|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
jakbym przeczytala wczesniej to moze, ale u babci dzisiaj wtracilam dwa ciastka
chyba ze zaczynamy od jutra :P---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- tyszka dzisiaj byl hardkor u mnie w kato... nie dosc ze mega slisko, taksie cieszylam ze z dworca andrzeja podjae 110 na AWF i bede na cieplej uczelni.. a menda mi autobus skrecil na wolnosci ~.~ wiec musialam wysiasc, przesiasc sie w busa na awf i wgl tyle co ja zmarzlam dzisiaj to chyba dawno nie bylo..
|
|
#1682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I start: 7 maja 2012 II start: 31 lipca 2014 ......... 134,9 1 stycznia 2015..........121,9 6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 - 120 - 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80 Edytowane przez Marina__ Czas edycji: 2013-01-21 o 18:38 |
||
|
|
|
#1683 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może się tam mijamy gdzieś w trasie ![]() Dobra dobra, od jutra więc. Tylko bez oszukaństwa ![]() Skalpel zrobiony. Dziś mi się mięśnie trzęsły choćbym jakiś atak miała, ale podołałam dzielnie Czas na lodówkę. Mówiłam już, że nienawidzę sprzątać ? Jak będę duża i bogata zafunduje sobie panią sprzątaczkę
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Np baa... jasne, że bez
|
#1685 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Im więcej czekoladek tym dalej od tego ![]() Trzeba się tu zabrać za was
|
|
#1686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaz ja nie bylabym pewna czy zaufalabym jakiejs sprzataczce zeby mi rzeczy przestawiala na swoj sposob i wgl..:P Ja nawet musztarde w lodowce lubie miec wedlug wlasnego widzi mi się wsadzoną xD predzej moze niania albo gosposia,ktora by mieszkala z nami w domu.. ale to jak bedziemy bogaci ![]() Tak ostatnio rozmawiałyśmy z dziewczynami na wątku dla au pair czy same po zapoznaniu się z realiami życia au pair chciałybyśmy kiedyś taką opiekunkę u nas w domu.. Oczywiście w Polsce jest to niemal niemożliwe zafundować osobie zza granicy nocleg, wyzywienie i kieszonkowe co tydzien, ale jakbysmy sie mialy wyniesc gdzies za granice gdzie to staje sie realne taka pomoc w postaci au pair.. szczerze bym sie chyba skusila juz nie chodzi o to, że jestem leniwa.. Ale tezo to, ze pozniej dzieciaczki dorastaja, a rodzice pracuje.. na emigracji najczesciej nie masz dziadkow, zeby sie nimi zajeli , a jednak dzieci potrzebuja uwagi.. wiec taka starsza siostra jest chyba wygodnym rozwiązaniem, oprocz tego, zawsze pomoze posprzatac no i jakies więzy się rodzą miedzy ludźmi więc mozna zyskac tez nowego przyjaciela (chyba ze sie ją wykorzystuje 50h tygodniowo i tak dalej xD)... Jedyna w sumie z mojej strony uwaga to to, że jestem piekielnie zazdrosna i wiem, że jakby się G bardzo dobrze z nią dogadywał to mogłabym się na nią uwziąć.. Czasami nie panuję nad emocjami, może jak już będę pewna jego uczuć to wtedy... haha o czym ja gadam juz o dzieciach i wgl Ale niemniej jednak dopuszczam taką formę pomocy jak au pair, zwlaszcza jak bede zyc na emigracji..---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyszka ale miałam napoczętą paczkę i nie ma bata abym jutro nie pokusiła się
|
|
#1688 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moja mama jest nianią i też się zastanawiałam, czy bym swoje dziecko oddała pod czyjąś opiekę. Znając mnie i moje paranoje zainstalowałabym kamery w całym domu Bo w gruncie rzeczy nigdy nie wiesz, kogo do domu wpuszczasz. Już pal licho jakieś grzebanie po domu itd ale tyle się słyszy o znęcaniu nad dziećmi w przedszkolach i żłobkach, że miałabym nie małego stresa...Co do zazdrości - wiem co masz na myśli. Też jestem zazdrośnica i moja głowa do nic nie znaczących sytuacji potrafi taką historie dopisać, że najlepsi scenarzyści z holiłud by się nie powstydzili Może kiedyś mi przejdzie, jak już więcej pewności siebie nabiorę ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- gorzala preferuje takie ![]() ![]() Za płaski tyłek, lubię odstające ![]() ![]() Cytat:
Tym razem Ci daruję ![]() Edit. Booże troche brzucha wrzucicłam a ten głupi imageshack usunął zdjęcie. A taki ładny brzuszek był!
No matter how slow you go, you are still lapping everybody on the couch. ![]() Edytowane przez tyszka_ Czas edycji: 2013-01-21 o 19:14 |
||
|
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- meski odpada, G. by sie w zyciu nie zgodzil zeby obcy facet lazil mupo domu chyba, ze to ktorys z naszych przyjaciol, a po drugie w zyciu nie pozwolilby zadnemu facetowi dotykac naszych czekoladek :P
|
|
|
#1690 |
|
królikoholiczka
|
do takiego wygladu to bede dazyc latami
ale ale ja tez sie pisze na to zeby wytrzymac bez slodyczy!!!nawet kawy nie poslodze
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
a sama załadowała jakas chudą szczape!!
ja troche bardziej krągłą to chyba lubisz moj wielki tyłas hahaha ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- tyszka nawet mam focie mojego tyłasa jak chcesz hahaha
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1692 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja się piszę
|
|
#1693 |
|
królikoholiczka
|
ja bym jeszcze dodala conajmniej pol godz cwiczen dziennie ( moze byc marsz)
|
|
#1694 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie mozna by to bylo dolozyc dla osob ktore przetrwaja pierwszy tydzien xd
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1696 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie go złapać ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
nieeee
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
tyszka
Z tego kota, to jedynie ogon został Szkoda, że mama posprzątała, chciałam wziąć sobie na szyję, pasowałby mi do płaszcza W weekend przegięłam z żarciem. Dziś ilościowo trochę dużo, ale zdrowo Ostatnio rozsmakowałam się w jajkach No ale nic, trzeba brać się za siebie porządnie, jak chcę zobaczyć dwucyfrówkę na początku kwietnia Ogólnie podliczając to zgubiłam już 11 kg Niedługo moje wszystkie ubrania trafią albo na allegro albo do kontenera z ubraniami Szkoda będzie mi je wyrzucać, tak kocham moje koszule Bo będzie więcej wyboru? Wczoraj wieczorem, piłując paznokcie u nóg zauważyłam, że mam duże paluchy cieńsze Śmiać mi się chciało, bo komicznie to teraz wygląda. Z natury mam palce długie, u rąk i u nóg. Marina Słońce, jaki rozmiar ubrań teraz kupujesz? Aaa, muszę się dziś zmierzyć, bo w piątek zapomniałam
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe to będę maszerować wokół bloku. To może od razu dodajmy to trochę aktywności co dzień to będą lepsze efekty
![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- ogolnie najczęściej 44/46 teraz kupuję już
|
#1700 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sama nigdy nie będę tak wyglądać, chociażby ze względu na moje piękne rozstępy na moich cudnych boczkach Cytat:
![]() Każdy ma inny ideał piękna. Moją największą boginią jest Beyonce. Potem np. Halle Berry. I w o góle to ja twierdzę, że zaszło nieporozumienie bo powinnam być mulatką. A jesli nie to chociażby gorącą latynoską! ![]() Co do pupy, to jest jedna z niewielu rzeczy, którą w sobie bardzo lubię. Mogła by zostać taka jak jest, co najwyżej ujerniona ![]() Oczywiście jako fanka kobiecych pup chętnie pooglądam Twoją ![]() A nawiasem mówiąc, jest taki wątek na wizażu - pokaż swoją pupę ![]() Cytat:
I tydzień - bez słodyczy. II tydzień - dodatkowo codziennie 30 minut marszu. Na kolejne tygodnie coś wymyślimy ![]() Hahahaha Też o tym pomyślałam haha Ale to chyba jednak powinno być dodatkowo, żeby coś więcej z siebie dać niż zwykle
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
nikt nie mowi ze to musi byc marsz, chodzi o minimum 30 minut cwiczen
---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
|
|
|
#1702 |
|
Rozeznanie
|
ogolnie
No ja pamiętam, że największa radocha ze zrzucania kg to były nowe zakupy Tzn. zakupy jak zakupy, jako największemu skąpcowi w okolicy zawsze mi żal pieniędzy, więc przy kasie zawsze mi siurają wewnętrzne łzy i rozpaczam, jakie to wszystko drogie ![]() Noo ale wejść do sklepu i założyć spodnie w mniejszym rozmiarze - co za bezcenne chwile radości. Czekam na nie z utęsknieniem, bo ostatnio wyszłam z H&Ma nie mieszcząc się w rozmiar 44. Obraziłam się i poszłam do domu z pustymi rękami :P gorzala https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=110206&page=149 A masz. Wrzucaj jak jesteś odważna. Ja może za kilka wiader cellulitu mniej się odważę ![]() Bo pupę lubić, lubię, ale to wstrętne "pomarańczowego" cholerstwo na niej to już nie za bardzo :P
No matter how slow you go, you are still lapping everybody on the couch. ![]() Edytowane przez tyszka_ Czas edycji: 2013-01-21 o 19:53 |
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
z ciebie mulatki juz nie zrobimy,ale jak mi odpowiednio duzo zaplacisz, to ci udostepnie moją czekoladkę hahaha
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1704 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nasze dzieci będą piękne ![]() ![]() ![]() Dobra idę walczyć z tą lodówką. Miałam myć a tu spamuje i spamuje. Jeszcze pewnie wrócę, ale chciałam przypomnieć, ze od jutra oficjalnie w wątku prowadzony jest tydzień bez słodyczy i innych tego typu specyfików. Trenujmy silną wolę! Zakładam, że każda z nas podoła wyzwaniu
No matter how slow you go, you are still lapping everybody on the couch. ![]() Edytowane przez tyszka_ Czas edycji: 2013-01-21 o 19:57 |
|
|
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://lh6.googleusercontent.com/-B...2/Archiwum.jpg dosc ladnie odstaje ci powiem, ale nie mam zdjecia z boku :P tylko nienawidze siebie za te boczki i tluste udka.. ale walcze z tym! edit. daje link,bo wyszla dupa na pol monitora
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Marina
Ale ja jestem głupia, powiem Wam. Taka jakaś zaaferowana jestem tym spotkaniem jutrzejszym z Facetem, że zapomniałam go pytać czy czasem nie zapomniał mi powiedzieć o jakiejś żonie i dziecku, czy o samej żonie, czy o samym dziecku Głupio wyszło, bo dodał mnie na fejsie do znajomych właśnie i widzę zdjęcie, co prawda stare jakieś, an którym jest on z jakąś kobitką i dzieckiem. Mam nadzieję, że to nie jego rodzina ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1707 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Skąd masz taki, skąd?!Ja to chyba nigdy nie będę mieć aż takiego ... No a z boczkami się da walczyć. Kwestia samozaparcia, nie? ![]() Na prawdę, nie masz czego nienawidzić głupia Ty!
No matter how slow you go, you are still lapping everybody on the couch. ![]() Edytowane przez tyszka_ Czas edycji: 2013-01-21 o 20:05 |
|
|
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
bo twerkuje!!! mowilam ze sie czuje coraz lepiej z tym
To serio działa,dlatego murzynki mają takie wypasione tyłki!! ale i tak daleko mi do ideału :P---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- znikną boczki, zniknie pogarda! ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
![]() mi działa?
|
|
|
#1709 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gorzala Co robisz? Twerkujesz? Co to? AAAA już wiem, zrobiłam risercz. Było gadać shake daat ass bitch itd haha A to co, jakiś trening masz czy tak sobie wieczorami odstawiasz szoł ?
No matter how slow you go, you are still lapping everybody on the couch. ![]() Edytowane przez tyszka_ Czas edycji: 2013-01-21 o 20:09 |
|
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
OBRAZIŁAM SIĘ!!! Bo mi się nie chce otworzyć.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.

chyba ze zaczynamy od jutra :P

juz nie chodzi o to, że jestem leniwa.. 

Skąd masz taki, skąd?!