Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-26, 19:35   #1681
anulciak85
Zakorzenienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

Lolita mam nadzieje ze ldpsze...rozmawialam z rodzin i po swietach zaczne roznosic CV. Jesli dostane gdzies prace to zloze wypowiedzenie i tyle.

Jadlam dzis niemal idealniie a nastroj poprawilam 4 kostkami czekolady z orzechami i mimo ze mialam cala tabliczke potrafilam sie pohamowac
Stary 2013-03-26, 19:45   #1682
anuszka21
Zakorzenienie

lolita, mysle ze moge juz Ci gratulowac piekny czas przed toba... a szefowa sie nie przejmuj, dewota stara ;p
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 19:49   #1683
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
lolita, mysle ze moge juz Ci gratulowac piekny czas przed toba... a szefowa sie nie przejmuj, dewota stara ;p
Obyś miała racje
Stary 2013-03-26, 20:07   #1684
ogolnie
Zakorzenienie

Ja znowu mam doła wieczornego, wybaczcie Dostałam tabliczkę Nussbeisera od obcego faceta za to, że mu paczkę od kuriera odebrałam
z tego zdołowania chciałam otworzyc i zjesc choc kawałek, ale uznałam ze dzis na kawałku by sie nie skonczyło i schowałam do szuflady...zjem sobie w swięta.

spadam dziewczynki. milego wieczoru

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Obyś miała racje
a kiedy będzie wiadomo na 100%?
no ja rozrzutna jestem
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 20:30   #1685
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Ja znowu mam doła wieczornego, wybaczcie Dostałam tabliczkę Nussbeisera od obcego faceta za to, że mu paczkę od kuriera odebrałam
z tego zdołowania chciałam otworzyc i zjesc choc kawałek, ale uznałam ze dzis na kawałku by sie nie skonczyło i schowałam do szuflady...zjem sobie w swięta.

spadam dziewczynki. milego wieczoru

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

a kiedy będzie wiadomo na 100%?
no ja rozrzutna jestem
Jutro zrobie test i jeżeli wyjdzie pozytywny to umawiam się do mojej ginekolog

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
Ja też ostatnio łapię się na tym że dziecięce ubranka oglądam Ostatnio w H& M B w przymierzalni a ja w dziale dziecięcym...ehh:rolleyes :
Myślisz że to instynt macierzyński daję o sobie znać? STRASZNE
Myśle że to instynkt
Stary 2013-03-26, 20:51   #1686
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Hey skarby ja na chwilkę tylko normalnie nie mam siły na obecny bieg wydarzeń... Jedno dobre jutro K. będzie no ale oczywiście nie o tej godzinie, która była planowana tylko później

Monia co jest Kotek? A z tymi schodami jak to się stało - wszystko dobrze? Ja moskitierę zamontowałam w czasie ostatniego roztopu jak to 5cm ode mnie (niczego nieświadomej) K. zabił tarantulę
Co do kasy - ja czasem jestem pewna, że lepiej nie mieć jak mieć zbyt mało

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
Dziś wtorek więc pewnie K już w drodze do domu?
Faktycznie nie ciekawa sytuacja...Też bym się nieźle wnerwiła...
eh jednak jutro, do tego problemów się namnożyło Niech już wraca a tą jego familię to bym wybiła...
Szykuj się na rozróbę w Poznaniu

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Kochane...musze zaczac szukac nowej pracy...jestem zla...i ah...mam dosc....
Masz rację (odnośnie późniejszego posta), że lepiej szukać zawczasu żeby w razie czego mieć plan B. Myślę, że z Twoim zawodem będzie wszystko ok

Lolita trzymam bardzo, bardzo mocno kciuki a szefową się nie przejmuj - niech się swoim życiem kobieta zajmie a nie układaniem Twojego

Sagapo miałam nerwicę (miewam do dziś stany nerwicowe) strasznie męczy organizm i psychikę trzymaj się

Asiu ogromne brawa za wytrwałość z 6 też masz już ładniutką figurkę - gonisz Kwiatuszka a ja mam brzuch jak baba w ciąży

Anuszka ale rozbudziłaś wakacyjne marzenia jaka z Ciebie lacha była - i niedługo znów będzie

Uciekam kochane Dobranoc

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 21:53   #1687
ogolnie
Zakorzenienie

Iza noooo, wszystko dobrze, tylko mnie plecy strasznie bolą i lewa noga, ale to chyba od lędźwi ciągnie, bo czuję. wypiłam lek i do jutra powinno być ok - zalecenia pani neurolog, zeby pic lek jak tylko zaboli a przezorny zawsze ubezpieczony więc wlałam w siebie szklankę tego ohydztwa.

Ja mam postulat
Joanna trzyma nadwagę w szafie
Stary 2013-03-26, 22:35   #1688
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

witam skarby na chwileczkę , dzisiaj dzień jak w rodzinie adamsów co chwila ktoś pukał, dzwonił, jedni goście wychodzili drudzy wchodzili . nawet nie miałam czasu zjeść normalnie . teraz ledwo na oczy patrzę.
odebralam wyniki barań. raka nie mam, za to jest jakiś inny guz do wycięcia, ale to już mniejsze zło.
dzisiaj zaszalalam i kupiłam sobie sukienkę na wesele czerwoną. mialam maoralniaka czy w ogóle ją kupować bo tania nie była, ale tato sam od siebie dorzucił mi 100 zł i w końcu uległam i ją kupiłam

a oprocz tego pożarłam dzisiaj kotleta mielonego i siedział mi na żoładku pól dnia. myślałam ze nie wyrobię tak mnie żoładek bolał. .....sama tego chciałam......

do jutra słodziaki
cel III 69,68,67,2,66,65-23,1 kg
cel IV 65,64,63,62

kwiatuszek2 3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 02:05   #1689
Furry Sue
Zadomowienie

Heja, ja tak na sekundę, daję znać, że żyję. Pół dnia zdominowane przez nagłą chorobę młodego, temperatura mu wywaliła w szkole i od południa się bujamy... właśnie skończyliśmy kąpiel chłodzącą młody już w łóżku, próbuje zasnąć (rozgadał się w najlepsze, czyli najwyraźniej nie jest tak źle ), a ja popijam herbatkę i zastanawiam się, kiedy Was nadrobię.. tzn czytam na bieżąco, tylko mam jak zwykle dużo do powiedzenia, za to z czasem gorzej. Może jutro, bo cały dzień spędzamy w domu z wiadomych przyczyn; co prawda planuję ogarnąć wreszcie chatę, ale może da się połączyć przyjemne z pożytecznym
See ya, lachonki

---------- Dopisano o 02:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ----------

Kwiatuszku, cieszę się, że przynosisz dobre wieści, tzn guz nie brzmi dobrze, ale tak jak mówisz, to mniejsze zło i tego się trzymajmy ale z Ciebie dzielna dziewczyna.

No i kieckę pokaaaa

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 05:53   #1690
anulciak85
Zakorzenienie

A ja sie zwazylam i dupa....87.4 why???
Stary 2013-03-27, 06:19   #1691
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

dzień dobry kobietki ja oczywiście dzień zaczynam kawką z mlekiem

---------- Dopisano o 06:19 ---------- Poprzedni post napisano o 06:14 ----------

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
A ja sie zwazylam i dupa....87.4 why???
dziewczyny ( piszę dz wszystkich nie tylko do ciebie anulciak) po jaką cholerę wy się codziennie wżycie!!!!!!!!! . same sobie robicie krzywdę. wżyć należy się raz w tygodniu a teroryzować biedną wagę co 5 mininut!!!!!
to mózg wam puchnie od tego warzenia a nie tłuszcz!!!!!!!!!!!!
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-03-27, 06:35   #1692
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

A ja dostałam okres
Tak bardzo wierzylam w to że się uda i się nie udało
Ale to dopiero 1c starań zaraz jak się @ skończy próbujemy dalej...ale i tak jakos dziwnie się czuje chyba muszę iść do ginekolog bo naprawde dziwnie się czuje-jakoś inaczej niż zwykle
Stary 2013-03-27, 06:54   #1693
nadalka
Zakorzenienie

lolita współczuję, ale jak nie teraz to następnym razem nam się udało za 9 razem

Dzisiaj środa więc ja przedstawiam swoje wyniki
Waga -1 w tydzień.

W 2 tygodnie:
talia - 2 (razem -13)
pępek - 2 (razem -16)
biodra - 4 (razem -17)
udo - 2 (razem - 9)
Stary 2013-03-27, 07:15   #1694
Joanna XL
Zakorzenienie

Dziewczyny - siłą wol chyba ale dobrnełam - na wadze jest 74,9 choć miałam problem żeby w to uwierzyć ... Drugi raz nie ważyłam bo jeszcze bym zepsuła

Może ja chudne na autosugestie ? ogolnie w szafie trzymam kompleksy , nadwaga sie już nie mieści Wczoraj wylazły na moment ale już dobrze ... Byłam wczoraj zdołowanaw sklepie, ale kupiłam łososia i zjadłam nawet bez sosu który był dołaczony a nie zauważyłąm ... I nic wiecej

Lece na pociag, chudnijcie grzecznie - ojczyzno nadchodzę w odchudzonej wersji
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 07:31   #1695
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
lolita współczuję, ale jak nie teraz to następnym razem nam się udało za 9 razem

Waga -1 w tydzień.

W 2 tygodnie:
talia - 2 (razem -13)
pępek - 2 (razem -16)
biodra - 4 (razem -17)
udo - 2 (razem - 9)
Stary 2013-03-27, 08:09   #1696
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Hey dziewczyny

Olu może to dziwnie brzmi - ale ciesze się, że okazało się, że to coś innego Tobie na pewno też kamień z serca spadł.
A sukienkę pokaż

Lolita ja się na ciążach wcale nie znam ale ze mną moja mama miała okres normalnie do 4 miesiąca więc może jak się dziwnie czujesz lepiej sprawdzić?

Furry młodemu zdrówka

Nadalka

Dziś czeka mnie intensywny dzień ale to dobrze - nie będę miała czasu myśleć wybieram się dziś po kurtkę - ciekawe czy w jakąś wejdę (wczoraj zeszłoroczną wydałam siostrze, bo wyglądam w niej jak szynka na święta,; mam już dość kupowania co rok bez sensu tego samego, bo w stare się nie mieszczę).

Miłego dnia

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 08:12   #1697
ogolnie
Zakorzenienie

Kwiatuszek codzienne ważenie jest jak codzienna kupa - jak nie zrobisz to coś jest nie tak
Nie chce u mnie zadziałać siła autosugestii na kupę Za mało piłam przez dwa dni.
A tak w ogóle to ja chciałam tak zaznaczyć czy powiedzieć...Jak codziennie się ważycie/ważymy to wzrost to raczej tkanka tłuszczowa to nie jest Taka moja mała sugestia

Idę się ogarnąć i zmykam na zakupy
Stary 2013-03-27, 08:32   #1698
Beatagr3
Zadomowienie

Dobry!

U mnie dzisiaj słońce wychodzi, ale co z tego jak temp. jest na minusie
Cytat:
Napisane przez kwiatuszek2 3 Pokaż wiadomość
witam skarby na chwileczkę , dzisiaj dzień jak w rodzinie adamsów co chwila ktoś pukał, dzwonił, jedni goście wychodzili drudzy wchodzili . nawet nie miałam czasu zjeść normalnie . teraz ledwo na oczy patrzę.
odebralam wyniki barań. raka nie mam, za to jest jakiś inny guz do wycięcia, ale to już mniejsze zło.
dzisiaj zaszalalam i kupiłam sobie sukienkę na wesele czerwoną. mialam maoralniaka czy w ogóle ją kupować bo tania nie była, ale tato sam od siebie dorzucił mi 100 zł i w końcu uległam i ją kupiłam

a oprocz tego pożarłam dzisiaj kotleta mielonego i siedział mi na żoładku pól dnia. myślałam ze nie wyrobię tak mnie żoładek bolał. .....sama tego chciałam......

do jutra słodziaki
Dobrze, że to nie rak, wycinanie nie jest jakąś optymistyczną opcją, ale lepsze to niż jakby miał to być nowotwór. Ja mam guzki w tarczycy i też się kiedyś bałam, że to nowotworowe, ale na szczęście nie były, miałam tabletki i nic się z nimi nie działo, więc nie miałam wycinanych i dalej sobie tam są
Cytat:
A ja dostałam okres
Ale to dopiero 1c starań zaraz jak się @ skończy próbujemy dalej...ale i tak jakos dziwnie się czuje chyba muszę iść do ginekolog bo naprawde dziwnie się czuje-jakoś inaczej niż zwykle
Jak nie teraz, to następnym razem się uda A do gina lepiej idź jak dziwnie się czujesz.
No i z tym okresem, to czasami zdarza się że okres wystąpi mimo ciąży, ale to chyba rzadkość.

Cytat:
Waga -1 w tydzień.

W 2 tygodnie:
talia - 2 (razem -13)
pępek - 2 (razem -16)
biodra - 4 (razem -17)
udo - 2 (razem - 9)
Gratuluję wyników

Z ważeniem codziennie, to ja też tak mam, wiem że nie powinnam ale jednak to robię

Mama kupiła nutelle, skosztowałam trochę i... szczerze mogę powiedzieć że mi nie smakuje zalatuje mi sztucznością, nie wiem jak to wytłumaczyć. No i cocacole też ostatnio kupili też spróbowałam, ale myślałam że rzygnę jak poczułam ten cukier

Teraz zbieram się na śniadanko

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Aha no i co do wagi, okres się kończył i jest 72,7 mam nadzieję, że w połowie kwietnia zobaczę już 69,9
Stary 2013-03-27, 09:27   #1699
anuszka21
Zakorzenienie

lolitka, nie martw sie kochanie, malo komu sie udaje za pierwszym razem... ja pierwszy raz poroniłam, a drugi sie udal a krwawienia czasem wystepuja wiec moze lepiej sie przejsc do gina? to moga byc tez urojone objawy...

Beata
, haha, a mialysmy na poczatku kwietnia zobaczyc 69,9 xd u mnie tez liptonik. 71,9
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 09:59   #1700
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:

Waga -1 w tydzień.

W 2 tygodnie:
talia - 2 (razem -13)
pępek - 2 (razem -16)
biodra - 4 (razem -17)
udo - 2 (razem - 9)
ja o 1 dziecko starałam się pół roku.
za centymetry

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
Dziewczyny - siłą wol chyba ale dobrnełam - na wadze jest 74,9 choć miałam problem żeby w to uwierzyć ... Drugi raz nie ważyłam bo jeszcze bym zepsuła
no brawo aśka widze że mnie gonisz .........uciekammmmm:buni a:

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Beatagr3 Pokaż wiadomość

Aha no i co do wagi, okres się kończył i jest 72,7 mam nadzieję, że w połowie kwietnia zobaczę już 69,9
no super widzę że pseudo wiosna dobrze na was działa
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-03-27, 11:20   #1701
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
A ja dostałam okres
Kochna glowa do gory! Ale przejdz sie do lekarza, okres moze wystepowac nawet do 3 miesiaca ciazy. Nie wiem dlaczego tak jest, ale znam takie przypadki.

Dobra dziolchy tyle naprodukowalyscie, ze bede dzis chyba pol dnia to czytac. ja wczoraj dostalam swojskie wino i UWAGA wypilam cala butelke. Nie musze mowic, ze mialam niezla bombke, dzis kac morderca. Rano o 4 K. wstawal to sie smial ze mnie bo oko otworzylam jedno i szukalam reka wody hehehe. Na kaca najlepsze jest co? Trening Kochane, trening. Wiec zapodalam sobie 60 min orbiego i 1 dzien wyzwania przysiadowego... pot leje mi sie jeszcze z czola, ale czuje sie o wiele lepiej. Dobra ide ogarnac bajzel i bede nadrabiac Was

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 11:24   #1702
jolunia10
Raczkowanie

Witam wszystkich
dawno mnie tu nie było ale normalnie nie wyrabiam. Mój syncio tak przechodzi wychodzenie ząbków ze szok! Nie śpie po nocach żel mu nie pomaga płacze i płacze że głowa mała!
Nie czytałam was ale zauważyłam w ostatnich postach że Joanna pięknie idzie w dół z waga- gratuluję!!
Ja też powoli ale w dół obecnie waga z wczoraj 73,5
w sumie za miesiąc wyszło tylko dwa kilo w dół ale dobre i to. Po za tym po ćwiczeniach fajnie mi się ujędrnił brzuch
Z odchudzania nie zrezygnuję choćby nie wiem co. Martwią mnie tylko nadchodzące święta w związku z nadmiarem jedzenia zwłaszcza ciasta na stołach
To człowiek człowiekowi najbardziej potrzebny jest do szczęścia.
jolunia10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 12:03   #1703
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

musiałam zrobić sobie małą przerwęi zajrzeć do was, bo aż mi w gardle zaschlo od tej roboty. wziełam się za pokój dziweczyn. MASAKRA jest tam wszystko!!!!!!!! już 2 godziny sprzątam i jeszcze nie ma końca.

fury widze ze jesteś , zaraz wrzucę ci przepis na te ciasteczka

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

CIASTECZKA A'LA SNIKERS

1 karton mleka zagęszczonego nie slodzonego= 500 ml
250g płatków owsianych
100 g żurawiny albo rodzynek ( ja dałam tego i tego po 50 g)
125 g orzechów
75 g wiórek kokosowych
125 g pestek( dynia slonecznik itp)
2-3 łyżek miodu

wymieszać - uformować lyzką ciasteczka( ja robiłam na papierze pergaminowym)

mi wyszło 24 ciastka ( bardzo duże) i każdy miał 160 kcal. następnym razem zrobię mniejsze .

piec 130 stopni , około 45-60 minut. ostatnie 10-15 minut zwiększałam temp. do 170-180 żeby się delikatnie zrumieniły.
są masakrycznie dobre SMACZNEGO
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-03-27, 12:22   #1704
Furry Sue
Zadomowienie

Dzięki Kwiatku, jestem jednym okiem, podpatruję trochę i łażę po domu.. młody cały czas 39,5-40 stopni, wyjęłam go jakis czas temu z wanny, teraz przysnął..

Stary 2013-03-27, 13:01   #1705
MonaN_
Raczkowanie

Cytat:
A ja dostałam okres
Nie przejmuj się, jak pisały dziewczyny, zdarza się, że okres występuje do któregoś miesiąca ciąży, moja babcia zawsze mawiała "można mieć a być" więc lepiej zrobić test, albo jeszcze dokładniej- pójść do lekarza.

A ja chciałabym się pochwalić, że wczoraj w nocnym podrywał mnie ekspedient dzięki tym straconym kg jestem pewniejsza siebie i chyba to widać (nie wykluczam też, że pewność siebie wywołało wino, które wcześniej wypiłam). Niezależnie od powodu- moje ego urosło więc dzisiaj znowu wycisnę z siebie ile się da
Cel III 72-68
-13 za mną -11 przede mną
MonaN_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 13:37   #1706
Kinia_Sw
Zadomowienie

Czesc dziewczyny .... u mnie waga stoi w miejscu znowu chyba nie zobaczę 9 przed świętami ....w pracy szykują sie zwolnienia , może i to dobrze bo juz mam dość ludzi tam i wogóle ... czas na zmianę... ale to po urlopie
Cytat:
CIASTECZKA A'LA SNIKERS

1 karton mleka zagęszczonego nie slodzonego= 500 ml
250g płatków owsianych
100 g żurawiny albo rodzynek ( ja dałam tego i tego po 50 g)
125 g orzechów
75 g wiórek kokosowych
125 g pestek( dynia slonecznik itp)
2-3 łyżek miodu

wymieszać - uformować lyzką ciasteczka( ja robiłam na papierze pergaminowym)

mi wyszło 24 ciastka ( bardzo duże) i każdy miał 160 kcal. następnym razem zrobię mniejsze .

piec 130 stopni , około 45-60 minut. ostatnie 10-15 minut zwiększałam temp. do 170-180 żeby się delikatnie zrumieniły.
są masakrycznie dobre SMACZNEGO
Pożyczę ten przepis i upiekę ciasteczka na święta
Jeszcze muszę posprzątać .. okna już umyłam wczoraj bo była pogoda prze chwile

furry moja Wiktoria tez gorączkuje i kaszle jak gruźlik daje jej nurofen co 8 godz , ale gorączka juz się utrzymuje od dwóch dni na początku miała 39.5 teraz już jej spada na 38..... nigdy jej nie chłodziłam bo za bardzo nie wiem jak to zrobić , a pyzatym się boję żeby jeszcze gorzej nie było....

idę gotować zupę pomidorowa i do pracy....

macie jakiś przepis na śledzie w śmietanie ?? ja osobiście nie lubie ale moj M. chce wiec może bym mu zrobiła jak bym znalazła jakiś sprawdzony przepis

lolia nie martw się my staraliśmy 8 mc zanim zaskoczyło będzie dobrze trzymam kciuki

Edytowane przez Kinia_Sw
Czas edycji: 2013-03-27 o 13:38
Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 13:50   #1707
nadalka
Zakorzenienie

Kinia ja mam przepis , nie tradycyjny więc nie wiem czy będzie Ci pasował w śmietanie to normalnie, śmietana, pieprz sól trochę cukru i cebulka. A inne to jabłko, mały pęczek szczypiorku, pół puszki ananasa, śmietana pieprz i sól można też ogórek konserwowy, groszek, koper, śmietana pieprz sól
Stary 2013-03-27, 14:30   #1708
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
Milenko witaj z powrotem Brakowało mi Ciebie Z woda na pewno masz racje - to podstawa przy zaparciach....

No popisze sie ignoracją - co to jest squats?
Przysiady Miło mi to czytać
Cytat:
leczo niammmmm wyobraż sobie że mam w piewnicy jeszcze kabaczka z jesieni chyba muszę się z nim rozprawić
No wyszlo 10 takich sporych sloikow plus garnuszek, ktory poszedl nim mrugnelam okiem... Przykro mi to pisac, ale minelam sie z powolaniem... mialam isc na kucharke, ale jakos wydawalo mi sie to zbyt proste ( z czałym szacunkiem dla kucharek itp.)

Ja juz wszystko porobilam, teraz bede posciel szykowac K. na wyjazd. Narazie sie trzymam i nie placze, ba nawet nie smuce i nie smece... ale wiem, ze przyjdzie dzien wyjazdu i bedzie masakra. Musze byc silna! MUSZE!
Dzis na obiad golabeczek, cale 300g mi przysługuje

Dobra laski a teraz nie bedzie tak rozowo: Kto wam kaze stawac na wage codziennie? Cwiczyc codziennie - to ja rozumie, ale nie na wage stawac!!!!! Za cwiczenia sie brac ale juz, ktora dzis nie cwiczyla! pomijam Furry (docen moja dobroc hahaha ), ktora ma chorego malego! Cwiczyc ale juz!!!

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 14:45   #1709
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kinia_Sw Pokaż wiadomość
furry moja Wiktoria tez gorączkuje i kaszle jak gruźlik daje jej nurofen co 8 godz , ale gorączka juz się utrzymuje od dwóch dni na początku miała 39.5 teraz już jej spada na 38..... nigdy jej nie chłodziłam bo za bardzo nie wiem jak to zrobić , a pyzatym się boję żeby jeszcze gorzej nie było....
Mój właśnie nie kaszle, nie ma innych objawów, trochę kataru i to wszystko.. byłaś z małą u lekarza? Swojego musiałam wykąpać, wczoraj i dziś, bo temp wracała do punktu wyjścia po jakimś czasie od podania leku, a czymś się trzeba ratować... teraz zmieniłam mu ibuprofen na paracetamol, bo tak to mógłby dostać kolejną dawkę dopiero o 18, a paracetamol dałam mu o 14 i dzięki temu może biedak przeżyje..
Kąpieli nie ma się co bać, lejesz ciepłą (letnią) wodę, nie zimną. Musi być chłodniejsza niż dzieciak, ale z tego co pamiętam w okolicach 36-37st, to i tak dość chłodna woda, szczególnie jak ktoś ma gorączkę. Moczysz, moczysz i sru a jak nie kąpiesz to chociaż okłady na czoło, przedramiona, golenie itp.

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość
Ja juz wszystko porobilam, teraz bede posciel szykowac K. na wyjazd. Narazie sie trzymam i nie placze, ba nawet nie smuce i nie smece... ale wiem, ze przyjdzie dzien wyjazdu i bedzie masakra. Musze byc silna! MUSZE!
Dzis na obiad golabeczek, cale 300g mi przysługuje

Dobra laski a teraz nie bedzie tak rozowo: Kto wam kaze stawac na wage codziennie? Cwiczyc codziennie - to ja rozumie, ale nie na wage stawac!!!!! Za cwiczenia sie brac ale juz, ktora dzis nie cwiczyla! pomijam Furry (docen moja dobroc hahaha ), ktora ma chorego malego! Cwiczyc ale juz!!!
Hahaha dzięki kochana ale ja dzisiaj zabieram się mimo wszystko za orbitka, wczoraj strzeliłam sobie debiucik 45-minutowy, dzisiaj powtórka. Więc jak moje dziecię zaśnie to sobie wskoczę. Albo wieczorem, jeszcze nie wiem.

Podziwiam Cię za tę siłę i power, lubię czytać Twoje posty, bo są naładowane energią

Stary 2013-03-27, 14:54   #1710
CARLA_23
Wtajemniczenie

Siemka
Biorę się od dzisiaj ostro za przygotowania do Świąt, żeby nie było jak co roku- dużo planów a marna realizacja
Anuszka Fadnie Ci z tą wagą Dasz radę już nie dużo zostało
Lolita Nie załamuj się po pierwszej nieudanej próbieZaciążenie to wbrew pozorom wcale nie taka prosta sprawa...
Ostatnio sporo spotykam kobiet które zdecydowały się nawet na inseminację i kilka już spodziewa się maluszków Więc wyjście zawsze jest
Asiu WOW Ja też chcę na autosugestię schudnąć

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:

Waga -1 w tydzień.

W 2 tygodnie:
talia - 2 (razem -13)
pępek - 2 (razem -16)
biodra - 4 (razem -17)
udo - 2 (razem - 9)
Super Twój podpis spędza mi sen z powiek...

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości