![]() |
#1681 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
wlasnie czytam sobie relacje z porodów u majówek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Zadomowienie
|
Jak wróciłam z pracy dostałam piękne kwiaty od TŻ
Było bardzo miło, ale później już coraz gorzej. Najpierw sie wkurzyłam bo kupiłam wczoraj młode ziemniaki na obiad, kefirek i cebulkę i prosiłam żeby to dziś z moim bratem zrobili. Przychodzę z pracy a te osioły obraly stare ziemniaki z piwnicy zamiast tych nowych ... więc się wkurzyłam a tż się wkurzył, że ja się wkurzyłam ![]() No ale nic sobie z tego nie zrobił i otworzył piwo, więc mówię do niego z wyrzutem : prosiłam żebyś nie pił, więc się wściekł i wymaszerował do kuchni ostentacyjnie wylać piwo oczywiscie ofucany na maxa ... i grał sobie w swoje gry. Ehh serio nie mam cierpliwości ostatnio. Nigdy tyle czasu nie poswięcał na te głupkowate gry a teraz codziennie to samo. Jedna gra na kompie odpalona, druga na tablecie ... no weź się tu nie wku*wiaj na niego i nie marudź ... ![]() A on wkurzony bo ja ciągle marudzę ... Tak mi jakoś smutno się zrobiło że ja wczesniej wychodzę a pracy żeby z nim pobyć a on i tak musi grać, nie mówię bo zrobił też ten nieszczęsny obiad, posegregował śmieci, wyniósł je i poodkurzał ale wszystkie te prace może z 2h zajęły a ja ich nie mogę robić w ciąży więc ma więcej roboty ale miał dziś wolne więc to chyba nie jakieś mega zadanie ... Aż się pobeczałam - głupia ja ![]() Jutro pewnie na to spojrzę inaczej ale dziś jakoś mi serio smutno. Sorki za wylewane żale ... ale jakiegoś doła złapałam ![]()
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() Edytowane przez Orange_tree1 Czas edycji: 2016-05-24 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Dzięki za kciuki, rozmowa będzie trwała 3 h i cała po angielsku ![]() Nie cierpialby, gdyby słuchał przyszłej mamy i nałożył bloker na ptaka, ale stwierdził, że to ostatni dzień to może się spiec, byle wyrównać białe miejsca. Tak więc jojczy od wczoraj wieczora, dziś kupił dwa kefiry ![]() Zdrowia dla córeczki. Oby to nie alergia, bo ta potrafi mocno dać w kość ![]() Dziewczyny, macie piękne brzuszki ![]() Ja właśnie przejrzałam zdjęcia na kompie i załamałam się-zaczęła mi się odkładać woda na nogach i mam coś na kształt cellulitu? Załamka...Mam nadzieję, że to zniknie po porodzie. Zamierzam konsekwentnie drałować na pole dance. W życiu nie miałam takiego sflaczałego ciała... Wrzucam jedno, a jak dostanę się do elitarnego klubu mam, to pokażę więcej ![]() W piątek przychodzi do mnie do domu położna. Ciekawe, co będzie mówić i jak to spotkanie będzie wyglądać. U mnie już prawie 27 tc z tego, co pamiętam (jakoś straciłam rachubę przez te wakacje ![]() ![]() ![]() Edytowane przez znowuzapomnialamhasla Czas edycji: 2016-05-24 o 19:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Troche sie uspokoił jak miał szkolenia w pracy gdzie uczyli ich panowania nad emocjami ![]() Chłopy mają po prostu inne mózgi, ![]() Mój Maks wlasnie mi stepuje po szyjce i boli ![]() Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2016-05-24 o 19:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo beczę jak głupia a nic takiego się nie stało. W ogóle nie chce mi się iść do łózka bo on tam leży a nie chce żeby widział że płaczę. Chyba pójdę spać do mamy pietro wyzej bo oni pojechali na urlop i jest tam wolne. Ehh zła jestem bo miał być taki fajny dzień w te urodziny a wyszło że beczę pierwszy raz od nie wiem kiedy ... Kurcze nie wiem jak to jest jak maluch stepuje po szyjce ![]() Mój chyba jeszcze tego nie umie ![]() Choć też jest nadal źle obrócony
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Raczkowanie
|
Ja też beczę z byle powodu. Na wakacjach tż powiedział mi, że go męczy takie wleczenie się (ja teraz wolno chodzę, a pod koniec dnia to się ciągnęłam po chodniku-wiadomo) i od razu miałam oczy pełne łez
![]() PS Chyba Wam nie napisałam-koty powitały mnie sraczką.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1688 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak widać na fotce również Twoja ciąża jest osadzona jedynie w brzuszku ... nie chciałabyś zobaczyć mojego zadka i ud - jeden celulit ale cóż zrobić. Po porodzie się ogarnę mam nadzieję ![]()
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1689 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Super, ze z Maluchem wszystko dobrze ![]() Cytat:
![]() a propo puchnięcia.. Moje palce u rąk i nóg wyglądają, jak serdelki ![]() Dziewczyny, a wyprawkę do szpitala pakujecie w torbę? Ja nie posiadam żadnej tylko mała walizkę.. Myślicie, że głupio będzie wziać walizke do szpitala? ![]() Zmieścicie wszystko w 1 torbę??
.. i ślubuję Ci.. ![]() ![]() Zuzanka ![]() II kreski ![]() Edytowane przez Afrodita Czas edycji: 2016-05-24 o 19:28 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1690 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ps. Mojej koleżanki pies się ssikał jak wróciła z urlopu ale z zesraniem się ze szczęścia na żywo się nie spotkałam ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super, że wszystko dobrze! Cytat:
Współczuję bóli. ![]() Przynajmniej są truskawki na pocieszenie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze mam nadzieję Ci to wynagrodzi i poprawi Ci się humor. ![]() Cytat:
![]() Już prawie wszystko mam przygotowane do wyjazdu, zmęczyłam się, bo trochę zakupów trzeba było zrobić, coś wyprasować. Coś się kiepsko czuję dziś, może to przez ten gorąc - chociaż na dworze nie byłam aż tak dużo, wychodziły mi też niefajne wyniki cukrowe. Nie mogę się doczekać jeziorka i odpoczynku. ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
![]() Brałabym walizkę, jeśli ją akurat masz, bez sensu kupować specjalnie i nie sądzę żeby walizka jakoś dziwnie wyglądała. ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1692 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() super wyglądasz ![]() ![]() oby "Twoja" połozna była bardziej sensowna niż moja ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1693 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1694 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
mi tez nie pozostaje nic innego jak isc sie polozyc tylko rozkminiam gdzie ![]() zła jestem, że tak dałam sobie spieprzyć ten dzień ... ale on też musi zrozumiec, że dziecko dużo zmienia i jak juz się zdecydowaliśmy na niego to trzeba dorosnąć a nie siedzieć z piwkiem przy grze ... szczególnie w moje urodziny ... a mam wrażenie, że im dalej w las tym dalej więcej drzew tj im dalej jestem w ciąży tym on się mniej stara ... Pewnie jutro bedzie lepiej ale jakos dziś nie mam sił byc silna ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1696 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moze po porodzie sie wezmie za siebie. Przynajmniej mam taka nadzieje bo ja bym nie wytrzymała z takim. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1697 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zrobiły kupy do kuwety, ale portki trzeba było myć ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, dzięki za miłe słowa. Obiektywnie wiem, że nie wyglądam źle, ale chodzi o to, że wiem jak moje ciało wyglądało i jednak czuję, że się zmieniło. Brzuch mi nie przeszkadza (dziecko ![]() ![]() ![]() Edytowane przez znowuzapomnialamhasla Czas edycji: 2016-05-24 o 20:24 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A niech sie ugryzie w zad. Wypomnę mu to jutro ![]() Cytat:
Kurde ja nie wiem co się z nim stało, jeszcze 3 miechy temu w nic nie grał ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
My sie spakujemy w dwie torby. Jedna dla mnie, druga dla dziecka. Moja czeka spakowana na wypadek jakbym znow miała trafić do szpitala z zaskoczenia. Podstawowe rzeczy czekają.
Dlaczego w dwie? 1. Zeby bylo jasne gdzie sa ubranka Bobo 2. Jeśli będę leżeć przed porodem to tak bedzie wygodniej 3. Gdyby Bobo urodziło sie wcześniej/ nie moglo byc ze mną to nie bedzie trzeba szukać czegos żeby przełożyć jego rzeczy |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Zadomowienie
|
lece spać dziewczynki
dzięki za wsparcie przy kłótni z TŻ jutro będzie lepiej i mam nadzeję, że znów będzie moim kochanym dziubasem ![]() muszę go przyszpilić a nie mazać się ![]() ehh te hormony ![]() Dobrej nocki !!
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Rozeznanie
|
Dobranoc!
![]()
#1703 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() u nas też często są takie nerwy Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1704 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Niestety nie jestem zapraszana bo to są ICH wyjazdy pt Tatusiowie i dzieciowie ![]() ![]() Do tego na wyspach bardzo popularne są caravany. Niektóre są większe niż mieszkania...ale często położone w bardzo ciekawych miejscach i ceny też są spoko. Więc jak ktoś lubi takie atrakcje to wygląda to całkiem sensownie. ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
Moi rodzice powiedzieli mojemu TŻ by się do nich zwracał po imieniu. Ale różnica wieku między nim a nimi jest niewielka, a między mną a jego rodzicami ogromna. Np TŻ ma 39 lat a mój tata 54 więc to tylko 15 lat...a mama jest młodsza...Mój teść ma 75 a ja 32 więc różnica duża - nie wypada mi mówić do nich po imieniu, ale mogłabym spokojnie mówić do nich mamo/tato.....ale sama sami niestety nie wyszli z inicjatywą... ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Rozmiar godny szefa kuchni:P ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]() Dziś sama mam 32 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1705 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | |||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj mąż wyszedł ze szpitala, dziś byliśmy odebrać wypis, a potem u teściów. Widziałam kołyskę na żywo. Niska do kolan mi sięga,odmówiłam co się teściom nie spodobało, ale ja powiedziałam, że będzie mało wygodna dla mnie na co dzień pomimo tego teściowa chciała mi ją opchnąć mówiąc, żebym spróbowała, a jak bedzie mi źle to wtedy łóżeczko kupie, ale byłam stanowcza i przeprosiłam za kłopot dodając, że mogła najpierw koleżanka zdjęcie wysłać żebym zobaczyła to bym kłopotu nie robiła, a ona na to, że ją wczesniej na żywo widziała,to już mogła wtedy dla mnie zdjęcie zrobić, a nie wpychać bo jej się podoba ![]() ![]()
![]() |
#1707 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Creeepyyyyy!!!! Fajnie - czyli też masz scan co 4 tygodnie? ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- To chyba zależy od polityki szpitala - u mnie dwa zdjęcia są zawsze "w pakiecie" ale wiem, że są takie, w których trzeba zapłacić cegiełkę. Podobnie jest z podawaniem płci - niektóre szpitale nie informują o płci, ponieważ było zbyt dużo skarg - przy zdrowej ciąży masz tylko dwa usg - w 12 tc i 20 tc - więc łatwo się pomylić na tym etapie. ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- 3 ostatnie dni to dla mnie katastrofa. 3 trymestr pełną gębą ze wszystkimi urokami. 1. Zaparcia - nie byłam w kibelku już chyba od 4 dni....i mam wrażenie, że wybuchnę. Brzuch mam wielki, jakby ktoś tam mi wsadził jeszcze jakieś dodatkowe dzieci. 2. Wraz z zaparciami pojawiła się kolejna urocza dolegliwość potocznie zwana chyba wilkiem - i tu już w szczegóły wdawać się nie będę - ale nie jest fajnie. 3. Poranne mdłości - to tego stopnia, że zjedzenie śniadania to jakaś trauma. Gdybym nie musiała jeść to bym nie jadła. Po każdym kęsie modlę się by nie było nawrotki. 4. Powróciło sikanie milion razy na dobę. Wiadomo, pęcherz mówi, że zaraz się zesiura - biegnę do toalety a tam 5 kropelek.... 5. Plecy i biodra - choć to podejrzewam, że bardziej wina przepracowania. Ale nie powiem, daje w kość. Także jest zajefajnie ![]() ![]() ![]() Z przyjemniejszych rzeczy to od czwartku prawdopodobnie dołączę to mam odpoczywających ![]() TŻ jest przeszczęśliwy, Oliwia tak samo tylko mi jest trochę smutno. Ale już faktycznie jest mi ciężko i jestem po takim dniu zmaltretowana.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam turbo bebzol chociaż pojedynczo zapakowany ![]() Teściowa mojej ciotki wmawiała jej ostatnio, że mój lekarz na 10000% się pomylił i będą bliźniaki ![]() ![]() Znajoma, z którą pracowałam w zeszłym roku rodziła bliźniaki i pomijając, że ona ogólnie szczupła, to najzwyczajniej w świecie nie miała takiego bębna jak ja ![]() Cytat:
![]() "Miłe" powitanie ![]() Cytat:
![]() A na TŻa machnij ręką i jutro mu daj do wiwatu, chyba, że Ci przejdzie ![]() ![]() ![]() Nasz pies sika z radości jak nieobecność w domu jest dłuższa niż 2 godziny ![]() ![]() A my dzisiaj przegniliśmy tyle godzin, że aż nam wstyd. Nie wiem, o której byśmy z TŻem wstali, gdyby moja mama nie zadzwoniła do nas o 11 rano budząc nas tym samym ![]() Wszystkim dzisiejszym (i jutrzejszym ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Odpoczniesz w końcu, no bo kiedy jak nie teraz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje za wizytę!:klaski: Cytat:
Wózek to Anex sport - Polska firma podobno najlżejszy na rynku na pompowanych kołach super się prowadził fajnie amortyzowany - mną zagwozdke teraz co do wózka bo miałam na oku inny. Ja tez nie widzę na taptalku waszych zdjeć ![]() ![]() ![]() Witam się dziewczyny w ten piękny majowy poranek ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś na 10:00 jedziemy z TZ bo ma badanie głowy EEG a na 15 idziemy do gina-trzymajcie kciuki i mam nadzieje, ze uda się podejrzeć na filmie lub chociaż buziaka Julki. Zasnęłam dzisiaj dopiero o 2 tak szalała w brzuszku - dyskoteke z okazji mamy urodzin chyba robiła ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.