci się wystarczająco ścisły, ale założę się, że po kilku dniach owinęłabyś się nim na biodrach). Dodatkowo staniki atlantica i innych (np. triumph, który nie wiedzieć czemu ma opinię wśród nieuświadomionych marki luksusowej, luksusowe to ma co najwyżej ceny, nieadekwatne do jakości przy okazji) są robione z materiałów, które rozciągają się w tempie błyskawicznym.
Polecam zapoznanie się choćby z pierwszym postem wątku, bo skoro jesteś nie do końca uświadomiona to całkiem możliwe, że i stanik nie do końca dobrze założyłaś- tzn. niedokładnie wygarnęłaś wszystko wg instrukcji, nie skróciłaś wystarczająco ramiączek. Po takich zabiegach stanik baaardzo często robi się zwyczajnie za mały.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335375

I jak prawidłowo założyć stanik->
http://stanikomania.blox.pl/2009/02/...yc-stanik.html

Edycja- stanik, który maksymalnie (tzn. z całej siły, tak właśnie trzeba zmierzyć) rozciąga się do 80cm jest w stanie dobrze kształtować i podtrzymywać biust kobiety, której wymiar pod biustem to ok. 75cm. (mierzone na maksymalnym wydechu tak ciasno, że aż miarka piszczy a oczy na wierzch wychodzą ).
No często mają z głupkami do czynienia(czyli mną)
Mam nadzieję, że jednak bioder nie owinę stanikiem, ostatnio nosiłam 70C i nie było tak strasznie - no ale to jednak nie było to... Stanik na szczęście zakładam dobrze - kiedyś robiłam to źle, ale wtedy byłam całkowicie nieuświadomiona i nosiłam 75A Teraz mam bardzo krótkie ramiączka no i w ogóle widzę ogromną różnicę.
A pod biustem niedawno miałam 73 cm, mierzone wg przepisów to może ten stanik atlantica nie będzie taki tragiczny

Co do Triumpha - mam takie samo zdanie. Kiedyś była to dobra firma, ale teraz jest ogromny wybór firm, materiały są dużo lepsze, a oni się cofnęli w rozwoju... Nie rozumiem, czemu nadal są uważani za markę ekskluzywną, ceny mają prawie jak felina, a jakość duuużo gorsza. Wiesz, ja bym mogła nosić lepsze staniki, ale. Mam za mały biust na noszenie dobrych firm, do których mam łatwy dostęp. A niestety nadal się boję zamówić przez internet, pewnie kiedyś do tego dojrzeję Albo przytyję tak, że mi żebra tłuszczem zarosną

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Od sesji nie mogę doprowadzić do porządku cery miałam przed okresem wysyp, szczególnie lewego policzka i dół prawego. I zrobiły mi się takie podskórne gule, nijak je było ruszyć. Zasuszałam, nie tykałam palcami, ale jak zawsze zostały mi paskudne przebarwienia, szczególnie po lewej stronie. Trochę mi się cera poprawiła po stosowaniu Calendulacreme Babydream na noc, no ale cynk zawsze mi służył na trądzik. Już się nie mogę doczekać kwaszenia i pod koniec sierpnia planuje rozpocząć kurację. Najpierw Lysanel, a potem acne derm.
aaa, jak pod koniec sierpnia, to już prawie bezpiecznie Ja mam takie ślady na linii żuchwy, nigdy tego nie miałam, a jak na początku roku mi się zaczęło robić, to nie mogę tego paskudstwa zwalczyć No i ostatnio znowu mnie zaatakowały gule, ja nie wiem, skąd to się bierze, przecież nie ze stresu
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 17:34   #1682
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Ja wczoraj robiłam wyprzedażowe zakupy z Reserved i na szczęście znalazłam spodnie i spódnicę w rozmiarze 34 A i tak trzymają mi się na biodrach Nie wiem czemu ich spodnie w tak małym rozmiarze są zawsze za długie o prawie 10cm.....
Farciara.
Może przejdę się jutro do drugiego Reserved - może tam będzie.

EDCYCJA:
coś dla Rzyrafki - ubóstwiającej kiwi: http://naturaliskosmetyki.pl/ekologi...de0cf7467bb2bc (podobno pachnei kiwiowo)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-07-17 o 21:05
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 22:52   #1683
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Nie wiem czy znajdziesz jeszcze gdzieś te zestawy -u nas zostały same przeciwzmarszczkowe.
W aptece na Rakowieckiej, koło SGH, są jeszcze wszystkie rodzaje. Niedawno kupowałam Karolinie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Nosku jak się spisuje serum Hydrabio? I zamawiałaś któryś z kremów z tej serii?
Kliknę niedługo tonik i krem Lysanel, tylko muszę się zdecydować na jakiś krem dobrze nawilżający i coś pod filtr, gdy zacznę się kwasić.
aante do tej pory używałam serum Hydrabio tylko na olejek Clarinsa, razem tworzą tłustą ale cudną parę dopiero dziś na noc nakładam serum solo, więc dam znać jak się spisuje.
Kupiłam też Hydrabio Legere, jest boski, używam na dzień, leciutki, fajnie nawilża, super pod filtry moja nowa miłość i chyba nie chcę innego na lato
Hydrabio Riche też kiedyś miałam, był niezły, ale wtedy nie lubiłam jeszcze "tłuściochów", więc nie do końca mi przypasował. Teraz pewnie by mi się podobał.
A co do solidnego nawilżacza polecam SVR Xerialine Visage. Cudo nawilża, regeneruje, zmiększa, odżywia skórę w jedną noc, moim zdaniem idealny do stosowania na przemian z kuracją kwasową.
Ja w końcu nie odważyłam się użyć kremu Lysanel teraz. używam od czasu do czasu toniku na czoło, jest lepiej, ale liczę na to, że krem zdziała więcej.

Ciągle trzymam odwyk

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 05:26   #1684
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

znowu nie mogę spać więc wstałam napić się kawy.
Wszyscy u mnie w domu są pogrążeni w błogim śnie chociaż ... słyszę tuptanie, to chyba zapach kawy postawił coniektórych na nogi

Ale dostałam wczoraj kosmetyków
Zestaw do opalania z faktorem 20 Heleny Rubinstein pianka rozświetlająco-chłodząca
żel po opalaniu i oliwkę

Tonik, mleczko i krem Lancome - pięknie nawilża, moja skóra po nocy odżyła i nie mam krostk !
Ostatnio wszystko mnie zapycha.....
Stary 2009-07-18, 07:06   #1685
isa666
Zakorzenienie

Witam i ja z rana Jak dobrze wstać skoro świt....gdy ma się wolne
Zaraz się zabieram za małe porządki a jak tylko zrobi się gorąco idę na słoneczko. Cały tydzień była piękna pogoda a ja nic nie skorzystałam, bo byłam w pracy, więc teraz chcę to nadrobić.

Nie wiem czy się jutro albo w poniedziałek nie wybiorę do SP. Wczoraj kupiłam sobie tylko żel Palmolive oliwkowy i mi mało
Stary 2009-07-18, 07:18   #1686
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
No często mają z głupkami do czynienia(czyli mną)
Mam nadzieję, że jednak bioder nie owinę stanikiem, ostatnio nosiłam 70C i nie było tak strasznie - no ale to jednak nie było to... Stanik na szczęście zakładam dobrze - kiedyś robiłam to źle, ale wtedy byłam całkowicie nieuświadomiona i nosiłam 75A Teraz mam bardzo krótkie ramiączka no i w ogóle widzę ogromną różnicę.
A pod biustem niedawno miałam 73 cm, mierzone wg przepisów to może ten stanik atlantica nie będzie taki tragiczny

Co do Triumpha - mam takie samo zdanie. Kiedyś była to dobra firma, ale teraz jest ogromny wybór firm, materiały są dużo lepsze, a oni się cofnęli w rozwoju... Nie rozumiem, czemu nadal są uważani za markę ekskluzywną, ceny mają prawie jak felina, a jakość duuużo gorsza. Wiesz, ja bym mogła nosić lepsze staniki, ale. Mam za mały biust na noszenie dobrych firm, do których mam łatwy dostęp. A niestety nadal się boję zamówić przez internet, pewnie kiedyś do tego dojrzeję Albo przytyję tak, że mi żebra tłuszczem zarosną
Nie to miałam na myśli Głupków robią z nas wszystkich, bo przecież to wydawałoby się logiczne, że skoro metka głosi 65x tzn. że stanik nie powinien być aż tak rozciągliwy, skoro najpewniej będzie go nosiła szczupła pod biustem kobieta, a tu niemiła niespodzianka Nie lubię takich zagrań. Triumph chyba jedynie na cenach próbuje sobie świadectwo luksusowej marki wyrobić, ale coraz bardziej zwiększa się świadomość kobiet i myślę, że niedługo to do kogoś z nich dotrze (i nie tylko z nich). W przeciwnym razie przegrają i to z hukiem z firmami, które robią dobre konstrukcyjnie biustonosze, bo za takie jestem w stanie zapłacić sporo. No, ale wtedy mam świadomość, że stanik nie rozwlecze się po kilku praniach ręcznych, bo co to za interes? Wolę wydać 2x więcej, ale mieć pewność, że płacę nie za otoczkę, a za faktyczną jakość
Polecam La Senzę jeżeli masz dostęp do niej- tutaj mogłabyś spokojnie celować w 70, bo u nich nie trzeba specjalnie obwodów zaniżać A i jakość/wzory i ceny przyjemne

Boże jaki skwar od rana Najgorsza pogoda z możliwych jak człowiek jest chory, zdechnąć można.
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 08:33   #1687
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Boże jaki skwar od rana
Dokładnie. Poszłam spać w środku nocy, a od rana przewracam się w łóżku, gorąco mi, a zimny prysznic pomógł na dwie minuty.

Sprawdziłam prognozę pogody, dziś 30 stopni, a jutro.. 16!!! I deszcz, i chmury!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-18, 08:35   #1688
Organzza
Zakorzenienie

Dostałam się na stosunki m-owe!! ale się cieszę
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 08:39   #1689
emememsik

No widzisz, Ninko. A na jaką uczelnię?
Stary 2009-07-18, 09:07   #1690
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Nina, gratulacje Mówiłam, że nie ma co się na początku załamywać, zawsze jest mniejsza bądź większa rotacja na listach
Stary 2009-07-18, 09:10   #1691
Hosenka*
Zakorzenienie

Organzzo: gratuluje zwątpienie absolutnie nie było potrzebne

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-18, 09:23   #1692
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
No widzisz, Ninko. A na jaką uczelnię?
nadal na UKSW
Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Nina, gratulacje Mówiłam, że nie ma co się na początku załamywać, zawsze jest mniejsza bądź większa rotacja na listach
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Organzzo: gratuluje zwątpienie absolutnie nie było potrzebne
dziękuję kochane miałyście rację
uch, wreszcie mogę odetchnąć
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 09:23   #1693
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:

Też się cieszymy Gratulacje.

Przyjemnego weekendu wszystkim Nałogowym!
Stary 2009-07-18, 09:42   #1694
Estella
Zakorzenienie

Ninko

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 09:47   #1695
bossy
Zakorzenienie

Organzzo gratuluję!

jezu, nogi mi odpadają. od rana byłam z tatą w sklepie, potem ćwiczyłam a teraz odpoczywam ale nogi mi zaraz odpadną.... yh. od 2 dni chodzi za mną kfc, ale nikt nie chce ze mną iść. w ogóle jestem taka leniwa, że nigdzie nie chce mi się ruszyć. miałam dziś jechać nad morze do koleżanki ale odwołałam. nawet do sephory nie chce mi się jechać.. nigdzie mi się nie chce jechać! i tak od kilku dni.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 09:59   #1696
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Hosenko, szalejesz z tymi lakierami!Mi też się bardzo Glam weary podobają, opakowania mają faktycznie śliczne. Jeszcze choruję na czerwień taką mocną matową z tej serii
Ja mam taką śliczną mocną czerwień z tej serii. Jest boska.

Cytat:
Gratulacje.

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
jezu, nogi mi odpadają. od rana byłam z tatą w sklepie, potem ćwiczyłam a teraz odpoczywam ale nogi mi zaraz odpadną.... yh. od 2 dni chodzi za mną kfc, ale nikt nie chce ze mną iść. w ogóle jestem taka leniwa, że nigdzie nie chce mi się ruszyć. miałam dziś jechać nad morze do koleżanki ale odwołałam. nawet do sephory nie chce mi się jechać.. nigdzie mi się nie chce jechać! i tak od kilku dni.
Ja przedwczoraj miałam cały dzień ochotę na kfc albo czipsy. TŻ się ze mnie śmiał, bo próbowałam wymusić na nim wycieczkę do sklepu (nie jadamy czipsów i był nieugięty) albo do kfc i nie udało się, a samej nie chciało mi się jednak podróżować po kawałek kurczaka.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 10:02   #1697
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja przedwczoraj miałam cały dzień ochotę na kfc albo czipsy. TŻ się ze mnie śmiał, bo próbowałam wymusić na nim wycieczkę do sklepu (nie jadamy czipsów i był nieugięty) albo do kfc i nie udało się, a samej nie chciało mi się jednak podróżować po kawałek kurczaka.
No właśnie ja też w ogóle nie jem czipsów i takich rzeczy,w sumie już od daaaawna, ale coś mnie wzięło na to kfc, lubię czasem iść do kfc. ale nikt nie chce no. no nie wiem co za ludzie, boże żeby nie chcieć iść ZE MNĄ () do kfc...

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 10:37   #1698
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
SUPER!
Wiedziałam, że nie masz się czym martwić i że na pewno się dostaniesz na fajny kierunek

Cytat:
No właśnie ja też w ogóle nie jem czipsów i takich rzeczy,w sumie już od daaaawna, ale coś mnie wzięło na to kfc, lubię czasem iść do kfc. ale nikt nie chce no. no nie wiem co za ludzie, boże żeby nie chcieć iść ZE MNĄ () do kfc...
Ja bym poszła do KFC Jestem teraz taka głodna po opalaniu i myciu samochodu, że zjadłabym konia z kopytami.
Ale zamiast tego będzie fasolka szparagowa z masełkiem i bułką tartą....a potem pół litra pu-erh na przepitkę
Stary 2009-07-18, 11:57   #1699
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Gratuluję! Cieszę się, ze już nie będziesz się stresowała. Teraz możesz się cieszyc prawdziwymi wakacjami!
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja mam taką śliczną mocną czerwień z tej serii. Jest boska.
No właśnie widziałam ją na żywo i bardzo mi się podobała, ale wybrałam w końcu jeden- różowo-fioletowy, a teraz żałuję, że nie wzięłam i czerwieni Bo są dwie- jaśniejsza i ciemniejsza deczko-którą masz?
Bo ktoś wklejał zdjęcia tych lakierów, nie pamiętam czy Ty, w każdym razie piękna

Cytat:
Ja już wczoraj miałam ochotę na niezdrowe żarcie, ale wszyscy jakoś dziwnie najedzeni, musiałam sie zaspokoić Grześkiem toffi. Wieczorami to bym się tylko obżerała. Dobrze, ze u mnie nie ma KFC ani innych takich byłabym kwadratowa!

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Ale zamiast tego będzie fasolka szparagowa z masełkiem i bułką tartą....a potem pół litra pu-erh na przepitkę
Ja też dzisiaj fasolkę szparagową mam a wieczorem grill i imprezka. Nocuję u babci, to będę dopiero w niedz. późnym wieczorem. A dziś mam mnóstwo przyjemności, bo robię mamie makijaż, paznokcie i włosy! No i sobie też ;]
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-18, 12:18   #1700
emememsik

Cytat:
w ogóle jestem taka leniwa, że nigdzie nie chce mi się ruszyć. miałam dziś jechać nad morze do koleżanki ale odwołałam. nawet do sephory nie chce mi się jechać.. nigdzie mi się nie chce jechać! i tak od kilku dni.
Ja też tak mam, od.. dwóch tygodni. Ale pozwalam sobie na błogie lenistwo po tym całym stresie przez który przeszłam pod koniec drugiego semestru. Czasem fajnie jest tak nic nie robić.

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Gdzie się podziewa ziz?
Stary 2009-07-18, 14:09   #1701
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość

Gdzie się podziewa ziz?
Też się nad tym ostatnio zastanawiałam. Zizku odezwij się

Zrobiłam sobie wreszcie porządny pedicure. Napociłam się nad tymi wstrętnymi skórkami, ale za to efekt jest wreszcie taki jak chciałam i Evelinkowy Mellow pięknie wygląda na moich stopach

Coś się u mnie pogoda zmienia...widziałam, że ma być jutro tylko 16 stopni! Nienawidzę takich nagłych skoków temperatur. Dziś jestem wyrozbierana a jutro pewnie będę marznąć, bo w dodatku ma lać cały dzień
Stary 2009-07-18, 14:22   #1702
your Angel
czyli Endżi

Organzzo, widzisz jak fajnie! A nie mówiłam Gratulacje!

Złożyłam dziś moje pierwsze zamówienie na BU Serum na blizny (kurczę na te drobne skazy po depilacji ) oraz dwa mazidła do włosów - olej kokosowy i odżywkę-mleczko jedwabne.
Miał ktoś to serum i mleczko?
Stary 2009-07-18, 14:27   #1703
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
No właśnie widziałam ją na żywo i bardzo mi się podobała, ale wybrałam w końcu jeden- różowo-fioletowy, a teraz żałuję, że nie wzięłam i czerwieni Bo są dwie- jaśniejsza i ciemniejsza deczko-którą masz?
Bo ktoś wklejał zdjęcia tych lakierów, nie pamiętam czy Ty, w każdym razie piękna
Nie, to nie ja. Ale ja mam tą ciemniejszą czerwień i jest rzeczywiście obłędna.

Dzisiaj chciałam kupić jakiś lakier, wahałam się nad ciemnobordowym z serii Fashion Colour, ale trwałość tych lakierów średnio mnie przekonuje, więc nie wzięłam w końcu. A kolor idealny, właśnie takiego szukam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 14:45   #1704
isa666
Zakorzenienie

Angel ja mam mleczko jedwabne Ale sama nie wiem co o nim sądzić Używam go tylko na końce(przelałam je do pustej buteleczki z atomizerem, bo jest tak wodniste, że nie da się go nabierać na dłoń). Rozpryskuję trochę na umyte włosy na końcówki a potem rozczesuję. Trzeba jednak uważać, bo ja po użyciu mam wrażenie, że włosy trochę się kleją i są lepkie w dotyku. Efekt ten znika na szczęście, gdy mleczko wyschnie.
Spektakularnych efektów jednak nie widzę, wg. mnie trochę ujarzmia końce i wygładza, ale innego działania nie zauważyłam.

EDIT: Ja się teraz zastanawiam nad zamówieniem ze stronki Zrób sobie krem. Kusi mnie tam kilka rzeczy i chyba się nie będę długo opierać

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-07-18 o 15:04
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 16:10   #1705
your Angel
czyli Endżi

Iso, dzięki za opis Właściwie o coś podobnego właśnie mi chodzi Po umyciu mam burzę włosów a zależałoby mi na tym żeby podkreślić fakturę fal i troszkę to wszystko opanować i uporządkować Mam nadzieję, że się sprawdzi
Stary 2009-07-18, 18:18   #1706
karolina1985
Zakorzenienie

Cześć

Powoli nadrabiam kolejną nieobecność, strasznie dużo piszecie
Wróciłam właśnie z Mazur, było po prostu super
Cisza, spokój, jeziora, lasy , piękna pogoda... Siłą mnie TŻ wsadził do samochodu dziś Ale mam naładowane akumulatory na najbliższych kilka m-cy
Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym nie przywiozła choć jednego kosmetyku Padło na peeling Tutti Frutti, bo nie mam w mieszkaniu żadnego, wszystko zostało w domu.
Dziś będę testować odżywkę regenerującą od Marca A., zobaczymy co to za cud

Ninko gratuluję dostania się na stosunki

Izka doczytałam, że szukasz intensywnie sukienek na wesela, ja się właśnie dowiedziałam, że mamy 2 w sierpniu Daj znać jakbyś znalazła coś fajnego, albo nadal szukała i miała ochotę na wspólne zakupy

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 21:00   #1707
noseknosek

Nina no widzisz!!! nie trzeba było się tak zamartwiać, gratulacje
Karolinko miło Cię widzieć pojaw się wreszcie na spotkaniu naszym, no

Spędziłam cudowny dzień z TŻ i jego rodzicami.

biegam
Stary 2009-07-18, 21:10   #1708
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Nina no widzisz!!! nie trzeba było się tak zamartwiać, gratulacje
Karolinko miło Cię widzieć pojaw się wreszcie na spotkaniu naszym, no

Spędziłam cudowny dzień z TŻ i jego rodzicami.
A ja bez rodziców
Nosku pojawię się oczywiście, b. już się za tymi spotkaniami stęskniłam Szkoda tylko, że ostatnio tak się przesunęły godzinowo, bo ja o 16 nie jestem w stanie się stawić
Przelew zrobię jutro, przepraszam, że tak długo, ale dopiero dziś wróciłam, jeszcze raz Ci dziękuję za kupienie tych zestawów Moja maseczka już się kończy a ja bez niej żyć nie mogę

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 21:38   #1709
noseknosek

myślę, że jakoś później niż o 17 też się możemy spotkać, tak dawno Cię nie widziałam już
a co do przelewu to nie ma najmniejszego problemu

muszę wreszcie przetestować tę maseczkę, ale nie wiem jak mam to zrobić skoro mam tyle pełnowymiarówek, eh.

biegam
Stary 2009-07-18, 21:39   #1710
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Ninka, gratulacje
A ja w ramach za moje ostatnie osiągnięcia mam zamiar sobie sprawić cos fajnego, juz jutro zamawiamy z Estell miały Te co przyszły sa rewelacyjne

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości