|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
powiem szczerze, że nie robiłam takiej nigdy
![]() w ogóle robię zupy sporadycznie, a jak robię to zazwyczaj tradycyjne ![]() apropo zup- zgłodniałam-a mam rosół z wczoraj w lodówce ![]() tak myślę, że chyba mogłabym zblendować świeże pomidory i zrobić pomidorową ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-09-04 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
no lili takie oszczędzanie najlepsze
![]() ![]() ![]() w sumie z wyposazenia kuchennego wszytsko mam, jedynie maszynka do miesa by się przydała i ekspres do kawy taki wypasiony ![]() ale cholerka miejsca brak ![]() ![]() ![]() normalnie ful serwis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() co do znajomych to wiekszosc dostalismy jak przychodzili zaraz po przeprowadzce, ale moja najlepsza kolezanka jak odwiedza nas ze swoim chlopakiem to zawsze nam cos przynosza- a to miski, a kieliszki, ostatnio np dostalismy taki fajny gadzet z ktorego robi sie mrozone kieliszki ![]() no i nie wpraszaja sie, jak ktos do nas wpada to zazwyczaj wieczorem i zawsze sa mile widziani ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a pasta jajeczka - gotuje jaja na twardo wrzucam do pojemnika do tego szczypiorek i na oko majonez musztarda sól pieprz i blenduje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1685 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
![]() aha i prócz blendera dostałam patelnię, na jednego kotleta tak na oko, ale dość masywna, ciężka ![]() także full serwis ![]() prócz tego dotarł list z Tesco ![]() ![]() ![]() w ogóle to jestem sama z małą. Tż poszedł na męski wieczór do kolegi, a ja siedzę sama ![]() ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-09-04 o 19:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle to mam w miarę posprzątane tak wizualnie, ale w szafkach z ciuchami burdel na kółkach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1688 |
Konto usunięte
|
ja też siedzę sama w domu i właśnie skończyłam oglądać "Age of stupid- wiek głupoty" film dokumentalny o globalnym ociepleniu, normalnie nie mogę się po nim ogarnąć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie TŻ śmietanę bije do lodów, ja wcześniej zrobiłam spaghetti z wczorajszego farszu mięsnego do pierogów. Dziś dzień rozpusty, nawet na rowerku nie jeździłam. I maraton z serialem Dr House robimy (chyba obejrzymy z 2 sezony). Miłego wieczorku SPD ![]()
![]() |
#1690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wkurzona jestem, że zostałam sama w weekend ![]() a Tż na męskim wieczorze ![]() wrrrr ale jestem wściekła ![]() surfuję sobie w necie, ale nie wiem nawet co czytać, nie mam natchnienia ![]() kurcze, niby kablówkę mam, a żadnej komedii nie widzę, a by się przydała ![]() mam wieczór marudy ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-09-04 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Konto usunięte
|
edit cos mi sie zle zedytowalo, Wam, tez wizaz laduje sie 10 min?;/
Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2010-09-04 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() paradoksem jest to że TŻ mi wszystko mówi a mimo to ja robie awantury ehh zazdrość (??) Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2010-09-04 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() trochę śpiąca się robię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() zreszta....naj kumpel ma już bobo 2 miesieczne wiec nie ma tak jak za czasów kawaleskich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1696 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Żeby było sprawiedliwie Ty też się wybierz na jakiś babski wieczór, a TŻ niech się małą zajmie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry SPD
![]() wizaż coś mi nie działał, ale w końcu udało mi się wejść ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczyny! Chciałam sie przywitać. Wczoraj wieczorem wróciłam z tygodnikowego pobytu u Rodziców. Niestety nie mają internetu i nie byłam w stanie Was podczytywać. Teraz zabieram się za nadrabianie zaległości
![]()
#1699 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry wszystkim SPD
![]() dziwna sprawa z tym wizażem bo ja od 6 rano próbowałam wejść i dopiero teraz mi się udalo? u mnie dzis dzień pod znakiem zakupów bo 14 wyjezdzam w góry i nie mam ani butów ani kurtki więc oszczędnosci napewno dziś nie będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() wczoraj przyszła po mnie sąsiadka i piwkowałyśmy sobie do 2 ![]() co do wyjść Tż z kolegami to mój nie wychodzi prawie wcale, czasami wyjdzie do kolegów ale to w ciągu dnia, ja go namawiam żeby sobie poszedł na jakieś piwko czasami jak ma wolne ale twierdzi że nie ma gdzie iść co mnie dziwi bo ma na prawdę mnóstwo kolegów..i tym sposobem każdy jego wieczór wygląda tak samo że siedzi przed kompem i gra ![]() ![]() nie wyspałam się dzisiaj ![]() na obiadek robię rybkę z frytkami bo wczoraj byłam w Biedronie i już mięsa nie było, wszystko wykupili ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Dzień dobry. A u mnie dziś impreza. 50 lat małżeńskiego pożycia dziadków.
Wyobrażacie sobie siebie i waszych TŻ za 50 lat? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Od godziny próbowałam wejść na Wizaż i dopiero teraz się udało, aż się bałam ze ja mam coś złego z kompem, ale inne strony chodziły szybko, tylko na Wizażu błąd wyskakiwał. widocznie mieli jakieś problemy techniczne. ale już jest wszystko ok ![]() Mi też sie marzy takie urządzenia wielofunkcyjne co wszystko robi, albo mikser z miską ale taki lepszy, ale może kiedyś się dorobię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1703 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Ja z lekka niewyspana, TŻ się tłukł trochę po kuchni, ale w zamian za to dostałam kawę do łóżka
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1704 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1705 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuje za rady ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dzień dobry ![]() Impreza udana ![]() ![]() ![]() Co do wyposażenia mieszkania to my większość mamy, ponieważ mama Tż nam zostawiła wszystko. Oczywiście sporo rzeczy jest przestarzałych, ale jak na początek to i tak super. Poza tym ja mam bardzo dużo swoich rzeczy. Mam super komplet garnki, komplet obiadowo-kawowy, pełno misek, miseczek, szklanki wszystkoich ordzajów, kieliszki do wina kupiłam sobie sama, szklanka do kawy mrożonej plus łyżeczki, sztućce, ręczniki. Poza tym mama ciągle dokupuje mi tego czego tutaj nie było. Mop, mikser, deska do krojenia-wczoraj dostałam ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | |
Zadomowienie
|
A w życiu! Ja to nawet nie myślę że się kiedyś zestarzejemy
![]() Cytat:
![]() Słomianego wdowieństwa dziś u mnie ciąg dalszy. Tż wrócił o 6, a o 11 pojechał na poprawiny... Przypuszczam że jutro będzie odsypiał do późnego popołudnia ![]() ![]() wczorajszy wieczór jednak nie spędzałam sama bo przyjechała moja koleżanka i zanim znajdzie mieszkanie jest u nas i wpadł kolega ze studiów- posiedzieliśmy, pogdaliśmy,potańczyliśmy, pośpiewaliśmy ![]() i w ogóle to Dzień Dobry SPD ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | ||
Konto usunięte
|
witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 | |
Rozeznanie
|
Cześć Piękne
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Ja się dziś w kościele patrzyłam na mojego męża i zastanawiałam się jak to będzie. Dziadkowie mieli ciężką młodość w czasach stalinowskich, własnymi rękami zbudowali stodołę, oborę i na końcu dom. Kłócą się czasami, ale widać że to wszystko na żarty, śmieją się nawzajem z siebie, babcia lamentuje "oj, ile ja z tym starym dziadem wytrzymałam! ".
Nigdy się nie rozstawali. Gdy babcia pojechała do sanatorium na trzy tygodnie (trzy lata temu) dziadek powiedział że to dla nich najdłuższa rozłąka w życiu! Mimo że tacy prości, zwyczajni to spokojnie można od nich receptę na szczęśliwe małżeństwo brać. Ehh, sentymentalna dziś jestem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.